-
-
-
-
-
-
-
-
Λόγω της ημέρας....
Να μην μονοπωλούν τα πολιτικά...
-
-
-
-
-
-
-
Για αυτό εκεί που εφαρμόστηκε ο Μαρξισμός , οι εργαζόμενοι είχαν 24 ώρες την ημέρα ελεύθερο χρόνο...
Μέχρι που κατάλαβαν ότι όταν δεν δούλευε κανείς δεν υπήρχε τίποτα για να φάνε...
Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε πετύχει για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γιατί έχουμε κάποιους που δουλεύουν για να φάνε και οι έχοντες ελεύθερο χρόνο ακόλουθοι του Καρόλου...
-
Ώπα βρε criu*, εισηγησου εσύ στην Παπαδιά να δουλεύουμε 24/7 και μην αγχώνεσαι...
Για να μην πούμε για τα Falkland που πας και μπλέκεις όπως γουστάρεις εσύ τα πράγματα και να ΜΑΣ βγάλεις υποστηρικτές της χούντας της Αργεντινής. Προσωπικά έχω γράψει είναι ο τελευταίος αρχιδατος πολεμος που έχουμε δει. Πες μας ότι ο H. Jones όρμησε στο Goose Green για χατηρι της Βαρωνης 🤮 και όχι για να ελευθερώσει καταληφθεν έδαφος της χώρας του στη συγκεκριμένη περίπτωση.
*Αν αναφέρεσαι στον κατόπιν εορτής εργατιΚουλη πάσο, αλλά να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Γι' αυτό και γράφω και το άλλο το χρωστούμενο που ήταν κακή σου στιγμή.
-
Εγώ δεν είπα να δουλεύουμε 24/7...
Απλά στηλίτευσα αυτούς που ήθελαν να κάθονται 24/7 , λες και θα δούλευαν άλλοι για αυτούς...Για τα Φώκλαντς , μου δώσατε πασίτσα , αφού στηρίξατε έμμεσα τον Βιντέλα, για να κράξετε την Μάγκι ...
Ηταν αμαρτία να μην το βάλω το γκολάκι...
-
Ως (και καλά, επειδή ως παιδιά κάποια ομάδα υποστηριζαμε) Παναθηναϊκός σε καταλαβαίνω, πρέπει να φαντασιωνομαστε διάφορα για να βάλουμε ένα γκολ...
-
Εγώ πλέον θεωρώ ότι κάνετε πλάκα και δεν απαντώ, δε μπορεί κάποιος (όχι ο Κριου) να είναι τόσο άσχετος, να μην έχει ιδέα αλλά να έχει άποψη, η οποία είναι πάντα του τύπου "της Πατρίδος μου η σημαία...", μόνο πλάκα μπορεί να κάνει...
Είναι σαν να κάθεται κάποιος να επιχειρηματολογησει κατά της κάθε τρολιας του Αδώνιδος, ενώ ξέρουμε όλοι πως αυτά που λέει είναι αυτοσχεδιασμοι του κλόουν στο νούμερο που εκτελεί εκείνη την ημέρα σε εκείνο το κανάλι...
Γιατί δε βάζετε καμιά δεξιά γελοιογραφία ή πλακατζήδικη ανάρτηση να γελάμε, αντί να (αντι)γράφετε εδω ως δεξιοί κνιτες απ το λυσαρι της ΔΑΠ; Δεν έχει προσλάβει η Ομάδα Αλήθειας κανένα μετακλητο γελοιογραφο;
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ