-

-

-

-

-

-

Λόγω της ημέρας....
Να μην μονοπωλούν τα πολιτικά...
-

-

-

-

-

-

-
Για αυτό εκεί που εφαρμόστηκε ο Μαρξισμός , οι εργαζόμενοι είχαν 24 ώρες την ημέρα ελεύθερο χρόνο...
Μέχρι που κατάλαβαν ότι όταν δεν δούλευε κανείς δεν υπήρχε τίποτα για να φάνε...
Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε πετύχει για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γιατί έχουμε κάποιους που δουλεύουν για να φάνε και οι έχοντες ελεύθερο χρόνο ακόλουθοι του Καρόλου...
-
Εγώ δεν είπα να δουλεύουμε 24/7...
Απλά στηλίτευσα αυτούς που ήθελαν να κάθονται 24/7 , λες και θα δούλευαν άλλοι για αυτούς...Για τα Φώκλαντς , μου δώσατε πασίτσα , αφού στηρίξατε έμμεσα τον Βιντέλα, για να κράξετε την Μάγκι ...
Ηταν αμαρτία να μην το βάλω το γκολάκι...

-
Εγώ πλέον θεωρώ ότι κάνετε πλάκα και δεν απαντώ, δε μπορεί κάποιος (όχι ο Κριου) να είναι τόσο άσχετος, να μην έχει ιδέα αλλά να έχει άποψη, η οποία είναι πάντα του τύπου "της Πατρίδος μου η σημαία...", μόνο πλάκα μπορεί να κάνει...
Είναι σαν να κάθεται κάποιος να επιχειρηματολογησει κατά της κάθε τρολιας του Αδώνιδος, ενώ ξέρουμε όλοι πως αυτά που λέει είναι αυτοσχεδιασμοι του κλόουν στο νούμερο που εκτελεί εκείνη την ημέρα σε εκείνο το κανάλι...
Γιατί δε βάζετε καμιά δεξιά γελοιογραφία ή πλακατζήδικη ανάρτηση να γελάμε, αντί να (αντι)γράφετε εδω ως δεξιοί κνιτες απ το λυσαρι της ΔΑΠ; Δεν έχει προσλάβει η Ομάδα Αλήθειας κανένα μετακλητο γελοιογραφο;
-

-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γιατί δε βάζετε καμιά δεξιά γελοιογραφία ή πλακατζήδικη ανάρτηση να γελάμε, αντί να (αντι)γράφετε εδω ως δεξιοί κνιτες απ το λυσαρι της ΔΑΠ; Δεν έχει προσλάβει η Ομάδα Αλήθειας κανένα μετακλητο γελοιογραφο;
Δεν υπάρχει δεξιά ούτε καν αριστερή "γελοιογραφία"... μόνο γελίοι-γράφοι
. Ο τίτλος του τόπικ είναι από άστοχος έως παραπλανητικός βάση του περιεχομένου του. Εάν υπάρχει άνθρωπος που γελάει με αυτά να το κοιτάξει.. -
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν υπάρχει δεξιά ούτε καν αριστερή "γελοιογραφία"... μόνο γελίοι-γράφοι
. Ο τίτλος του τόπικ είναι από άστοχος έως παραπλανητικός βάση του περιεχομένου του. Εάν υπάρχει άνθρωπος που γελάει με αυτά να το κοιτάξει..Αφού πούμε ακόμη μια φορά πως πρόκειται για γελΟΙογραφίες, πως το λένε, που καταγράφουν το γελοίο της επικαιρότητας, π.χ. ο Πρωθυπουργός βακανς για σκι με τις δεκάδες χιλιάδες τα κρουσματα να ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες νεκρών, δεν είναι για γέλια αλλά απλά γελοίο, εντάξει ξέρω πως οι δεξιοί με τα φιλολογικά δεν τα χουν καλά, αλλά πόσες φορές να το πούμε, δεν είναι Σεφερλής η γελοιογραφία, κι ας είναι γελοίος κι αυτός, ας πάμε και σε κάτι πιο σοβαρό:

-
Ας ανεβάζουμε και κάνα πετυχημένο Σεφερλήδιο που έχει λίγο γέλιο, γιατί έχουμε μαυρίσει την καρδιά των Δεξιών φίλων μας, με τις γελοιότητες της Κυβέρνησης...

-
To χ(ι)ούμορ των ακροαριστερών "φίλων" μας εν το μεταξύ κάνει τον Seferlee να φαίνεται διάνοια.. κράτα τα για μεθαύριο που πλερώ επί τρίο

ωπ !
#mono_koulis

Γελοιογραφία & Χιούμορ