-
Θεός ο ΠΕΤΑ! Όλα τα σχόλια του απόλυτα τεκμηριωμένα και με τετράγωνη λογική. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του ανδρός.
Παραδέξου το harisma23...
Περιμένεις κι εσύ, πώς και πώς, τις αναρτήσεις του
-
να συμπληρώσω, ότι ο ΠΕΤΑ είναι από τους ελάχιστους στο forum, που δεν κάνει ορθογραφικά λάθη...
-
αξίζουν τα λεφτά τους:
1.ελαστικα ραντιαλ εφεύρεση 1940
2.ηλεκτρικη εκκίνηση. ' ' 1900
3.αυτοφερομενο αμάξωμα. ' ' 1930
4.κρυσταλα τύπου σεκιούριτ ' ' 1910
5.αναρτηση Μακφέρσον. ' ' 1950
6.λαμπες αλογόνου. ' ' 1960
7.δισκοφρενα. ' ' 1950
8.αμορτισερ ντε καρμπον ' ' 1950
9.υαλοκαθαριστηρες ' ' 1920
10.κλιματισμος. ' ' 1930
11.Σκομπράϊ* ' ' 1950
Πηγή:Τρανή Γκόρτσα.
*Για να τρίβεις τα πλαστικά φανάρια .
-
Έχω μείνει άναυδος μπροστά στην ποιότητα και την ποσότητα των επιχειρημάτων...
-
Φαντάζομαι βέβαια ότι ο ΠΕΤΑ, αντίστοιχα θα θεωρεί ότι και οι παλιότερες τηλεοράσεις είναι καλύτερες από τις καινούριες. Σίγουρα ισχύει και εδώ το φοβερό επιχείρημα ότι η τηλεόραση εφευρέθηκε τη δεκαετία του 20. Τί, όχι;
Ρε ΠΕΤΑ, μας έχεις φλομώσει στις χαζομάρες. Θα πω αυτό που σκέπτονται όλοι: ή είσαι τρολ ή είσαι ειδικών συνθηκών... Προσπάθησε λίγο να κάνεις ένα έστω ποστ χρήσιμο. Αυτό που κάνεις, δεν έχει καν πλάκα, πλέον...
-
Τρολ είναι.... Αλλα αρκετά ποιοτικο. Όχι κακιασμενο.
-
αντακ και λοιπές παπαριές,και ούτε ένα αυτοκίνητο δεν έχει πάρει φωτιά...
Μήπως τα δοκίμια δεν έχουν βενζίνη;λέω μήπως.
Σε όλες τις ταινίες που έχω δει, κάνουν τριπλή πιρουέτα στον αέρα και μετά εκρύγνεινται σε μια μπάλα φωτιάς, οπότε κάποιο λακο έχει η φάβα του euroncap!
-
ανιδιοτελή οίστρο σας ,ως γνήσιοι εραστές της αυτοκίνησης,να μας πείσετε ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ανώτερα από τα παλιά.
Αν εισασταν ενταγμένοι στο ανθρώπινο δυναμικό εταιρειών πωλήσεων αυτοκινήτων αυτές κυριολεκτικά θα εκτινασονταν,συνακόλουθως και οι οδηγικές εμπειρίες των τυχερών αγοραστών.
Μια καινούργια καριέρα σας περιμενει.
Σκεφτείτε το,ποτέ δεν είναι αργά.
-
Ξέρεις πως βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα;;;;;
Άκου τώρα να δεις.....
ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ... και το απίστευτο είναι πως το 99% όλων εμάς λέει πως ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Φυσικά υπάρχουν κάτι σπάνιες εξαιρέσεις σε κάποιους επιμέρους τομείς όπου κάποια σπάνια παλια αυτοκίνητα είναι καλυτερα απο τα σημερινά.
Αλλά η μεγάλη μάζα των σύγχρονων ειναι καλυτερα απο τα την πλατιά μάζα των παλαιων.
Αποδειξε το αντίθετο αν έχεις άλλη άποψη.
-
Έκανα λαϊκ στον ΠΕΤΑ
-
Ήμουν σίγουρος....
Περάστε από το ακτινολογικό....
-
Εγώ like στον Lap, να το προσέξω;!
(Πλάκα κάνω, σου έχω κάνει πολλές φορές like, απλά δεν φαίνεται. Θα μπορούσαν να φαίνονται τα ονόματα όσων κάνουν like.)
-
Ήμουν σίγουρος ....
Περάστε από το ταμείο....
Χεχε
Deslike να μη μπει.... Θα πέσει πολύ καυγάς.
-
Έκανα λαϊκ στον ΠΕΤΑ
Και δεν είσαι ο μόνος...
Εφαγα κι εγώ κόλλημα
-
Ουρά στο ακτινολογικό...
-
ότι μόνο ο κύριος από πάνου με το μουστάκι έχει δηλώσει ότι ήταν/ειναι στέλεχος πωλήσεων οπότε λογικά υποστηρίζει το συμφέρον του.(Αν και από την υπόλοιπη αμφίεση μάλλον για πωλητή τρακτέρ στη Κρήτη τον κόβω).
Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε συμφέροντα τί νοημα έχει να μαλώνουμε αν μια παφλα από πονταρισμενα τσιγκακια με τέσσερις καρέκλες , τέσσερα τζάμια και κάτι θαμπωμένα φανάρια κοστίζει 15 χιλιάδες ευρώ ;
Ειρήνη αμήν.
-
Αμην δεν λες τίποτα...
-
Να πάω και γω με τον πέτα; υπάρχει κάτι χειρότερο στα καινούρια αυτοκίνητα. Πληρώνουμε 500-1000€ για σούπερ χρώματα κι αν τα παρατηρήσεις προσεκτικα από κοντά, γρατσουνίζονται λες κι είναι από γυαλί... Ή μάλλον χειρότερα από γυαλί. Τα κινητά μας είναι πολύ πολύ πιο ανθεκτικά.
Τι νόημα έχει πλέον αυτό; Αν τα κάνουν όλο και πιο γυαλιστερά, ας βάζουν κάποια επίστρωση στα εργοστάσια, ή ας τα κάνουν ματ να τελειώνουμε, να τα περνάμε με σπρέι...
-
Και αυτό αστικός μύθος ειναι. Οι γατες πλεον έχουν πιο ακονισμενα νυχια. Εξελίχθηκαν συμφωνα με τη θεωρεία του Δαρβίνου. Μπορουν πλεον να γρατζουνουν πιο ευκολα τα μεταλλικά χρώματα.
-
ότι μόνο ο κύριος από πάνου με το μουστάκι έχει δηλώσει ότι ήταν/ειναι στέλεχος πωλήσεων οπότε λογικά υποστηρίζει το συμφέρον του.(Αν και από την υπόλοιπη αμφίεση μάλλον για πωλητή τρακτέρ στη Κρήτη τον κόβω).
Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε συμφέροντα τί νοημα έχει να μαλώνουμε αν μια παφλα από πονταρισμενα τσιγκακια με τέσσερις καρέκλες , τέσσερα τζάμια και κάτι θαμπωμένα φανάρια κοστίζει 15 χιλιάδες ευρώ ;
Ειρήνη αμήν.
Κε λαηκ σαι καμα κε τα ακουο κι απω παν... παις μαι τι θαις απ' τι ζοήμ !
Καινούργια vs παλιά αυτοκίνητα. Που είναι η βελτίωση;