-
Μην τρολλαρεις. Υπάρχουν και άλλα sites για τρολλς.
Τεσπα, θα φορά τη νέα έκδοση σε διαστάσεις της πλατφόρμας του ομιλου για το b seg στα 4.10μ. Υπηρχε ανάλυση για το γεγονός ότι ο όμιλος ίσως πάει στα 4.10μ.
Εχει επίσης 380 λιτρα με την μέθοδο VDA. Σε συνεντεύξεις που διάβαζα από τα στελέχη που το ανέπτυξαν είχαν αναφέρει πως στόχος τους ήταν ο μεγαλύτερος χώρος στα γόνατα των πισω επιβατών.
Αλλωστε θα υπάρξουν τεστς με μέτρηση με μεζούρα, όπου θα διαπιστωθεί αν ισχύει ο στόχος που έθεσαν.
Πριν τρολαρουμε καλο είναι να διαβάζουμε και να ψάχνουμε.
-
Ωχ και άλλος αυτοκλητος τιμωρος!
Αν είχες χρόνο να διαβάσεις πάρα να γράψεις θα ηταν καλύτερη η συζήτηση.
Λοιπόν για να τελειωνουμε οι πλατφόρμες έχουν την ίδια ονομασία, αλλά αναβαθμιζονται ανά περιόδους σε διάφορα σημεία, όπως σε διαστάσεις αλλά και δομικά στοιχεία για να περνούν τα αυστηρότερα κρας τεστς.
Για τα υπόλοιπα αφιέρωσε χρόνο να μαθεις και μετά γραψε
-
Τεσπα, θα φορά τη νέα έκδοση σε διαστάσεις της πλατφόρμας του ομιλου για το b seg στα 4.10μ. Υπηρχε ανάλυση για το γεγονός ότι ο όμιλος ίσως πάει στα 4.10μ.
Εχει επίσης 380 λιτρα με την μέθοδο VDA. Σε συνεντεύξεις που διάβαζα από τα στελέχη που το ανέπτυξαν είχαν αναφέρει πως στόχος τους ήταν ο μεγαλύτερος χώρος στα γόνατα των πισω επιβατών.
Αλλωστε θα υπάρξουν τεστς με μέτρηση με μεζούρα, όπου θα διαπιστωθεί αν ισχύει ο στόχος που έθεσαν.
Αγαπητέ μου ψυχραιμία σου συνιστώ.
Δεν τρολλάρουμε όλοι σαν κι εσένα. Εγώ τουλάχιστον διορθώνω καποιες δικές σου ανακρίβειες («νέα έκδοση», «μελλοντική πλαρφόρμα» κλπ).Και λίγο ξύδι αν χρειάζεσαι, δε θα σου κάνει κακό.
ΥΓ: και για να δεις ότι ούτε καλό τρολ δεν είσαι, γιατί τα καλά τρολ έχουν στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα
το μεταξόνιο της MQB-A0 πλατφόρμα ςτου νέου Fabia είναι στα 2.564 mm
όσο ήταν ακριβώς από το 2017 στα Πόλο και Ίμπιζα,
οπότε ρε μάστορα για ποιά νέα έκδοση της πλατφόρμας μιλάς, οεο;φωστήρα μου εσύ, δώσε μας αυτό που πίνεις
-
Λοιπόν για να τελειωνουμε οι πλατφόρμες έχουν την ίδια ονομασία, αλλά αναβαθμιζονται ανά περιόδους σε διάφορα σημεία, όπως σε διαστάσεις αλλά και δομικά στοιχεία για να περνούν τα αυστηρότερα κρας τεστς.
μαζί σου δε θέλω ακόμη να ασχοληθώ
αλλά επειδή δεν ξέρεις την τύφλα σουνα το επαναλάβω
και για να δεις ότι ούτε καλό τρολ δεν είσαι, γιατί τα καλά τρολ έχουν στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα
οπότε ρε μάστορα για ποιά νέα έκδοση της πλατφόρμας μιλάς, οεο;ο ειδικός εσύ νιώθεις την πλατφόρμα από το συνολικό μήκος,
ενώ σε εμένα που δεν έχω χρόνο να διαβάσω όπως εσύ, μπορεί να μου λέει κάτι η κωδική ονομασία και το μεταξόνιο και οι πρόβολοιφωστήρα μου εσύ, δώσε μας αυτό που πίνεις
κύριε παντογνώστη της τρολιάς, γίνε συγκεκριμένος
και μη φαντασιώνεσαι δημόσια -
Lap wrote:
μαζί σου δε θέλω ακόμη να ασχοληθώ
αλλά επειδή δεν ξέρεις την τύφλα σουνα το επαναλάβω
και για να δεις ότι ούτε καλό τρολ δεν είσαι, γιατί τα καλά τρολ έχουν στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα
οπότε ρε μάστορα για ποιά νέα έκδοση της πλατφόρμας μιλάς, οεο;ο ειδικός εσύ νιώθεις την πλατφόρμα από το συνολικό μήκος,
ενώ σε εμένα που δεν έχω χρόνο να διαβάσω όπως εσύ, μπορεί να μου λέει κάτι η κωδική ονομασία και το μεταξόνιο και οι πρόβολοιφωστήρα μου εσύ, δώσε μας αυτό που πίνεις
κύριε παντογνώστη της τρολιάς, γίνε συγκεκριμένος
και μη φαντασιώνεσαι δημόσιαhttps://drawingdatabase.com/wp-content/uploads/2017/09/VW-Polo2018.gif
Αυτα τα νουμερα είναι σωστά;
Αν γράψεις wheelbase of polo 2021 βγάζει αλλά νουμερα.
Απο την άλλη κάποια άλλα sites οντως δίνουν τα ίδια νουμερα με το fabia.
-
20 Οκτωβρίου 2017
«Η έκτη γενιά του Polo δεν είναι ένα απλό φρεσκάρισμα του προηγούμενου, αλλά πρόκειται για ένα καθολικά νέο μοντέλο. Βασίζεται στη μικρότερη εκδοχή της σπονδυλωτής πλατφόρμας MQB, την A0, που είδαμε να λανσάρει πριν από μερικούς μήνες το «αδελφό» SEAT Ibiza. Η χρήση της νέας πλατφόρμας έφερε ριζικές αλλαγές σε τομείς όπως οι χώροι, ενώ η αύξηση των διαστάσεων χαρίζει και διαφορετικό παρουσιαστικό στο νέο Polo, μειώνοντας τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί από τους πιο σύγχρονους ανταγωνιστές.
Έτσι, το μεταξόνιο μεγάλωσε κατά 9,4 πόντους σε σχέση με το απερχόμενο, ανεβαίνοντας στα 2,564 m»
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-volkswagen-polo-10-tsi-95-ps
1 Φεβρουαρίου 2017
«να σημειώσουμε για το νέο Ibiza ότι είναι πιο ευρύχωρο, χάρη στο αυξημένο κατά 99 χλστ. αυξημένο μεταξόνιο της νέας πλατφόρμας (2,564 m) με το χώρο για τα πόδια για τους πίσω επιβάτες να έχει αυξηθεί κατά 35 mm.»
https://www.caranddriver.gr/preview/arthro/2017_seat_ibiza_ta_spaei-7651312/
Μάααλιστα... Κοίτα ποιός τρολάρει.
-
Αρα δεν ισχυει ότι έχει αναβαθμισμενη την mqb a0 πλατφόρμα.Φοράει αυτούσια μια πλατφόρμα του 2017 εν έτη 2021.
-
Πέρα από τις πλατφόρμες το αυτοκίνητο σχεδιαστικά απλά είναι μία συνέχεια του προηγούμενου.
Tο μπροστινό μέρος δεν μου αρέσει. Η μαύρη μάσκα (και σε αυτό το αυτοκίνητο) δεν μου αρέσει καθόλου. Η μάσκα με τα προβόλια κάπως σώζουν την κατάσταση, αλλά η πάνω μάσκα δεν...
Τα πλαϊνά φωνάζουν ότι είναι FABIA.
Το πίσω μέρος είναι το ποιο ενδιαφέρον κομμάτι στην σχεδίαση.
Εσωτερικά το τιμόνι δύο ακτίνων τρώει άκυρο. Άκυρο και το μηχανικό χειρόφρενο.
Δεν βλέπω USB Type A, παρά μόνο δύο θύρες USB Micro; Πάλι καλώδια;
Δύο εσωτερικοί καθρέπτες; Παρακαλώ; Τι είναι τούτο πάλι;
Στα θετικά που δεν έχουν βάλει το κλιματιστικό στην οθόνη multimedia.
Αυτά από την 1η επαφή με τις φωτογραφίες.
-
Αρα δεν ισχυει ότι έχει αναβαθμισμενη την mqb a0 πλατφόρμα.Φοράει αυτούσια μια πλατφόρμα του 2017 εν έτη 2021.
Εσύ ρωτάς; Προηγουμένως ήσουν γνώστης.
Και αυτά τα
«Αν είχες χρόνο να διαβάσεις πάρα να γράψεις θα ηταν καλύτερη η συζήτηση.
Λοιπόν για να τελειωνουμε
Για τα υπόλοιπα αφιέρωσε χρόνο να μαθεις και μετά γραψε»μπορεί να είναι αστεία και να τα επιστρέφω,
αλλά εγώ δε γελάω με αυτά όσο με τα άλλα που γράφεις.Όσο για τη Σκόντα, κάνει αυτό που κάνει πάντα
έχει το καλύτερο τμήμα μάρκετινγκ του γκρουπ
που παίρνει το καλό και το παρουσιάζει θεϊκό. -
Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το b segment.
@Lap λογικά αυτό που λες για την πλατφόρμα ισχύει αλλά είναι πολύ μικρές οι αλλαγές διαφορετικά θα την είχαν ονομάσει mqb a0 evo, όλα τα μικρά ίδια πλατφόρμα έχουν. Το fabia κλασσικα θα έχει υπέροχο εσωτερικό και εξαιρετική ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης όπως όλα τα skoda.
-
Και εγω πιστεύω πως ως πακετο μπορεί να γίνει το καλύτερο overall της κατηγοριας.
Εχει αυτούς τους εξτρα χωρους σε πορτπαγκαζ και επιβάτες που χρειαζόταν το b seg για να μην επιλέξεις suv ή c seg, και έχει αρκετή τεχνολογία.
Κριμα που δεν βγαίνει με lpg διοτι οκ καλά τα mhev αλλά θα ήταν καλό για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα σε ανοιχτο δρομο να υπαρχει μια εναλλακτική στο καυσιμο.
Storm οκ είναι συντηρητική ως σχεδίαση γιατι έχει το κοινό της, κακά τα ψέματα απευθύνεται σε πιο down to earth κοινο Που ψάχνει χωρους και απτη ποιοτητα και σχεδίαστικα απλά να είναι αξιοπρεπες , αλλά έτσι όπως το βλέπω σε κάποιες εκδόσεις με ασημί χρώμα κτλ έχει αρκετά στοιχεία premium λεπτομερειών που το κάνουν να δείχνει λίγο upmarket,τουλαχιστον στις πλούσιες εκδόσεις.
Για τη συνδεσιμότητα νομίζω πως θα υπάρχουν πολλές λύσεις. Δεν το έψαξα ακόμα.
Οι τιμές είναι το θέμα. Κανα 20αρι θα το θέλει μια φουλ εξτρα με πανοραμικη οροφή και ολα τα συστηματα ασφαλείας...
-
Και εγω πιστεύω πως ως πακετο μπορεί να γίνει το καλύτερο overall της κατηγοριας.
Εχει αυτούς τους εξτρα χωρους σε πορτπαγκαζ και επιβάτες που χρειαζόταν το b seg για να μην επιλέξεις suv ή c seg, και έχει αρκετή τεχνολογία.
Κριμα που δεν βγαίνει με lpg διοτι οκ καλά τα mhev αλλά θα ήταν καλό για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα σε ανοιχτο δρομο να υπαρχει μια εναλλακτική στο καυσιμο.
Storm οκ είναι συντηρητική ως σχεδίαση γιατι έχει το κοινό της, κακά τα ψέματα απευθύνεται σε πιο down to earth κοινο Που ψάχνει χωρους και απτη ποιοτητα και σχεδίαστικα απλά να είναι αξιοπρεπες , αλλά έτσι όπως το βλέπω σε κάποιες εκδόσεις με ασημί χρώμα κτλ έχει αρκετά στοιχεία premium λεπτομερειών που το κάνουν να δείχνει λίγο upmarket,τουλαχιστον στις πλούσιες εκδόσεις.
Για τη συνδεσιμότητα νομίζω πως θα υπάρχουν πολλές λύσεις. Δεν το έψαξα ακόμα.
Οι τιμές είναι το θέμα. Κανα 20αρι θα το θέλει μια φουλ εξτρα με πανοραμικη οροφή και ολα τα συστηματα ασφαλείας...
Έτσι ακριβώς down to earth κοινο! Οπως ειπα και αρχικά έχει premium αέρα χωρίς φανφάρες τύπου xcellence και άλλα τέτοια... Λογικά θα κυμανθεί ~2κ κάτω από το scala, δλδ ~20κ για 1.5 dsg full extra. Ελπίζω να κυκλοφορήσει και sportline που έχει όλες τις υπέροχες σπορ λεπτομέρειες χωρίς άσκοπα χαμηλωμένη σκληρή ανάρτηση.
-
Κρατώ μικρό καλάθι για τις εκδόσεις που θα φέρουν Ελλάδα.
Η Κοσμοκάρ επ'ουδενί δεν θέλει κανιβαλισμό του Polo.
-
Κρατώ μικρό καλάθι για τις εκδόσεις που θα φέρουν Ελλάδα.
Η Κοσμοκάρ επ'ουδενί δεν θέλει κανιβαλισμό του Polo.
Αν κρίνουμε από τα υπόλοιπα μοντέλα της skoda έχουν κλ τιμολογιακή πολική, εξάλλου το κοινό του Polo σε μεγάλο βαθμό αγοράζει brand name...
-
Ρε σεις βάζουμε από ξένα sites πηγές και δεν βαζθμε από αυτό που μας φιλοξενεί.
Αντε να χτυπάνε τα κλικς
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/apokalypsi-gia-to-neo-skoda-fabia/
-
Εγώ πάντως το 2017 αγόρασα την Fabia γιατί ήταν το απόλυτο VFM με κινητήρα turbo και πάνω από 100 άλογα.
Το αντίστοιχο Polo ήταν 2500euro ποιο ακριβό.
Ακόμη χαζεύω το excel που είχα φτιάξει τότε με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Είμαι πολύ περίεργος να δω τις νέες τιμές της Fabia.
-
Θα καταργηθεί το σκάλα; Όπως έγινε και πριν με το ράπιντ;
-
Γιατί να καταργηθεί? Το σκάλα είναι αρκετά μεγαλύτερο αυτοκίνητο, πρακτικά το σκάλα έχει αντικαταστήσει το ραπιντ.
-
Δεν έχει καμία σχέση το Scala.
Ανήκει σε διαφορετική κατηγορία. Αυτή των Golf, 308, Leon, κτλ.
-
Το ίδιο πάτωμα όμως με τα supermini δεν φοράει;
Skoda Fabia MK4 2021