-
Τιμές mazda λογικά.. Ωραίο εκτός από το πίσω μέρος που είναι σα να έχει φάει δύο τηγανιές στον κώλο. Μία κοφτή διαγώνια και μια απαλή ίσια να στρώσει..
-
Φαίνεται ανανεωμένο και βελτιωμένο αλλά πραγματικά εμένα με ενοχλεί πολύ αυτό το όρθιο ταμπλετ στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Απορώ ειλικρινά εκεί στη honda γιατί δεν υιοθετήσανε σχεδιαστικά το δέσιμο που έχει η οθόνη με το ταμπλό στο καινούργιο crv. Παίζει να είναι κατ εμέ ότι πιο αρμονικό σχεδιαστικά μεταξύ οθόνης /ταμπλό.
-
Φαίνεται ανανεωμένο και βελτιωμένο αλλά πραγματικά εμένα με ενοχλεί πολύ αυτό το όρθιο ταμπλετ στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Απορώ ειλικρινά εκεί στη honda γιατί δεν υιοθετήσανε σχεδιαστικά το δέσιμο που έχει η οθόνη με το ταμπλό στο καινούργιο crv. Παίζει να είναι κατ εμέ ότι πιο αρμονικό σχεδιαστικά μεταξύ οθόνης /ταμπλό.
Φαντάζομαι είναι εργονομικοι οι λόγοι. Ή τετριμμένη σε όλα τα τελευταία μικρότερα μοντέλα είναι η οθόνη όσο ψηλότερα γίνεται, έχει το νόημα ότι ο οδηγός ταυτόχρονα με την οθόνη μπορεί να δει και τον δρόμο.
Εγώ συμφωνώ απολύτως σε αυτό, από την εμπειρία μου, και λίγο να κοιτάξεις κάτω χάνεις τον πλήρη έλεγχο του δρόμου, και σίγουρα θα κοιτάξεις για κάτι την οθόνη, έστω και ασυναίσθητα, ή από συνήθεια.
Θαα έλεγα να μην υπήρχαν καθόλου τέτοιες οθόνες, ή να είναι κυρίως για τον συνοδηγό, ή ακόμη καλύτερα, κάθε πληροφορία που χρειάζεται ο οδηγός να είναι στον πίνακα οργάνων μπροστά του, και όσο ψηλότερα γίνεται.
-
This post is deleted! -
Όπως πληροφορήθηκα από Honda, σκοπός τους είναι στο τέλος καλοκαιριού να έχουν ανακοινωθεί πλήρης τιμοκατάλογος και εκδόσεiς ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας. Επίσης, οι τιμές του νέου HR-V αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το μοντέλο του 2020 λόγω του υβριδικού συστήματος και του στάνταρ εξοπλισμού ασφαλείας Honda Sensing. Επίσης δεν θα υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση Comfort με το βασικό εξοπλισμό στην Ευρώπη.
Το ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το μοντ. του 2020 τι εννοεί άραγε; Σε σύγκριση με το 1.5 ατμοσφ. ή με το 1.5 turbo αυτομ.; (αν είναι σε σύγκριση ειδικά με το δεύτερο,άντε γεια...)
-
This post is deleted! -
-
Δεν θελει και πολλα για να ξερεις την τιμη= 34-35Κ
Οξω ρει!
-
This post is deleted! -
Προσωπικά, δεν είδα-διάβασα κάπου το νέο ΗRV να έχει 4κίνητη έκδοση (τουλάχιστον για Ευρώπη,γιατί στην Αμερική υπάρχει και το τρέχων μοντέλο κι ως 4κίνητο).
Αν τα λεγόμενα των αντιπροσώπων ευσταθούν για 'ελαφρά' αύξηση των τιμών του νέου σε σχέση με το υπάρχων, τότε εφόσον το 1.5 elegance 2wd cvt έχει τώρα 28.000,θα πρέπει το νέο να πάει μεταξύ 29-30.000 (αν και τα 2.000 δεν είναι και τόσο μικρή αύξηση).Επίσης, τώρα στα manual υπάρχει έκδοση comfort και elegance με διαφορά ~ 4.000 (22.500 με 26.500 στο περίπου).Αν έρθει και το νέο σε δύο παρόμοιες εκδόσεις τότε η comfort υβριδική cvt πρέπει να κοστολογείται στα 25.000-26.000.
Αν όμως όπως προείπα,υπολογίζoυν τις ελαφρές αυξήσεις του νέου με τιμές εκκίνησης του τωρινού 1.5 turbo cvt (37.000+ευρώ),τότε καληνυχτα ζωή... 40.000 θα κάνει το 2κίνητο υβριδικό.
Αλλά είπαμε Σάρας είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...
-
This post is deleted! -
Υπέθεσα ότι θα έρθει και τετρακινητο γιατί στο promotion video το αυτοκίνητό πηγαίνει σε χώμα. Η έκδοση comfort δε θα έρθει καθόλου Ευρώπη. Επίσης φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει έκδοση με manual, οπωσ όλα τα jazz και crv που είναι υβριδικά, οποτε τα 32000 τα έχουμε πιάσει σίγουρακι!
Ε τότε, τα 4.000 ευρώ αύξηση (θυμίζω υπάρχων 1.5 elegance CVT 28.000) δεν είναι η 'ελαφρά' αύξηση που υπολογίζουν. Eκτός αν οι αντιπρόσωποι το θεωρούν μικρό ποσό τα 4.000 ευρώ κι είναι τόσο πολύ large (πάντα με τα λεφτά των άλλων βεβαιώς,βεβαίως...)
-
Πάντως μην κρίνετε με τις τωρινές τιμές ξεπουλήματος, πάρτε τις περσινές ή κάποιες πιο κοντά στην πραγματική.
Το αυτοκίνητο είναι από τα λίγα που μου έκαναν τόσο πολύ click στην παρουσίαση. Mazdιζει πολύ η Honda πλέον και ανά κατηγορία τα αυτοκίνητα που βγάζει πιάνουν κορυφή, να έρθει Ελλάδα και θα το δούμε, αλλά αν κρίνουμε από το Jazz Crossstar, το αυτοκίνητο δεν θα αφορά πολλούς Έλληνες, ενώ όχι όλοι αξιολογούν τόσο πολύ τα υβριδικά όσο κάποιοι άλλοι, μπορεί να προτιμήσουν στα 27-28.000 ένα Tucson ή 3008 με συμβατικό κινητήρα ή ακόμη και ένα Karoq.
-
Θα το αγοράσουν αυτοί που αγοράζουν 700000 ευρώ διαμέρισμα. Που δεν είναι ούτε καν 200 τμ. Το λέω δυνατά να το πιστέψω.
-
Θα το αγοράσουν αυτοί που αγοράζουν 700000 ευρώ διαμέρισμα. Που δεν είναι ούτε καν 200 τμ. Το λέω δυνατά να το πιστέψω.
Αυτοί δεν παίρνουν Honda. Τα 700.000 είναι πάρα πολλά για διαμέρισμα και πρέπει να έχεις το αντίστοιχο αυτοκίνητο (premium/Tesla).
Υπάρχει ένα κοινό, αλλά πες μου πόσα Jazz έχουν πουληθεί και πόσα Yaris, και θα σου πω!
-
1η 'στατική' παρουσίαση στη Γαλλία:
O δημοσιογράφος είναι 1.84 μ. ύψος κι απ'ότι λέει (υποθέτω θα έκαναν και κάποια επιτόπια μέτρηση) το μήκος του νέου HRV είναι πολύ ελάχιστα αυξημένο (4.32-4.33μ.το παλιό, με 4.34 το νέο). Διατηρούνται έτσι οι καλοί χώροι του και magic seats,χωρίς να ξεπεράσει τα 4.40μ. Κινητήρας, ο γνωστός full hybrid 1.5 με 131hp.
Πλήρης δοκιμή από Οκτώβριο, στην αγορά από αρχές του 2022 για Γαλλία (covid επιτρέποντος,συμπληρώνω εγώ).
-
Kι άλλα δύο γαλλικά βιντεάκια:
Kι εδώ επισημαίνουν ότι παραμένει περίπου σε ίδιο εξωτερικό μήκος (4.33μ.),χαμηλωμένο στο συνολικό εξωτερ. ύψος περίπου 2εκ. (μάλλον για καλύτερη αεροδυναμική,λόγω και υβριδικού),αλλά λίγο -κατά 1εκ.- αυξημένη απόσταση από έδαφος.Λένε πως Γαλλία θα ξεκινά από ~ 30.000 ευρώ (για εδώ, ο Θεός -βλ. Σ- βοηθός..)
-
This post is deleted! -
Δείχνει πολύ ποιοτικό με πολύ καλές διαστάσεις και σούπερ σύγχρονο ακόμα και στην οθόνη πολυμέσων που εκθειάζεται για την γρήγοραδα της.
Φυσικά εδώ θα ξεκινά με το 3 μπροστά η τιμή. Αλλά είναι αυτό που αναφέρθηκε ότι το παίρνεις με ορίζοντα δεκαετίας.
Είναι από τα αμάξια που τα κοιτάς και δεν βρίσκεις τπτ αρνητικό ....πέρα από τον εισαγωγέα...
Όμορφο είναι , υβριδικό είναι ,ποιοτικό δείχνει, γκατζετ επιτέλους έχει, χώρους έχει , αεραγωγούς πίσω έχει , οι θέσεις σηκώνονται , αποσκευών χώρο καλό έχει για το μήκος του , αξιόπιστο είναι ....
-
Εμένα το εμπρός μέρος μου θυμίζει λίγο το προηγούμενο Tuscon.
Δεν είναι άσχημο πάντως. Σχετικά ωραίο φαίνεται.
Honda HR-V 2021