-
Εμενα μ αρεσει πολυ το νεο golf αλλα η αληθεια ειναι πως οσοι τα οδηγησαν εβγαλαν πρωτο το leon.
Πιθανον να δωσει η vw εμφαση στα suv και αφησε στα hatchbacks την seat να πραουσιασει πιο ολοκληρομενη προταση.
Το μονο σημειο που πασχει το leon ειναι ο θορυβος τροχασμου εναντι του golf.
Την εχουμε βρει τωρα! Οποιος θελει να ξεχωρησει μια εκδοση απο τν αλλη στον ιδιο ομιλο απλα βαζει παλαιοτερης γενιας ηχομονωση στους θολους.
(Αν τα δειτε το παλιο ηχομονωτικο ειναι σαν ανακατεμενα υφασματα, ενω τα νεα ειναι παχυτερα απο αλλο υλικο και μονοχρωμα)
-
Το γκολφ έχει πολλαπλών συνδέσμων έναντι ημιάκαμπτου άξονα του λεον. Έχει τέσσερα shortcut Keys κάτω από το σύστημα πολυμέσων τα οποία βελτιώνουν κάπως την εργονομία και το infotainment είναι καλύτερο του λεον. Τα οποια προβλήματα παρουσιάστηκαν έχουν λυθεί αφού στο test drive που έκανα δεν υπήρχε κανένα θέμα με lagging. Τέλος ο εξοπλισμός που παίρνεις στο γκολφ είναι καλύτερος του λεον και τα υλικά της καμπίνας ανώτερα σε ποιότητα. Είναι ακατανόητο τα δύο αυτά αυτοκίνητα να έχουν την ίδια τιμή.
Όταν εννοώ καλύτερη τεχνολογία στη σειρά 1 εννοώ το σύστημα πολυμέσων που είναι και το καλύτερο της αγοράς. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω test drive το φορντ1.0 125hp at8 και θα πάρω τελική απόφαση για παραγγελία.
-
dimitriscsd wrote:
Storm δε ξέρω τι εκδόσεις focus MK4 έχετε στη δουλειά, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη θεωρείς σπορ εμφανισιακά το st line! Και ειδικά το Χ. Έχει πολύ άγριες γραμμές και καμιά σχέση με τις άλλες εκδόσεις.
Αναφέρεσαι σε αυτό: https://www.ford.gr/cars/new-focus/models-specs/st-line-x ;;;
Σόρυ ρε φίλε, αλλά εγώ το Focus ποτέ δεν κατάφερα να το δω σαν σπορ αυτοκίνητο. Ούτε το Fiesta. Ούτε τις εκδόσεις τους με μασπιέδες και αεροτομές.
Σε αντίθεση με τα Ιαπωνικά π.χ. το Civic ή το νέο Corolla τα οποία για μένα ξεχωρίζουν. Αναφέρομαι πάντα στην σχεδίαση του αυτοκινήτου. Εντάξει γούστα είναι αυτά.
Στο corolla με έχασες τελείως! Αλλά όντως περί ορεξεως...
-
Storm wrote:
dimitriscsd wrote:
Storm δε ξέρω τι εκδόσεις focus MK4 έχετε στη δουλειά, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη θεωρείς σπορ εμφανισιακά το st line! Και ειδικά το Χ. Έχει πολύ άγριες γραμμές και καμιά σχέση με τις άλλες εκδόσεις.
Αναφέρεσαι σε αυτό: https://www.ford.gr/cars/new-focus/models-specs/st-line-x ;;;
Σόρυ ρε φίλε, αλλά εγώ το Focus ποτέ δεν κατάφερα να το δω σαν σπορ αυτοκίνητο. Ούτε το Fiesta. Ούτε τις εκδόσεις τους με μασπιέδες και αεροτομές.
Σε αντίθεση με τα Ιαπωνικά π.χ. το Civic ή το νέο Corolla τα οποία για μένα ξεχωρίζουν. Αναφέρομαι πάντα στην σχεδίαση του αυτοκινήτου. Εντάξει γούστα είναι αυτά.
Στο corolla με έχασες τελείως! Αλλά όντως περί ορεξεως...
χαχα! το Civic είναι, αλλά όπως βλέπεται και αυτό γίνεται περισσότερο νορμάλ στην επόμενη έκδοση, παρά ήταν 'μοναδικό', εμένα μου άρεσε, αλλά δεν θα το αγόραζα ποτέ, μόνο αν μου την έδινε και ήθελα να κάνω κάποιο 'statement', στη φάση YOLO!
Focus είχα, yolo (με μικρά!)
-
wantone wrote:
Στην BMW τα 2 επιπλεον χρονια ειναι φθηνα αλλα αν θελει να βαλει και 5 χρονο εκει ανεβαινει πολυ η τιμη. Προφανως γιατι ειναι φτιαγμενα τα πρωτα 4 χρονια να μην βγαζουν θεματα.
Εγω στενοχωρηθηκα που δεν πηρα την επεκταση εγγυησης αλλα τελικα δεν θα την χρειαζομουν γιατι δεν εβγαλε θεμα στα πρωτα 5 χρονια. 118 3 κυλινδρο.
εισαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο ;κόστος Σερβιςπερίπου ;
Nαι δεν εχω καποιο θεμα. Εχω χαλαρη χρηση και λιγα χιλιομετρα (γυρω στα 6300 ετησιως μο). Σερβις για τα 5 πρωτα χρονια/60 χιλ χμ ηταν δωρεαν (μεση στην τιμη αγορας) οποτε εως τωρα δεν εχω πληρωσει τιποτα.
Αυτο που ισως ηταν λιγοτερο απο οτι περιμενα ηταν ο κινητηρας που θα ηθελα να ειχε ποιο δυνατη ρυθμιση (λιγο μεγαλυτερο τουρμπο). Επισης επηδη καθομαι χαμηλα και η πορτες ειναι και μικρες εχεις μια δυσκολια στην κινηση στην πολη επηδη δεν βλεπεις τις ακρες του αμαξωματος και δυσκολο να μπεις/βγεις. Αν δεις ακομα και το νεο Α180 πχ ειναι χαμηλο και αυτο. Πιστευω καποιο Χ2 σαν σχημα ειναι καλυτερο για τους ελληνικους δρομους.
Σημειωνω οτι εχω το πισωκινητο 118 που εκτος απο κινητηρα δεν εχει καμμια σχεση με το νεο 118.
Σιγουρα σε σχεση με Σουβ κανεις καλυτερο ταξιδι αλλα χανεις στους κακους δρομους της Αθηνας.
-
petros61 wrote:
pope4kos wrote:
Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι σε τι τιμή να δώσω το Qashqai...η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι τέτοια που σε ιδιώτη με δω car δύσκολα θα φύγει. Το έχω ήδη ένα 1μιση μήνα και τίποτα ..ζητάω περίπου 20.500.είναι 2ετιας με 19500χλμ και έκδοση Ν connecta,,σήμερα κάνει 27500 ευρώ όσο και το πήρα ..η αudi μου δινει 18 χιλ στο χέρι και 2 χιλ έκπτωση στην τιμή του Α3.Η φορντ ούτε 17 χιλ ενώ και η bmw το πολύ 18.χιλ.Δεν θέλω και να το σκοτώσω το αμάξι. Μήπως να περιμένω κι άλλο ;Αλλά φοβάμαι μήπως αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική και χάσω τις προσφορές που τρέχουν ..
έχεις πάρει προσφορά από bmw και Audi?
Αν ναι τι τιμές αν επιτρέπεται ;
το Audi έκδοση advance 35TFSI με μερικά έξτρα απολύτως λογικά όπως κλίμα στα 32χιλ!!!!
bmw 118i sport line advanced στα 27..500 με πολύ καλό εξοπλισμό .όλα εκτός από συνδεσιμότητα δηλαδή .αν το βάλεις και αυτό πας στα 32Το 118 δεν θα το αγοραζα παροτι καλο πακετο στα 27500 επηδη δεν εχει car play/android auto.
Και εγω πιστευω οτι πρεπει να κρατησεις το κασκαι περισσοτερο γιατι πουλωντας τωρα χανεις αρκετα.
Λογικα (εκτος και αυξησουν τους φορους) θα παρεις το 118 στα ιδια λεφτα με καλυτερο εξοπλισμο στο μελλον.
-
https://wd40.gr/χρήσιμες-συμβουλές/σπρέι-σιλικόνης-τι-είναι-και-που-βοηθά/
+νεα κουζινα και νεο μπανιο στο σπιτι.
-
Το γκολφ έχει πολλαπλών συνδέσμων έναντι ημιάκαμπτου άξονα του λεον. Έχει τέσσερα shortcut Keys κάτω από το σύστημα πολυμέσων τα οποία βελτιώνουν κάπως την εργονομία και το infotainment είναι καλύτερο του λεον. Τα οποια προβλήματα παρουσιάστηκαν έχουν λυθεί αφού στο test drive που έκανα δεν υπήρχε κανένα θέμα με lagging. Τέλος ο εξοπλισμός που παίρνεις στο γκολφ είναι καλύτερος του λεον και τα υλικά της καμπίνας ανώτερα σε ποιότητα. Είναι ακατανόητο τα δύο αυτά αυτοκίνητα να έχουν την ίδια τιμή.
Όταν εννοώ καλύτερη τεχνολογία στη σειρά 1 εννοώ το σύστημα πολυμέσων που είναι και το καλύτερο της αγοράς. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω test drive το φορντ1.0 125hp at8 και θα πάρω τελική απόφαση για παραγγελία.
Το βασικό είναι να πάρεις αυτό που αρέσει σε σένα.
Και καλοτάξιδο.Αλλά επείδή εδώ κουβέντα να γίνεται ελεύθερα και γενικότερα
να ζητήσω συγνώμη για το σεντόνι (πρώτα από τον εαυτό μου lol) ;
Θα ήθελα μια φορά να απαντήσω συγκεκριμένα. Κι όποιος θέλει το διαβάζει, εγώ μπήκα στον κόπο να γράψω.Κατ' αρχήν δεν ισχύει το «Είναι χειρότερο αυτοκίνητο από το γκόλφ σε όλα πλην της εξωτερικής εμφάνισης»
Υπερβολή, υποκειμενισμός και τελικά ανακρίβεια. Έδωσα παραδείγματα παραπάνω.
Μεγαλύτερο αυτοκίνητο το ένα, μεγαλύτερη καμπίνα, καλύτερη ασφάλεια, καλύτερη συμπεριφορά, καλύτερο infotainent κλπ.Το γκολφ έχει πολλαπλών συνδέσμων έναντι ημιάκαμπτου άξονα του λεον.
Κατά δεύτερον, έχει ειπωθεί πολλές πολλές φορές:
https://www.volkswagen-newsroom.com/en/the-new-golf-international-vehicle-presentation-5609/the-perfected-running-gear-5624'Every Golf below 110 kW output and with front-wheel drive is delivered with a torsion beam rear axle. From an engine output of 110 kW, Volkswagen combines the McPherson front axle with a multi-link rear axle.'
https://www.seat-mediacenter.com/newspage/presskits/IPP-SEAT-Leon/Technical-specifications.html
'SEAT Leon Rear suspension Semirigid axle (≤110kW) / Miltilink axle (>110kW and PHEV)'Κατά τρίτον, ακόμα κι έτσι να ήταν, πάλι η ρύθμιση της ανάρτησης του Golf δεν αρκεί για να το κάνει να υπερτερεί σε οδηγική συμπεριφορά. Αξιολογήθηκε για αυτό και πάσχει τόσο σε σχέση με το Leon όσο και με το Α3.
Έχει τέσσερα shortcut Keys κάτω από το σύστημα πολυμέσων τα οποία βελτιώνουν κάπως την εργονομία και το infotainment είναι καλύτερο του λεον.
Αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς με αυτά που λέμε, όταν είπες παραπάνω «Το λεον έχει την πιο αντιεργονομική καμπίνα στη κατηγορία ούτε ένα φυσικό διακόπτη πλην του πλήκτρου για τα αλαρμ.»
προφανώς για να ισχύει αυτό , δε λαμβάνεις υπόψη τα όσα αρκετά πληκτρα αφής που έχει το Leon.
(Παρεμπιπτόντως το Golf R έχει πλήκτρα αφής ακόμα και στο τιμόνι, ενώ το Leon φυσικά πλήκτρα, αλλά τέσπα.)
Κι αφού δε μετράς τα πλήκτρα αφής στο Leon, πώς γίνεται να τα μετράς στο Golf;Προσπερνώ χάριν της συζήτησης,
και το ότι είναι επί της ουσίας και ανακρίβεια αυτο το «ούτε ένα φυσικό διακόπτη πλην του πλήκτρου για τα αλαρμ»
γιατί προφανώς και δεν είναι το κουμπί των αλάρμ ο μοναδικός φυσικός διακόπτης στο Leon (φυσικά πλήκτρα από τη βάση της κονσόλας μέχρι το τιμόνι)
προσπερνώ χάριν της συζήτησης
και το ότι το Leon και το διατίθενται αναλόγως της έκδοσης με infotainment που έχει και φυσικά πλήκτρα
προσπερνώ χάριν της συζήτησης
και το ότι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι χειρισμού εκτός του περιβάλλοντος αφής του infotainment
προσπερνώ και χάρι της συζήτησης τις εκδόσεις Cupraπρος Θεού εδώ να τονίσω, αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα του περιβάλλοντος αφής και της έλλειψης διαδραστικότητας
ακριβώς είναι που το εντοπίζω τόσο στο Leon όσο και στο Golf
δεν υπερασπίζομαι και δε συμπαθώ το πςειβάλλον αφής σε ένα αυτοκίνητο,
αλλά προφανώς όταν είναι προβληματικό το ίδιο περιβάλλον στο Leon, προβληματικό θα είναι και στο Golf.Και ας πάμε και στο επιχείρημα ότι το Golf έχει 4 shortcut αφής παραπάνω.
Να με συγχωρείς αλλά όταν το σύμπαν είναι αφής στην καμπίνα και είναι πανομοιότυπο,
προφανώς η έλλειψη διαδραστικότητας στις βασικές λειτουργίες δε λύνεται με 4 παραπάνω shortcut που παραπέμπουν σε μενού εντός του infotainment, είναι και αφής τοποθετημένα χαμγηλά πέριξ του πλήκτρου των αλάρμ (με ό,τι συνεπάγεται).Αλλά έστω πάλι χάριν της συζήτησης:
Το Leon και το Golf έχουν τουλάχιστον 5 πλήκτρα αφής στο διακόπτη των φώτων που σμυβαίνει να είναι ίδια, τουλάχιστον 6 πλήκτρα αφής στις πλαφονιέρες (ξανά πανομοιότυπα), τουλάχιστον 7 πλήκτρα αφής στο infotainment (ίδια).
Το πλήκτρο του ξεθαμπωματος εμπρός και πίσω παρμπρίζ είναι ανάμεσα στα παραπάνω πλήκτρα αφής τόσο σε Golf όσο και σε Leon, το ίδιο και το πλήκτρο της λειτουργίας του infotainment, επίσης το πλήκτρο της θερμοκρασίας οδηγού-συνοδηγού ή της έντασης ήχου είναι όλα shortcut αφής σε Leon και Golf.
Συνολικά το Golf έχει τουλάχιστον 22 πλήκτρα αφής και το Leon τουλάχιστον 18.Η όλη συζήτηση της απόστασης στη λειτουργικότητα γίνεται για 4 πλήκτρα αφής που έχει επιπλέον shortcut το Golf γύρω από το διακόπτη των αλάρμ
και αυτά είναι επουσιώδη:
https://parkers-images.bauersecure.com/gallery-image/pagefiles/305642/interior-detail/1752x1168/vw_golf_035.jpg- το park menu
- το clima menu (εκ του περισσού διότι το ίδιο shortcut υπάρχει στην οθονη)
- το driving mode menu (ευπρόσδεκτο αλλά ως shortcut είναι ατελέσφορο, συν ότι μέσω της οθόνης υπάρχει shortcut)
- το assist menu
Συγνώμη αλλά ο όλος χειρισμός παραμένει στο inforainment,
εξακολουθεί να μην έχει διαδραστικότητα,
και προϋποθέτει τη χρήση shortcut που είναι αφής γύρω από τα αλάρμ τοποθετημένα εκτός του πεδίου του οδηγού.
Με λίγα λόγια, εντυπωσιασμός και οχι ουσία τα 4 αυτά πλήκτρα αφής.
Προτιμότερο για το χειρισμό του κλιματισμού να πατά ο οδηγός το shortcut εντός του οπτικού του πεδίου στην οθόνη του infotainment, παρά να ψάχνει χαμηλά αφαιρώντας το βλέμμα από το δρόμο. -
pope4kos wrote:
petros61 wrote:
pope4kos wrote:
Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι σε τι τιμή να δώσω το Qashqai...η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι τέτοια που σε ιδιώτη με δω car δύσκολα θα φύγει. Το έχω ήδη ένα 1μιση μήνα και τίποτα ..ζητάω περίπου 20.500.είναι 2ετιας με 19500χλμ και έκδοση Ν connecta,,σήμερα κάνει 27500 ευρώ όσο και το πήρα ..η αudi μου δινει 18 χιλ στο χέρι και 2 χιλ έκπτωση στην τιμή του Α3.Η φορντ ούτε 17 χιλ ενώ και η bmw το πολύ 18.χιλ.Δεν θέλω και να το σκοτώσω το αμάξι. Μήπως να περιμένω κι άλλο ;Αλλά φοβάμαι μήπως αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική και χάσω τις προσφορές που τρέχουν ..
το Audi έκδοση advance 35TFSI με μερικά έξτρα απολύτως λογικά όπως κλίμα στα 32χιλ!!!!
bmw 118i sport line advanced στα 27..500 με πολύ καλό εξοπλισμό .όλα εκτός από συνδεσιμότητα δηλαδή .αν το βάλεις και αυτό πας στα 32Το 118 δεν θα το αγοραζα παροτι καλο πακετο στα 27500 επηδη δεν εχει car play/android auto.
Και εγω πιστευω οτι πρεπει να κρατησεις το κασκαι περισσοτερο γιατι πουλωντας τωρα χανεις αρκετα.
Λογικα (εκτος και αυξησουν τους φορους) θα παρεις το 118 στα ιδια λεφτα με καλυτερο εξοπλισμο στο μελλον.
αν πάρω 20χ νομιζω αξίζει να το δώσω. Το πήρα 26500..μετά από καμία διετία δύσκολα να πάρω 16,17 χιλ. Έτσι νομιζω θα βγει κ νέο μοντέλο και σχεδόν πάντα αυτό από μόνο του ρίχνει την μεταπωλητική ...τώρα για το bmw δεν ξέρω το θα γίνει στο μέλλον. Ήδη η πρόσφορα είναι πολύ καλη και δεν ξέρω ποσο καλύτερη θα γίνει αν σκεφτείς ότι με αυτό το πακέτο πουλάει αρκετά
-
+νεα κουζινα και νεο μπανιο στο σπιτι.
το σπίτι είναι καινούργιο ...thanks
-
Δεν έγραψα ότι η καμπίνα του γκολφ είναι γενικά εργονομική απλά είναι λίγο πιο εργονομική από αυτή του λεον, για εμένα πρότυπο εργονομίας στη κατηγορία είναι η σειρά 1 και με διαφορά από τον ανταγωνισμο. Το λεον το οδήγησα 1ωρα σε test drive και μάλιστα το υβριδικό που έχει 350nm ροπής και σπορτιφ δε θα το έλεγα με τίποτα ούτε το τιμόνι ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ας πούμε η σειρά 1 παρόλο που έχει πιο αδύναμο μοτέρ είναι πολύ περισσότερο σπορ από το λεον.
Η σύγκριση μεταξύ γκολφ και λεον γίνεται με τον 1.5 150 etsi dsg. Τα αυτοκίνητα τιμολογουνται περίπου στα 29000€ και τα δύο. Εκεί το γκολφ κερδίζει λόγω καλύτερου εξοπλισμού, καλύτερης ανάρτησης και καλύτερων υλικών στην καμπίνα. Δε δικαιολογηται να έχουν την ίδια τιμή. Δεν έχει νόημα να δώσει κάποιος για λεον 29000€ επειδή έχει ελαφρώς πιο σπορτιφ αίσθηση.
Αυτή τη στιγμή η επιλογή μου θα είναι μεταξύ φοκους stline x 182 at8 και bmw 118i 140hp auto. Δε προτίμησα το γκολφ πάρα το σούπερ εξοπλισμό γιατί όλα αυτά τα touch μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν στο μελλον. Όσον αφορά για το λεον λέω ότι είναι υπερκοστολογημενο γιαυτα που προσφέρει και η πλάκα είναι ότι η εισαγωγική το έφερε και φθηνότερα από ότι πουλιέται στο εξωτερικό. Η τιμολόγηση του λεον μου θυμίζει peugeot που ζητανε 24000€ για ένα καλό εξοπλισμένο 208 επειδή έχει ωραία εμφάνιση.
-
Περί ορέξεως, δε μου πέφτει λόγος.
Κάποιος αξιολογεί το glossy πλαστικό του Golf στο ταμπλό, άλλος θετικά άλλος αρνητικά.
Κάποιος άλλος αξιολογεί το μεγαλύτερο σασί του Leon και την περισσότερη ασφάλεια.Προσωπικά θεωρω πως αν κάποιος πάει για vag αυτό τον καιρό,
καλύτερα να αποφύγει τις hjybrid εκδόσεις. -
wantone wrote
pope4kos wrote:
petros61 wrote:
pope4kos wrote:
αν πάρω 20χ νομιζω αξίζει να το δώσω. Το πήρα 26500..μετά από καμία διετία δύσκολα να πάρω 16,17 χιλ. Έτσι νομιζω θα βγει κ νέο μοντέλο και σχεδόν πάντα αυτό από μόνο του ρίχνει την μεταπωλητική ...τώρα για το bmw δεν ξέρω το θα γίνει στο μέλλον. Ήδη η πρόσφορα είναι πολύ καλη και δεν ξέρω ποσο καλύτερη θα γίνει αν σκεφτείς ότι με αυτό το πακέτο πουλάει αρκετά
Καλα το σκέφτεσαι!
τωρα φεύγει ακόμα καλά το j11.
Με την έλευση του j12 θα πέσει και άλλοΟ wantone κάνει ένα λάθος.
Οι τιμές για BMW και καλες είναι λόγω των πακέτων που πετυχαίνει η θυγατρική bmw Hellas και μπορείς πια με χαμηλότερη επιβάρυνση να βαλεις έξτρα εξοπλισμό. Δεν τρως απευθείας καπέλο χιλιάδων ευρώ απλά προσθέτοντας κάτι απλο.
Αν είσαι πάνω από 40 και έχεις βαρεθεί τα all around τίμια αμάξια και φυσικα έχεις την οικονομική άνεση να ψαχτείς για κάτι καλύτερο, αξίζει να δοκιμάσεις μια bmw.
Αξίζει να κανεις και στον εαυτό σου ένα τέτοιο δωρο ! -
Εχω BMW 220D Grand Coupe sports line που ειναι ίδια στο εσωτερικο με τη σειρά 1, έχω κ navi και το conneted pack κτλ κτλ... Είχα πριν το τελευταίο fiesta titanium με sync 3. To σύστημα πολυμέσων της BWM είναι απαράδεκτα κακο! Το καλύτερο σύστημα πολυμέσων της αγοράς δε ξερω πως βγαινει... το εχεις χρησιμοποιήσει? Μου λείπει πάρα πολύ το sync 3 της ford.
-
Απίστευτα εύχρηστο είναι και χώρις ανάγκη touch παρότι έχει.
Τα κανεις όλα από το κουμπί στην κονσόλα, δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα.ασύρματο CarPlay, απίστευτοι μαμά χάρτες με συχνα updates.
Όλα γρήγορα και χωρίς προβλήματα απόκρισης.
Κατά κοινή ομολογία ακόμα και χωρίς συνδεσιμότητα και touch το idrive είναι από τα πιο γρήγορα και εύχρηστα multimedia σύστηματα. -
Και εγώ δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο το σύστημα της bmw για αυτό μου έκανε εντύπωση το περί τεχνολογίας. Μέχρι πρόσφατα δεν είχε καν android auto!
Το sync 3 επίσης δεν είναι κορυφαίο αλλά είναι αρκετά άνω του μετρίου.
Για μένα το καλύτερο σύστημα infotainment στην αγορά το έχει η hyundai/kia. Εύχρηστο, γρήγορο και όμορφο.
-
Για μένα το καλύτερο σύστημα infotainment στην αγορά το έχει η hyundai/kia. Εύχρηστο, γρήγορο και όμορφο.
+1
Αν και για να είμαι δίκαιος - παρ'όλο που δε θα'θελα να το παραδεχθώ - ίσως λίγο καλυτερο από της Hyundai/Kia,να είναι του VAG.
-
dimitriscsd wrote:
+1
Αν και για να είμαι δίκαιος - παρ'όλο που δε θα'θελα να το παραδεχθώ - ίσως λίγο καλυτερο από της Hyundai/Kia,να είναι του VAG.
Ουυυυ ναι! Ειδικά στο καινούριο golf που θέλει 10 κλικ να αλλάξεις drive mode είναι κορυφή! Χαχα
Ακόμα θυμάμαι και γελάω με το βίντεο που έβαλε κάποιος εδώ τις προάλλες με τον τύπο στο youtube που προσπαθούσε να κλείσει τον αέρα του AC και όσο πατούσε δυνάμωνε! Χαχαχαχ
Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιος το έβαλε και σε ποιο thread αλλά ήταν καταπληκτικό
Μπορεί να κάνω και λάθος και να ήταν και Peugeot. Θα το ψάξω να το βρω! Πάντως ότι πιο αστείο έχω δει τον τελευταίο καιρό!
-
Δε λέω για το τελευταίο στο Golf και Leon.
Αλλά αυτό στο Kamiq,Scala και Arona,Ibiza,Polo,Τ-cross,T-roc μου φαίνεται καλό.
Τελευταία κι η Renault νομίζω το βελτίωσε.
-
pope4kos wrote:
wantone wrote
pope4kos wrote:
petros61 wrote:
pope4kos wrote:
Καλα το σκέφτεσαι!
τωρα φεύγει ακόμα καλά το j11.
Με την έλευση του j12 θα πέσει και άλλοΟ wantone κάνει ένα λάθος.
Οι τιμές για BMW και καλες είναι λόγω των πακέτων που πετυχαίνει η θυγατρική bmw Hellas και μπορείς πια με χαμηλότερη επιβάρυνση να βαλεις έξτρα εξοπλισμό. Δεν τρως απευθείας καπέλο χιλιάδων ευρώ απλά προσθέτοντας κάτι απλο.
Αν είσαι πάνω από 40 και έχεις βαρεθεί τα all around τίμια αμάξια και φυσικα έχεις την οικονομική άνεση να ψαχτείς για κάτι καλύτερο, αξίζει να δοκιμάσεις μια bmw.
Αξίζει να κανεις και στον εαυτό σου ένα τέτοιο δωρο !Μερικά ποστ από πάνω είπε ο άνθρωπος ότι το έχει σε αγγελία και δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Αν φτάσει τα 20.000 που θέλει ας το πουλήσει.
Αν βιάζεται ας το βάλει 19.700, να κόψει και τα 200 και να το δώσει.
Θα έχει 'χάσει' 6.500-7.000 σε 2 χρόνια (δεν χάνεις ουσιαστικά, γιατί το χρησιμοποιείς κι'ολας), αλλά είπα παραπάνω το σκεπτικό μου,
Ήδη είναι πολύ χαμηλά γιατί ξεπουλαει η αντιπροσωπεία, τώρα θα είναι πώληση πανικού, και πάντα χάνεις σε αυτές. Μόλις βγεί το καινούργιο, η αντίστοιχη έκδοσή του θα κοστίζει 28-29.000, μπορεί και παραπάνω, και δεν θα υπάρχουν τσάμπα Acentα από αντιπροσωπεία καινούργια για να δελεάζουν τους αγοραστές.
Τότε θα το σκεφτεί δίπλα ο αγοραστής γιατί η διαφορά θα είναι κάνα δεκαχιλιαρο.
Αν δεν σε ευχαριστεί το αυτοκίνητό σου, πουλα το να σωθείς, βλέπω ότι θέλεις να το διώξεις γρήγορα!
Αλλαγή από qashqai σε hatchback