-
Και εγώ το είδα σε γκρι ποντικί μέσα στο One Salonica με πινακίδες Βουλγαρίας...
Δεν μου άρεσε τελικά καθόλου εξωτερικά, παρόλο ότι το γλυκοκοιτούσα!!! -
θελω να παω να δω την ηλεκτρικη ως 2ο πολης.
ειναι 4.173 μηκος (καλο για την γυναικα)
-
βορεια αθηνα, μονο Γεφυρα Βαρυμποπης εχει ?
-
@k-m said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
βορεια αθηνα, μονο Γεφυρα Βαρυμποπης εχει ?
Ναι και μετά στην ΕΟ στο ύψος Αιγάλω τον Σφακ.
-
Η γρήγορη κρεμαγιέρα και το μπλοκέ διαφορικό, τα μόνα ανταλλακτικά που αξίζουν απ' αυτό το αμάξι, θα μπορούν να μπουν στο τετρακίνητο πάντα και στο αβέντζερ;
-
Πηγα το ειδα απο κοντα, αλλα πρεπει να το παρω και κανενα test drive. Γενικες εντυπωσεος καλες εσωτερικα αν και μικρο ιδίως για τους πίσω. Έχει ιδιο μηκος με το Puma αλλα δεν ειναι το ιδιο ανετο. Βεβαια δεν ήταν το ηλεκτρικο και δεν ξερω αν χανει και αλλο απο τις μπαταρίες.
Απο ομορφιά ομως εδεν παίζεται (υποκειμενικό).
Μπηκα και διπλα στο ex30 και πισω ηταν χαλια. Δεν μπορουσα να κατσω καν. Το κάθισμα ειναι 20 ποντους πανω απο το πατωμα. Σαν να καθεσε σε τουρκικη τουαλετα.
Edit: δεν μου άρεσε στην junior η μικρη οθόνη. Θα την ηθελα μεγαλύτερη.
-
Μπηκα και διπλα στο ex30 και πισω ηταν χαλια. Δεν μπορουσα να κατσω καν. Το κάθισμα ειναι 20 ποντους πανω απο το πατωμα. Σαν να καθεσε σε τουρκικη τουαλετα.
-
Πηγα το ειδα απο κοντα, αλλα πρεπει να το παρω και κανενα test drive. Γενικες εντυπωσεος καλες εσωτερικα αν και μικρο ιδίως για τους πίσω. Έχει ιδιο μηκος με το Puma αλλα δεν ειναι το ιδιο ανετο. Βεβαια δεν ήταν το ηλεκτρικο και δεν ξερω αν χανει και αλλο απο τις μπαταρίες.
Απο ομορφιά ομως εδεν παίζεται (υποκειμενικό).
Edit: δεν μου άρεσε στην junior η μικρη οθόνη. Θα την ηθελα μεγαλύτερη.
Η πιο σωστή περιγραφή πως νιώθει κάποιος όταν κάθεται πίσω στο ex30
Alfa Romeo Junior (B-SUV)