-
Οι περισσότεροι κωλοπαιδα. Δεν γίνεσαι εύκολα πρωταθλητής με την ευγένεια και το ήθος. Υπαρχουν και αυτοί αλλά....
-
Δε θέλει πολύ ευγένεια.. Πίστα είναι aka πόλεμος. Ειδικά η προσπέραση που δεν είναι και εύκολο να διδαχθεί ξεχωρίζει την ηρα από το στάρι
-
Δεν είναι πόλεμος (που κι εκείνος έχει θεωρητικά κανόνες), ένα άθλημα είναι και για αυτό υπάρχουν οι ποινές κλπ, όταν κάποιος το παρακάνει.
-
Δεν νομίζω ότι ο Χάμιλτον είναι κωλόπαιδο. Ούτε πιο παλιά ο Σουμάχερ. Για τον Σέννα λέγοταν ότι δεεν ήξερε να χάνει, ότι ήταν ριψοκίνδυνος. Έχει πολλές έννοιες η λέξη "κωλόπαιδο" τελικά...
-
@megane98hp said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Δεν νομίζω ότι ο Χάμιλτον είναι κωλόπαιδο. Ούτε πιο παλιά ο Σουμάχερ. Για τον Σέννα λέγοταν ότι δεεν ήξερε να χάνει, ότι ήταν ριψοκίνδυνος. Έχει πολλές έννοιες η λέξη "κωλόπαιδο" τελικά...
Σαφέστατα. Όμως ο ολλανδός δεν είναι κωλόπαιδο,είναι πραγματικός αλήτης. Αξέχαστη η ελεεινή συμπεριφορά του όταν το μονοθέσιο του είχε ανέβει πάνω απο το κεφάλι του Χάμιλτον. Ούτε κοίταξε αν είναι καλά,έχει χτυπήσει ή δεν αναπνέει!
Τον σιχάθηκα και τον θεωρώ δυσφήμιση του αθλητισμού. -
@ggab said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
@megane98hp said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Σαφέστατα. Όμως ο ολλανδός δεν είναι κωλόπαιδο,είναι πραγματικός αλήτης. Αξέχαστη η ελεεινή συμπεριφορά του όταν το μονοθέσιο του είχε ανέβει πάνω απο το κεφάλι του Χάμιλτον. Ούτε κοίταξε αν είναι καλά,έχει χτυπήσει ή δεν αναπνέει!
Τον σιχάθηκα και τον θεωρώ δυσφήμιση του αθλητισμού.Ναι αυτό νομίζω είναι ένα παράδειγμα του γιατί δεν τον χωνεύω.
-
Εγώ γούσταρα τρέλα να σπάσει το μονοπώλιο Χάμιλτον-Μερσεντες,αλλά μετά απο αυτό,όπως λες και εσύ....... μίσος!
-
Ο Χάμιλτον στα νιάτα του ήταν θρασύς και υποτιμητικος. Πόσες φορές θυμάμαι τα επεισόδια με τον χαρακτήρα του. Πλέον βάρυνε, μεγάλωσε , έχει δει ότι υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές και όχι μόνο αυτός και χαλάρωσε
-
Ο Σουμάχερ την αρχή ήταν κάπως αποτομος, αλλά πολύ γρήγορα έγινε επαγγελματίας. Άλλωστε είναι για πολλούς από τους καλύτερους οδηγπυς της σύγχρονης ιστορίας, δεν μιλώ για τον Σένα που είναι ένα κεφάλαιο μονος του, αλλά ήταν πάρα πολύ θρασύς και αυτός
-
Άλλο θρασύς,άλλο ανταγωνιστικός και άλλο αλήτης! Εδώ μιλάμε για αντισυνάδελφο,αντιαθλητικό και εριστικό.
Όπως είχε πει και ο Μονεγασκος:"μπορώ και εγώ να μη τηρώ την ευγενής άμιλλα,όλοι μπορούμε" -
Και ο Σέννα και ο Σουμάχερ έχουν τρακάρει επίτηδες αντιπάλους τους και μάλιστα τους έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο...
-
Ναι και μεταξύ τους μάλιστα. Οκ! Γενικά όμως ο Σουμάχερ είχε μια αξιοπρεπή καριέρα.
Νομίζω και με τον Μοντόγια το ίδιο έκανε ο Σουμάχερ, αν θυμάμαι σωστά. -
Στον πρωταθλητισμό αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι "αρνητές ήττας". Θα κάνουν σχεδόν τα πάντα είτε με θεμιτά είτε με αθέμιτα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους και τους ενδιαφέρει μόνο αυτό. Εννοείται ότι έχουν μεγάλο εγωισμό κάτι που απαιτείται για να φέρνεις αποτελέσματα στο υψηλότερο επίπεδο και προσωπικά τους κατανοώ. Η αφοσίωση τους σε συνδιασμό με τις ικανότητες τους είναι αξιοθαύμαστες. Εννοείται το οτι στην προσπάθεια τους γίνονται αδικίες και ευτράπελα έναντι των συναθλητών τους..
-
Ναι μεν αλλά...και οι πρωταθλητές Hakkinen, Raikkonen, Alonso, Button έρχονται να διαψεύσουν αυτά που είπες.
Γενικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον σκληρό ανταγωνισμό προς τον αντίπαλο και την αλητεία. Αν χρειαστεί να πετάξεις τον άλλον εκτός ή να κάνεις π......ες εναντίων των άλλων (πχ Σουμάχερ-Μονακό) τότε χαίρω πολύ.
Σίγουρα μιλάμε για πολύ σκληρό ανταγωνισμό αλλά όταν κάποιοι καταφέρνουν να πάρουν πρωταθλήματα χωρίς αλητείες έναντι κάποιων που τις χρησιμοποιούν σίγουρα οι πρώτοι έχουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια τα νούμερα είναι αυτά που ξεχωρίζουν τους καλούς από τους καλύτερους. -
Όλοι όσοι ανέφερες βρέθηκαν με το κατάλληλο μονοθέσιο την κατάλληλη στιγμή. Αρκούσε η ικανότητα τους για μια δύο καλές χρονιές που τα κατάφεραν και το πήραν. Καμία σχέση με τη διάρκεια και τη στόφα του Σουμάχερ. Οκ ο Αλόνσο είναι μια κλάση πανω από τους απολεδιπους.. Μέχρι και του rosberg του κατσε μια χρονιά και ας μη ξεχνάμε ότι παραλίγο να πάρει πρωτάθλημα μέχρι και ο Μάσα..
Πήρε και ο βιλνεβ.. Όχι ο καλός, ο άλλος..
-
Για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζεσαι το κατάλληλο μονοθέσιο, κανείς δεν έχει πάρει με χρέπι. Το ότι ο Χάμιλτον έχασε ως team mate μόνο από τον Μπάτον και τον Ρόζμπεργκ (ο οποίος επικράτηση κατά κράτος και έναντι του Σουμάχερ στην Μερκ), δείχνει ότι μόνο τυχαίοι δεν ήταν αυτοί οι δύο! Επίσης όλα αυτά τα παραδείγματα δείχνουν ότι δεν χρειάζεται να είσαι καθίκι για να γίνεις πρωταθλητής, μπορείς να είσαι και λατρείας, σαν τον Κίμι.
-
Εντάξει ήταν και παππούς πιά ο Σουμάχερ...άλλες αντοχές στα πλευρικά τζι
Γιατί ο Ραϊκόνεν δεν είχε δύσκολες φάσεις που έπρεπε να σηκώσει το πόδι από το γκάζι για την κοινή ασφάλεια; Δεν έχει κάνει εξοδους λόγω εγωισμού μαζί με άλλους ακόμα και ομοσταυλο;
-
F1 Δοκιμαστικά Ισπανίας- Πολύ σκληρός για να πεθάνει | Parc Ferme Greece
Youtube Video -
Για τον ουτσο πάλι. Άλλος είχε ένα κάρο προβλήματα άλλος πήγε στα αποδυτήρια!
-
Από την αρχή της χρονιάς έχω πει ότι το φαβορί ειναι Φερστάπεν. Ακόμα και μετά τα πρώτα άτυχη αποτελέσματα.
Ο ανταγωνιστής του είναι οι Μερσεντες/Χάμιλτον που δείχνουν ότι δεν τραβάνε φέτος
Formula 1, Γενικά Νέα!!!