-
Ας μην υπερβάλουμε. Η Ferrari είχε ένα κακό αποτέλεσμα απλά. Το Πρωτάθλημα έχει άλλους 15 αγώνες. Η Ferrari δεν υστερεί σε ταχύτητα, απλά της ήρθαν όλα ανάποδα. Αν δεν είχε το πρόβλημα ο Λεκλέρκ, θα είχε μια άνετη νίκη.
-
Όνομα και αυτό,
-θα πάρετε ένα Λεκλερκ;
-Έχει ζάχαρη;
-Όχι στέβια. -
Lap, με αυτό το χιούμορ σε φαντάζομαι να σε πετάνε με το κεφάλι κάτω, όπως τον Σπιρτούλη, όταν ήσουν στο σχολείο. Στην δική μας εποχή πάντως σίγουρα αυτό θα γίνονταν...
-
Ναι αλλά τώρα όποτε θα βλέπεις και θα ακούς το ονομα του θα θυμάσαι αυτήν την κρυάδα....χαχαχα.
Οι κρυαδες μου μένουν στην μνήμη.Παραδόξως στο σχολείο ήμουν αγαπητός από την τάξη και τους φίλους μου, δεν είχα τέτοια θέματα. Ευτυχώς η νεότερες γενιές απέκτησαν χιούμορ, χαχαχα
-
Γιατί ο HAMILTON ήταν γρήγορος στο F1 GP Ισπανίας | Parc Ferme Greece
Youtube Video -
F1 Δοκιμαστικά Monaco-Περιμένοντας τη βροχή | Parc Ferme Greece
Youtube Video -
Η μοναδική πίστα που δεν έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται να δω,αγώνα. Ντροπή για την F1.
-
Τα έκανε μαντάρα η ομάδα της ferrari με τη στρατηγική της.
Έκλεψε τη νίκη από τους οδηγούς της και την χάρισε στη Red Bull. -
Ferrari: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν-F1 MONACO GP | Parc Ferme Greece
Youtube Video -
Κλείστε το μαγαζάκι γιατί οσο γίνονται αγώνες τόσο εκτίθεστε και αμαυρώνετε την ιστορία της φεραρι.
-
Αρκετά "τεύχη" πίσω εκτίμησα ότι ανταγωνιστής του Φερστάπεν αυτή την χρονιά θα είναι ο Χάμιλτον. Η Φερράρι θα βάλει τις βάσεις φέτος και του χρόνου λογικά θα είναι πιο ανταγωνιστική. Έχει και χρόνια να διεκδικήσει τον τίτλο..
-
Father's Day σήμερα και μετά την δεύτερη θέση στα Q του Καναδά δε θα μπορούσε να λείπει ο μπαμπάς..
-
Κάτι λείπει από την Ferrari.
Κάποια λεπτομέρια.
Δεν ξέρω τι είναι, αλλά παίρνει poll position, έχει ταχύτερους γύρους, όμως μέσα στον αγώνα της λείπει αυτό το κάτι παραπάνω για περάσει τη Red Bull.
Αυτός ο Μπινότο δεν μου γεμίζει το μάτι. -
Τους λείπει η αξιοπιστία,η οργάνωση και η στρατηγική. Γνήσια ιταλική ομάδα δηλαδή!!!
Μεγάλη επιτυχία πάντως που τερμάτισαν και τα δύο μονοθέσια στον Καναδά. -
Έλα υπερβολές τώρα. Τελευταία φορά που είχαν μείνει 2 μονοθέσια Ferrari από μηχανικό πρόβλημα ήταν το 1997. Συνέβη ξανά μετά από 25 χρόνια και φέραμε την καταστροφή και δεν κάνουν οι Ιταλοί και άλλα τέτοια... Οι Ιταλοί που έχουν 16 Πρωταθλήματα Κατασκευαστών, με την 2η Williams να έχει 9!!!
Όσο για τον Καναδά, η Ferrari είχε το ταχύτερο μονοθέσιο (και αυτήν την φορά έμεινε μονοθέσιο της Red Bull). Απλά δεν ήταν αρκετά ταχύτερο ώστε να προσπεράσει. Έλειπαν άλλα 300 μέτρα από την ευθεία για να το καταφέρει.
-
Ειδικά φέτος η αξιοπιστία τους είναι τραγική. Πόσες φορές φέτος τερμάτισαν και τα δύο;;;και πόσες φορές εγκατέλειψε το ένα;;;
-
Η Ferrari έχει 3 εγκαταλείψεις από μηχανικό πρόβλημα φέτος. Η Red Bull έχει 4!
-
@realzeus said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Η Ferrari έχει 3 εγκαταλείψεις από μηχανικό πρόβλημα φέτος. Η Red Bull έχει 4!
Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο ταύρος και εύχομαι να τα εκατοστισουν! Η Ferrari όμως δείχνει μια απο τα ίδια και είναι και οριακά πιο αργή.
-
Οριακά πιο γρήγορη είναι η Ferrari. 6 poles έναντι 3 της RBR. Στους αγώνες για διαφόρους λόγους χάνουμε τον τελευταίο καιρό (κυρίως από αξιοπιστία, αλλά και λάθη - χάθηκαν 3 αγώνες που προηγούμασταν έτσι!). Στον Καναδά ο Sainz ήταν ταχύτερος του Verstappen, απλά δεν μπορούσε να περάσει.
-
Πώς είναι ταχύτερη όταν με drs είχαν την ίδια σχεδόν επιτάχυνση και τελική;;;
Αν ήταν αντίστροφα,ο ολλανδός θα είχε προσπεράσει για πλάκα και θα τελείωνε των αγώνα με 10" διαφορά!
Formula 1, Γενικά Νέα!!!