-
Με 41Κ όχι με 65Κ όμως παίρνεις (όχι φουλ έξτρα εννοείται) αλλά έχεις το μπρελόκ που πρέπει....τώρα 41 και χιουνται....λεφτά υπάρχουν άλλωστε....
-
Ειμαι κατοχος tiguan εδω και χρονια και θα προσπαθησω να δωσω μια οσο γινεται αντικειμενικη αποψη.
Τα 1-2db δεν θα κανουν την διαφορα. Το adaptive cruise control δεν θα σου λειψει, διοτι δεν το εχεις ζησει. Αν το δεις σε λειτουργια, απλα δεν συνειδητοποιεις τι εχανες. Τα matrix led, το εχω γραψει παρα πολλες φορες οτι μου λειπουν παρα πολυ και απο το δικο μου. Ωραιο το auto high beam, αλλα δεν συγκρινεται με τα matrix. Το αλλο που θεωρω οτι ειναιθ χρησιμο και δεν βλεπω καπου αναφορα ειναι το ηλεκτρικο κλεισιμο πορτ μπαγαζ. Ειναι τεραστια ευκολια, αλλα δεν το βλεπω καν σαν option. Νομιζω ειναι παραλειψη του καταλογου γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω δει στα youtube reviews.
Κατα τα αλλα το tucson ειναι πληρες. Μαλιστα δεν ξερω καν αν χρειαζεται η premium. Προσωπικα θα πηγαινα στην premium, θα εβαζα το 360 μαζι με το adaptive CC και θα μου εμεναν και ρεστα.Επισης, με το τουσον, αγοραζεις ενα ολοκαινουριο αμαξι, διαστημικο σε εμφανιση, απο αξιοπιστη εταιρεια και με πολυετη εγγυηση.
Θα σου προτεινα να εξοπλισεις ενα tiguan με τα ιδια και να δεις την διαφορα τιμης. Δεν γεινεται απολυτα βεβαιως αυτο, διοτι δεν υπαρχει υβριδικο tiguan, αλλα θα εχεις μια εικονα.
Επισης, αξιζει ισως να περιμενεις λιγο, ωστε να δεις τι καταναλωση δινουν στο full hybrid (που ειναι το μοναδικο tucson για το οποιο θα ενδιαφερομου. Αυτο και το Phev, αλλα το phev θα ειναι μαλλον αισθητα ακριβοτερο)
-
-
Φιλε Dettol , νομιζω οτι το σχολιο σου απευθύνεται σε εμενα , αν οχι δεν πειραζει απλα να αναφερω οτι το autotail λεω πιο πανω οτι παει στα 610€ και το θεωρω χρησιμο και εγω. Οσο αφορα το 360view μπαινει μονο στην εκδοση Dinstictive . Tα αυτοκινητα (Tucson-Tiguan) που εχω καταληξει ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη ετσι οπως τα εχω φτιαξει και θελω. Απλα οπως αναφερω και παλι παραπανω στα ιδια λεφτα στο Tucson παιρνω, τα πιο σημαντικα αναφερω, ιπποδύναμη 180(μιλαμε για το mild Hydrid στο full Hydrid αν του βαλεις καποια εξτρα η τιμη φευγει αρκετα) . ΑΤ , HTRAC , δερματινο σαλονι , 5 ετης εγγυηση, καποια επιπλεον συστηματα ασφαλειας και ενα ολοκαινουργιο μοντελο . Στο Tiguan φυσικα δεν τα παιρνω αυτα και η διαφορα ειναι στα led matrix . Θα προσπαθησω αυτην την βδομαδα να κανω ενα TD το Tiguan μεχρι να δοθει η δυνατοτητα οπως ειπα αρχες Φεβ και για το Tucson
-
-
Φιλε Dettol , νομιζω οτι το σχολιο σου απευθύνεται σε εμενα , αν οχι δεν πειραζει απλα να αναφερω οτι το autotail λεω πιο πανω οτι παει στα 610€ και το θεωρω χρησιμο και εγω. Οσο αφορα το 360view μπαινει μονο στην εκδοση Dinstictive . Tα αυτοκινητα (Tucson-Tiguan) που εχω καταληξει ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη ετσι οπως τα εχω φτιαξει και θελω. Απλα οπως αναφερω και παλι παραπανω στα ιδια λεφτα στο Tucson παιρνω, τα πιο σημαντικα αναφερω, ιπποδύναμη 180(μιλαμε για το mild Hydrid στο full Hydrid αν του βαλεις καποια εξτρα η τιμη φευγει αρκετα) . ΑΤ , HTRAC , δερματινο σαλονι , 5 ετης εγγυηση, καποια επιπλεον συστηματα ασφαλειας και ενα ολοκαινουργιο μοντελο . Στο Tiguan φυσικα δεν τα παιρνω αυτα και η διαφορα ειναι στα led matrix . Θα προσπαθησω αυτην την βδομαδα να κανω ενα TD το Tiguan μεχρι να δοθει η δυνατοτητα οπως ειπα αρχες Φεβ και για το Tucson
Εννοειται για εσενα τα γραφω κυριως, αφου ενδιαφερεσαι να αγορασεις το αμαξι. Τα mild hybrid, συγνωμη, αλλα δεν τα 'πιστευω', οποια εταιρεια και αν τα κανει. Νομιζω οτι ειναι ενα τρικ που εχουν βρει τελευταια, ωστε να ριχνουν εναν πιασαρικο ορο και ταυτοχρονα να μειωνουν λιγο τους ρυπους. Ο mild hybrid κινητηρας του προηγουμενου τουσον, σε οποιο review ειδα αναφορα, κανενας δεν ειχε καταλαβει σημαντικη διαφορα στην καταναλωση. Θα ειναι διαφορετικος αυτος; ισως, ας περιμενουμε να δουμε review σε πραγματικες συνθηκες και οχι τις τιμες του κατασκευαστη.
Η εξτρα ιπποδυναμη και τα αλλα εξτραδακια που παιρνεις ομως, δεν ειναι αμελητεα. Τελικα αυτο που εχει σημασια ειναι τι θεωρεις εσυ σημαντικοτερο, τα matrix + acc ή τα αλλα που παιρνεις με το τουσον. Το τουσον οπως ειπα ειναι πανεμορφο και ολοκαινουριο. Ανετα και δικαια στεκεται τιμολογιακα διπλα στο tiguan.
-
Εντωμεταξύ και τα vw στην Ευρώπη αυτοκίνητα της σειράς τα έχουν. Απο Audi και πάνω νιώθουν.
-
Το hybrid
Τον εχω παρακαλουθησει τον τυπο εχει κανει κανα δυο ακομη για τα απλα
Νομιζω οτι ειναι καπως καλυτερος απο τον αλλον τον Ελβετο με τα amazing , wow , super nice ...
@ ουσιαστικα ειναι μονο τα Led Matrix καθως το Tucson εχει το smart cruise €540 που ειναι το αντιστοιχο ACC , τωρα για την καταναλωση δεν περιμενω κατι διαφορετικο , παρομοια με του Tiguan , και δε με απασχολει για τα χλμ που κανω ή αν δωσω τοσα λεφτα για Hyundai ή για οποιoδηποτε οχημα, τουλαχιστον μ αυτο το τρικ τα τελη πηγαν στο 100αρικο απο 450 που ειχαν. Αυτο ειναι κατι νομιζω.Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι αυτη η μπαταρια , οκ δινουν 8 χρονια εγγυηση ή 160.000χλμ αλλα μην εχουμε τιποτα τρελα θεματα και τρεχουμε μετα...δε τα ξερω και καλα αυτα τα συστηματα
-
Πάντως το εάν αξίζει να βάλει κάποιος ως έξτρα τα led matrix (ή όπως τα λέει η κάθε εταιρεία) ή το adaptive CC, έχει να κάνει και το που ζεις και κινεισαι. Μετά από εξέταση 3-4 suv, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησα στην παραγγελία του XC40. Στην volvo (γνωστός μου) ήταν κάθετα αντίθετοι στο να βάλω τα full led , καθώς όπως μου είπαν υπάρχει αυτόματο κλείσιμο/άνοιγμα της μεγάλης σκάλας σε αντίθετα κατευθυνόμενα οχήματα ή και σε μπροστινά σου οχήματα (σύστημα που απ'ότι μου είπαν δουλεύει πολύ καλά). Επίσης για το adaptive cc ήταν αρνητικοί (ουσιαστικά μου επιβεβαίωσαν και την δική μου σκέψη) καθώς ζώντας στην Κρήτη είναι ουσιαστικά άχρηστο σαν σύστημα (δεν υπάρχει αυτοκινητόδρομος). Αλλά και όταν στην επόμενη ενδεχομένως πενταετία-επταετία ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ , θα το χρειάζομαι για διαδρομές της 1 με 1 1/2 ώρας μία άντε δύο φορές τον μήνα? Δεν λέω ωραία σαν εξοπλισμός, αλλά από την στιγμή που στην δικιά μου περίπτωση δεν είχαν σημασία, γλύτωσα από κανά 3χιλιαρο με τους φόρους.
-
δλδ ποσο χρεωναν το acc μονο στο ΧC40 ? εννοειται πως ειναι που κινεισαι αν κινεισαι αποκλειστικα σε επαρχια και σε επαρχιακο δικτυο δεν το χρειαζεσαι ποτε. Τώρα τα ματριξ φωτα σε σχεση με την αυτοματη εναλλαγη παλι ειναι αλλη λειτουργια. Τα ματριξ χαμηλώνουν και μονο στο σημειο που εντοπιζουν το αντιθετα κινουμενο οχημα αφηνοντας ολη την υπολοιπη δεσμη ελευθερη να βλεπεις πρακτικα με την μεγαλη σκαλα. Η αυτοματη εναλλαγη μολις βλεπει οχημα κατεβζει όλα τα φωτα στην μεσαια σκαλα.
Οποτε το να λεμε ότι δεν χρειαζονται ή είναι αντιθετοι δεν ειναι σωστο. Αν το εχεις και μπορεις να το πληρώσεις βοηθά γιατί πρακτικά εχεις διαρκώς τα μεγαλα φωτα στον δρομο στο μεγαλυτερο κομματι του.
-
Πρωτη αναφορα εντος απο το παρον site κιολας , δεν λεει και πολλα πραγματα νομιζω ,(1.6 T-GDI HTRAC) το πηγανε μαλλον στην Παρνηθα με τα χιονια για δοκιμη...
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/hyundai-tucson-odigoyme-stin-ellada
-
δλδ ποσο χρεωναν το acc μονο στο ΧC40 ? εννοειται πως ειναι που κινεισαι αν κινεισαι αποκλειστικα σε επαρχια και σε επαρχιακο δικτυο δεν το χρειαζεσαι ποτε. Τώρα τα ματριξ φωτα σε σχεση με την αυτοματη εναλλαγη παλι ειναι αλλη λειτουργια. Τα ματριξ χαμηλώνουν και μονο στο σημειο που εντοπιζουν το αντιθετα κινουμενο οχημα αφηνοντας ολη την υπολοιπη δεσμη ελευθερη να βλεπεις πρακτικα με την μεγαλη σκαλα. Η αυτοματη εναλλαγη μολις βλεπει οχημα κατεβζει όλα τα φωτα στην μεσαια σκαλα.
Οποτε το να λεμε ότι δεν χρειαζονται ή είναι αντιθετοι δεν ειναι σωστο. Αν το εχεις και μπορεις να το πληρώσεις βοηθά γιατί πρακτικά εχεις διαρκώς τα μεγαλα φωτα στον δρομο στο μεγαλυτερο κομματι του.
Το πακέτο Driver assist pack το χρεώνουν 1.350 € το οποίο συμπεριλαμβάνει τα 1) Intellisafe Assist (Adaptive Cruise Control & Pilot Assist) και 2) Intellisafe Surround (BLIS με Rear Collision Warning και Cross Traffic Alert) . Εγώ έβαλα αυτόνομα το 2ο με 450 €. Αν συνεπώς τα πήγαινα πακέτο ήθελα άλλα 900 € . Αν δεν ήθελα το 2ο και ήθελα μόνο το 1ο έπρεπε να σκάσω 1.275 €. Οι τιμές είναι προ φόρων και οτιδήποτε άλλο, συνεπώς σχεδόν διπλασιάζονται.
Ξέρω την λειτουργία των full led τα οποία ήθελα να βάλω, ο γνωστός μου όμως ήταν κάθετος (εντός volvo έτσι) . Μην τα βάλεις μου είπε, το αυτοκίνητο έχει εξαιρετικά φώτα led με εξαιρετική εναλλαγή μεγάλης/μικρής αυτόματα.
-
Αεροδυναμικός συντελεστής (Cd) 0,315 και οτι υπάρχει αεροσακος μεταξυ συνοδηγου τα νεα απο το παραπανω αρθρο.
-
Tkin73 wrote:
Το πακέτο Driver assist pack το χρεώνουν 1.350 € το οποίο συμπεριλαμβάνει τα 1) Intellisafe Assist (Adaptive Cruise Control & Pilot Assist) και 2) Intellisafe Surround (BLIS με Rear Collision Warning και Cross Traffic Alert) . Εγώ έβαλα αυτόνομα το 2ο με 450 €. Αν συνεπώς τα πήγαινα πακέτο ήθελα άλλα 900 € . Αν δεν ήθελα το 2ο και ήθελα μόνο το 1ο έπρεπε να σκάσω 1.275 €. Οι τιμές είναι προ φόρων και οτιδήποτε άλλο, συνεπώς σχεδόν διπλασιάζονται.
Ξέρω την λειτουργία των full led τα οποία ήθελα να βάλω, ο γνωστός μου όμως ήταν κάθετος (εντός volvo έτσι) . Μην τα βάλεις μου είπε, το αυτοκίνητο έχει εξαιρετικά φώτα led με εξαιρετική εναλλαγή μεγάλης/μικρής αυτόματα.
1275 το acc & pilot assist προ φορων ειναι πραγματικο στεγνο ξυρισμα....αλλα πληρωνεις το πριμιουμ ...
-
Σχεδον 2.500 τελική τιμή για αυτά που περιγράφεις δεν το λες και τιμια τιμη τουμπανισμενη μου φαίνεται.
-
γι' αυτό σου λέει πάρε το Driver assist pack που το χρεώνουν 1.350 € για να έχεις και το ιntellisafe Surround (BLIS με Rear Collision Warning και Cross Traffic Alert) , το οποίο δεν είναι απλά ενημερωτικό , αλλά ενεργεί και στα φρένα. Νομίζω τίμια τιμολόγηση ακόμα και για για premium
-
Φαντάζομαι η volvo τιμολογεί αντίστοιχα με τις άλλες premium εταιρείες και όποιος θέλει τα δίνει. Από αλλού το ξεκίνησα όμως. Ο καθένας πρέπει να βλέπει πιστεύω αν του χρειάζεται κάποιο σύστημα ή όχι. Εγώ πχ συνειδητοποιημένα πήγα ότι το adaptive CC θα μου είναι άχρηστο.
-
Ενταξει εννοειται δεν βαζεις ενα συστημα αν δεν το χρειάζεσαι εκτος αν δεν έχει όριο το μπατζετ σου οπότε βαζεις τα παντα. Πάντως χρήσιμες οι τιμες που είπες για να τις συγκρίνουμε με τις μη πριμιουμ του τουσον...
-
Βγήκα παγανιά σήμερα και πέρασα να δώ το Tuscon πιο πολύ απο περιέργεια. Πέρασα και απο Mazda και BMW μιάς και είχα χρόνο αλλά anyway.
Το είδα σε μαύρο στην Βουλιαγμένης στην πλούσια έκδοση. Στα θετικά ο όγκος που κάθεται καλά και αρμονικά στο μάτι με σωστές αναλογίες. Ωραίο και το πλαινό με τα νεύρα όπως το έχουν κάνει. Εκείνο το ψευτοφιλέτο στα πίσω τζάμια στο τέλος και η αισθητική του πίσω μέρους μαρτυράνε την καταγωγή και αφαιρούν απο την εικόνα.
Το εσωτερικό οκ, σαφώς πιο φτηνά υλικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κακή εντύπωση μου έκανε και η έδρα του καθίσματος των πίσω στην αριστερή πλευρά πίσω απο τον οδηγό. Καθόσουν και έτριζε, κάτι που στην απέναντι πλευρά δεν το έκανε. Ο χώρος αποσκευών μου φάνηκε ρηχός. Όταν σήκωσα το ψευτοπάτωμα εντύπωση μου έκανε το αφρολέξ που συγκρατεί το κιτ επισκευής και λοιπά μικροπράγματα σε όγκο. Πραγματικά αχρείαστα τεράστιο, εύκολα θα έπαιρνε πόδι ώστε να αποκτήσει ο χώρος αποσκευών την σωστή διάσταση..
Βρήκα ενδιαφέρουσα τιμολογιακά την έκδοση 4x4 dct βενζίνη 180 κάπου στα 33+ . Κατά τα άλλα σόρυ αλλά δεν μου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση. Το μοναδικό λανσάρισμα αυτοκινήτου που θυμάμαι σε αυτή την κατηγορία και άλλαξε ουσιαστικά την εικόνα μιας εταιρίας συνοδευόμενο απο επιτυχία σε πωλήσεις ήταν το 3008...
Έχουν ακόμα δρόμο οι Κορεάτες μπροστά τους..
-
Aυτή η τεχνολογία Continuously Variable Valve Duration (CVVD) που διαφημιζει στο παρακάτω βιντεο και στο σαιτ του τουσον εφαρμοζεται όντως στο νεο τουσον? αφορά μόνο τον κινητήρα με τα 180 ή και στα 150? είναι όντως πρωτοποριακή?
https://www.caranddriver.com/news/a28284180/hyundai-cvvd-car-engine-technology-explained/
Ηyundai calls the technology Continuously Variable Valve Duration (CVVD) and claims an increase in performance of 4 percent with 5 percent better efficiency, along with a 12 percent improvement in tailpipe emissions.
Hyundai Tucson NX4 (2020)