-
Συνέπεια του ανωτέρω post θέλω να πω ότι τόσα χρόνια μετά συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός ότι ένα software update πολλές φορές τυγχάνει η αποτελεσματική λύση σε ένα περισσότερο ή λιγότερο σοβαρό πρόβλημα οχήματος. Μπράβο στην Hyundai και κάθε άλλο κατασκευαστή που σέβεται τον πελάτη.
VAG ακούει; Ακόμα κλαίνε οι κάτοχοι του αρχικού λογισμικού στο infotainment των Golf 8 και λοιπά....
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αναφορικά με την ανάκληση στα μοντέλα παραγωγής από Σεπτέμβριο 2022 έως και Μάιο 2023, που την έκανα πριν τρεις εβδομάδες, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητο μου (DCT, 4WD) έχει γίνει πολύ πιο ομαλό κατά την εκκίνηση, που προσωπικά ήταν ένα από τα ελάχιστα παράπονα μου, ειδικά στο σταμάτα/ξεκίνα της Αθήνας (η παρατήρηση μου έχει επιβεβαιωθεί και από άλλους χρήστες στο FB group που διαχειρίζομαι).
Λεπτομέρειες της ανάκλησης εδώ: Ανάκληση
Για όσους δεν γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία παραγωγής μπορούν να βάλουν εδώ τον κωδικό πλαισίου τους και να την δουν: https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Hyundai
Και εγώ πριν 3 εβδομάδες την έκανα την αναβάθμιση Νίκο αλλά δεν έχω εντοπίσει καμία διαφορα(150ps dct distinctive).τι ακριβώς σου έκανε στην εκκινηση?
-
@rockulas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αναφορικά με την ανάκληση στα μοντέλα παραγωγής από Σεπτέμβριο 2022 έως και Μάιο 2023, που την έκανα πριν τρεις εβδομάδες, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητο μου (DCT, 4WD) έχει γίνει πολύ πιο ομαλό κατά την εκκίνηση, που προσωπικά ήταν ένα από τα ελάχιστα παράπονα μου, ειδικά στο σταμάτα/ξεκίνα της Αθήνας (η παρατήρηση μου έχει επιβεβαιωθεί και από άλλους χρήστες στο FB group που διαχειρίζομαι).
Λεπτομέρειες της ανάκλησης εδώ: Ανάκληση
Για όσους δεν γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία παραγωγής μπορούν να βάλουν εδώ τον κωδικό πλαισίου τους και να την δουν: https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Hyundai
Και εγώ πριν 3 εβδομάδες την έκανα την αναβάθμιση Νίκο αλλά δεν έχω εντοπίσει καμία διαφορα(150ps dct distinctive).τι ακριβώς σου έκανε στην εκκινηση?
Ήταν πολύ πιο απότομο, ουσιαστικά έπρεπε να είσαι πολύ πιο απαλός με το γκάζι στο σταμάτα-ξεκίνα. Τώρα είναι πολύ πιο ήρεμο, το εντόπισαν και άλλοι, με παραξενεύει που εσύ δεν το βλέπεις. Μήπως μου έκαναν και καμιά αναβάθμιση στο DCT και δεν μου το είπαν;
Hyundai Tucson NX4 (2020)