-
Μου απάντησαν για το ACC κοστίζει 680 ευρώ. Το 360 surround όπως είπε και ο φίλος στα 1800 ςυρω και ενσωματώνει λειτουργίες ημιαυτόνομης οδηγησης
Εντάξει αυτές είναι τιμές τσαμπούκα και για καυγά!
Δλδ πως απαντάς σε κάποιον όταν δεν θες να το πουλήσεις!
Σε vw kai skoda που ξυρίζουν στα έξτρα acc το βάζει με 3-4 κατοσταρικά! Εδώ με 680 (και σε ποια εκτέλεση;) Ανάλογα την λτπφ του αμαξιού ο έξτρα εξοπλισμός παίρνει και ανάλογη τιμή.
Εδώ είπαν τι τιμή να τους δώσουμε ώστε να μην μας τα σπάνε με καστομ παραγγελίες; Βάλτο 700 ευρώ και 1800 την 360 να δεις πως όλοι θα την απορρίψουν ....γτπ...
-
Τιμή για ηλιοροφή έχει μάθει κανείς;
- Τα δίνεις; Τότε 2.000. Τα ξαναδινεις; 2.500....
-
Για μενα μονοδρομος τα εξτρα του acc και της 360 κάμερας.....
Παντως τωρα που το σκεφτομαι... Αυτονομη χωρις acc δεν υπαρχει αρα πας μονο για το πακετο των 1800 ευρω;;;
-
Έχεις δίκιο εκτός αν το σχόλιο του πωλητή ότι η 360 κάνει ουσιαστικά και χρεη ημιαυτονομης οδήγησης είναι πίπα για να δικαιολογήσει την φουσκωμένη τιμή.
Αν είναι έτσι δεν έχει νόημα το acc αλλά προφανώς για να το δίνουν χωρια λέει πίπες ο πωλητής.
-
Μου είπε συγκεκριμένα ότι το ACC δουλεύει από 0 έως 160 χιλιόμετρα και σταματάει το αυτοκίνητο τελείως αν χρειαστεί και ξαναξεκιναει μόνο του.
Με το 360 surround πέρα από το παρκινγκ μου είπε ότι αν για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο έρχεται από αριστερά τότε το δικό μου μόνο του θα το αντιληφθεί και δε θα με αφήσει να αλλάξω λωρίδα, θα με βάλει παλι μέσα.
Επίσης μου είπε ότι η 10αρα οθόνη είναι με τηλεματική και θέλει κάρτα 4G αλλιώς δε δουλεύει ούτε το Android Auto/Car Play. Δε το κατάλαβα αυτό.
Με τη Hyundai Hellas μίλησα, πάρα πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθησουν. Όλες οι τιμές ήταν εργοστασίου μου είπε καθώς έψαχνε τους καταλόγους δε τα είχε μπροστά του.
ΥΓ.
Η 10αρα οθόνη μπαίνει και στο i30 με 1000 ευρώ κόστος.
-
Εντάξει αυτό που περιγράφεις για την 360 δεν είναι ημιαυτόνομη οδήγηση είναι ένα βοήθημα. Οπότε συμπεραίνω ότι δεν περιλαμβάνεται το acc στην 360.
2500 για 360 και acc ούτε η Τέσλα να ήταν η χιουνται!
Μιλάμε για ακριβότερο πακέτο εξοπλισμού σε μη πριμιουμ αμάξι και δεν ξέρω πόσο χρεώνει πχ η Μερσεντές τα αντίστοιχα.
-
Περίμενε να δουμε... Διότι αυτό το ότι διαβάζει εν κινήσι είναι σημάδι από acc
-
Πριν λίγο ανέβηκε το παρακάτω review
1.6 T-GDI Hybrid 180 hp (fuel consumption in l / 100 km: urban 5.3; extra urban 4.7; combined 4.9;)
https://www.youtube.com/watch?v=fVSaeRxpRf0&ab_channel=SDADanCars
Really awesome , amazing so good , perfect ουαου.....
Εντομεταξυ ο τύπος είναι μυρωδιάς δεν ήταν σιγουρος καλά καλά πόσες ταχύτητες έχει το αυτόματο που οδηγούσε!
Και κάθε φορά σε όποιο αμάξι μπαίνει λέει τα ίδια!
Το μόνο καλό είναι ότι είναι υπομονετικός και δείχνει όλες τις λεπτομέρειες. Τώρα μπήκε να κάνει τεστ ντραιβ και από τα 28 λεπτά τα 10 ήταν πάλι μέσα και απλά περιέγραφε αυτά που έχει ξαναπεί 2-3 φορές σε άλλα βίντεο ....
-
Μου είπε συγκεκριμένα ότι το ACC δουλεύει από 0 έως 160 χιλιόμετρα και σταματάει το αυτοκίνητο τελείως αν χρειαστεί και ξαναξεκιναει μόνο του.
Με το 360 surround πέρα από το παρκινγκ μου είπε ότι αν για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο έρχεται από αριστερά τότε το δικό μου μόνο του θα το αντιληφθεί και δε θα με αφήσει να αλλάξω λωρίδα, θα με βάλει παλι μέσα.
Επίσης μου είπε ότι η 10αρα οθόνη είναι με τηλεματική και θέλει κάρτα 4G αλλιώς δε δουλεύει ούτε το Android Auto/Car Play. Δε το κατάλαβα αυτό.
Οντως τα ACC εχουν οριο ταχυτητας. Στα VAG το οριο αυτο ειναι επισης 160km/h, επομενως δεν μου κανει εντυπωση.
Απο εκει και περα αρχιζουν τα 'κουφα' ομως. Αν εχουν βαλει πακετο τις καμερες 360 μαζι με το συστημα πλαγιων ρανταρ, οκ δικαιωμα τους. Αλλα δεν ξερω κανενα συστημα το οποιο 'δεν σε αφηνει να αλλαξεις λωριδα και σε ξαναβαζει μεσα'. Ο τροπος που δουλευουν ειναι οτι αναβουν καποιο λαμπακι, συνηθως στους καθρεφτες ή/και εχουν καποια ηχητικη ειδοποιηση.
Οσο για το τελευταιο, οτι θελει καρτα 4g για να δουλεψει το android auto / carplay, οκ το αφηνω ασχολιαστο. Αυτο οτι χρειαζεται 4g η οθονη για να δουλεψει πληρως πιθανοτατα εχει δικιο, εως καποιο σημειο. Για να δουλεψουν καποιες υπηρεσιες του Infotainment (π.χ. απεικονιση κινησης στους χαρτες, προγνωση καιρου κτλπ), τοτε ναι χρειαζεται συνδεση ιντερνετ. Καποιες εταιρειες προσφερουν τα πακετα αυτα με συνδρομη, ενω δινουν ως δοκιμαστικη περιοδο δωρεαν π.χ. 1-2 χρονια. Διαφορετικα ισως να χρειαζεται να προσφερει ο χρηστης τη συνδεση ιντερνετ, αλλα η υπηρεσια το αυτοκινητου να ειναι δωρεαν.
Θα ελεγα παντως, οτι στον συγκεκριμενο πωλητη μην δινεται απολυτη βαση σε αυτα που λεει γιατι στα μισα περιπου εχει πεσει (αποψη μου) πολυ εξω.
-
Άλλο ένα παραδεογμα άχρηστου πωλητη
-
Άλλο ένα παραδεογμα άχρηστου πωλητη
η αληθεια ειναι οτι στα ηλεκτρονικα συστηματα εχει χαθει η μπαλα. Αλλα θα ηταν πιο τιμιο ενα 'δεν ξερω, ασε με να το ψαξω λιγο', παρα να αρχιζουν τα παπατζιλικια.
Απο την αλλη ομως και οι περισσοτεροι που αγοραζουν δεν εχουν ιδεα τι ακριβως κανουν τα ηλεκτρονικα, οποτε...
-
Ggeorg10 wrote:
Τιμή για ηλιοροφή έχει μάθει κανείς;
- Τα δίνεις; Τότε 2.000. Τα ξαναδινεις; 2.500....
Ασχολίαστο!
Η Ηλιοροφή κάνει 1300€
-
Εντάξει παίρνουν κεφάλια στα έξτρα δεν χωρά αμφιβολία. Βέβαια μεταξύ του 680 acc και 1800 την 360 το 1300 ηλιοροφή ακούγεται πιο προσγειωμένο.
Κλασική περίπτωση μοντέλου που το παίρνεις όπως είναι ότι του βάζεις μετα τσακίζει το vfm.
Είναι επιλογή της εισαγωγικής. Τιμωρεί ότι είναι ειδική παραγγελία. Σου λέει συμφώνησα καλές τιμές με το εργοστάσιο ....μην μας @αμας με τις ειδικές παραγγελίες...
-
Εντάξει παίρνουν κεφάλια στα έξτρα δεν χωρά αμφιβολία. Βέβαια μεταξύ του 680 acc και 1800 την 360 το 1300 ηλιοροφή ακούγεται πιο προσγειωμένο.
Κλασική περίπτωση μοντέλου που το παίρνεις όπως είναι ότι του βάζεις μετα τσακίζει το vfm.
Είναι επιλογή της εισαγωγικής. Τιμωρεί ότι είναι ειδική παραγγελία. Σου λέει συμφώνησα καλές τιμές με το εργοστάσιο ....μην μας @αμας με τις ειδικές παραγγελίες...
Παραπληροφότηση συνέχεια ...
Δεν υπάρχει 1800 για την 360.
Είναι πακέτο ηλεκτρονικών που περιέχει την 360 + ηχεία + ...
-
Νομίζω είχε αναφερθεί από εσένα ή άλλον ότι μαζί με την 360 πάνε και τα καλά ηχεία. Κάπως μαλακώνει αλλά και πάλι είναι άσχετο φόρτωμα/ χρέωση τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο;!
Κλασικά μαζί με κάτι που θέλεις θα πάρεις και κάτι που δεν φεύγει με υποχρεωτική φυσικά χρέωση.
Έτσι κάνουν οι κουτοπόνηροι χασάπηδες που σου λένε για να σου δώσω τιμή κιλού ολόκληρου αρνιού για 2-3 κιλά κρέας θα σου φορτώσω/χρεώσω υποχρεωτικά και μια συκωταρια που δεν την παίρνει κανείς!
-
Σιγά ρε παιδιά, το 360 μας έλλειψε τώρα; Πότε το είχαμε σαν έξτρα; Μόνο το Duster θυμάμαι.
Πάντα θα γκρινιάζουμε για κάτι..αν το θέλει κάποιος ας το πληρώσει, αν όχι, ας μην το πάρει.
Τα άλλα που είναι ακριβότερα δεν έχουν καν επιλογή για 360μοιρες.
Αν θέλετε το ACC βάλτε το, και πάλι συμφέρει το αυτοκίνητο, δεν μπορούν να τα χαρίζουν κι' όλα. Αν θέλετε κάτι άλλο έχει και 3008, Kuga, Tiguan, Skoda, QQ και άλλα πολλά.
-
DSak wrote:
Πριν λίγο ανέβηκε το παρακάτω review
1.6 T-GDI Hybrid 180 hp (fuel consumption in l / 100 km: urban 5.3; extra urban 4.7; combined 4.9;)
https://www.youtube.com/watch?v=fVSaeRxpRf0&ab_channel=SDADanCars
Really awesome , amazing so good , perfect ουαου.....
Εντομεταξυ ο τύπος είναι μυρωδιάς δεν ήταν σιγουρος καλά καλά πόσες ταχύτητες έχει το αυτόματο που οδηγούσε!
Και κάθε φορά σε όποιο αμάξι μπαίνει λέει τα ίδια!
Το μόνο καλό είναι ότι είναι υπομονετικός και δείχνει όλες τις λεπτομέρειες. Τώρα μπήκε να κάνει τεστ ντραιβ και από τα 28 λεπτά τα 10 ήταν πάλι μέσα και απλά περιέγραφε αυτά που έχει ξαναπεί 2-3 φορές σε άλλα βίντεο ....
Αχ δεν τον αντεχω.... Καληνυχτακιας φαινεται....
Συγνωμη φιλε αν μας διαβαζεις με google translator.
Γιου αρ γκουντναϊτερ...
-
Σιγά ρε παιδιά, το 360 μας έλλειψε τώρα; Πότε το είχαμε σαν έξτρα; Μόνο το Duster θυμάμαι.
Πάντα θα γκρινιάζουμε για κάτι..αν το θέλει κάποιος ας το πληρώσει, αν όχι, ας μην το πάρει.
Αν θέλετε το ACC βάλτε το, και πάλι συμφέρει το αυτοκίνητο, δεν μπορούν να τα χαρίζουν κι' όλα. Αν θέλετε κάτι άλλο έχει και 3008, Kuga, Tiguan, Skoda, QQ και άλλα πολλά.
+1
Έχουν βρει το κουμπί και μας πατάνε. Υπάρχουν πλέον υπερβολικά πολλοί διαθέσιμοι εξοπλισμοί. Το Tuscon έρχεται υπερπλήρες στην Distinctive πρακτικά και καθόμαστε και συζητάμε για ψύλλους στα άχυρα.
Αυτά τα πακέτα εξοπλισμών δε που θες blind spot γιατι έχεις παχύ c_pillar (δεν αναφέρομαι στο Tuscon ηρεμήστε αφήστε κάτω τους πυρσούς και τις τσουγκράνες γενικά μιλάω) και πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά μπάρες οροφής, προεγκατάσταση κοτσαδορου και τασάκι που ακυρώνει μια ποτηροθήκη με στέλνουν αδιαβαστο.
Από τα λίγα πράγματα που ακόμα εκτιμώ στον VAG είναι η μεγάλη δυνατότητα διαμορφωσης. Το αμάξι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να το παίρνουμε όπως γουστάρουμε εμείς όχι όπως βολεύει τον κάθε manager.
Εχθές ξαναεβλεπα κάποια reviews του Xceed και το είπε ένας Βρετανός δοκιμαστής. Ο όμιλος Hyundai/KIA δεν αρέσκεται στις ειδικές παραγγελίες. Άρα δεν είναι άλλο ένα ελληνικό φαινόμενο να γνωρίζετε.
-
Dublin wrote:
+1
Έχουν βρει το κουμπί και μας πατάνε. Υπάρχουν πλέον υπερβολικά πολλοί διαθέσιμοι εξοπλισμοί. Το Tuscon έρχεται υπερπλήρες στην Distinctive πρακτικά και καθόμαστε και συζητάμε για ψύλλους στα άχυρα.
Αυτά τα πακέτα εξοπλισμών δε που θες blind spot γιατι έχεις παχύ c_pillar (δεν αναφέρομαι στο Tuscon ηρεμήστε αφήστε κάτω τους πυρσούς και τις τσουγκράνες γενικά μιλάω) και πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά μπάρες οροφής, προεγκατάσταση κοτσαδορου και τασάκι που ακυρώνει μια ποτηροθήκη με στέλνουν αδιαβαστο.
Από τα λίγα πράγματα που ακόμα εκτιμώ στον VAG είναι η μεγάλη δυνατότητα διαμορφωσης. Το αμάξι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να το παίρνουμε όπως γουστάρουμε εμείς όχι όπως βολεύει τον κάθε manager.
Εχθές ξαναεβλεπα κάποια reviews του Xceed και το είπε ένας Βρετανός δοκιμαστής. Ο όμιλος Hyundai/KIA δεν αρέσκεται στις ειδικές παραγγελίες. Άρα δεν είναι άλλο ένα ελληνικό φαινόμενο να γνωρίζετε.
+3 συμφωνώ σε όλα.
Καιρό βλέπω εδώ παράπονα, ενώ εγώ προσωπικά έχω τρελαθεί με τις τιμές και τις επιλογές που σου δίνει σε κινητήρες/4κινηση/κιβώτια. Νομίζω λίγο άδικη η κριτική για 1 αστοχία σε εξοπλισμό (καταλαβαίνω ότι πολλοί θέλετε ACC, οκ, 1 μείον, πόσα συν έχει όμως σαν αυτοκίνητο και εξοπλισμό;). Επίσης αν τον τρελαίνει κάποιον το αυτοκίνητο, θα κολλήσει στα 600€ εξοπλισμού; (Να δούμε και τελική τιμή και τι περιέχει γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημα τι ακριβώς ισχύει).
Αν το γουστάρεις και το θέλεις, στα 29.000 πας στα 30.000 και τελειώνεις.
Το 360 από ότι κατάλαβα κάνει ημι αυτόματη οδήγηση, δηλαδή έχει παντού κάμερες/ραντάρ και υπολογίζει πληροφορίες ΠΑΝΤΟΥ, δεν είναι ένα απλό σενσορακι που σε σταματάει από τον μπροστά (αυτό είναι φτηνότερο γιατί χρησιμοποιεί τον σενσορα του αυτόματου φρεναρίσματος που υπάρχει ήδη).
Στο 2021 πρέπει να μπορείς ψηφιακά να διαλέγεις οτιδήποτε θες από το διαδίκτυο σε πολύ λογικές τιμές, να κανονίζεις με τον εισαγωγέα/έμπορο, και σε 2, άντε 3 το πολύ μήνες (οκ, αυτοκίνητο είναι και συμβαίνουν και κοσμογονικα γεγονότα μερικές φορές) να έχεις το αυτοκίνητο στην πόρτα σου τυλιγμένο σαν δωράκι!
Δεν υπάρχει καμία παγκόσμια συνομωσία, έχουμε σχετικά καλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ε.Ε στις τιμές αυτοκινήτων, είμαστε μία μικρή αγορά, και μας φέρονται ως τέτοια, δύσκολα κάποιες μάρκες φέρνουν παραγγελία (μπορείς όμως να κάτσεις να περιμένεις αν σώνει και καλά θες κάτι ιδιαίτερο) και συμφέρει μερικές φορές να πάρεις Ευρωπαϊκό, μάλλον επειδή γλυτώνεις κάνα μήνα στο καράβι συνήθως, γλυτώνεις και κάνα δασμό για εισαγωμενο από άλλη Ήπειρο, και έχουν και ευκολότερα ετοιμοπαραδοτο. Κρίμα για κάποιες μάρκες, αλλά έτσι είναι παντού και πάντα το εμπόριο.
Εντάξει, έχουμε επιλογές, τα αυτοκίνητα κατά τη γνώμη μου από το 2019 και μετά είναι σε μια πολύ καλή φάση μισό βήμα πάνω (κάποια και ένα) από τα αντίστοιχα του 2013-2018, μάλλον θα πάμε στο 2024-25 για να δούμε εξολοκλήρου βελτιωμένη (ή μισή) γενιά πάνω. Δηλαδή είναι καλή φάση να πάρεις τώρα, θα είσαι κοντά στην κορυφή σχεδόν για την επόμενη δεκαετία, που εκεί θα γίνει χαμός μετά, δεν νομίζω ότι ξέρουμε ακριβώς τι θα παίζει τότε (και σίγουρα ηλεκτρικά).
-
Για τα 1800 του 360 κρατηστε μικρο καλαθι. Προφανως ειναι καποιο πακετο και δεν γνωριζουμε τι αλλο περιλαμβανει μεσα. Ισως εκτος απο βελτιωμενο ηχοσυστημα, να προσφερει και αλλα καλουδια που τα θελετε οι υποψηφιοι αγοραστες! Αν και εχω 360, δεν το θεωρω τελειως απαραιτητο. Καμερα οπισθοπορειας θα ηθελα οπωσδηποτε ομως, οπως και το ACC.
Επισης, αυτο που γραφεται για το 'να επιλεγουμε οτι θελουμε' δεν ισχυει σε πολλες αγορες. Στην αμερικη και αγγλια τουλαχιστον, εχουν συγκεκριμενα επιπεδα εξοπλισμου, διαλεγεις καποιο απο αυτα και τελος. Προσωπικα προτιμω και εγω το built to order, αλλα καταλαβαινω οτι ανεβαζει το κοστος οπως και τον χρονο παραδοσης.
Hyundai Tucson NX4 (2020)