-
Ανάλογα την εποχή η πεζω έχω πάρει από 7.1 ως 9.1%. Αν γράψεις υπολογισμός δανείου αυτοκινητου θα σου βγάλει κάποιους υπολογιστές.
Πλέον νομίζω σε όλα τα δάνεια μπορείς να κάνεις προεξοφλήση χωρίς ποινή.
Η Φορντ έχει το χαμηλότερο πραγματικό επιτόκιο της αγοράς εδώ και καιρό και χωρίς ασφάλειες δανείου υποχρεώσεις για ασφάλιση αμαξιού για προπληρωμή σέρβις και άλλα που κάνει ο όμιλος vag που ξεκινάς από επιτόκιο 3.9 και καταλήγει στο +6.
Απλά η Φορντ θέλει μεγάλη προκαταβολή 40% για να πέσεις στο χαμηλό και όπως έχω γράψει αυτό το χαμηλό επιτόκιο οφείλεται εν μέρει και ότι τα αμάξια της έχουν αρκετό καπέλο στην τιμή πχ 32Κ Κούγκα 1.5 150 stline (βλέπεις τι παίρνεις με 27 από την χιουνται) τελικά όμως καταλήγουν μια η άλλη.
Απλά θεωρώ πιο τιμια την στάση των χιουνται και Τογιότα πχ που έχουν τέρμα ψηλά επιτόκιο γιατί αυτή είναι η κατασταση στην Ελλάδα ( ποιος έχει καταναλωτικό δάνειο με 1%) και έχει μια τίμια τιμη πχ στο τουσον ή στο κορολλα 21-22Κ.
Έχεις τα φράγκα ; Παίρνεις αμαξαρες με 27 & 21Κ αντίστοιχα.
Στην Φορντ και όλα κασέρι να τα πας το αρχικό καπέλο στην τιμή θα το φας.
-
Γενικά το what car ζοριζεται με τα γιαπωνέζικα και κορεατικά πχ cx30 , Sportage , crv , chr , rav όλα έχουν 3* το κοροκ έχει 5*!. Το ότι έβαλε 4* στο νέο τουσον είναι εντυπωσιακό!
Όταν βλέπεις στα συμπεράσματα, αρνητικό ότι δεν έγινε NCAP !!! σταματάς να διαβάζεις!
-
Γενικά το what car ζορίζετε με τα γιαπωνέζικα και κορεατικά πχ cx30 , Sportage , crv , chr , rav όλα έχουν 3* το κοροκ έχει 5*!. Το ότι έβαλε 4* στο νέο τουσον είναι εντυπωσιακό!
Αυτό είναι γεγονός από ότι έχω παρατηρήσει και εγώ...γενικά προτίμα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα , βέβαια για το CX 30 έχει βάλει άριστα για την ποιότητα εσωτερικού και infotainment ,ορατότητα . Για το Tucson εξεπλάγην και εγώ περίμενα πως και πως να δω τι θα βάλει...
@ggeorge , σορρυ αλλά εννοείς ότι είναι αναξιόπιστη γιατί ακόμη δεν έχει γίνει το NCAP επειδή είναι νέο το αυτοκίνητο οπότε δεν έπρεπε να αναφερθεί καν σαν αρνητικο ή κάτι τρέχει με το αυτοκίνητο για το λόγο αυτό, υποθέτω το πρώτο?
-
@ggeorge , σορρυ αλλά εννοείς ότι είναι αναξιόπιστη γιατί ακόμη δεν έχει γίνει το NCAP επειδή είναι νέο το αυτοκίνητο οπότε δεν έπρεπε να αναφερθεί καν σαν αρνητικο ή κάτι τρέχει με το αυτοκίνητο για το λόγο αυτό, υποθέτω το πρώτο?
Σαφώς δεν έπρεπε να αναφερθεί σαν αρνητικό.
-
-
Στο what car video review του Tuscon δεν έχει βγει από ότι βλέπω. Έγγραφο review είναι αυτό στο οποίο αναφέρεστε;
-
Στο what car video review του Tuscon δεν έχει βγει από ότι βλέπω. Έγγραφο review είναι αυτό στο οποίο αναφέρεστε;
Ναι!
-
Εχθές πέρασα από τις αντιπροσωπείες για να πάρω προσφορές για το tuscon και το 3008. Οι τιμές που μου έδωσαν ήταν 29500 για το tuscon και 31900 ή 33900 για allure ή allure plus. Υποκειμενικά το 3008 σου έδινε μια καλύτερη αισθηση στο εσωτερικό, χωρίς όμως να δικαιολογει την διαφορά στην τιμή. Και οι δύο μου είπαν για test drive από την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε.. επίσης στη χουντάι ο πωλητής αναφέρθηκε μόνος του για τα extra και είπε ότι θα έχουν τιμές από τις 15 του μήνα που θα ανέβει ο τιμοκατάλογος.. για το Acc θα υπάρχει σαν επιλογή αλλά χωρίς να ξέρει αν θα είναι μόνο του ή μέσα σε κάποιο extra πακέτο.. το δίλλημα είναι αρκετά μεγάλο καθώς το χιουνται με ηλιοροφή και Acc θα κοστίζει λιγότερο από την allure
-
Εχθές πέρασα από τις αντιπροσωπείες για να πάρω προσφορές για το tuscon και το 3008. Οι τιμές που μου έδωσαν ήταν 29500 για το tuscon και 31900 ή 33900 για allure ή allure plus. Υποκειμενικά το 3008 σου έδινε μια καλύτερη αισθηση στο εσωτερικό, χωρίς όμως να δικαιολογει την διαφορά στην τιμή. Και οι δύο μου είπαν για test drive από την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε.. επίσης στη χουντάι ο πωλητής αναφέρθηκε μόνος του για τα extra και είπε ότι θα έχουν τιμές από τις 15 του μήνα που θα ανέβει ο τιμοκατάλογος.. για το Acc θα υπάρχει σαν επιλογή αλλά χωρίς να ξέρει αν θα είναι μόνο του ή μέσα σε κάποιο extra πακέτο.. το δίλλημα είναι αρκετά μεγάλο καθώς το χιουνται με ηλιοροφή και Acc θα κοστίζει λιγότερο από την allure
κάτσε να τα κάνεις και TD και βλέπεις.
με τι κινητήρες τα κοιτάς; 29500 το Tuscon, ποιά έκδοση;
Ηλιοροφή θες σίγουρα; ακούω συνέχεια παράπονα από πολύ κόσμο, αλλά αν το θες να το βάλεις, έχει και 5 χρόνια εγγύηση, οπότε λογικά θα καλυφθείς.
-
Mην μένεις μόνο στις εκδόσεις δες και τα κινητήρια σύνολα. Στην χιουνται παίρνεις 1.6 180 στην πεζω 1.2 130!
Επίσης νομίζω και σαν εκδόσεις το distinctive που λογικά πήρες προσφορά στα 29.5 είναι πιο πάνω από τις αλιρ των 31.9 σίγουρα και ίσως και από την + των 33.9.
Δλδ πας στο πεζω μόνο αν σου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά συνολικά αλλιώς δεν βλέπω ιδιαίτερο δίλημμα. Και πιο ξεκούραστο τούρμπο κινητήρα παίρνεις με περισσότερη ιπποδύναμη και επιδόσεις και εξοπλισμό περισσότερο και φθηνότερο και πιο αξιόπιστο και πιο οικονομικό σε συντήρηση και μεγαλύτερη εγγύηση χωρίς χλμ με πολλαπλούς και όχι 33Κ για ημιακαμπτο και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και με λίγο καλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω και με την οποίος ήπια υβριδικοτητα που δεν έχει η πεζω σε αυτά τα λεφτά.
Και πλέον με ομοίως χαμηλούς ρύπους και τέλη.
Μόνο αν το 3008 σου αρέσει περισσότερο σε εμφάνιση ή σε ποιότητα εσωτερικού.
Ή αν οδηγήσεις το 3008 και σου αρέσει τόσο περισσότερο από το χιουνται.
Εγώ που έχω οδηγήσει και τα δύο έννοειται το παλιό χιουνται δεν υπάρχει περίπτωση οδηγικά το 3008 να μου έκανε τόσο παραπάνω κλικ από τα παραπάνω υπέρ του χιουνται. Και αυτά με την προηγούμενη εκτέλεση. Λογικά το νέο σίγουρα θα κερδίζει σε ηχομόνωση από το παλιό και λογικά σε ποιότητα κύλισης όπως κάθε νέο μοντέλο σε σχέση με κάποιο παλιό.
-
πολλαπλούς και όχι 33Κ για ημιακαμπτο
Μαχαιριά στην καρδιά και κύμα αλήθειας που σε χτυπάει κατάμουτρα....
Μακάρι να βγει καλό το Tuscon, δύο φορές μακάρι...
-
Η προσφορά ήταν για distinctive 180hp. Ο χώρος αποσκευών μου φάνηκε για κάποιο λόγο πολύ μικρότερος από το 3008. Ελπίζω με την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου να κάνουν κάποια επιπλεον έκπτωση όπως στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.
-
Και είναι και πραγματικότητα όχι ότι οι πολλαπλοί της χιουνται είναι αμάν και ντε πάντως τα 3008 που είχα οδηγήσει μια χαρά χοροπηδούσαν και ψάρευε ο κωλος τους.
-
Επιτέλους και ένας που βγάζει pov όχι σαν ετοιμοθάνατος με ταχύτητα τραυματισμένης χελώνας. Πρόχειρα συμπεράσματα για το πρώτο μισό του βίντεο καθώς στο υπόλοιπο τον πάει τρένο ένας άλλος.
Το αμάξι με τον βενζίνης 180ps φαίνεται πως κινεί πολύ άνετα τα κιλά του. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι η έκδοση των 150ps να λαχανιαζει λίγο. Πέραν τούτου η ποιότητα συναρμογής και η κύλιση του (δεδομένου του αρκετά ομοίου των ελληνικών κακών οδοστρωμάτων) φαίνεται ελαφρώς βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχό του.
Θέλω να το ακούσω και σε υψηλές ταχύτητες για αεροδυναμικούς θορύβους στα 130+ αλλά ήδη εδώ ακούμε αρκετό θόρυβο από το κλασσικά τραχύ μοτέρ και ακόμα περισσότερο θόρυβο από τα ελαστικά να περνάει στην καμπίνα. Δεν θυμάμαι το look για να καταλάβω αν φοράει τις 18' ή τις 19' ζάντες.
Το DCT του φαίνεται γρήγορο και ομαλο σε upshift/downshift με τα paddles. Θαθελα όμως να δω τι κάνει 'μόνο του'. Τυχεροί πάντως όσοι έχουν λεφτά να πάρουν το 7DCT/4WD, φαίνεται να πατάει πολύ καλά για τον όγκο του.
-
Όλα αυτά τα κατάλαβες μέσα απο ένα βίντεο;;;;
Και κατάλαβες ότι είναι βελτιωμένο αλλά ελαφρώς;;;;;
Μαστα.......
-
Μαστα.......
Συμφωνώ, μάστα που λένε και στην Θεσσαλία.
-
Καλα οντως πως καταλαβες τον ηχο κύλισης; Να σου βαλω βιντεο κε 7αρα bmw να ακους μονο χρρρρρρρρρρ. Εχει να κανει με το μικρόφωνο
-
Go pro χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Οι διαφορές είναι διακριτές.
-
Σε σχόλιο κάτω απο το video ρωτάνε για την κατανάλωση που ήταν από 7-12 λίτρα με μέση τα 9 λίτρα. Το 12αρι προέκυψε από την επιλογή sport στο πρόγραμμα οδήγησης Ο ίδιος έκανε και τεστ το ντίζελ με μέση πολύ πιο κάτω απο τα 9 λίτρα(δεν έλεγε πόσο) αλλά προτιμάει όπως έγραψε τον βενζίνης για την αίσθηση που έχει και την πιο γρήγορη οδήγηση.
Στην πόλη που δεν χρειάζονται οι επιδόσεις αλλά το οικονομικό οδήγημα με την επιλογή eco που έχει πόσο να καίει; Το 7 λίτρα μου φαίνεται ουτοπικό για αυτόν τον κινητήρα ή με 150 ίππους ή με 180 ίππους.
-
Η οδήγηση είναι το Α και το Ω στην κατανάλωση.
Σε ένα άλλο βίντεο μετά την δοκιμή έβγαλε 18km/l (δηλαδή 5,5l/100km). Δεν θυμάμαι εάν ήταν Diesel ή βενζίνη. Θα ψάξω να το βρω...
Το βρήκα:
Hyundai Tucson NX4 (2020)