-
Αυτό με το να ανοίγει κάμερα εντός των οργάνων κάθε φορά που βγάζεις φλας το έχει άλλη μάρκα;
Επίσης έχει δυνατότητα να ανοίγεις εν κινήσει την κάμερα οπισθοπορειας και να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι γίνεται πίσω σου! Αυτό το κάνουν και τα τεσλα αλλά στο παραπάνω review νομίζω το λέει ο παρουσιαστής ότι στο τουσον είναι πιο καθαρή η κάμερα με αυτή την ληψη από ότι στο Τέσλα!
-
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η λίστα με τους προαιρετικούς εξοπλισμούς. Να δούμε και πως θα αντιμετωπίσουν αυτή τη φορά την διαδικασία παραγγελίας στις αντιπροσωπείες τους...
-
Κακά τα ψέματα κάνανε μεγάλη υπέρβαση εξοπλιστικά πέρα από το acc που θα έπρεπε να είχαν στην πλούσια έκδοση τουλάχιστον δεν βλέπω κάτι άλλο που προσφέρει οποιοδήποτε κατασκευαστής σε οποιαδήποτε έκδοση στάνταρ και δεν το έχει.
Αυτόματη πόρτα στάνταρ από όσα έχω δει μόνο το φοκους βαγκον έχει.
Την360 όλοι έξτρα την δίνουν όπως και το τυφλό σημείο.
Στο προηγούμενο τουσον ούτε το απλό cc δεν υπήρχε στην βασική έκδοση!
-
Και για να λέμε του στραβού το δίκιο έχει τέτοια τιμολόγηση που 'σε παίρνει' να βάλεις και 1κ έξτρα για να πιάσει στρόγγυλα 30...
Ήδη οι Γερμανοί το λένε σε ένα review 'Tiguan killer'. Καλά έβλεπα την παρουσίαση της Hyundai Europe και όλοι οι υπεύθυνοι νομίζω πλην ενός, που ήταν κάτι σαν product manager, ήταν Γερμανοί. Τέλος να πω ότι Τσεχία τελικά κατασκευάζεται και όχι στην Σλοβακία αν και μου αρκεί που δεν κατασκευάζεται στην Τουρκία.
-
Tiguan killer το λένε γιατί σέβονται τις πωλήσεις του την τελευταία δεκαετία ,όχι ότι το τουσον πήγαινε πίσω.
Αλλά αυτή την στιγμή πρέπει απλά να μην γνωρίζει κάποιος την ύπαρξη του τουσον για να πει ότι διαθέτω 27-30 χιλιάδες και παίρνω το τιγκουαν. Υστερει τόσο πολύ σε εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό αλλά και στο τι παίρνεις για τα λεφτά που δίνεις που δεν τίθεται σύγκριση στα μάτια μου , φυσικά το τιγκουαν είναι και πολύ παλιοτερο μοντέλο πλέον.
Δλδ για εμένα δεν συγκρίνονται , χάρη κάνουν οι αρθρογράφοι στο τιγκουαν που το βάζουν δίπλα σε αυτό το τουσον
-
Tiguan killer το λένε γιατί σέβονται τις πωλήσεις του την τελευταία δεκαετία ,όχι ότι το τουσον πήγαινε πίσω.
Αλλά αυτή την στιγμή πρέπει απλά να μην γνωρίζει κάποιος την ύπαρξη του τουσον για να πει ότι διαθέτω 27-30 χιλιάδες και παίρνω το τιγκουαν. Υστερει τόσο πολύ σε εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό αλλά και στο τι παίρνεις για τα λεφτά που δίνεις που δεν τίθεται σύγκριση στα μάτια μου , φυσικά το τιγκουαν είναι και πολύ παλιοτερο μοντέλο πλέον.
Δλδ για εμένα δεν συγκρίνονται , χάρη κάνουν οι αρθρογράφοι στο τιγκουαν που το βάζουν δίπλα σε αυτό το τουσον
..και εγώ έτσι πιστεύω. Tiguan who?!
-
Kι εδώ και το full hybrid με 1600κ.εκ. 230hp:
Ένα tip που λένε πως το είδαν 1η φορά σε αμάξι, είναι πως στη θέση επαγωγικής φόρτισης του κινητού υπάρχει ενσωματωμένο ανεμιστηράκι για να ψύχει,λόγω αυξημένης θέρμοτητας κατά τη φόρτιση (!)
193 km/h, 8' 0-100 και μέση κατανάλωση 17,5km/lt (σε πόλη βλέπεις και 18 δηλ. ~ 5,5lt/100km, max. συχνότερα είδαν 15-16km/lt).Ροπή άμεση από τον ηλεκτροκινητήρα.Άνετο στην οδήγηση,χωρίς όμως υπερβολές. Τιμή στην Ιταλία full hybrid από 33.350 εύρω. Γενικά, σχεδόν άριστα συμπεράσματα και για το υβριδικό.
-
Πω πω ζημια η hyundai.
Ουτε στον Πανταζή να βασανίζεται τετοια ζημια
-
Έχουν το νταστερ όλα αυτά που λέω παραπάνω ( πχ σύστημα οδήγησης στο κέντρο της λωρίδας;) Δεν το γνωρίζω. Το γκραντλαντ πάντως ούτε τα μισά δεν έχει στην βασική μην τρελαθουμε! Το Σουίφτ δεν είναι c suv!
Ρε συ λαπ τσεκαρα! Το νταστερ ούτε οπισθοπορειας ούτε κλίμα ούτε αναδιπλούμενους ούτε τα περισσότερα από ότι γράφω έχει στην βασική! Τι λέμε τώρα;
Η φουλ έκδοση που έχει 24000 πάλι κεντραρισμα λωρίδας δεν έχει....και είναι και μικρότερο σε χώρους το νταστερ.,.
Ε καλα τωρα το κοστολογουν 24. 000 μεχρι προσφατα κοντα στα 20.000 εκανε με τις 360 μοιρες. Το αναφερω διοτι τοσο μεγαλο και ογκοδες αυτοκινητο θελει την καμερα του σε πυλωτες και γκαραζ
Προτιμω να εχει εξτρα τη δερματινη στα καθισματα παρα να μην εχει 360 καμερα. Και αντε πες την παραγγέλνεις. 6 μηνες κανουν αυτοι να φερουν αυτοκινητο.
-
Το 6ΑΤ του φουλ υβριδικού είναι μεταβλητής ροπής;
-
Το Tiguan για εμένα το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι είναι VAG οπότε δεν θα συμφωνήσω μαζί σας στην απαξίωσή του. Δεν με χαλάει καθόλου ούτε η συντηρητική του εμφάνιση. Περνάω κάθε μέρα στο δρόμο για την δουλειά από ένα Tiguan R-Line λευκό. Παραμένει εντυπωσιακό στα μάτια μου. Ακόμα και ως Life με τις 17' που είναι ξεκάθαρα τέρμα συντηρητικό.
Βέβαια το Tuscon είναι νέο και πολλά υποσχόμενο project. Δεν νομίζω όμως να έχει στην πράξη την ποιότητα υλικών/συναρμογής ή την κύλιση του Tiguan. Ρεαλιστικά περιμένω να έχει κλείσει την ψαλίδα παρά πολύ αλλά όχι να είναι εφάμιλλο. Μην μπερδεύουμε το όμορφο με το ποιοτικό. Το ότι δηλαδή το εσωτερικό του Tuscon μοιάζει με Lexus των 50.000€ δεν σημαίνει ότι θα είναι και αντίστοιχα ποιοτικό!
Νομίζω ότι θα είναι το νέο Tuscon ένα πολύ καλό all arounder που δεν θα υστερεί σοβαρά πουθενά. Και αδιαμφισβήτητα θα αντέξει στον χρόνο πολύ καλύτερα από το Tiguan και κάθε άλλο ευρωπαϊκό αντίστοιχο. Γι'αυτό και πιστεύω ότι θα πιάσει μαζί με το γεγονός του συνδυασμού εξοπλισμού/τιμής του.
Η VW πληρώνει, θα πληρώνει και καλά να πάθει, τις αμαρτίες της. Αν αύριο το πρωί έδινε 5 έτη εργοστασιακή εγγύηση πάλι θα αγόραζα από εκεί. Φτάνει όμως ο μαζοχισμός, Tuscon και ας μην κάνει κλικ στο μάτι του γείτονα.
-
GGAB wrote:
Η τιμή αφορά την Distinctive.........Όπως ακριβώς έγραφε το stand δίπλα στο αυτοκίνητο.
Έχω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω να τις ανεβάζω! Βοηθήστε.
Καλησπέρα φίλε μου, σου στέλνω το παρακάτω λινκ το οποίο ελπίζω να σε βοηθήσει!
https://forum.4troxoi.gr/node/52303
Προσωπικά ακολούθησα τις οδηγίες στο βήμα 'Β. Αν η φωτογραφία ΔΕΝ βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο' και χρησιμοποίησα και το πρόγραμμα που προτείνουν το postimage.
Για οτιδήποτε χρειαστείς πες μου!
Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω μόλις βρώ χρόνο!
-
Πάντως και η WV δεν έχει την ποιότητα που είχε... Έχει ρίξει πολύ τα υλικά για να είναι ανταγωνιστική. Στο Tiguan δεν είχα ενθουσιαστεί καθόλου με την υφή τους εάν και είχε μαλάκα επί το πλείστον. Το πιο μικρό T-ROC δε ένα πράγμα άθλιο, όλα τα πλαστικά ΠΑΝΤΟΥ σκληρό και άχαρα, ούτε τα Dacia δεν πρέπει είναι τόσο πλαστικούρα.
-
Aπό τα υβριδικά ποιο θα είναι τετρακίνητο και με ποιο τρόπο ξέρουμε?
-
Full hybrid είναι το 1.6 με 230 άλογα και βγαίνει 4*4 και στην δύο εκτελέσεις και στην premium & distinctive.
Αν είχα δει καλά σε κάποιο πλάνο έχει κουμπί διαφορικού αλλά ίσως επεμβαίνει και διαρκώς γιατί ο Ασιάτης που το τεστραρε στο στρίψιμο έκανε αναφορά νομίζω ότι οδηγούσε το 4*4.
Αλλά και το ήπιο υβριδικό βγαίνει σε 4*4 και σε βενζίνη και σε ντίζελ . Δλδ πραγματικά δίνει όλες τις επιλογές. Απλά το ντίζελ 48v με την διαφορά που έχει στην τιμή πρέπει να κάνεις 25.000 χλμ το χρόνο για να κάνεις απόσβεση 6-7 χρόνια.
Και το φουλ υβριδικό αν ξεκινούσε 2 χιλιάδες κάτω όπως στην Ιταλία θα άρχιζε να μπαίνει σε υπολογισμούς. Τώρα στα 36 και αυτό δεν έχει νόημα να το πάρεις για οικονομία , βέβαια έχουν νόημα ως ιπποδύναμη 230 άλογα 0-100 σε 8 δευτερόλεπτα και αυτόματο όχι διπλού συμπλέκτη.
Τελικά αυτό είναι μεταβλητής ροπής;
-
Τελικά αυτό είναι μεταβλητής ροπής;
Στο ιταλικό video o συνοδηγός στο 4:14 λέει πως δεν είναι CVT, άρα εφ'όσον δεν είναι και DCT, εξ'αποκλεισμού πρέπει να είναι μετατροπέα ροπής.
-
Dct δεν είναι γιατί δεν το γράφει η χιουνται. Τον πωλητή που ρώτησα επιβεβαίωσε ότι δεν διπλού συμπλέκτη και μου είπε είναι ....κανονικό. Του είπα μεταβλητής ροπής και...άλλαξε κουβέντα φανερά δεν γνώριζε.
-
Νομίζω διυλιζουμε τον κώνωπα.
Ότι προσφέρει στην κατηγορία δεν υπάρχει προηγούμενο, είτε σε mild hybrid είτε σε 4X4, είτε σε full hybrid.
Μόνο αν κάποιος διαλέξει σχεδιαστικά κάτι άλλο θα χάσει τις πωλήσεις, γιατί τα τολμηρά βήματα μερικές φορές δεν αρέσουν σε όλους.
Κατά τα άλλα τα έφτιαξαν όλα και καλύπτουν τα πάντα. Τώρα τo ACC μπορεί κάποιος όντως να το θέλει και να κοιτάξει αλλού. Αυτό μόνο. Απορώ κι' όλας γιατί δεν υπάρχει. Μήπως δεν το έχουμε δει καλά;
Αν πήγαινα σήμερα σε C suv έπαιζε χαρακτηριστικά μόνο του στην κατηγορία. Το C5 είχα πρώτο στη λίστα πέρυσι, τώρα ούτε καν κοντά..
-
A6F 28 H
Νομιζω αυτο ειναι το κιβωτιο του υβριδικού
-
Εννοειται πως εχει acc και εχει μαλιστα τα τελευταιας γενιας.... Αλλα δεν ξερω αν μπορει να μπει ως εξτρα στις ελληνικες εκδόσεις....
Εστω και με 6 μηνη παραγγελία.
Αν γιβεται βαζεις το 360 μοιρες καμερα και το acc και τελείωσε. Νομιζω οτι blind spot εχει ουτως ή αλλως
Hyundai Tucson NX4 (2020)