-
έχουμε πλεροφορίες για εκδόσεις και τιμές?
ο καλός Σαμαρείτης ο Σαματίστας ο Ρενάκιας θα δώσει ρέστα πάλι?
-
Ναι ρε samatistas....κανε το θαυμα σου.
Το απλο sandero, η πλουσια εκδοση με υγραεριο 6αρι σαζμαν και ολα μεσα χωρις acc αλλα με τα υπολοιπα adas...12800 ευρω στην Γαλλια. Ιδια τιμη (νομιζω) το 90αρι βενζινης και αυτοματο cvt x tronic της renault nissan.
Οποτε εδω ποσο να χει;
Ποσο αξιοπιστο ειναι αραγε αυτο το cvt;
-
Εγώ πάντως, θα αγόραζα το αυτόματο και θα έβαζα υγραέριο μόνος μου. Αμάν πχια με την αδυναμία συνδυασμού αυτόματου ΜΕ υγραέριο...
-
Καταιγιδα εδω εισαι.....πουλα το 206....
Με 11.300 ευρω (τιμη Γαλλιας)
Νεα πλατφορμα, Εργοστασιακο υγραεριο, 6 αρι σαζμαν, turbo 100 αλογα, 19 κιλα ροπης απο 2000σ.α.λ. 400ίτρα πορπαγκαζ, αυτοματο φρεναρισμα για να μην ξεχαστεις και ενα απλο aircodition. Γαλλικη ποιότητα κύλισης, φουλαρεις με 20 ευρω. Απλα και ευκολα.
Ιδου.
Και οποτε θες navi και μουσικη πετας το κινητο εκει και τελειωνει η υποθεση.
Μπορεις να χειρηστεις το ραδιόφωνο, Bluetooth και το φλασακι μουσικης με το κλασικο μοχλο πισω απο το τιμονι και ως οθονη χειρισμού αυτην του πινακα οργανων. Οταν θες κατι παραπανω τοτε βαζεις το κινητο.
Led φώτα πορείας
Και υποβραχιονιο
-
Ο καταιγίδας πήρε καλύτερο αυτοκίνητο.
Κατά τ' άλλα, όλα καλά στα νέα Dacia, τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένων των καλών τιμών τους, αλλά δεν παύει να με ενοχλεί το άθλιο σχεδιαστικά τιμόνι τους. Αντί να βάλουν ένα νόστιμο τριάκτινο, επέλεξαν αυτή την αθλιότητα που είναι 20 χρόνια πίσω σε σχεδιασμό. Επίτηδες βάλανε το αυτογκόλ; Για να σου θυμίζουν κάθε στιγμή ότι έχεις αγοράσει low-cost αυτοκίνητο;
-
Ναι ρε συ! Το τιμόνι! Δεν το είχα προσέξει! Τέτοιο τιμόνι είχα στο Swift το 1995!!!!
Για μένα άλλα είναι τα χοντρά φάουλ.
-
Το 'υποβραχιόνιο' του ψάλτη. Μόνο που το βλέπω μου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα. Καλύτερα να μην είχε καθόλου.
-
Το 'ηχοσύστημα'. Τι φάση είναι αυτή με το κινητό; Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Ηχοσύστημα έχει το αυτοκίνητο ή όχι; Και μόνο που βλέπω το κινητό παντόφλα να χάσκει με καλώδιο πάνω στο ταμπλό από μένα έχει φάει άκυρο. Και ποια κινητά θα είναι συμβατά; Και ποιες πληροφορίες θα περνάνε στην οθόνη του καντράν; Θα περνούν οι Ελληνικοί χαρακτήρες; Μπα. Άκυρο από μένα. Πολύ μπλέξιμο για λίγη μουσικούλα.
Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχουν ποιο πλούσιες εκδόσεις χωρίς αυτά τα φάουλ.
-
-
Καταιγίδα, ο καθένας κοιτάει άλλα πράγματα. Εμένα ας πούμε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα κανένα από τα δύο σημεία που αναφέρεις εσύ. Το υποβραχιόνιο δεν είναι το καλύτερο μου, αλλά είναι αποδεκτό. Όσο για το βασικό ηχοσύστημα με τη σύνδεση του με το κινητό, το βρίσκω μια χαρά έξυπνη λύση, για βασικό ηχοσύστημα. Εξάλλου όπως μπορείς να δεις πιο πάνω, υπάρχει και καλύτερο, οθονάτο ηχοσύστημα. Αυτό που εμένα με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι το παππουδίστικο τιμόνι. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω σε ένα αυτοκίνητο και το βασικότερο σημείο επαφής του οδηγού με το αυτοκίνητο. Απλώς άθλιο!
-
Αυτη η εκδοση, 1000 ευρω εξτρα απο την βασικη, εχει υφασμα στο ταμπλο, στεθρο υποβραχιονιο με αποθηκευτικο χωρο, ηλεκτρονικο χειροφρενο, οθονη, ηλ. Climate,4 ηλεκτρικα παραθυρα και καθρευτες, cruise control, keyless entry, ....και ασημι φιλετο στο τιμονι
κτλ
https://fr.motor1.com/reviews/456140/essai-dacia-sandero-stepway-2020-avis-prix/
Εδω λεει πως το μη GPL, εχει 420 λιτρα χωρου αποσκευων!
-
Αυτή θα έρθει και Ελλάδα. Δεν νομίζω να έρθει η βασική.
Όσο για το βασικό ηχοσύστημα με τη σύνδεση του με το κινητό, το βρίσκω μια χαρά έξυπνη λύση, για βασικό ηχοσύστημα.
Δεν ξέρω φίλε αν είναι έξυπνη λύση. Με τα δικά μου κινητά πάντως και πολλών άλλων σίγουρα συμβατό δεν θα είναι. Είτε λόγω παλαιότητας, είτε επειδή είναι με συμβατικό λειτουργικό.
-
αυτή με το ντουλάπακι για να βαλεις το κινητό
αλλά ο ήχος πως θα παίζει?
μεσω του usb θα καταλήγει στα ηχεία?
οι πιο ακριβες εκδόσεις που έβαλε ο Lap έχουν αυτό το....phablet θα το έλεγα
μοιάζει με αυτα τα phablet που ειχαν βγει πριν μερικά χρόνια
παιδιά αυτό για το τιμόνι που λέτε δεν θα μπορουσε να ειναι το ίδιο με του clio
και γενικά το αμάξι
πάντα μα πάντα φοβούνται τον εσωτερικό κανιβαλισμό
κάνουν κάτι για να το διαφοροποιούν σου λέει θέλεις να είναι πιο ωραίο σκάσε παραπάνω κ πάρε το κλιό
άραγε οι τιμές θα είναι ίδιες με Γαλλία?
-
https://www.dacia.fr/gamme-vehicules/nouvelle-sandero.html
Εδω λεει 328 λιτρα χωρου αποσκευων.
Πιο λογικο μου φαινεται.
Τωρα ειτε τα 410 λιτρα ειναι τα 'γαλλικα' λιτρα, ειτε τα 328 λιτρα ειναι τα 'γερμανικα' λιτρα.
Ειτε εγραφαν λαθος οι σελιδες που έκαναν test drive.
12.690 ευρω το πλουσιο με υγραεριο στην Γαλλια.
-
Ηχείο έχει και το κινητό. Πατάς play και ανοιχτή ακρόαση... Μια χαρά ηχείο. Θα τονίζει και τις ψηλές συχνότητες!...
Το καλώδιο είναι για να φορτίζεται το κινητό ώστε να μην ξεμείνεις από μουσική...
Μπου!Χα!Χα!!!!!
-
Φανταζεσαι να εννοούν αυτο;
Σου λεει τον καπακι λειτουργει ως χωνί.
Χαχαχαχαχαχαχα
-
-
Slowmotion wrote:
Ηχείο έχει και το κινητό. Πατάς play και ανοιχτή ακρόαση... Μια χαρά ηχείο. Θα τονίζει και τις ψηλές συχνότητες!...
Το καλώδιο είναι για να φορτίζεται το κινητό ώστε να μην ξεμείνεις από μουσική...
Μπου!Χα!Χα!!!!!
χαχαχα σωστά
σαν να είχα διαβάσει ότι σε αυτή την entry level έκδοση θα μπορείς να ελέγχεις το κινητό με τα κουμπάκια στο τιμόνι
οι ακριβότερες εκδόσεις έχουν και βάση για κινητό δίπλα στην οθόνη-phablet
ξέρουμε αν θα βγει και με 6άρι κιβώτιο?
το clio θα πάρει 6άρι?
-
Storm wrote:
Slowmotion wrote:
αυτή ε το ντουλάπακι για να βαλεις το κινητό
Μπου!Χα!Χα!!!!!
χαχαχα σωστά
σαν να είχα διαβάσει ότι σε αυτή την entry level έκδοση θα μπορείς να ελέγχεις το κινητό με τα κουμπάκια στο τιμόνι
οι ακριβότερες εκδόσεις έχουν και βάση για κινητό δίπλα στην οθόνη-phablet
ξέρουμε αν θα βγει κι με 6άρι κιβώτιο?
το clio θα πάρει 6άρι?
Εγώ διάβασα ότι θα μπορείς να ΟΔΗΓΕΙΣ το αυτοκίνητο με το κινητό, και με bluetooth gamepad! (πλάκα κάνω)
-
Εκτος του 65 αρι...μονο με 6αρι βγαινει.
-
-
Ανωτερο οδηγικα στα σημεια το clio, με ελαφρως καλυτερη απόσβεση με το νεο sandero ομως να πλησιαζρι υπερβολικα πολυ (και επικίνδυνα οπως λεει το αρθρο) κοντα το clio!
Η διαφορα τιμής.....6000 ευρω τιμες Γαλλιας με καλυτερο εξοπλισμό αυτον του sandero!
-
ίσως με αντιστρεπτικές και τα ελατήρια του κλειώ να έρθουν στα ίδια
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III