-
8 bar ειναι η πιεση του υγραεριου στην δεξαμενη που ειναι απο χάλυβα ειδικης σχεδιασης με πολλες στρώσεις κτλ. 3 bar ειναι στα λαστιχα ο αερας. Στο φυσικο αεριο ειναι 200 bar στην δεξαμενη !! Το υγραεριο νομιζω εχει 100 αλογα και 17 κιλα ροπης στις 2.000 σ.α.λ και 6 ταχυτο κιβωτιο.
Και εχεις ενα ησυχο μοτερ, χωρις πολλα φιλτρα, ουριες και μεγαλο ευρος στροφων.
Παντως, να αναφερω πως το νεο sandero εχει 5 εκ, μεγαλυτερο μεταξονιο απο το νεο polo.
Και εγω ολο απο γκαραζ σε γκαραζ ειμαι, δεν ξερω αν με βολεψει αλλα γενικα δειχνει καλη προταση.
-
Βλέπεις το 'φτωχομπινεδιάρικο' Sandero με υποβραχιόνιο και ταμπούρα πίσω και σκέφτεσαι, 'Ok! Δεν μπορώ να τα έχω όλα.'
Βλέπεις το lifestyle Υaris έκδοση σούπερ ντούπερ CHIC με 18000euro 'χωρίς υποβραχιόνιο και με ταμπούρα πίσω' και τι σκέφτεσαι;;
Εγώ πάντως δεν το σκέφτηκα και πολύ...
-
Θα κοστιζει απο 300 εως 400 ευρω παραπανω απο το σημερινο.
Αρα το stepway 14500 με υγραεριο.
-
Το καινούργιο Sandero/Logan στην καινούργια πλατφόρμα με το νέο Κλειό δεν είναι; Αν ναι, δεν με πειράζει να είναι λιγότερο εξοπλισμένο και να αγοράσω αυτοκίνητο σύγχρονο με 13-14 χιλιάδες ευρώ. Ο κινητήρας βενζίνης - υγραερίου στα 100 άλογα φαίνεται πολύ καλό deal. Το 301/Elysee ήταν σε παλιότερη πλατφόρμα με αντίστοιχης χρονολογίας μοτέρ.
Το προηγούμενης γενιάς Logan φουλ εξοπλισμένο με πολλά επιλεγμένα έξτρα πετρέλαιο στην Ρουμανία δεν κόστιζε 15 χιλιάρικα, αυτό πόσο πιο ακριβό να είναι;
-
Οπως τα λες ειναι. Ειναι πανω στην πλατφορμα του clio.
Απλα δεν εχει καποιες καινοτομιες του clio οπως αναφερουν.
Δεν θα βγαινει πλεον diesel . Μονο βενζινη και υγραεριου.
-
Θυμάμαι πως διάβαζα ότι δεν ισχύουν αυτοί οι περιορισμοί (πάρκινγκ κλπ.) για εργοστασιακά LPG, λόγω των δικλείδων ασφαλείας και των ενισχύσεων που έχουν, ώστε να λαμβάνουν αντίστοιχη πιστοποίηση, δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω...
Σημασία έχει πως θα στέκονται στο δρόμο και από αξιοπιστία, και θα βρουν το δρόμο τους στην Ελληνική αγορά. Αυτό συζητάμε συνέχεια, πως λέιπουν τέτοια οχήματα όπως ήταν παλιά τα μικρά ιταλικά κλπ.
-
Το μισό αυτοκίνητο είναι..
Αυτό ,το καπλούς και το μαρουτοσουιφτ για Ινδίες είναι φτιαγμένα που έχουν φορολογική κατηγορία 3.5 έως 4.0μετρα,κινητήρες εως1200cc (ατμόσφαιρα) και μέγιστη απόσταση από το έδαφος 170χιλ.
-
4 μετρα ειναι το sandero, 3,94 το yaris
Troll;
-
Αν κατάλαβα καλά Lap, εννοεί οτι το yaris είναι μισό σε εσωτερικούς χώρους και πορτ μπαγκαζ (δλδ το yaris κάνει κακή εκμετάλλευση των διαστάσεων του αμαξώματος)
-
Εγώ αν κατάλαβα καλά (γιατί δεν είναι κι ότι καλύτερο ως συντακτικό), θέλει να πει ότι το sandero είναι σαν νέο yaris στους εσωτερικούς χώρους δηλ. κακώς εκμεταλλεύσιμοι,μικροί για το μήκος τους. Κι οτι αυτό (το sandero), το ford Ka+ και τα maruti είναι για την Ινδία μόνο φτιαγμένα. (Λες κι εμείς είμαστε οι υπεραριστοκράτες και πλούσιοι βορειοευρωπαίοι που δεν τα καταδεχόμαστε...)
-
Οι Ινδίες είναι χάος και άπειρο μέγεθος, αλλά μη στέκεστε στα ντοκιμαντέρ ανέχειας, προσομοιάζουν γεωγραφικά και κοινωνικά σε πάρα πολλά με την Ελλάδα, γι αυτό και όντως κάποια αυτοκίνητα φτιαγμένα για εκεί ταιριάζουν κουτί στις δικές μας συνθήκες αλλά και των υπολοίπων μεσογειακών χωρών. Και δεν είναι καμιά καινοτομία η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά τους, είναι όπως όλα τα ιταλικά και γαλλικά μικρά τις δεκαετίες του 90 και 2000, πριν κάνουν όλοι 'γερμανική' στροφή και καταστρέψουν την 'ηγέτιδα' στον τομέα Fiat.
-
Οι Ινδίες είναι χάος και άπειρο μέγεθος, αλλά μη στέκεστε στα ντοκιμαντέρ ανέχειας, προσομοιάζουν γεωγραφικά και κοινωνικά σε πάρα πολλά με την Ελλάδα, γι αυτό και όντως κάποια αυτοκίνητα φτιαγμένα για εκεί ταιριάζουν κουτί στις δικές μας συνθήκες αλλά και των υπολοίπων μεσογειακών χωρών. Και δεν είναι καμιά καινοτομία η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά τους, είναι όπως όλα τα ιταλικά και γαλλικά μικρά τις δεκαετίες του 90 και 2000, πριν κάνουν όλοι 'γερμανική' στροφή και καταστρέψουν την 'ηγέτιδα' στον τομέα Fiat.
0-50% του πληθυσμού είναι φτωχοί, δηλαδή κάνα δίκυκλο και κάνα ποδήλατο.
50-90% μεσαία τάξη, από φτωχότερη έως σαν τη δικιά μας, και κάποιο ποσοστό μεγάλο-αστοι.
9% πάρα πολύ πλούσιοι και 1% μυθικά πλούτη.
Κάντε αναγωγές με 1,4-1,5δις πληθυσμού και θα καταλάβετε.
Ινδία το 10% κατέχει το 77% του πλούτου.
Ελλαδα, για σύγκριση.
'The richest 10 % of the population holds 42% of net wealth, compared to 52% in the OECD and 78% in the US..
-
γκροουινγκ.
-
Το πρωί χάζευα το ολοκαίνουριο stepway ενός φίλου και γείτονα. Συμπαθητική εξωτερική σχεδίαση,ειδικά μπροστά. Το εσωτερικό δείχνει την οικονομία στην ποιότητα αλλά αυτό δεν λέει κάτι για μένα. Πώς να πει όταν η foul έκδοση των 900cc κοστίζει 13500€ με το κλειδί στο χέρι!
-
Το νεο λενε σε καποια αρθρα πως θα κοστιζει 400 ευρω παραπανω.ανα εκδοση. Απο εσωτερικο και πλατφορμα η μερα με τη νυχτα με το σημερινο.
-
Το νεο λενε σε καποια αρθρα πως θα κοστιζει 400 ευρω παραπανω.ανα εκδοση. Απο εσωτερικο και πλατφορμα η μερα με τη νυχτα με το σημερινο.
Δεν το συζητάμε. Ανακοινώθηκε το καινούργιο κ ο άλλος πήγε κ πήρε το παλιό; Από τα χειρότερα fail των τελευταίων ετών... νομίζω και 1000€ αξίζει σε σχέση με το παλιό, 400€ μόνο είναι σαν δώρο κάπως.
Edit: 900cc? 13.400; Δεν θα πηγαίνει βήμα Κ με 250€ παραπάνω παίρνεις Stonic...
-
Ρε Dublin συγκέντρωσου. Τόσο άσχετος από Renault;
Turbo ειναι ο 900αρης.
-
Ρε Dublin συγκέντρωσου. Τόσο άσχετος από Renault;
Turbo ειναι ο 900αρης.
Ναι και? Το Stonic είναι απείρως καλύτερο αυτοκίνητο κ ούτε ο 1.0 δεν μου αρέσει, πόσο μάλλον αυτός..
-
Τον οδηγησες τον νεο χιλιαρη;
-
Τον οδηγησες τον νεο χιλιαρη;
Το stonic το οδηγησες;
Διά της ατοπου. Αυτός του Juke δεν είναι;
Στα περισσότερα reviews όλο κάτι λένε γι' αυτόν, lag/θόρυβος/τράνταγμα. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχει συμβεί με άλλον κινητήρα. Ο 1.2 του PSA είναι αριστούργημα μπροστά του.
Έχω οδηγήσει Clio, Captur και το Stonic ήταν καλύτερο κ από τα 2, αποκλείεται να μην είναι καλύτερο από το Dacia, και πόσο μάλλον το Stepway.
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III