-
Τι κριμα Φανη .... Το Εβο εχει διπλοσυμπλεκτο και δεν θα σ αρεσει η βολτα....Ισως καλυτερα να το αποφυγουμε
-
Αχαχαχαχα
Αρπα την Φανουλη.
Κερασμενη....
-
-
Τι κριμα Φανη .... Το Εβο εχει διπλοσυμπλεκτο και δεν θα σ αρεσει η βολτα....Ισως καλυτερα να το αποφυγουμε
Το οποίο και θα συντηρείς σχολαστικά....ή κάνω λάθος!?!
Βόλτα είναι προαιρετική (εγώ το Jazz θέλω!!), τα τσίπουρα είναι υποχρεωτικά μαζί με το φαγητό!
-
alexandros.K wrote:
Βόλτα είναι προαιρετική (εγώ το Jazz θέλω!!), τα τσίπουρα είναι υποχρεωτικά μαζί με το φαγητό!
οκ αγάπη!! Θα ξεκινήσουμε εγώ με τον Αλέξανδρο με το EVO και έλα εσύ από πίσω με το jazz της κυρά Λένας...και κάπου θα συναντηθούμε σε 5-10-15 χρόνια...!!
-
Εννοειται οτι θα αλλαζω τις βαλβολινες του συχνα, αλλά δεν το λυπαμαι στην χρηση....Να δω ποσο θα φας και θα πιεις , δεν σε κοβω να αντεχεις και πολυ
-
οκ αγάπη!! Θα ξεκινήσουμε εγώ με τον Αλέξανδρο με το EVO και έλα εσύ από πίσω με το jazz της κυρά Λένας...και κάπου θα συναντηθούμε σε 5-10-15 χρόνια...!!
Από πάνω θα σας περάσω....φονέας γιγάντων το Jazz...
Να δω ποσο θα φας και θα πιεις , δεν σε κοβω να αντεχεις και πολυ
Δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η ποιότητα και η καλή παρέα. Φαγητό αντέχω αρκετά (αν και κάνω προσπάθεια να το μειώσω), ποτό αντέχω μέτρια.
Οσο για το κιβώτιο, καλά κάνεις και το σκίζεις...για αυτό έχει φτιαχτεί (σουπερκαρ) και είναι και Τζαπάν!
-
To dsg του Seat Ibiza είναι υγρού ή ξηρού τύπου?
-
Ξηρου.
-
Στα supermini τι επιλογές υπάρχουν σε cng ή lpg εργοστασιακο; Ειδα ότι το Ibiza βγαίνει με φυσικό αέριο (χειροκίνητο).
-
Τα VAG ειναι τα μονο με εργοστασιακο cng (και το Fiat Panta)
Υπαρχει και το renault clio με lpg .1000αρης κινητηρας με 100 αλογα . Οπως και καποιο Dacia
Αυτα για Ελλαδα (δεν θυμαμαι άλλα) , γιατι εξω υπαρχουν κι άλλα
-
Το 'καποιο' dacia μ αρεσε....χαχαχα
Δεν σας βλεπουμε πια τοσο ψηλα που πηγατε...
-
Πραγματικα δεν θυμαμαι ποιο ειναι....το sandero ?
-
Ναι αυτο το ταπεινο ....αλλα στο λεω καποια μερα θα χασει το ελαστικό του σε καποιο drift show και θα δειτε ολοι εσεις ......οι ανωτεροι με τα JDM.
-
Μπα που να φας την γλωσσα σου
-
Δεν το επιασες.....
δεν πειεαζει δεν μεγάλωσες με Σταχτοπούτα, Ποκαχοντας και toy story ...εισαι παππουμεγαλύτερος
Φυσικα και δεν ειπα κατι κακο για το ειδωλο. Φτου φτου.
Για το sandero πηγαινε.....
-
Οτι και καλα θα χασει το λαστιχο του, θα το βρει ενας πλουσιος και θα το κανει sandero rs gti ??
Που να σκεφτω τετοιο σεναριο? Μονο εσυ μπορεις
-
Χαχαχα
Ναι...η Renault Sport....
Williams και βαλε το sandero... ..... πω πω τρελαίνομαι....
-
Κι ομως υπαρχει τετοιο. Λατινικη Αμερικη
-
ΩΧ !!!!!!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ....
Δίλιτρο!!!!!!!
Υ.γ Καλα λενε τα παραμυθια απο την ζωη βγαινουν.
Αγορά Super Mini Αυτόματου