-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Εννοε
Μέγα λάθος να μην τις βάλω από την παραγγελια του αυτοκινήτου.
Τωρα τους ρωτας στην Toyota και σου λένε ότι ο προμηθευτής τους έχει κλατάρει και δεν έχει να δώσει.Πάμε να τα σκάσουμε στην thule τωρα.
Εγώ τα έσκασα στην toyota γιατί δεν υπήρχε εγκαταστάτης/εμπορος brink στη θεσσαλονίκη.
+150 ευρώ για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε αν αγοράσεις εκτος μάλλον ωφελημένος θα είσαι. -
Εννοε
Τωρα τους ρωτας στην Toyota και σου λένε ότι ο προμηθευτής τους έχει κλατάρει και δεν έχει να δώσει.Πάμε να τα σκάσουμε στην thule τωρα.
Εγώ τα έσκασα στην toyota γιατί δεν υπήρχε εγκαταστάτης/εμπορος brink στη θεσσαλονίκη.
+150 ευρώ για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε αν αγοράσεις εκτος μάλλον ωφελημένος θα είσαι.Για ποια εκδοση πηρες μπάρες από την Toyota ;
-
Εννοε
+150 ευρώ για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε αν αγοράσεις εκτος μάλλον ωφελημένος θα είσαι.Ποσο σου κόστισαν δηλαδή? Χωρίς τοποθέτηση.
Και ποιες ακριβώς είναι, αυτές που προεξέχουν?
-
Συγγνώμη δεν το έγραψα καλά. Τον κοτσαδόρο περασα στην toyota ο οποίος ειναι της Brink.
Thule μπαρες στο active plus μου θα βάλω αργότερα. Απλά λέω οτι δεν υπάρχει λόγος για το ίδιο πράγμα να πας στην toyota. -
Συγγνώμη δεν το έγραψα καλά. Τον κοτσαδόρο περασα στην toyota ο οποίος ειναι της Brink.
Thule μπαρες στο active plus μου θα βάλω αργότερα. Απλά λέω οτι δεν υπάρχει λόγος για το ίδιο πράγμα να πας στην toyota.Οκ. Σε ρωτάω γιατι ψάχνω και εγώ να βάλω μπάρες και από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη, φαντάσου δεν τους δίνει καν κωδικό. Δεν αμφισβητώ την ποιότητα της thule αλλά και 450 δεν είναι και λίγα εαν θές να βάλεις ότι θα έδεινε και η toyοta πιστευω με λιγότερα.
-
η τογιοτα τι τιμή δίνει? Δεν νομίζω οτι θα δώσει χαμηλότερα κρίνοντας από το τι κάνει στον κοτσαδόρο.
-
Τώρα πλέον δεν δίνει καθόλου τιμή. Όταν διαμόρφωνα το αμάξι τις είχε ώς έξτρα 250.
-
Έχω κάνει παραγγελία από την πρώτη μέρα (Τετάρτη 07.06.2023) για το CC 1.8 και έχω την εξής απορία:
Στην εφαρμογή MyT και συγκεκριμένα στην καρτέλα η παραγγελία μου αναφέρει το εξής: "Δεν υπάρχει κάποια παραγγελία συνεδεμένη με το λογαριασμό σας".Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο ?
Γνωρίζετε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό ?Υ.Γ.: Επίσης δεν έχω λάβει κανένα e-mail από toyota για επιβεβαίωση της παραγγελίας μου. Έχω μόνο το χαρτί που μου έδωσε η αντιπροσωπεία στις 07.06.2023 καθώς και την απόδειξη της προκαταβολής.
-
@akhs20 said in Toyota Corolla Cross:
Έχω κάνει παραγγελία από την πρώτη μέρα (Τετάρτη 07.06.2023) για το CC 1.8 και έχω την εξής απορία:
Στην εφαρμογή MyT και συγκεκριμένα στην καρτέλα η παραγγελία μου αναφέρει το εξής: "Δεν υπάρχει κάποια παραγγελία συνεδεμένη με το λογαριασμό σας".Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο ?
Γνωρίζετε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό ?Υ.Γ.: Επίσης δεν έχω λάβει κανένα e-mail από toyota για επιβεβαίωση της παραγγελίας μου. Έχω μόνο το χαρτί που μου έδωσε η αντιπροσωπεία στις 07.06.2023 καθώς και την απόδειξη της προκαταβολής.
Τι ημερομηνία σου έδωσαν για την παράδοση;
Σχετικά με το MyT εμένα μου είχαν πει ότι εμφανίζεται το αμάξι όταν έχει πλέον "δημιουργηθεί" και υπάρχει αριθμός πλαισίου για την παραγγελία σου.
Κατά τα άλλα email , κλπ ούτε σε εμένα είχε έρθει
-
Και εγώ ίδια μέρα έκανα παραγγελία και εμφανίστηκε κανονικά στο myt, ήρθε αμέσως και email. Το πιθανοτερο ειναι ο έμπορος να είχε. Ήδη βάλει παραγγελια κάποια αυτοκίνητα για να προλαβει τον χαμό και να δεσμευσες ένα από αυτά. Όταν έρθει θα βγει η άδεια στο όνομα σου, κάπως έτσι το πανε..
-
@pagraf said in Toyota Corolla Cross:
Και εγώ ίδια μέρα έκανα παραγγελία και εμφανίστηκε κανονικά στο myt, ήρθε αμέσως και email. Το πιθανοτερο ειναι ο έμπορος να είχε. Ήδη βάλει παραγγελια κάποια αυτοκίνητα για να προλαβει τον χαμό και να δεσμευσες ένα από αυτά. Όταν έρθει θα βγει η άδεια στο όνομα σου, κάπως έτσι το πανε..
Μίλησα με τον έμπορο και μου είπε ότι στο σύστημα βλέπει ότι το αμάξι έρχεται στα μέσα του επόμενου μήνα.
Ωστόσο, μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση (λόγω bug του συστήματος-όπως τους ενημέρωσε η toyota) στο ίδιο αμάξι να έχουν γίνει διπλοκρατήσεις και να είμαι σε αναμονή............
Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι ανάλογο ή με κοροϊδεύει ? -
Στο ίδιο αμάξι διπλή κράτηση... δεν το έχω ακουσει... Αλλα το θεωρώ τραγικό bug του συστήματος
-
@pagraf said in Toyota Corolla Cross:
Μίλησα με τον έμπορο και μου είπε ότι στο σύστημα βλέπει ότι το αμάξι έρχεται στα μέσα του επόμενου μήνα.
Ωστόσο, μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση (λόγω bug του συστήματος-όπως τους ενημέρωσε η toyota) στο ίδιο αμάξι να έχουν γίνει διπλοκρατήσεις και να είμαι σε αναμονή............
Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι ανάλογο ή με κοροϊδεύει ?Φούμαρα μυρίζομαι..
-
Πάρε τηλέφωνο στην τογιοτα με τον κωδικό παραγγελίας και ρώτησε ακριβώς τι συμβαίνει. Να αναφέρεις και τι σου ειπε ο πωλητής.
-
Πάρε τηλέφωνο στην τογιοτα με τον κωδικό παραγγελίας και ρώτησε ακριβώς τι συμβαίνει. Να αναφέρεις και τι σου ειπε ο πωλητής.
Αυτό έκανα και περιμένω να μου απαντήσουν.
Σχετικά με αυτό που μου ανέφερε ο πωλητής, η toyota δεν μου σχολιάσε κάτι όταν τους ρώτησα. -
Λοιπον τα γραφω εδω γιατι εχει να κανει με ολα τα toyota.Πηγα σημερα ειδα το ηλεκτρικο ωραιο αλλα οχι κανα ουαου μου αρεσει περισσοτερο το ev6 της kia.Δυστηχως ειχε ερθει καποιος απο τα κεντρικα και ολοι οι πωλητες ετρεχαν απο πισω του οποτε δεν μπορεσα να το οδηγησω.Βλεπω μετα την νεα corolla εκδοση active plus ωραιο αυτοκινητο ομορφο μεσα αλλα δεν μου αρεσε καθολου το υφασμα στα καθισματα και στις πορτες για 28χιλ και κατι μπορουσε κατι καλυτερο
Το ιδιο και για cc .
Βλεπω μετα το yaris cross συγνωμη παιδια εχει να κανει αποκλειστικα με μενα, ποτε δεν μου αρεσε ,αλλα...το συγκεκριμενο ηταν σε χακι με μαυρη οροφη μου αρεσε πολυ,μπαινω μεσα ωραιο πολυ ομορφο εκτος απο υποβραχιονιο.Για κοιτα λεω που μου αρεσει.Βγαινω βλεπω 28800 νομιζω εε οχι ρε παιδια.
Βλεπω τελευταιο chr ,θεωρω πως εχει την καλυτερη ποιοτητα υλικων απ ολα τα μοντελα της. -
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Δυστηχως ειχε ερθει καποιος απο τα κεντρικα και ολοι οι πωλητες ετρεχαν απο πισω του οποτε δεν μπορεσα να το οδηγησω.
....και καλά....
Απλά έχει πέσει σύρμα ποιος είσαι και είναι όλοι τους στο εξσφανιζολ.
Μόλις έφυγες έκαναν τον σταυρό τους που δεν αγόρασες κάποιο Toyota
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Δυστηχως ειχε ερθει καποιος απο τα κεντρικα και ολοι οι πωλητες ετρεχαν απο πισω του οποτε δεν μπορεσα να το οδηγησω.
....και καλά....
Απλά έχει πέσει σύρμα ποιος είσαι και είναι όλοι τους στο εξσφανιζολ
Χαχα .Αληθεια φιλε .Τους πηγαινε μπροστα απο καθε αυτοκινητο ακομα και σε μτχ toyota και τους ελεγε τους ελεγε και τον κοιτουσαβ στα ματια.
-
"Είναι ακόμα εδώ αυτός;"
"Ναι"
"Φτου!"
"κοιτάει όλα τα μοντέλα κάποιο θα του γυαλίσει και θα θέλει να το αγοράσει"
"Ξανά φτου!, Κάντε πως αναλύουμε τα μεταχειρισμένα μπας και βαρεθεί και φύγει"
"Μας κοιτάει από μακρυά, θεέ μου τι θα κάνουμε;"
"Μην τον κοιτάτε, κοιτάτε με στα μάτια' -
@lap said in Toyota Corolla Cross:
"Είναι ακόμα εδώ αυτός;"
"Ναι"
"Φτου!"