-
Shine μου ήρθε σε πολύ καλή τιμή! θα το παραλάβω σε μια εβδομάδα
-
Shine μου ήρθε σε πολύ καλή τιμή! θα το παραλάβω σε μια εβδομάδα
καλή παραλαβή αναμένουμε τις εντυπώσεις σου και φυσικά πολλές φωτογραφίες
-
Να πω κάτι για τα καθίσματα αν είσαι αρκετά αδύνατος όπως εγώ,1.85 με 78 κιλα τα πλαϊνά στηρίγματα δεν τα νιώθεις καθόλου στα πλευρα ,είναι και μικρά αλλά και τα καθίσματα λίγο φαρδιά...Στο chr που μπηκα πχ σε αγκάλιαζαν....
-
για εμένα προσωπικά τα συγκεκριμένα καθίσματα είναι τα καλύτερα για όσους αναζητούν την απόλυτη άνεση, πολύ πλευρική στήριξη μπορεί να μην παρέχουν αλλά σε αποζημιώνουν στο έπακρο απο θέμα άνεσης.Συνηθισμένος στα citroen τα καθίσματα του CHR με είχαν κουράσει αρκετά.
-
Πήγα και έκανα test drive το αυτοκίνητο,γενικά μου άρεσε,είναι και αυτό στη λίστα...Στο αυτοκίνητο της έκθεσης η πόρτα του οδηγού έκανε κάποιο ήχο στο άνοιγμα το κοίταξαν και τριβόταν ελάχιστα δηλαδή στο κάτω μέρος στο φτερό...Ειναι λέει σε αρκετά που έχουν έρθει και μετατοπίζουν το φτερό ένα δύο χιλιοστα και φτιαχνει...Αν δείτε ένα μικρό σημάδι σαν φακή, είναι από την ίδια παρτίδα...Τα πρώτα αυτοκίνητα σε νέο μοντέλο πάντα έχουν θεματακια..
-
-
μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην αντιπροσωπεία για τοποθέτηση λασπωτήρων στο aircross, είπα να ρωτήσω για την πορεία της παραγγελίας μου.Τι το ήθελα!Εκεί που μου έλεγαν για παραλαβή τον Μάϊο, τώρα πάμε για παραγωγή Μαϊου με παραλαβή (ίσως) Ιούνιο
-
μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην αντιπροσωπεία για τοποθέτηση λασπωτήρων στο aircross, είπα να ρωτήσω για την πορεία της παραγγελίας μου.Τι το ήθελα!Εκεί που μου έλεγαν για παραλαβή τον Μάϊο, τώρα πάμε για παραγωγή Μαϊου με παραλαβή (ίσως) Ιούνιο
Ωχχ γιατί ρε φίλε? Λες να πάρω και γω αύριο να δω τι γίνεται? Το χω αφήσει τελιως στο φλου
-
More refined than Audi A3; Τι λες τώρα. Να το ακούσουν αυτοί κάποιοι να γίνει το νήμα 'Νέα Σμύρνη'...
-
Η C5 exclusive που είχα , είχε αν όχι την καλύτερη ποιότητα συναρμογής της κατηγορίας της , ακόμα και από αυτοκίνητα 2πλάσιας αξίας , τουλάχιστον ήταν στην καλύτερη 3άδα .
Και το λέω αυτά μετά από συμβίωση 11 χρόνων και 150000 χλμ , σχεδόν απροβλημάτιστα , πλήν μίας σπάνιας και ακριβής βλάβης που έβγαλε τον 10ο χρόνο .
Αυτοκίνητο που έζησε στους βομβαρδισμένους δρόμους της πόλης μας , που μπήκε σε χωματόδρομους , μια και μπορούσε να ψηλώσει αρκετά και μετά από 11 χρόνια τα μαλακά και ποιοτικά πλαστικά του , το χρώμα του και όλο το αμάξι ήταν σαν την πρώτη μέρα . Μόνο τα τέλη του δίλιτρου και η κατανάλωση του με είχαν κουράσει . Αν ζούσα στο εξωτερικό θα είχα τον εξαιρετικό 2.2 ντίζελ με τα 204 άλογα και τα 440 ροπή και θα το κράταγα ακόμα .
Στο τέστ ντράιβ της νέας c4 που έκανα , βρήκα και εκεί το ηχομονωτικό παρμπρίζ που είχα στο αμάξι μου , αλλά βρήκα και το 80-90 % της άνεσης που μου έδινε η hydractive 3+ που είχα στην C5 μου . Και μάλιστα με πολύ απλούστερες λύσεις .
Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να ξανακατέβω σε χαμηλό αμάξι , δεν έχω χωνέψει ακόμα τα μπροστινά φανάρια , αλλά προφανώς στο επίπεδο τιμών γύρω στα 25000 που κυκλοφορούν οι εκδόσεις shine και shine plus για τις εκδόσεις 130 βενζίνης και 110 ντίζελ χειροκίνητες , αλλά και αυτόματες , ο ανταγωνισμός είναι πολύ φτωχότερος . Σε πολλά πράγματα .
-
panormus772 wrote:
More refined than Audi A3; Τι λες τώρα. Να το ακούσουν αυτοί κάποιοι να γίνει το νήμα 'Νέα Σμύρνη'...
'Noticeably' κι 'ολας..
Για να είμαστε δίκαιοι, είχε δοκιμάσει μία sport έκδοση του A3, αλλά όπως και να το κάνουμε το είπα τις προάλλες, ότι ο όμιλος πλέον ότι βγάζει πάει κατ' ευθείαν στο τοπ3 της κατηγορίας του. Οτιδήποτε βγαίνει από το 2019 και μετά κυριαρχεί επί του αντίστοιχου VAG.
Φυσικά το C4 δεν βγήκε για να χτυπήσει το A3, αλλά το ότι αναφέρονται στην ίδια πρόταση και στο ίδιο review, νομίζω είναι ενδεικτικό των βημάτων μπροστά του ομίλου PSA.
Εγώ όταν έκανα την έρευνα για το δικό μου, βρήκα το 2008 πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο Audi, ενώ ο ανταγωνιστής ουσιαστικά ήταν το T Roc. Δηλαδή δεν είναι τυχαίο αυτό που αναφέρει ο τυπακος (που είναι συμπαθεστατος).
Δηλαδή δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ τους, και δεν έχω οπαδικα γυαλιά όπως νομίζετε, έδωσα ίσες ευκαιρίες σε όλους, και Duster και Karoq και τα πάντα. Αυτό που μου έκανε καλύτερη εντύπωση ήταν το Karoq από τον όμιλο. Το Arona μάλιστα το νοίκιασα για οικογενειακές διακοπές γιατί το είχα πολύ ψηλά στα B suv αρχές 2019, μάλιστα είχα νοικιάσει μία πολύ καλή καλή έκδοση.
Μόνο η Skoda καταφέρνει να μπαίνει δεξιά - αριστερά στις επιλογές, διαχειρίζεται άριστα τους πόρους του γκρουπ και καταφέρνει να βγάζει ενδιαφέροντα και πρακτικά οχήματα. Βέβαια στις εκθέσεις Skoda μας φαίρονταν λίγο λες και κοιταγαμε Audi 50.000, και εμείς θέλαμε να αγοράσουμε με 7.000 δόσεις (ενώ είμασταν για μετρητής), μου έκανε πολύ κακή εντύπωση αυτό. Skoda έχεις ρε φίλε, χαλάρωσε..
Πάντως, ξεκάθαρα για μένα, όλα τα τελευταία μοντέλα έχουν το καλύτερο εσωτερικό του ομίλου, καλύτερο, ομορφότερο, πρακτικότερο. Δηλαδή αν ξεκινάει έτσι η φθηνή μάρκα σου τι να πω για τις από πάνω.. είναι δυνατό το T Roc ποιοτικά μέσα να είναι το ίδιο με το Arona (χάλια πλαστικουρα, φθηνό ύφασμα στα καθίσματα και 'παλαιάς κοπής');
Κάθε κυκλοφορία θα βγαίνει πάνω από την αντίστοιχη VAG, σίγουρα. Και στα ηλεκτρικά ακόμη, πολύ καλύτερα τα 208, Corsa, C4, 2008, Mokka, διαλέγεις το αυτοκίνητο που θέλεις και το παίρνεις full ηλεκτρικό, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι i.d κάτι, και να ψευτο-φαινονται φουτουριστικά και whatnot..τα έβγαλαν οι Γάλλοι, πουλάνε, και δεν έχει ακουστεί κιχ, για τα VW όλο κάτι συμβαίνει αν έχετε προσέξει..
-
panos pure clio wrote:
Ωχχ γιατί ρε φίλε? Λες να πάρω και γω αύριο να δω τι γίνεται? Το χω αφήσει τελιως στο φλου
Άλεξ και εγώ το είχα αφήσει στο φλου αλλα μιας και πήγα απο εκεί για να βάλω τους λασπωτήρες στο aircross είπα να ρωτήσω. Η δικαιολογία τους είναι ότι ο συγκεκρτιμένος κωδικός παραγγελίας με τον κινητήρα diesel 110 hp και με ηλεκτρική ηλιοροφή θα 'ανοίξει 'μάλλον τον Μάϊο
Στην γραμμή παραγωγής της Peugeot ίσως είναι αλλιώς τα πράγματα.
-
Ανέβασε καμιά φωτογραφία με τους Λασποτηρες, κάτσαμε ωραία? Έχει υποδοχές για τις βίδες ή κάνανε τρύπες στο θόλο? Πόσα σου πήραν?
-
panos pure clio wrote:
Ανέβασε καμιά φωτογραφία με τους Λασποτηρες, κάτσαμε ωραία? Έχει υποδοχές για τις βίδες ή κάνανε τρύπες στο θόλο? Πόσα σου πήραν?
Έβαλα τους γνήσιους οπότε απο εμφάνιση μια χαρά τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, έδειξε λίγο πιο άγριο, πιο χωμάτινο χαχαχαχχαχαα.Έχει 3 υποδοχές κανονικά για τους πίσω και δύο νομίζω για τους μπροστά.75 ευρώ με τοποθέτηση σε εξουσιοδοτημένο.Και μια πρόχειρη φωτογραφία όσο μπορούν να φανούν.Sorry για το off topic.
-
Άλεξ και εγώ το είχα αφήσει στο φλου αλλα μιας και πήγα απο εκεί για να βάλω τους λασπωτήρες στο aircross είπα να ρωτήσω. Η δικαιολογία τους είναι ότι ο συγκεκρτιμένος κωδικός παραγγελίας με τον κινητήρα diesel 110 hp και με ηλεκτρική ηλιοροφή θα 'ανοίξει 'μάλλον τον Μάϊο
Στην γραμμή παραγωγής της Peugeot ίσως είναι αλλιώς τα πράγματα.
[/quote]Δεν πειράζει Πανό λίγη υπομονή παραπανω(αξίζει), με το πόδι όλα οκ?
-
Ναι Άλεξ δόξα τον Θεό όλα καλά, πλέον έχω βγάλει τον γύψο, οδηγάω, περπατάω όλα οκ . Ευχαριστώ
-
Πάνο από το λίγο που διακρίνονται φαίνονται ωραίοι . Νόμιζα ότι θα πούλαγες το aircross
-
Πάνο από το λίγο που διακρίνονται φαίνονται ωραίοι . Νόμιζα ότι θα πούλαγες το aircross
όχι, δώσαμε τη c4 της γυναίκας μου 4 χρονών αμάξι diesel απροβλημάτιστο, πήραμε και καλή τιμη μεταπώλησης απο την αντιπροσωπεία, μας άρεσε και η νέα c4 σε κόκκινη και η απόφαση πάρθηκε τάχιστα
-
Ο γερμανόφιλος εκκεντρικός Marek τραβάει τις κριτικές του στα άκρα συνήθως με λεπτομέρειες που πολλούς τους κουράζουν. Εδώ ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να 'καταλογίσει', πράγμα σπάνιο. Πρόχειρα μόνο στο review του Leon όπου δήλωνε ενθουσιασμένος θυμάμαι να μιλάει καλύτερα σε κριτική οχήματος αυτής της κατηγορίας και κόστους.
Αυτο που πλέον είναι προφανές είναι πως το C4 πέρα από αδιαμφισβήτητα πολύ καλό αυτοκίνητο έχει ένα χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει για έναν επιπλέον λόγο από τον άμεσο ανταγωνισμό του. Έχει δώσει συγκεκριμένο χαρακτήρα και σε αυτό είναι εξαιρετικό ενώ ταυτόχρονα δεν έχει κανένα τομέα στον οποίο είναι κάτω του μετρίου. Ίσως για να μην το αδικώ να ήταν δίκαιο να πω ότι για την ακρίβεια δεν έχει τομέα στον οποίο δεν είναι καλό.
Μάλιστα αυτό που οι περισσότεροι φοβόντουσαν δεν έχει αναφερθεί από κανένα σοβαρό reviewer. Δεν είναι η 'βάρκα' που είναι το C5 aircross! Πραγματικά ολοκληρωμένη επιλογή. Πώς να μην βρίσκεται στις top επιλογές ανεξαρτήτως προσωπικού γούστου;
ΥΓ: Τελευταίες 10-15 μέρες λόγω εσωτερικών αλλαγών στην δουλειά δουλεύω έξω και έχω την χαρά να οδηγάω κάθε μέρα γύρω στα 150-200χλμ 308 1,5 blueHDI 130ps με μηχανικό κιβώτιο. Χαίρομαι πολύ που έγινε αυτό γιατί ήθελα την ευκαιρία να 'ζήσω' στην καθημερινότητα ένα καλό Diesel μοτέρ. Το αμάξι έχει 5463χλμ (αυτά τα χιλιόμετρα έκλεισα εχθές στο δελτίο κίνησης) που σημαίνει ότι απέχει αρκετά χιλιόμετρα από το να είναι ανοιγμένο πλήρως το μοτέρ του. Ξεπερνώντας το ασαφές μακρύ και ελαστικό σε αίσθηση κιβώτιο (PSA γαρ) δηλώνω ενθουσιασμένος από το ραφινάρισμα και την απόδοση του μοτέρ. Εχθές είχα δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε να πάω πλακωμένος σε αστικό περιβάλλον αλλά και περιφερειακή οδό ενώ προς το βραδάκι έκανα και μια μεταγωγή όπου το πήγα cruising με lim130 σε απόσταση δυτική Θεσσαλονίκη - Άγιος Αθανάσιος. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί επιδιώκουν ακόμα το Diesel. Σε σχέση με τον 'δικό μου' puretech130 ελάχιστη υστέρηση του Diesel από χαμηλά. Απαιτεί λίγη παραπάνω δουλειά με το κιβώτιο αλλά η ροπή του είναι απόλαυση. Καμία ενόχληση από την λειτουργία του κινητήρα ειδικά επάνω στην ένταση της δουλειάς. Στο cruising η κατανάλωση στο ναδίρ και η χορταστική ροπή παρούσα όποτε την χρειαστείς. Οι έντονοι αεροδυναμικοί θόρυβοι από την εγκατάσταση στον ουρανό του οχήματος και το καλό παράδειγμα που οφείλω να δίνω στη δουλειά (όρια ταχύτητας) με απέτρεψαν από το να του πιω το αίμα στο μίνι ταξίδι γιατί το τραβάει ο οργανισμός του! Καταλήγοντας να πω ότι στα ανωτέρω αν προσθέσουμε το EAT8 θεωρώ ότι θα γίνεται το σύνολο άριστο καθώς θα αφαιρεί την δουλειά που απαιτεί το μηχανικό κιβώτιο όταν συνδυάζεται με το Diesel για να μένει ο κινητήρας στο οφελιμο εύρος στροφών. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για το Diesel αναλόγως και πως θα πάει η όλη φάση με το μένος των Ευρωπαίων απέναντι του μην βρεθώ προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τελικά μάλλον με έχει τρομοκρατήσει πέραν του δέοντος το θέμα της αναγέννησης από μια ανάλυση που είχα δει στο YtB. Ακόμα δεν μπορώ να ζυγίσω τελικά πόσο θέμα θα είναι αυτό για εμένα με την χρήση που κάνω. Sorry για το off-topic.
-
Το λάθος που κάνεις Χρηστάρα είναι ότι συγκρίνεις ένα ντίζελ 1500 130 ίππων με ένα βενζίνης 1200 130 ίππων. Λογικό να είναι κοντά σε επιδόσεις. Να συγκρίνεις πόσα άλογα αγοράσεις με τα λεφτά που έχεις στα χέρια σου!
CITROEN C4 III mod 2021