-
Μια επιλογή επίσης θα ήταν τα 215/55/18 που έχουν παρόμοια διάμετρο, είναι κάπως φθηνότερα αλλά έχουν μεγαλύτερη ποικιλία.
-
Στην Πορτογαλία που είναι παρόμοια αγορά με τη δική μας η feel pack με τα 130 ps βενζινη, με μόνο επιπλέον σε σχέση με την αντίστοιχη εδώ, τις ζάντες αλουμινίου που είναι στάνταρ πάει στα 22.700...
στην Ελλάδα σύμφωνα με τον διαμορφωτή η feel pack με 6άρι manual και το στάνταρ χρώμα χωρίς χρέωση κοστίζει 21.150ευρώ και 23.650 με EAT 8 αντίστοιχα (not bad).Απο τα τέλη περίπου της άλλης εβδομάδας και για 6-7 ημέρες ελπίζω να έχω στα χέρια μου για test drive μια c4 1.2 puretech 130 ps manual και να συζητήσουμε εντυπώσεις για ενδιαφερόμενους και μη
-
Πάνο δεν είσαι Αθήνα σωστά?
-
Πάνο δεν είσαι Αθήνα σωστά?
όχι Φάνη, επαρχία...Θράκη
-
όχι Φάνη, επαρχία...Θράκη
Καλά το θυμάμαι! άντε τώρα να έρθω εκεί πάνω να πάμε βόλτα!
Οπόταν αναμένουμε εντυπώσεις εδώ!!
-
χαχαχαχαχα....να έρθεις όποτε θέλεις
-
Στην Πορτογαλία που είναι παρόμοια αγορά με τη δική μας η feel pack με τα 130 ps βενζινη, με ίδιο χρώμα λανσάρισματος δωρεάν και με μόνο επιπλέον σε σχέση με την αντίστοιχη εδώ, τις ζάντες αλουμινίου που είναι στάνταρ πάει στα 22.700...
-
Οχι να έρθεις εσύ ένα γρήγορο ταξίδι για να δούμε την άνεση και την οικονομία...
-
χαχαχαχαχα....να έρθεις όποτε θέλεις
Καταπληκτική η Θράκη!
Ειδικά Άνοιξη με τα φοβερά χρώματα.
-
Οχι να έρθεις εσύ ένα γρήγορο ταξίδι για να δούμε την άνεση και την οικονομία...
ευκολάκι!Βασικά μέχρι και πέρυσι πριν ξεκινήσουν οι καραντίνες και βαρέσει διάλυση το σύστημα, κατέβαινα κάθε 3 και λίγο να δώ την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν με πείραζαν τα πολλά χλμ ίσα ισα που τα απολάμβανα τόσο με το aircross όσο και με την c4.Το έβλεπα και ως μία ευκαιρία ολιγοήμερων διακοπών
-
criuser wrote:
ευκολάκι!Βασικά μέχρι και πέρυσι πριν ξεκινήσουν οι καραντίνες και βαρέσει διάλυση το σύστημα, κατέβαινα κάθε 3 και λίγο να δώ την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν με πείραζαν τα πολλά χλμ ίσα ισα που τα απολάμβανα τόσο με το aircross όσο και με την c4.Το έβλεπα και ως μία ευκαιρία ολιγοήμερων διακοπών
κόκκινη η αγαπημένη ομάδα;!
-
panos pure clio wrote:
criuser wrote:
ερυθρόλευκη και ριγωτή
-
Dublin wrote:
ερυθρόλευκη και ριγωτή
τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή τελικά!!
-
Είδε ο γαύρος την γενιά του και αναθάρρησε η καρδιά του...
-
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω, έχει οδηγήσει κάνεις το 1.5 diesel 110hp? Δεν αναφέρονται πουθενά επιδόσεις και καταναλώσεις εν τω μεταξύ. Λέω μήπως το έχει οδηγήσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις. Το καλοβλέπω το αμάξι καθώς είμαστε τετραμελής οικογένεια με 2 μικρά παιδιά και είμαι μεταξύ το 1.2 puretech 130 και του 1.5 bluehdi 110. Προφανώς ο 1.2 θα τραβάει καλύτερα αλλά είναι και η κατανάλωση ένα θέμα που μας ενδιαφέρει.. Anyway, αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μας πει. Ευχαριστώ!
-
Το έχουν οδηγήσει 2-3 μέλη και έχουν γράψει. Και από εβδομάδα ο Πάνος θα το έχει για αρκετές ημέρες οπότε θα μας γράψει αναλυτικά τα πάντα!!
-
Το έχουν οδηγήσει 2-3 μέλη και έχουν γράψει. Και από εβδομάδα ο Πάνος θα το έχει για αρκετές ημέρες οπότε θα μας γράψει αναλυτικά τα πάντα!!
Είχα καταλάβει ότι οδήγησαν τον diesel με τα 130 άλογα.. Αλλά δεν έχω διαβάσει και ολόκληρο το νήμα, οπότε ίσως μου διέφυγε. Οκ Θα ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ.
-
Είχα καταλάβει ότι οδήγησαν τον diesel με τα 130 άλογα.. Αλλά δεν έχω διαβάσει και ολόκληρο το νήμα, οπότε ίσως μου διέφυγε. Οκ Θα ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ.
Ίσως να έχει δίκιο, δεν πρόσεξα, μόνο το diesel θυμάμαι. Αλλα (αν και αυτόματο) δεν θα έχει εμγάλη διαφορά, περί το 1λτ/100χλμ υπολογίζω. Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτού του μοτέρ, είναι από τα οικονομικά, πέριξ των 5 θα είσαι, ανάλογα με συνθήκες κίνησης. Υπομονή και ο Πάνος θα μας πει περισσότερα σύντομα.
-
drentzi wrote:
Ίσως να έχει δίκιο, δεν πρόσεξα, μόνο το diesel θυμάμαι. Αλλα (αν και αυτόματο) δεν θα έχει εμγάλη διαφορά, περί το 1λτ/100χλμ υπολογίζω. Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτού του μοτέρ, είναι από τα οικονομικά, πέριξ των 5 θα είσαι, ανάλογα με συνθήκες κίνησης. Υπομονή και ο Πάνος θα μας πει περισσότερα σύντομα.
Καλά η κατανάλωση κάπου εκεί θα είναι λογικά, πιο πολύ με ενδιέφερε να μάθω κατά πόσο θα τραβάει με αυτόν τον κινητά. (bluehdi 110)
-
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω, έχει οδηγήσει κάνεις το 1.5 diesel 110hp? Δεν αναφέρονται πουθενά επιδόσεις και καταναλώσεις εν τω μεταξύ. Λέω μήπως το έχει οδηγήσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις. Το καλοβλέπω το αμάξι καθώς είμαστε τετραμελής οικογένεια με 2 μικρά παιδιά και είμαι μεταξύ το 1.2 puretech 130 και του 1.5 bluehdi 110. Προφανώς ο 1.2 θα τραβάει καλύτερα αλλά είναι και η κατανάλωση ένα θέμα που μας ενδιαφέρει.. Anyway, αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μας πει. Ευχαριστώ!
Εγώ οδήγησα αρκετές ώρες το συγκεκριμένο αμάξι αλλά με το μοτερ των 130 ps. Έχοντας όμως στην κατοχή μου citroen c4 diesel μοντέλο 2016 (με το προηγούμενο μοτερ 100ps 5άρι σασμάν) μόνο θετικά έχω να πω για τον συγκεκριμένο κινητήρα τόσο απο άποψη οικονομίας όσο και αξιοπιστίας.Ταξιδεύει οικονομικά, η απόδοση του είναι ικανοποιητική δεδομένου του βάρους που εχει να κινήσει και οι καταναλώνει με κίνηση σε ποσοστό 70% υπεραστικές -30% αστικές μετακινήσεις που κινούμαι εγώ κυμαίνονται απο 4,8 έως 5.5 λ/100 και αυτό μόνο αν το ζορίσω και το πατήσω στον λαιμό.Εμείς σαν οικογένεια ταξιδεύουμε πολύ και με φορτωμένο το αμάξι μέχρι επάνω δεν μας έχει ζορίσεια ή προβληματίσει αλλά φυσικά και δεν θα έλεγα όχι σε μερικά άλογα παραπάνω ή σε 6άρι σασμάν.Τέλος θεωρόντας ότι το μοτέρ με τα 110 άλογα είναι η χρυσή τομή οικονομίας-απόδοσης να σε ενημερώσω ότι και εγώ είμαι εν δυνάμει νέος κάτοχος της νέας c4 με τα 110 άλογα 6 manual στην έκδοση shine pack, με παραγγελία στις 26 Ιανουαρίου και αναμονή 2-3 μήνες.Ότι άλλο θέλεις πολύ ευχαρίστως να σου πω!
CITROEN C4 III mod 2021