-
Πάντως υπάρχουν και οι υπότιτλοι...
-
Αληθεια;
Κατσε να δω αν εχει στα ιαπωνικα, διοτι ολο και κατι μου ξεφεύγει.
-
Είναι πολύ εντυπωσιακή ιδιαίτερα το c pillar θυμίζει citroen c6.
Γενικά βλέπω άπλετο χώρο για τα γόνατα του οδηγού, βλέπω ειδικές αναρτήσεις μαγικό χαλί της citroen .
Γενικά φαίνεται καλύτερο
-
Είναι τεστ για τα ηλεκτρικά.
Berline compact du segment C κατηγοριοποιεί ξεκάθαρα το C4 και B suv το 2008.
Από την αρχή δηλαδή μιλάμε για 2 πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα με κοινή όμως πλατφόρμα και μηχανικά μέρη.
Για αρχή αναφέρει ότι το 2008 έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
Στη σύγκριση εσωτερικών αναφέρει ότι είναι brutal κατά του C4. Κατακρίνει τα κουμπιά σε σχέση με τα piano keys του 2008, νομίζω αναφέρει ότι το καντράν είναι 5' μόνο ενώ του 2008 12' και γενικά θα πάρει πολύ κακές κριτικές από παντού αυτό το οργανακι. Γενικά δεν υπάρχει σύγκριση. Οι περιστροφικοι διακόπτες που φαίνεται να είναι για τον κλιματισμό είναι απλά κουμπιά νομίζω.
Μετά πάει πίσω και αναφέρει ότι πρέπει να κάνεις σαν ενόργανη για να μπεις μέσα (λόγω coupe-δοειδους σχεδιασμού), αλλά επειδή είναι segmemt C έχει κλιματισμό για τους πίσω και επίσης υποβραχιονιο. Μάλλον έχει λίγο περισσότερο χώρο για τους πίσω σε σχέση με το 2008.
Στο τέλος αναφέρει ότι εξωτερικά το Peugeot έχει premium στόχευση και γενικά η PSA κάνει πολύ σωστή και 'συμπληρωματικη' τοποθέτηση των μοντέλων της.
Αυτά. Δεν είχε και φοβερά πράγματα.
Ως σύνολο του review μάλλον ακριβώς το αντίθετο από ότι είπε ο - συμπαθέστατος κατά τα άλλα - @Lap. Φυσικά το παίρνω σαν αστείο, αλλά επειδή ένα φόρουμ δεν είναι παρέα 4-5 ατόμων αλλά ένα δημόσιο μέσο επικοινωνίας και μετάδοσης πληροφοριών, καλό θα ήταν να είμαστε ξεκάθαροι με τα αστεία/ειρωνείες/μεταφορές κ.λ.π
-
Πολύ ενδιαφέρον το κουποειδες σχήμα πίσω , εκεί που τα έδειξε από το πλάι και τα δύο το C4 ήταν πιο εντυπωσιακό από το ομολογουμένως πολυ εντυπωσιακό 2008. Κρατάω μια επιφύλαξη όμως γιατί τα ίδια έλεγα για το C5 aircross αλλά μόλις το είδα με τις μικρές ζάντες σε απλή έκδοση μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο. Μέσα το 2008 κερδίζει αλλά και το C4 είναι πολύ ενδιαφέρον σχεδιαστικά , σίγουρα καλυτερο από την τρέχουσα σχεδίαση των C3 και Cactus.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως τοποθετείται ως μέγεθος εσωτερικά , είναι το ίδιο με το C4 hatchback το παλιό στο πλάτος εσωτερικά; Με βάση τον reviewer , και στα 2 , ειδικά πίσω ήταν λες και μπήκε σε Kodiaq! Πόσο ύψος να έχει;
Το πορτμπαγκαζ είναι ένα θεματακι καθώς και χωρίς εταζιερα θα περιορίζεται στο ύψος από την κλίση του τζαμιού .
Γενικά πάντως πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση , καλύτερα κουποειδες crossover από άλλο ένα τετράγωνο SUVακι, όλα θα κριθούν ομως από την τιμή του.
-
Το 'τετράγωνο SUVακι' έχει πλεονεκτήματα λόγω του σχεδιασμού, το ένα το είπες μόνος σου. Το άλλο το αναφέρει στο βίντεο όταν μιλάει για 'ενόργανη' για να μπεις μέσα στο C4 (μάλλον λίγο υπερβολικός, αλλά συνηθίζει ο κόσμος από το μεγαλύτερο ύψος).
Γενικά εμένα δεν μου αρεσουν καθόλου τα coupe, ούτε ως απλά τότε, ούτε τώρα ως crossover, αλλά καταλαβαίνω ότι σε κάποιους πάει καλύτερα το μάτι και εκεί κοιτάει και η Citroen.
Γενικά τα B suv έχουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και τα SUV σαν σύνολο κυριαρχούν στην αγορά. Όταν θα αυξηθούν και τα σχεδόν ανύπαρκτα A-suv, θα υπάρξει καθολική κυριαρχία!
-
Έχει δόντια ο γάιδαρος.... Για να δω....
-
Το αυτοκίνητο έχει σαν επιλογή τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους και το μικρότερο χώρο αποσκευών .
Προφανώς αυτό για να διαφοροποιηθεί από τα αιρκρος , που ειδικά στο 5 , έχουμε λίγους χώρους σε σχέση με τον χώρο αποσκευών .
Ολα μπαίνουν στην λογική της οικογένειας , αφού στο εξωτερικό οι κοινωνικές σχέσεις είναι πιο περιορισμένες και δύσκολα θα έχουμε 4 ενήλικες στα αμάξια .
Αντίθετα το 2 ενήλικες και 2 παιδιά , στα 3άρια είναι κυρίως για παιδιά σε καθισματάκια που το ύψος βοηθάει τον γονέα στο να τοποθετήσει το μικρό παιδί στο καθισματάκι , ενώ στο 4 μπορούν πίσω να κάτσουν άνετα παιδιά σχολικής ηλικίας , που βέβαια αυτά δεν θα δυσκολευτούν καθόλου από τον κουπέ χαρακτήρα , που μπορεί να αρέσει περισσότερο και στους γονείς τους , ενώ δεν χρειάζονται και τόσα πολλά στα ταξίδια , όσο τα μωρά με καροτσάκια κλπ.
-
Το αυτοκίνητο έχει σαν επιλογή τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους και το μικρότερο χώρο αποσκευών .
Προφανώς αυτό για να διαφοροποιηθεί από τα αιρκρος , που ειδικά στο 5 , έχουμε λίγους χώρους σε σχέση με τον χώρο αποσκευών .
Ολα μπαίνουν στην λογική της οικογένειας , αφού στο εξωτερικό οι κοινωνικές σχέσεις είναι πιο περιορισμένες και δύσκολα θα έχουμε 4 ενήλικες στα αμάξια .
Αντίθετα το 2 ενήλικες και 2 παιδιά , στα 3άρια είναι κυρίως για παιδιά σε καθισματάκια που το ύψος βοηθάει τον γονέα στο να τοποθετήσει το μικρό παιδί στο καθισματάκι , ενώ στο 4 μπορούν πίσω να κάτσουν άνετα παιδιά σχολικής ηλικίας , που βέβαια αυτά δεν θα δυσκολευτούν καθόλου από τον κουπέ χαρακτήρα , που μπορεί να αρέσει περισσότερο και στους γονείς τους , ενώ δεν χρειάζονται και τόσα πολλά στα ταξίδια , όσο τα μωρά με καροτσάκια κλπ.
Τα μοιράζει καλά η PSA, μην ξεχνάμε ότι έρχεται σύντομα και το 308 που θα είναι κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό μάλλον σε ποιο κλασσικές φόρμες (σαν 508;)
Επίσης μαζί με το C4 θα κυκλοφορήσει και το Mokka που έχει πάρει θετικά σχόλια με coupe-δοειδη περισσότερο ξεκάθαρα crossover χαρακτηριστικά.
-
Τι νέο θα έχει το νέο 308; Ίδιο πάτωμα, ίδιοι κινητήρες, ίδιο μεταξόνιο (έλεος ντροπή...), ίδια κιβώτια.
Θα κάνουν upgrade στα γραφικά και θα δώσουν 3' στο Infoteinment. Θα έχει από Active και πάνω digital cockpit. Θα κάνουν την μούρη πιο μακρυά για να γίνει πιο επιθετική και να βάλουν χαβλιοδοντες (αντί να δώσουν 3/4cm στους χώρους για τους πίσω). Και αν θέλεις λέει μεγαλύτερους χώρος θα βγαίνει και σε SW το οποίο κλασσικά Ελλάδα θα εισάγεται μόνο Active.
Θα προσθέσουν μια plug-in και καθάρισαν. Ούτε λόγος για sla, ούτε λόγος για νέα M/T, ούτε λόγος για μεγαλύτερο ή καλύτερα κατανεμημένο μεταξόνιο. Θα αλλάξει σχήμα στις λαμαρίνες, σχήμα στα φώτα και θα προσθέσει 2/3 χρώματα για να γίνει φαντεζί η μπροσούρα και η τηλεοπτική διαφήμιση. Συγκλονιστικές αλλαγές, ανατριχιασα δεν μπορώ να περιμένω... #not
-
Μωρέ όλα ίδια είναι με αλλα γραφικα
-
Τι να trust όταν αγνοούν το σοβαρότερο πρόβλημα που χαντακωσε το υπάρχον 308; Μα να αφήσουν ίδιους τους εσωτερικούς χώρους από επιλογή και να δώσουν έξτρα πόντους στο καπό; Ε όχι ρε φίλε ντροπή...
Δεν πειράζει υπάρχει και Ford υπάρχουν και οι κορεάτες, συμβόλαιο με κανέναν και θα το λέω μέχρι να γίνω γραφικός!
-
In PSA we trust! Κάτσε να βγουν τα μοντέλα και τα λέμε μετά.
Ήδη το Mokka το βλέπω με περισσότερες πωλήσεις από το C4.
'Συγγενή' μοντέλα υπάρχουν από την αρχή της αυτοκίνησης, ακόμη και Studebaker με Packard να πάρεις..δεν υπάρχει 40 μοντέλα - 40 πλατφόρμες - 40 κινητήρες - 40 κιβώτια, ποτέ δεν υπήρξε αυτό.
-
Τι να trust όταν αγνοούν το σοβαρότερο πρόβλημα που χαντακωσε το υπάρχον 308; Μα να αφήσουν ίδιους τους εσωτερικούς χώρους από επιλογή και να δώσουν έξτρα πόντους στο καπό; Ε όχι ρε φίλε ντροπή...
Δεν πειράζει υπάρχει και Ford υπάρχουν και οι κορεάτες, συμβόλαιο με κανέναν και θα το λέω μέχρι να γίνω γραφικός!
Εννοείται, και εγώ Ford/Korea/PSA παίζω μπάλα. Μπορεί κ καμία έκπληξη από Suzuki/Dacia.
Επίσης ο όμιλος έχει και Μοκκα, θα έχει και Astra, θα έχει και καινούργιο C3 Aircross σε κάνα 2 χρόνια, και Crossland/Grandland..εχει να δώσει..
Έχεις ακόμη καιρό, θα τα δούμε όλα!
-
Έτσι και εγώ αρχισα να καλό βλέπω τα dacia ιδιαίτερα τώρα με τη νέα πλατοφορμα που θα παρουσιαστει στο νέο sandero και logan
-
Μοκκα/C4 πλατφόρμα 2008 και Astra/308 από την αμέσως επόμενη, οπότε θα δούμε διαφορές.
Αν κάποιος θέλει τώρα μπερλινα με τη νεας σχεδιαστική ταυτότητα της Peugeot παίρνει το 508 με 26.000 που είχε φθάσει.
-
Το οποίο 508 btw στους πίσω χώρους έχει το 'θέμα' του 3008. Ήτοι νορμάλ χώροι για το μέγεθος του με αποσκευών σπηλιά! Και 'χαμηλοτάβανο'. Για το 2ο επιφυλάσσομαι καθώς γενικά για να μπεις 'καμπτεις αρκετά το γόνα' και μπορεί αυτό να με επιρρεαζει όντας αρκούδα...
-
Συμπληρωσα καπου 20 ωρες στο αμαξι (508) συμφωνα με το app τους.
Δεν κανει για πολυ ψηλους μπροστα. 1,75 90κιλ και οταν βγαινω σκυβω εστω και λιγο.απαξ και μπεις, αρχοντας. Πισω παιδια γυναικες κομπλε.χαμηλο. Περισοτερα στο θρεντ πεζω, καθως πρωτο ταξιδι οικογενειακως σημερα.
-
Μόλις από επάνω αυτό έλεγα. Κούκλα απίστευτη αλλά εγώ (183cm 135kgr) για να μπω....μανούβρα!!! Πίσω μου μόνο Instagramική γκόμενα.
-
Μόλις από επάνω αυτό έλεγα. Κούκλα απίστευτη αλλά εγώ (183cm 135kgr) για να μπω....μανούβρα!!! Πίσω μου μόνο Instagramική γκόμενα.
Νομίζω πας για C suv σουμπιτος..
Να σας πω την αμαρτία μου, και στο B max και στο C3 που έχουν αρκετή όρθια θέση οδήγησης και δεν τα λες και hot hatch από ύψος δυσκολεύομαι πλέον να μπω. Στο 206 και στο Saxo νιώθω ότι κάνω ερπειν.
Μάλλον θα αλλάξω γρηγορότερα από ότι υπολόγιζα και τα αλλά αυτοκίνητα σε SUV. Κάτσε να περάσει αυτή η εφιαλτική χρονιά για τους ελεύθερους επαγγελματίες (χωρίς ταμειακή λιανικής, γιατί οι άλλοι πήραν κάτι δανειακια και επιδόματα) και να κάνουμε κάνα καλό χλμ με το 2008 και θα τα βάλω σε πρόγραμμα και τα άλλα..
Βέβαια πρέπει να βρεις και μία χρυσή τομή, στο C5 Aircross σχεδόν πηδαγα να κατέβω! Στα αλλα κάτω των 20-19cm ύψος πολύ καλύτερα, στο 2008, ήθελα 1-2 πόντους ακόμη..
CITROEN C4 III mod 2021