-
Τελικά δεν καταλαβα....είναι πιο άνετο το βιταρα από μια Σιτροέν σ4?
Γάτε χειρότερος εμού ει.
Και εγώ αγάπησα την Κούλα αλλά οκ η ζωή συνεχίζεται.... -
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
ΥΓ: πισω ποτηροθηκες μονο εαν παιζει υποβραχιωνιο.
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, υποβραχιόνιο για τους πίσω έχει μόνο η shine pack. Λογικά είναι η έκδοση shine (αφού συνδυάζει 18αρα ζάντα και hud)
να ξαναπω. δεν παραγγελθηκε ετσι.
υπηρχε μια εκδοση που ηταν στα ορια αλλαγης φορολογικου κατωφλιου και προσφερονταν απο τα ληζινγκ. με σιδερενιες 17αρες ζαντες. και αυτο που ειχα δει το καλοκαιρι που παραγγελθηκαν ειχε πισω υποβραχιονιο, ειχε αισθητηρες μπροστα, ειχε ανταπτιβ κρουζ και σιδερενιες 17αρες ( η 18αρες δεν θυμαμαι) με τασια.
ηταν το παραδοξο μαλιστα τοτε να ειναι καλυτερα εξοπλισμενο το χειροκινητο μαζουτ.Δεν εξετάζω τις διαφορές παραγγελίας/παραλαβής. Έκανα απλά μια εικασία για την έκδοση που παρέλαβες βάσει των τωρινών δεδομένων.
Σε κάθε περίπτωση, μια αντιπαραβολή με το δελτίο παραγγελίας θα λύσει οποίες αμφιβολίες. -
Τα leasing έχουν σκατοεκδοσεις.
Πάντως leasing και να μην έχεις acc είναι γιου φαουλ.
Επαγγελματίες οργώνουν την Ελλάδα πάνω κατω
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τα leasing έχουν σκατοεκδοσεις.
Πάντως leasing και να μην έχεις acc είναι γιου φαουλ.
Επαγγελματίες οργώνουν την Ελλάδα πάνω κατω
δεν διαλεγεις εξοπλισμο πλεον, εχουν αλλαξει οι συνθηκες της αγορας.
οχι ομως, δεν εχουν σκατοεκδοσεις, εχουν καποιες και επιλεγεις κατηγορια.
τουλαχιστον οταν παραγγελνεις πεπερασμενες ποσοτοητες.
και οχι τα δικα μου, δεν γυρνανε την ελλαδα, αυτα που αντικαθιστουνται τωρα απο τα c4 εχουν 50k-70k σε 5 χρονια και σιγουρα ελαχιστα για επαγγελματικα ταξιδια
βασικα και ενα που προκειται να επιστραφει με το επομενο batch παραδοσεων, εχει σκαρτα 20k -
ΥΓ: πισω ποτηροθηκες μονο εαν παιζει υποβραχιωνιο.
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, υποβραχιόνιο για τους πίσω έχει μόνο η shine pack. Λογικά είναι η έκδοση shine (αφού συνδυάζει 18αρα ζάντα και hud)
να ξαναπω. δεν παραγγελθηκε ετσι.
υπηρχε μια εκδοση που ηταν στα ορια αλλαγης φορολογικου κατωφλιου και προσφερονταν απο τα ληζινγκ. με σιδερενιες 17αρες ζαντες. και αυτο που ειχα δει το καλοκαιρι που παραγγελθηκαν ειχε πισω υποβραχιονιο, ειχε αισθητηρες μπροστα, ειχε ανταπτιβ κρουζ και σιδερενιες 17αρες ( η 18αρες δεν θυμαμαι) με τασια.
ηταν το παραδοξο μαλιστα τοτε να ειναι καλυτερα εξοπλισμενο το χειροκινητο μαζουτ.Δεν εξετάζω τις διαφορές παραγγελίας/παραλαβής. Έκανα απλά μια εικασία για την έκδοση που παρέλαβες βάσει των τωρινών δεδομένων.
Σε κάθε περίπτωση, μια αντιπαραβολή με το δελτίο παραγγελίας θα λύσει οποίες αμφιβολίες.δεν υπαρχουν στα ληζ δελτια παραγγελιας με τη κλασσικη εννοια. συμβασεις ειναι. τον εξοπλισμο στον στελνουν και τον διαφημιζουν κιολας δικτυακα. οποτε μερικες εκπληξεις υπαρχουν,
-
Η Aiglon εκτος απο τις εκδοσεις λιανικης εχει και τις εκδοσεις business που ειναι ειδικες διαμορφωσεις για να φλερταρουν με τα ορια της φορολογικης κλιμακας. Λογικα το C4 ειναι στα 17-20Κ ΛΤΠΦ και πρεπει να χει εξοπλισμο κατι μεταξυ feel pack και shine. Καλο deal ακουγεται. Θα το βαλω κι εγω στη λιστα μας εαν βγαζει 250 με 280€ μισθωμα.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
.......
5k+φπα, 227+φπα, 8.5 buy out, 4/20k/250, premium services
16994 - 22447 -
Μιλάμε για το doesel αυτόματο;;;
Τζάμπα μου φαίνεται, ακόμα και αν η εξαγορά απαιτεί άλλες εγραφες στα βιβλία.
-
Μιλάμε για το doesel αυτόματο;;;
Τζάμπα μου φαίνεται, ακόμα και αν η εξαγορά απαιτεί άλλες εγραφες στα βιβλία.
28 πηγαινει...
καλα ειναι
τι ειδους εγγραφες να απαιτει η εξαγορα?
απο φυσικο προσωπο γινεται, οχι απο εταιρεια για να γυρισει απο μισθωση σε χρηματοδοτικη και να αλλαξουν οι αποσβεσεις. αλλωστε πλεον με το φορο χρησης ειναι πιο μπλεγμενο. -
Α, Νόμιζα τα έχετε ως εταιρικά...
Τότε γιατι τα οδηγείς εσύ? Τι είναι αυτό... Τα περνάς μια "δοκιμή" εσύ και μετά οι νόμιμοι κάτοχοι;Ποιος έκανε κάτι παρόμοιο με τις γυναίκες της αυτοκρατορίας του; Κάπου το είχα διαβάσει
-
.......
16994 - 22447Εμεις τα παιρνουμε χωρις προκαταβολη και δικαιωμα εξαγορας. Επισης 48μηνο, 20κ και 250+φπα απαλλαγη.
Οποτε το υπολογιζω γυρω στα 250-260€+φπα το μισθωμα. Θα ρωτησω αυριο. Τα 16994 ειναι για αυτοματο ντιζελ με 130? Πολυ δυνατη τιμη και γενικα δυνατο ντιλ και γι αυτον που θα το επιλεξει. Με 5-6 κατοσταρικα το χρονο φορο, εχεις αξιοπρεπεστατο οχημα.
-
Α, Νόμιζα τα έχετε ως εταιρικά...
Τότε γιατι τα οδηγείς εσύ? Τι είναι αυτό... Τα περνάς μια "δοκιμή" εσύ και μετά οι νόμιμοι κάτοχοι;Ποιος έκανε κάτι παρόμοιο με τις γυναίκες της αυτοκρατορίας του; Κάπου το είχα διαβάσει
Ολοι τα δοκιμαζουν ολα. και το φεβ μου εχει δοκιμαστει απο τους σε τεσσερακηδες...
-
Χαχαχα..
But of course you do....Έτοιμο το έχω το πικάντικο και πονηρό μου σχόλιο, αλλά άστο..
-
.......
16994 - 22447Εμεις τα παιρνουμε χωρις προκαταβολη και δικαιωμα εξαγορας. Επισης 48μηνο, 20κ και 250+φπα απαλλαγη.
Οποτε το υπολογιζω γυρω στα 250-260€+φπα το μισθωμα. Θα ρωτησω αυριο. Τα 16994 ειναι για αυτοματο ντιζελ με 130? Πολυ δυνατη τιμη και γενικα δυνατο ντιλ και γι αυτον που θα το επιλεξει. Με 5-6 κατοσταρικα το χρονο φορο, εχεις αξιοπρεπεστατο οχημα.
αυτοματο μαζουτ 130, σερβις σε αντιπροσωπεια, μεταλλικο, ερχονται και το παιρνουν για σερβις και αντικαταστασεις και σου φερνουν αλλο, απαλλαγη οπως σου εγραψα 250. α, εχει gps. και φυσικα δεν εχει ασυρματο aa!
ομως ο εξοπλισμος ηταν διαφορετικος. λειπει το acc και εχει τις ζαντες! -
Αυτό το κόλλημα με τις ζάντες στην Ελλάδα δεν το καταλαβαίνω... Και στο 308 δεν έχει κάμερα η βασική αλλά έχει ζάντες. Χέστηκαμε πια με τις ζάντες.
Τις αλλάζεις και βάζεις όποτε θέλεις ότι θέλεις. Τον εξοπλισμό δύσκολα τον αναβαθμίζεις. Αν και πρόσφατα έμαθα πως γίνεται αλλά και πάλι... -
Ασυρματο ΑΑ νομιζω δεν προσφερει γενικως η PSA ακομα και μονο του χωρις παραλληλα ΠΟΛΥ δυνατο ασυρματο φορτιστη, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Για την ωρα απ οτι εχω δοκιμασει μονο τα Hyundai/Kia δινουν 50W ασυρματη φορτιση οποτε οπουδηποτε αλλου ειναι δωρον αδωρον τα ασυρματα ΑΑ/Carplay.
-
Νομίζω δινουν στο 308 allure plus
-
Μπορει. Δεν εχω ασχοληθει ακομα με την περιπτωση 308. Θα ρθει η ωρα του γιατι φαινεται αμαξαρα.
-
Ασυρματο ΑΑ νομιζω δεν προσφερει γενικως η PSA ακομα και μονο του χωρις παραλληλα ΠΟΛΥ δυνατο ασυρματο φορτιστη, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Για την ωρα απ οτι εχω δοκιμασει μονο τα Hyundai/Kia δινουν 50W ασυρματη φορτιση οποτε οπουδηποτε αλλου ειναι δωρον αδωρον τα ασυρματα ΑΑ/Carplay.
Στη πραξη η ασύρματη του 3008 θελει 1 ωρα για να γεμισει ξελιγωμενο s21 plus.
Ομως περιμενω και το carsifi που δειχνει εξαιρετικό για psa.
Εγω βέβαια γουσταρω το ασύρματο αα και χωρις ασύρματη φορτιση!
Σε οτι αγοραζω απο αμαξι παιρνω και proclip και ενεργη βαση brodit που ειναι γαματη λυση και εχεις το κινητο σε καλύτερο σημειο απο τα ραφακια της κουρσαςΟ
-
Καλησπέρα σε όλους
Παραλαβή χθες του C4 με leasing . Μοντέλο business 130 hp Πετρέλαιο αυτόματο. Η έκδοση είναι κάτι ανάμεσα στο feel και shine. Περιλαμβάνει χάρτες, διζωνικο κλιματισμό, ζάντες. Το android auto συνδέεται στην αριστερή θύρα. Τα λάστιχα είναι με πίεση στο 30. Πρέπει να ξεφουσκωσετε. Τα έχω βάλει στο 26.
Στα της οδήγησης.
Normal mode Vs sport mode
Παράδειγμα οδηγούσα με 100 χιλιόμετρα περίπου και είχε 8η στο normal ενώ στο sport 5η οπότε η επιτάχυνση αναμεσα στο δύο mode σαφώς διαφορετική
Το αυτοκίνητο ενώ δένεται στιβαρό στις στροφές με μεγάλη ταχύτητα δείχνει να μην πατάει σταθερή.Άνεση
Τρομακτικά άνετο και βολικο είτε στην πόλη είτε σε ταξίδιΧρώμα
Grey Platinum Vs Black
Και τα δύο φοβερά χρώματα. Το μαύρο πιο άγριο ενώ το grey πιο προσιτό.
Σε όποιον το περιμένει, καλώς να έρθει και να το απολαύσει.
CITROEN C4 III mod 2021