-
Βενζινη, πιο δυνατο, πιο φτηνο αλλα ειπαμε. Αν ειναι να γραφω δεκαρια+ να γινεται με την αντιστοιχη απολαυση. Σουβι μονο ντιζελ.
-
Σε αλλα νεα, περιμενω να παρω προσφορα απο χοντα. για ενα αυτοκινητο που θελω να δωσω. Ελπιζω να μην με δαγκωσει πολυ, αν θελει να πουλησει το σιβικ. Γκολφ (οχι το δικο μου) 4 , 1,4 ατμοσφαιρα,του 2004 με 150κ χλμ ατρακαριστο. Κοντα στο διχιλιαρο θελω.
-
Σε διαστημα 2 ημερων ειδα titanium και st line x απο κοντα.
Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Το πρωτο δν μου αρεσε, θυμιζει λιγο αυτοκινητο αλλης εποχης αρκετα συντηρητικο. Το st line, δινει εναν πιο νεανικο τονο, πραγματικα ομορφο (σε κοκκινο παιζει να ειναι ακομα πιο ωραιο).
Οι δυο εξατμισεις, τα πλαινα, η αεροτομη, μασκα κλπ το δειχνουν κλασεις ομορφοτερο. Μεσα, καποιοι εχετε μπει στο πουμα st line x, ειναι αυτο το ωραιο μαυρο ημιδερμα που εχουν. Χωροι απλετοι, σκληρα πλαστικα σε πολλα σημεια.
Δν παιζει προωθητικο μου ειπε, και η εγγυηση ειναι 5 χρονια. 8 αν πλερωσεις.
Vignale, δεν τι κοιτας με δυπ παιδια ουτε για πλακα. Εκτος αν βαλεις τιποτα κιλιμια για να προσεξεις το σαλονι.....
Φυσικα το σωστο ντιζελ για το kuga ο διλιτρος, αλλα και ο 1500ρις δν φαινεται ασχημος. Οκ ναι θα σερνεται λιγακι αν και απο ενα ριβιου του παλιου kuga που χαζευα στο autotriti νομιζω, εγραφε κατι του στυλ ' ο 1500ρης ντιζελ κινει ανετα τα 1700(?) Κιλα του αμαξιου'. Το τι σημαινει αυτο, δεν ξερω.
ο 1.5 ντιζελ παντως το φοκους ( που βεβαια ειναι αισθητα ελαφρυτερο και μικροτερο σε ογκο ) το πηγαινε αερα, αξιοπρεπως θα κινει και το κουγκα, σιγουρα το σκαφος του ζητά τον διλιτρο αλλα εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε...
-
Οπως τα λες, ακριβως.
-
Βενζινη, πιο δυνατο, πιο φτηνο αλλα ειπαμε. Αν ειναι να γραφω δεκαρια+ να γινεται με την αντιστοιχη απολαυση. Σουβι μονο ντιζελ.
Μη νομίζεις πάντως ότι ο 1500 βενζίνη πίνει ΤΟΣΟ πολύ. Με (σωστά) στρωμένο μοτέρ πλέον με εκπλήσσει και δεν το πάω και σαν κυρία. Εντάξει δε το σκίζω κιόλας αλλά δε κρατιέμαι και το ανοίγω αρκετά!
Μικτές διαδρομές και μιλάμε για 182 άλογα (συν άλλα 3-4 ολόκληρα από την εξάτμιση χαχα)
Εν τω μεταξύ πως γίνεται να σου άρεσε το Kuga αλλά όχι το Focus Wagon ρε συ bolt Θα μας τρελάνεις!
-
Focus MK4 Wagon είναι αλλα το μοτέρ είναι ίδιο. Το Kuga είναι με 150 άλογα.
-
8.1 μικτή για τα 182 άλογα στο Κούγκα βενζίνη είναι όντως καλή κατανάλωση , συγκρατημένα πρέπει όμως να το πηγαίνεις.
Αλλά και αυτό σε σχέση με το λογικό 6.5 του 1.5 ντίζελ έχει διαφορά σε 60αρι ντεπόζιτο (δεν ξέρω πόσο έχει το Κουγκα) στο ντίζελ γεμίζεις με 65 ευρώ και κανείς +900 χλμ και στην βενζίνη με 80 και βγάζεις 200 χλμ λιγότερα!
Φυσικά με τα 182 άλογα θα φυσάει το αμάξι ενώ στο ντίζελ θα είναι απλά επαρκές. Αλλά για να 'φυσηξει' πραγματικά δεν θα έχεις 8 κατανάλωση αλλά 10 και βάλε αρα ξεφεύγει το πράμα.
Το σωστό κουστούμι είπαμε είναι 2.0 ντίζελ και τραβάει σε όλες τις συνθήκες και δεν καίει αλλά κοστίζει πολύ και υπάρχει και η δαγκάνα
-
παντως οτι κουγκα εχω πετυχει στη εο και προσπαθησε να ακολουθησει, μου εδωσε την αισθησις του ανοητου που δεν ξευρει τι καμνει. μονο ενα στην ευθεια στη κορινθο πριν τη στροφη για τριπολη χανοταν απο τον καθρεπτη με λογικο ανζουμ. και επειδη εχει στη γυναικα του ενα 1.5 τετρα ο πωλησεων μου, καιει τον αμπακα, του λες 10? και γελαει) ακομη και χωρις να πλησιαζει τους ρυθμους που ο ιδιος κινειται με το 1.6 άουτο ντηζελονι τετρα βιτ.
ρε συ μπολτ, σιβικας. τελειωνε, αφου αν οχι σουβι, που συμφωνω οχι σουβι αν δεν τραβιεσαι στα βουνα οπως εμουα, ειναι το μονο που τα καμνει ολα και ειναι γουσταριστο να το εχεις και να το οδηγας καθε μερα. δεν ειναι κατι που περιγραφεται η χοντοκατασταση, ειχα ενα 1.8 του 08 που με τρελλανε στα προβληματα, αλλα χαιρεσαι να το οδηγας και μηνες μετα. οπως και τα ιταλικα. ενω κατι τζερμαν και γουανα μπη τζερμαν οπως πουγκ και τουοτες, ειναι καταδικη μετα απο λιγο καιρο, τα βαριεσαι και προσπαθεις να πεισεις και τον εαυτο σου και καποιους αλλους σε αυτοκινητιστικα φορουμ οτι εκανες και γαμω τις αγορες.
ΑρΕς
ρε συ ταυκαπαιν, μιλαμε για αν πας το κουγκα οπως παει το μικροτερο βιτ, πας για 15αρια. σε λογικα πατηματα σουζουκαιων βενζινης εχουμε κατι στο 8.5 εως 9 δηλαδη ταξιδι με κρουζ στα 159 - δεν παει παραπανω το ανταπτιβ. το αναλογο δε μετρελαια ειναι 7-7.5 σε κουγκα βενζινη που σερνει τοσα κιλα σε αναλογα χιλιομετρα βαλε 4 ή και 5 λιτρα παραπανω. καλυτερες καταναλωσεις εχει το αλαφρυτερο και χαμηλοτερο φοκους
-
ειχα ενα 1.8 του 08 που με τρελλανε στα προβληματα,
Σενταν ή 5πορτο?
-
gatoz wrote:
ειχα ενα 1.8 του 08 που με τρελλανε στα προβληματα,
Σενταν ή 5πορτο?
5d ex = εκαιγε τους a/c κομπρεσσορες με γρηγοροτερο ρυθμο απο οτι εκανα σεξ, ξεφτυσαν οι ταπετσαριες και μου τις αλλαξανε στο χρονο, εκαιγε 11 λιτρα στα 100 αφoυ πηγαινα με δυο κατω μαθημενος απο τουρμπατα, μου εφαγε καμποσες φορες το δαχτυλο η κουρτινα της οροφης που κολλαγε, τα ξενον πηγαινανε ή τερμα πανω ή τερμα κατω, ο δεξης καθρεπτης εκλεινε ηλεκτρικα και ανοιγε με το χερι, ετριζε απο παντου και παντα, ακομη και ακινητο και παρκαρισμενο. αλλα ηταν ερωτας η βολτα. δες στο civinfo.
-
Χαχα δεν παίζεσαι ρε γατε!
Το τωρινό civic το έχεις οδηγήσει; Γιατί σε σχέση με του 08 πρέπει να το χωρίζει αβυσσος.
-
Το τωρινό civic το έχεις οδηγήσει; Γιατί σε σχέση με του 08 πρέπει να το χωρίζει αβυσσος.
Διάβασε ολόκληρο το ποστ του γάτου. παρ'όλα τα προβλήματα που του έβγαλε το civic του 08 το civic προτείνει
-
Τώρα αυτά τα λες για να τον πείσεις για civic τον bolt?
-
@gatoz πεθαινω φιλε, να γραφεις πιο συχνα
@tkin o dimitris εχει φοκους βαγκον
Χαζευω λιγο mobile de μονο ιδιωτες. Και βρηκα αυτο, πιο πολυ for fun.
Μανα μου μανουλα μου, διπλοκαμπινο 1,6 με 35 ροπη, τετρακινηση ( να μη φοβαται η γυναικα το χιονι) , zf 9ταχυτο με μετατροπεα ροπης και ενα καρο εξτρα. Ειναι αυτο που το κατηργησε η χοντα καπου το 2017?
Στελνω ανθρωπο, αν ολα κομπλε, νταλικα, 100 ευρω στον τελωνη και τελος.εκτος αν θελει παλι φπα ελλαδα, δεν θυμαμαι. Ωραιο μοτορι παντως.
-
αν δεν ημουνα βουνοκαμμενος θα το ειχα παρει ηδη, θα το ειχα τσιπαρει στο θεο και θα σας επρηζα ποσο αχρηστο ειναι και να μην παρετε εσεις.... εσυ το ξευρεις ουάνς χοντα, παντα χοντα. αμαξαρα ειναι και το οδηγησα λιγο να μην γουσταρω τερμα και χαλαστω και τρεχω να αλλαζω τα ληζινγκ. αν ειχε ο χοντας κανονικο τετρα αψηλο, θα το ειχα τσιμπησει. ειναι ο αερας τους ρε παιδι μου, μυρναει λιγο σεξυ ιδρωμενους βοστρυχους 18χρονου μαναριου.
-
Σου ξαναλέω κανόνισε να οδηγήσεις το 1.5 βενζίνη CRV. Δε χρειάζεσαι το πετρέλαιο το αμάξι για το βάρος του είναι ρουκέτα.
-
Σου ξαναλέω κανόνισε να οδηγήσεις το 1.5 βενζίνη CRV. Δε χρειάζεσαι το πετρέλαιο το αμάξι για το βάρος του είναι ρουκέτα.
Χμμ, επιμενω με τα 10ρια 12ρια καταναλωσεις αλλα με βαζεις σε πειρασμο
-
Το παιδί που έχει την αντιπροσωπεία που πήγα είναι φίλος φίλου και μου μιλούσε ευθέως. Το έχει για οικογενειακό του και το πάει τάπα. Γενικά του αρέσουν οι στροφές και τους δίνει και καταλαβαίνουν... Είναι φανατικός χοντάκιας και μιτσουμπισάκιας.
Μου είπε ότι τα 10άρια τα βλέπει μόνο όταν το έχει μόνο μέσα στην πόλη σε συνδυασμό με το πως το πάει! Και μιλάμε για αυτόματο AWD με 190 άλογα!
-
Παντως οι γερμανοι ιδιωτες δν δινουν σιβικ. Λιγα, στο 20ρικο 2018 και περα. Και 3008 πολυ λιγα. Απο μαντρες αλλο τιποτα.
-
παντως το σι αρ βι ΔΕΝ ειναι αυτο που φαινεται...
ενα αψηλο με χωρους ειναι, ατσουμπαλο μαλιστα
η τετρακινηση που εχει ειναι μπεϊκη, τπτ. αμα το βγαλεις απο το δρομο θα παρεις τα σινεμπλοκ για πεντοβολα.
γιατι να παρεις αψηλο αν ειναι αχρηστο εκτος? για το χιονακι που θα πας και θα πει η συζυγος 'μη τα παιδια φοβαμαι?' μια φορα το χρονο?
η χοντα ειναι εκει που πρεπει σωστη, στα χαμηλα τα λαϊκα τα γρηγορα για τον μικρομεσαιο τον σπορτιφη.
για προπονηση ενα φαστ εντ φιουριους ενα με τα εφτα σιβικ και μετα αντιπροσωπεια και παραγγελια
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις