-
Γενικά πάντα δοκιμάζω ελαστικά , μετά από αξιολογήσεις από εδώ αλλά και από το εξωτερικό. Δεν επιλέγω στη τυχη. Έτσι είχα βρει και τα falken όταν σχεδόν κανείς δεν την γνωρίζε σαν εταιρια το 2016. Δεν κολλάω σε μια μάρκα . Στο μόνο που δυσκολεύομαι πολύ να αλλάξω μοντέλο είναι στο tucson που έχω βρει την χρυσή τομή με το michelin latitude cross.
-
Falken είχα βάλει στο 6αρι το '12 και είχα εκπλαγεί ευχάριστα.
Δοκιμάζω και εγώ χωρίς κόλλημα στη μάρκα αλλά όταν πετύχω διάνα δύσκολα μετά πάω σε κάτι άλλο,μέχρι να διαβάσω για το επόμενο σουπερντουπερ!
-
Εμπειριες για pilot sport 4 σε διασταση 225/45/17 εδω και 6 μηνες ειναι παρα πολυ καλες. Καταπληκτικη προσφυση σε στεγνο και βρεγμενο, καλη καταναλωση τηρουμενων των αναλογιων, νορμαλ απο αποψη θορυβου αλλα σιγουρα λιγοτερο σπορ αισθηση σε σχεση με τα bridgestone potenza s001 που φορουσα πριν.
Απο αντοχη δεν ξερω, ειναι νωρις ακομα για να βγαλω συμπερασματα.
Στο μικρο μου αυτοκινητο φοραω εδω και 2 χρονια bridgestone t005 και ειμαι εξισου ικανοποιημενος, ισως και περισσοτερο τηρουμενων των αναλογιων. Παρα πολυ καλη προσφυση κι εδω τοσο σε βρεγμενο οσο και στεγνο, χαμηλο rolling resistance, μια χαρα αντοχη, ωραια αισθηση απλα σαν μειονεκτημα οτι ειναι καπως θορυβωδη και λιγο σκληρα γι'αυτο βαζω 1-2 psi λιγοτερα απ'το προτεινομενο για καλυτερη ανεση.
Σε σχεση με κατι bf goodrich που φορουσα πριν που ηταν κυριολεκτικα επικινδυνα στο βρεγμενο αλλα και γενικα, τα t005 τα θεωρω κορυφαια για την κατηγορια τους.
-
και για τα δύο παραπάνω ελαστικά έχω την ίδια ακριβώς άποψη από την χρήση που τους έχω κάνει.
-
Falken Azenis fk510 245/45/17 στο Α5 . Πρέπει να είναι το καλύτερο λάστιχο που έχω βάλει ποτέ.Φοβερό σχεδόν σε όλες τις συνθήκες .Έδωσε πολύ καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι και έχει σχεδόν εξαφανίσει την οποία υποστροφή.Μόνο η άνεση έχει χειροτερέψει λόγω των πιο ενισχυμένων πλαϊνών.
Και πολύ καλή τιμή 450 euro η τετράδα.Το συστήνω.
-
Έβαλες πραγματικό σπορ λάστιχο και είναι απο τα κορυφαία. Θα ήταν άκυρο να συζητάμε για άνεση όταν αποκτάς πραγματικά τιμόνι και ξέρεις που και πως στρίβεις. Μετά απο προτροπή μου το έβαλε συνάδελφος σε οκταβια rs και είναι κατενθουσιασμενος.
Κρίμα που δεν βγαίνει στη διάσταση μου και πρέπει να αρκεστώ στο πολυταλαντο 310.
-
-
Τα Firestone πρέπει να απαγορευτούν!
τα firestone παραδοξως ειναι πολυ καλα στο στεγνο....στο βρεγμενο αστα!!!
-
Εμπειριες για pilot sport 4 σε διασταση 225/45/17 εδω και 6 μηνες ειναι παρα πολυ καλες. Καταπληκτικη προσφυση σε στεγνο και βρεγμενο, καλη καταναλωση τηρουμενων των αναλογιων, νορμαλ απο αποψη θορυβου αλλα σιγουρα λιγοτερο σπορ αισθηση σε σχεση με τα bridgestone potenza s001 που φορουσα πριν.
Στο μικρο μου αυτοκινητο φοραω εδω και 2 χρονια bridgestone t005 και ειμαι εξισου ικανοποιημενος, ισως και περισσοτερο τηρουμενων των αναλογιων. Παρα πολυ καλη προσφυση κι εδω τοσο σε βρεγμενο οσο και στεγνο, χαμηλο rolling resistance, μια χαρα αντοχη, ωραια αισθηση απλα σαν μειονεκτημα οτι ειναι καπως θορυβωδη και λιγο σκληρα γι'αυτο βαζω 1-2 psi λιγοτερα απ'το προτεινομενο για καλυτερη ανεση.
Σε σχεση με κατι bf goodrich που φορουσα πριν που ηταν κυριολεκτικα επικινδυνα στο βρεγμενο αλλα και γενικα, τα t005 τα θεωρω κορυφαια για την κατηγορια τους.
οταν λες μικρο ποιο εννοεις?!
-
Driver M wrote:
οταν λες μικρο ποιο εννοεις?!
Peugeot 207 1.4 90 αλογα και διασταση 185-65-15.
-
παντως θα επρεπε να φαινεται ποιος πατησε thumbsup!!!
-
ξεχασα να πω οτι παιζει μια προσφορα απο την anytime εκπτωση 30€ για λαστιχα michelin...
χτες το εμαθα και ληγει στις 28/2
-
Καλησπέρα παλικάρια , θα ήθελα την άποψη σας μιας και έχω ελλειπή γνώση στο θέμα .
Εχω ένα Α4 Β5 σε πολύ οκ κατάσταση αλλά σχεδόν το έχω βαρεθεί και σκέφτομαι να το ανανεώσω λίγο αλλάζοντας του καμία ζάντα προς το μεγαλύτερο φοράει 195/65r15 με offset 45 και σκέφτομαι για 16 ' ή 17' ζάντα οι νορμάλ διατάσεις που δεν παρεκκλίνουν από τα standart είναι το 205/55r16 για την επιλογή της 16' και το 225/45r17 για την 17' ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη επιλογή για άνεση και νορμάλ αναβάθμιση χωρίς να έχει τάσεις καγκουριας; στην περίπτωση της 17' έχω βρει και με offset 45 αλλά και με offset 29 πιστεύετε ότι θα κάτσει καλύτερα το offset 29 σε συνδιασμο με το 225 πέλμα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Αν και δε θα έκανα τίποτα στη θέση σου πάνω απο 16αρά και 205 δε θα πήγαινα. 17αρα με 225 θα καγκουροφέρει πολύ...
-
Πεταμένα χρήματα. Άστο ώς έχει.
-
Αν μιλάμε για 1.8T μπορείς να πας και σε 17' αλλιώς μεινε σε 16'..υπάρχει μεγάλη ποικιλία και σε μεταχειρισμένες ζάντες για τα αυτοκίνητα του vag χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία
-
Ναι για κάτι μεταχειρισμένο εννοούσα και εγώ .
Είναι το 1,8 20v νομίζω 125hp βγάζει, δεν ξέρω αν αντέχει το πέλμα 225 της 17' ζάντας , βέβαια υπάρχουν και τα ελαστικά εντός των ορίων μετατροπής διάστασης τα 205/50r17 & 215/50r17 αλλά κοστίζουν το 1 σχεδων όσο 2 λάστιχα 205/55r16 Εκτος και αν στραφεί κάνεις σε μέτριας κατηγορίας ελαστικά
-
Εφόσον είναι 1.8 θα σηκώνει και 17 άρα φαντάζομαι...
-
Εφόσον είναι 1.8 θα σηκώνει και 17 άρα φαντάζομαι...
-
Μέρα με νύχτα θα είναι.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]