-
Μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία αναφέρονται απόψεις. Εγώ δε θα σου έλεγα γνώμη γιατί:
-
Στα μικρά αυτοκίνητα, και στις μικρές διαστάσεις οι αποκλίσεις μεταξύ των ελαστικών δεν είναι τόσο μεγάλες όσο στα μεγαλύτερα.
-
Δεν έχω ιδέα που θα οδηγήσει η κοπέλα το αυτοκίνητο. Μπορεί να χιονίζει σπάνια, αλλά χιονίζει. Μπορεί να έχει πάγο σπάνια, αλλά έχει πάγο. Ειδικά στην Καβάλα, όπου υπάρχει ο Άγιος Σίλας;
-
Αν σου προτείνω θερινό και γλιστρήσει σε πάγο, και τρακάρει, θα έχω μιλήσει ανεύθυνα και θα σ' έχω πάρει στον λαιμό μου. Επίσης, αν σου προτείνω all season και μετά από δυο χρόνια χαλάσει, πάλι, θα σε έχω πάρει στον λαιμό μου.
-
Βρες έναν τίμιο λαστιχά, πες του την κατάσταση και αυτός που θα το δει από κοντά, θα βρει τι αρμόζει στην περίπτωσή σου. Εμείς κρίνουμε εξ ιδίων.
-
-
Κύριο κριτήριο η πρόσφυση σε βρεγμενο -κυριως-, στο στεγνό είναι πάντα πιο ελεγχόμενα τα πραγματα. Θόρυβος, κατανάλωση και διάρκεια ζωής είναι είναι μικρότερης σημασίας, μιας κ δεν με τα χιλιόμετρα που καλύπτει ετησίως θα βγάλει όπως και να χει 3-4 χρόνια.
Αν σε ενδιαφέρει πρωτίστως αυτό, μήπωςνα κοιτάξεις και τα Uniroyal Rainexpert 3;
Αλλά όπως είπε κι ο Αλέξανδρος είναι πολλοί οι παράμετροι. Αν πιάνει χιόνι και αν θα οδηγεί με χαμηλές θερμοκρασίες. Περιορισμένες οι επιλογές σε αυτή την διάσταση.
-
Καλησπέρα,
για honda civic 2017 hatchback με διαστάσεις: 235/45R17 94W, και χαρακτηριστικά όπως άνεση έχει κάποιος να προτείνει κάτι; ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
για honda civic 2017 hatchback με διαστάσεις: 235/45R17 94W, και χαρακτηριστικά όπως άνεση έχει κάποιος να προτείνει κάτι; ευχαριστώ
Hankook ventus v12 evo2. Δεν ειναι sport δεν ειναι touring! Ομως ανταποκρινεται και στις δυο περιπτωσεις πολυ καλα. Τα φοραω σε 215/50/17 δυο χρονια.
-
Μεταξύ αλλαγής ελαστικών και αλλαγής αμορτισέρ παρατήρησα μεγασλύτερη διαφορά στην αλλαγή αμορτισέρ στην ευστάθεια σε πιεσμένη κλειστή στροφή. Αυτό το λέω για να βάλω άλλη μία παράμετρο στην πρόοδο που έχει συντελεστεί στην αυτοκίνηση. Και μάλιστα μιλάμε για ένα απλό φθηνό αμορτισέρ ΚΥΒ σε Mazda 6 1,8. Μόλις έγινε η αλλαγή και με παλιά λάστιχα μάλιστα το αυτοκίνητο έδινε τρομερή πρόσφυση ενώ με τα παλια αμορτισέρ γλυστρούσε πολύ εύκολα. Οπότε καλά είναι σε κάθε 2-3 αλλαγές ελαστικών να αλλάζουμε και αμορτισέρ για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ούτως ή άλλος έχουν ίδια τιμή μπορεί και αρκετά φθηνότερη.
-
snp wrote:
Καλησπέρα,
Hankook ventus v12 evo2. Δεν ειναι sport δεν ειναι touring! Ομως ανταποκρινεται και στις δυο περιπτωσεις πολυ καλα. Τα φοραω σε 215/50/17 δυο χρονια.
Ακριβώς είναι sport touring. Ίδια χάραξη με το pirelli zero nero και λίγο πιο μαλακό πλαϊνό.
-
Γεια σας, για nissan micra μοντελο 1999 ποιά λάστιχα προτείνετε?Τώρα φοράω τα aeolus.Μερικοί μηχανικοί μου είπαν ότι και καλά δεν είναι αξιόπιστα,από τα χειρότερα που κυκλοφορούν κλπ..
Το αυτοκίνητο κινείται συνήθως στη πόλη..ευχαριστώ!
-
Λογικά θα έχει κάποια μικρή διάσταση στην οποία θα μπορείς να βρεις ελαστικά από όλους τους premium κατασκευαστές σε χαμηλή τιμή....καλό είναι να αναφέρεις τη διάσταση....
-
γεια σας και χρονια πολλα
διαβασα αρκετα ποστ αλλα ειδα λιγα για διασταση 185/60/14 οποτε ειπα να ρωτησω κι εγω γνωμες!
το αμαξι ειναι polo 9n 1.4 75ps με αρκετα συντηρητικη οδηγηση ,μεσα στην Αθηνα μεχρι 80χλμ. και στην εθνικη μεχρι 150χλμ. με μεσο ορο 140χλμ...εχω καταληξει σε δυο λαστιχα 185/60/14
1.falken sincera sn110 2.continental ecocontant6
για τα conti οπως διαβασα κι εδω μεσα θεωρουνται πολυ καλα αλλα γενικα εχω ακουσει ομως οτι τα falken παραειναι καλα για τα λεφτα τους. ενταξει η διαφορα στην τιμη ειναι 40€-50€ στην τετραδα αλλα αμα ειναι τοσο καλα τα falken ελεγα να τα δοκιμασω και το 50αρικο να το φαω σε σουβλακια (ενταξει ισως αγορασω κι ενα εργαλειο που ηθελα)!!!
οποιαδηποτε αλλη προταση καλοδεχουμενη
χρονια πολλα
-
Απο εμενα τα Falken. Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω φορεσει αλλα γενικοτερα ολες οι σειρες της φιρμας ειναι ακρως ανταγωνιστικες των επωνυμων!
-
Απο εμενα τα Falken. Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω φορεσει αλλα γενικοτερα ολες οι σειρες της φιρμας ειναι ακρως ανταγωνιστικες των επωνυμων!
δεν τα ηξερα καθολου , τα εμαθα απο εναν φιλο και εκανε 50000χλμ. σε δρομο με στροφιλικια και καυσωνα και χιονια!!! αλλα ειχε τα σπορ λαστιχα ,δεν ξερω ποια, και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλα. θελω να μαθω ομως συγκεκριμενα για τα SN110
up
-
Παρε τιμη και για τα 310 τα οποια ειναι για touring χρηση. Αν η δικη σου χρηση ειναι αποκλειστικα εντος πολης,τοτε μια χαρα ειναι τα 110.
-
Παρε τιμη και για τα 310 τα οποια ειναι για touring χρηση. Αν η δικη σου χρηση ειναι αποκλειστικα εντος πολης,τοτε μια χαρα ειναι τα 110.
αυτο το touring με ανησυχει λιγο, κανω δυο φορες το χρονο ταξιδι , αλλα με ενδιαφερει κυριως να ζεσταινεται ευκολα στις μικρες διαδρομες...η διαφορα ειναι στα 10€ και απο οτι βλεπω και στις φωτογραφιες το 310 φαινεται σπορ λαστιχο, καλυτερα να φαγωνεται λιγο παραπανω στο ταξιδι παρα να ειναι πολυ σκληρο...αν ειναι και το 310 μαλακο δεν εχω θεμα να το βαλω , φαινεται και πιο ομορφο!!!
-
Οκ μείνε στο 110. Δύο ταξίδια το χρόνο δεν είναι θέμα να πας σε κάτι παραπάνω.
-
Σε Mazda 6 του 2005 , άλλαξα ελαστικά. Το αμάξι είχε αγοραστεί μετ/σμένο με καινούργια ελαστικά αλλά ήδη είχαν συμπληρωθεί 80,000 χιλιόμετρα.Μαζί με κάτι αλλαγές σε ψαλίδια και μπαλάκια ψαλιδιών , αλλάχτηκαν και ελαστικά .Παρέμεινα στήν εργοστασιακή διάσταση δηλαδή : 205/55/16 , ως εταιρεία επέλεξα :Pirelli CINTURATO P7. Το αμάξι κάνει ετησίως 35,000-40,000 χιλιόμετρα.
-
Σε Mazda 6 του 2005 , άλλαξα ελαστικά. Το αμάξι είχε αγοραστεί μετ/σμένο με καινούργια ελαστικά αλλά ήδη είχαν συμπληρωθεί 80,000 χιλιόμετρα.Μαζί με κάτι αλλαγές σε ψαλίδια και μπαλάκια ψαλιδιών , αλλάχτηκαν και ελαστικά .Παρέμεινα στήν εργοστασιακή διάσταση δηλαδή : 205/55/16 , ως εταιρεία επέλεξα :Pirelli CINTURATO P7. Το αμάξι κάνει ετησίως 35,000-40,000 χιλιόμετρα.
Καλή επιλογη που δίνει και αρκετή πληροφόρηση στο τιμόνι. Τι είχες πριν;
-
meletis_m wrote:
Είχε από τόν προηγούμενο ιδιοκτήτη θυγατρική Mobra εάν θυμάμαι σωστά , σε διαστάση εργοστασιακή .
-
otokomae wrote:
meletis_m wrote:
Είχε από τόν προηγούμενο ιδιοκτήτη θυγατρική Mobra εάν θυμάμαι σωστά , σε διαστάση εργοστασιακή .
Δεν τα γνωρίζω καν. Πες μας την αίσθηση που έχεις από τα p7.
-
meletis_m wrote:
otokomae wrote:
meletis_m wrote:
Δεν τα γνωρίζω καν. Πες μας την αίσθηση που έχεις από τα p7.
30/12 τοποθετήθηκαν , μόνο 1000 χιλιόμετρα έχω κάνει , και δέν τα εχω δοκιμάσει και σε βροχή .
Γενικά λένε καλά λόγια για τα Pirelli , και για αυτό τα προτίμησα και δέν πήγα σε θυγατρικές ή σε Michelin Energy που το είχα δοκιμάσει σε προηγούμενο όχημα και το θεωρώ αρκετά μαλακό ελαστικό .
-
To Michelin Energy είναι θεόσκληρο. Μαλακή είναι η σειρά Primacy. Τα energy είναι και σκληρά και ...απαράδεκτα γενικά.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]