-
Είδα βιντεακι του νεου cross στην full εκδοση:
Παρατήρησα ότι δεν έχει καθόλου υποβραχιόνιο!!!!!!
Είναι δυνατόν έτσι θα είναι στην πλουσια έκδοση?? δεν βάζουν υποβραχιόνιο
Εγω κατηγορουσα την Ford για τις τσιπιέςτης σε μερικά πράγματα στο Puma και ότι στο puma το υποβραχιόνιο ειναι πολύ μικρό και δεν πάει προς τα εμπρος και δεν βολεύει πολύ και βλέπω σε αυτό να λείπει εντελώς!!!!
Νταξει σίγουρα δεν είναι για να σε αποτρέψει για να το πάρεις βάζεις και aftermarket αλλά στην πλούσια έκδοση σε ένα ακριβό αυτοκίνητο δηλαδή και να λείπει το βρίσκω πολύ μεγαλη βλακεία της TOYOTA εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.
Κατα τα άλλα το βρήκα πολύ όμορφο στο πίσω μέρος και καλούτσικο μέσα.
Μπρος και πλάγια δεν γράφω πώς μου φαίνεται. Ευγενική μεταφραση μου φάνηκε ασχημο.
-
Ευρώπη έχει νομίζω από κάποια έκδοση και μετά. Τώρα που το ανέφερες κοίταξα Ελλάδα και δεν το είδα πουθενά γραμμένο.
Μέσα δεν είναι κάτι σπουδαίο, φθηνά υλικά, λίγες θήκες/ντουλαπακια. Mainstream πράγματα. Μία ή άλλη με το Puma κάπως σε αυτόν τον τομέα, που ούτε το Puma ξεχωριζει. πίσω χώρους παρόμοιοι επίσης φαίνονται - δηλαδή στο κάτω άκρο της κατηγορίας, αποσκευές ωραίος ενιαίος τετράγωνος χώρος, άνετα φορτωματα και τα 2 και στα ατού τους. Οδηγικά το Puma θα είναι καλύτερο, το Toyota hybrid. Θα πουλάνε πολύ και τα 2 για την επόμενη 5ετια.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η χωροταξική σύγκριση με Corolla/C-HR γιατί με τους Ασιάτες που βλέπω δεν βγάζω ασφαλή συμπεράσματα. Σε άλλους λαούς πίσω φαίνεται σαν κανονικό Yaris. Τελικά πίσω είναι ΙΔΙΟ με Yaris, ή μεγαλύτερο;
-
Ασχολείστε με τα επιτόκια της Toyota όταν 6,75 % + 0,6% εισφορά δίνει η ΑΤΤΙΚΑ τράπεζα για αγορά καινούργιου υβριδικού , εδώ μέσα δεν το είχατε ξαναγράψει;
Attica Bank - Eco Καταναλωτικά Δάνεια
Ωραίος! Ευχαριστούμε! Προσωπικά δεν το γνώριζα όπως και πολλοί φαντάζομαι από τα σχόλια του τύπου αν θες αμάξι με δόσεις δεν πας Τογιότα!
Η διαφορά είναι τεράστια!
-
Εγω κατηγορουσα την Ford για τις τσιπιέςτης σε μερικά πράγματα στο Puma και ότι στο puma το υποβραχιόνιο ειναι πολύ μικρό και δεν πάει προς τα εμπρος και δεν βολεύει πολύ και βλέπω σε αυτό να λείπει εντελώς!!!!
Νταξει σίγουρα δεν είναι για να σε αποτρέψει για να το πάρεις βάζεις και aftermarket αλλά στην πλούσια έκδοση σε ένα ακριβό αυτοκίνητο δηλαδή και να λείπει το βρίσκω πολύ μεγαλη βλακεία της TOYOTA εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.
Μπρος και πλάγια δεν γράφω πώς μου φαίνεται. Ευγενική μεταφραση μου φάνηκε ασχημο.
Η πιο πλούσια έκδοση στο βίντεο και τα χερούλια στις πόρτες είναι μια μαύρη πλαστικουρα και ειδικά στις πίσω πόρτες φαίνεται ακόμα χειρότερα που είναι και πιο μουντες γενικά.. Όχι ότι αν ήταν βασική έκδοση θα δικαιολογουνταν..
-
cirus wrote:
Η πιο πλούσια έκδοση στο βίντεο και τα χερούλια στις πόρτες είναι μια μαύρη πλαστικουρα και ειδικά στις πίσω πόρτες φαίνεται ακόμα χειρότερα που είναι και πιο μουντες γενικά.. Όχι ότι αν ήταν βασική έκδοση θα δικαιολογουνταν..
Τώρα που είπες χερούλια, γιατί ξέχασα να το γράψω πριν, μου φαίνεται ότι τα μπροστά είναι σε περίεργη θέση και μάλλον δεν θα βολεύουν, αλλά θα τις δούμε από κοντά λογικά τέτοιες λεπτομέρειες.
-
Να προσέχετε τα videos που βλέπετε γιατι το αυτοκινητο κυκλοφορει εδω και 10 μηνες στην Ασια και υπαρχουν πολλα Αυστραλλεζικα videos στα αγγλικα. Το ευρωπαικο μοντελο ομως εχει διαφορες.
Το ευρωπαικο πχ εχει υποβραχιονιο, και μαλλιστα σε ολα τα specs. Ακομα και το πιο φτηνο Active εχει. Το βλεπεις και στην 360 απεικονηση του εσωτερικου στο διαμορφωτη.
-
Το βιντεάκι που ανέβασες είναι παλιό. Τότε κυκλοφορούσε μόνο Αυστραλία και δεν είχε υποβραχιόνιο σε καμία έκδοση.
Στην Ευρώπη ήρθε με υποβραχιόνιο. Ελλάδα έχουν όλες οι εκδόσεις. Μην φανταστείς βέβαια κανένα μπράτσο πολυθρόνας, Μάλλον το έβαλαν για να βγουν από την υποχρέωση.
Κάποιες φορές σκέφτομαι πως θα ήταν ίσως καλύτερο να μην είχε καθόλου και να έβαζες ένα από το Ali Express
-
Ωραίος! Ευχαριστούμε! Προσωπικά δεν το γνώριζα όπως και πολλοί φαντάζομαι από τα σχόλια του τύπου αν θες αμάξι με δόσεις δεν πας Τογιότα!
Εχει γραφτεί αρκετές φορές και το έγραψα και εγώ πριν 20 ποστ - ποστ 600 (αλλά ίσως να μην το πρόσεξες μέσα σε όλα αυτά που λέγαμε):
Τα επιτόκια της Τογιότα είναι γνωστά και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αλλά γκρινιάζουμε για την Τογιότα, γκρινιάζουμε και για την Φόρντ που έχει 1% γιατί δήθεν το έχει ενσωματώσει στις τιμές της....με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι!! Υπάρχει και η λύση της τράπεζας Αττικής με 6.5% περίπου για τα υβριδικά αυτοκίνητα.
-
Να προσέχετε τα videos που βλέπετε γιατι το αυτοκινητο κυκλοφορει εδω και 10 μηνες στην Ασια και υπαρχουν πολλα Αυστραλλεζικα videos στα αγγλικα. Το ευρωπαικο μοντελο ομως εχει διαφορες.
Το ευρωπαικο πχ εχει υποβραχιονιο, και μαλλιστα σε ολα τα specs. Ακομα και το πιο φτηνο Active εχει. Το βλεπεις και στην 360 απεικονηση του εσωτερικου στο διαμορφωτη.
sorry δεν το γνώριζα, ευχαριστώ
χαιρομαι που τουλαχιστον εχει υποβραχιόνιο πραγματικα μου έκανε μεγαλη αρνητική εντύπωση που ειδα πλουσια εκδοση χωριςστο βίντεο
-
Nαι βρε Φανη μου γκρινιάζουμε για ότι δεν μας κάθεται καλα! που το περίεργο?
Το επιτόκιο της τογιοτα 8.9% + υποχρεωτική μικτή ασφάλεια τοκισμένη με το ίδιο επιτόκιο δεν είναι ληστρικό ? να μην το πουμε?
για να μην δυσαρεστήσουμε την εισαγωγική?
Το πουμα stline που κοστίζει +2000 από το αντίστοιχο υβριδικό γιαρις κρος είναι φυσιολογικό ? ειναι 2.000 καλυτερο το πουμα με
το ψευδουβριδικό με τον ίδιο εξοπλισμό από το γιαρις κρος που είναι πραγματικό υβριδικο? δεν βάζει καπέλο η φορντ στην τιμή
μετρητοίς για να καλύψει το 1% επιτόκιο? εσυ πες ότι δεν βάζει καπέλο και αξίζει τα 2 χιλιάρικα το πουμα σε σχέση με το κρος!
Εγώ πάλι λέω ότι πέφτει κάπελο. Ολοι μας διαβάζουν και κρίνουν με το τι προσφέρει το κάθε αμάξι.
Το να τα κάνουμε αβαβα για να μην κοψει η μαγιονέζα δεν μου κάθεται...δεν είμαστε εκπρόσωποι των εισαγωγικών...κρίνουμε
καταναλωτικά προιόντα.
Σχετικα με την διαφορά του πραγματικού επιτοκίου της τράπεζας 6.75% και του μούφα 8.9% της τογιότα με προκαταβολή 9.000 με 84 δόσεις για το αμαξι σταιλ στα 23370 είναι 2207 ευρώ επιπλέον χρήματα που πληρώνεις στην τογιότα ( σε αυτά προφανώς περιλαμβάνεται και ασφάλιση 1 έτους στο πρόγραμμα της τογιότα , αυτό το υποθέτουμε).
-
Nαι βρε Φανη μου γκρινιάζουμε για ότι δεν μας κάθεται καλα! που το περίεργο?
To post μου ήταν για να πω ότι έχω αναφέρει το 6.75 της Αττικής. Τα άλλα είναι θέμα ερμηνείας, όπως λες. Εγώ πιστεύω ότι δεν βάζει καπέλο η Φορντ (όπως δεν βάζει και η Πεζώ), απλά προσπαθεί να αυξήσει το κέρδος της και η τιμή δεν έχει καμία σχέση με το επιτόκιο. Γιατί το Πούμα είναι ακριβό παντού στην Ευρώπη, που έχουν άλλα επιτόκια. Απλά μας αρέσει να γκρινιάζουμε και να θέλουμε (και καλά κάνουμε) τα αυτοκίνητα να είναι φτηνά. Δεν είναι όμως...τι να κάνουμε? Καλή η γκρίνια, αλλά η υπάρχει και ο ρεαλισμός, η πραγματικότητα, που λέει ότι η εταιρείες δουλεύουν για (μεγάλο) κέρδος, άρα θα βγάλει κ η Τογιότα και η τράπεζα και όλοι.
-
Ξέρει κάποιος εάν η Active έχει επιλογή Drive Mode και EV Mode; Είναι άραγε κάτι από τα δύο ο 'επιλογέας λειτουργίας κίνησης' που αναφέρεται στον αναλυτικό εξοπλισμό;
Παρατηρώ επίσης στην 360ο Προβολή του εσωτερικού στον Διαμορφωτή (η οποία νομίζω ότι είναι ακριβής) ότι τα δύο κουμπάκια τα οποία θα έπρεπε να αντιστοιχούν στις παραπάνω λειτουργίες (πίσω από τον λεβιέ ταχυτήτων) είναι μαύρα (δεν δείχνουν να αντιστοιχούν κάπου) ενώ σε άλλες εκδόσεις έχουν το αντίστοιχο σύμβολο.
-
καλα κανουμε και γκρινιαζουμε για αυτα που δε μας καθονται καλα, απλα ρε παιδια να εχει και νοημα.
Δηλαδη το καταλαβαινω αυτο που λεει ο Φανης, κραξε για το επιτοκιο και το πως το υπολογιζει, αλλα μη δινεις και εκταση οταν υπαρχει workaround γιατι στην τελικη δεν εχει ουσια.
Παρομοιως μη καθεσαι και κραζεις 3 παραγραφους για το υποβραχιονιο οταν στην τελικη υπαρχει αλλα δε το ξερεις/εψαξες.
-
Ναι εγώ δεν την είχα αυτήν την πληροφορία με το χαμηλό επιτόκιο της τράπεζας. Είχα την εντύπωση ότι τα επιτόκια των τραπεζών ήταν σαφώς υψηλότερα ακομα και από τα υψηλότερο των εισαγωγεων.
Φυσικά δεν γνωρίζω τις προϋποθέσεις τις τράπεζας. Δλδ αν προϋποθέτει πχ να έχεις μια καταθεση πχ 5-10.000 στην τράπεζα αλλάζει το πράγμα....
Ας μείνουμε Φάνη στο ζουμί γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σου.
Το stline puma 1.0 125 auto συν το τεχνολογικό πακέτο με το acc που κοστίζει 25500 σε σχέση με το 1.5 hybrid style yaris cross cvt που κοστίζει 23370 δικαιολογεί τα +2000? Κατά την γνώμη σου πάντα.
-
Συμφωνώ με τον Χάρη
Δεν ειναι όλα τα αυτοκίνητα Value for money όπως ισχύει το ίδιο σε κινητά, laptop και σε ΟΛΑ τα καταναλωτικά αγαθά
και για να μην χαρακτηριστώ κάπως γιατι εγώ διαλεξα το PUMA θα πάω σε αντιστοίχιση σε κινητα σαν παράδειγμα:
Τα apple και τα Samsung HUAWEI κτλ προσφέρουν κινητά τηλέφωνα πολύ ποιοτικά και κανένας δεν το αμφισβητει. Δεν είναι καθόλου value for money αλλά πουλάνε πολύ άρα κάτι καλό κάνουν
Τα XIAOMI, OPPO κτλ προσφέρουν αντίστοιχα πάρα πολύ καλά τηλέφωνα σε πολύ καλές τιμές και είναι όλα Value for money. πουλάνε επίσης καλά οπότε πάλι κάτι σωστα κάνουν
Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι και στα αυτοκίνητα και παντού
Ο καθένας κρίνει τιμές (χρηματοδοτικά, επιτόκια κτλ) και κρίνει τι θα αγοράσει. Ενα πάντως που δεν είναι value for money δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει αυτό το κόστος, σημαίνει ότι απλά δεν αξίζει αυτό το κόστος για σένα που το κρίνεις και αποφασίζεις, για το δίπλα σου μπορεί να είναι αντιστρόφως ανάλογα τα πράγματα
-
.. επίσης δεν αγοράζουν όλοι με 'value for money' χαρακτήρα, τι σημαίνει value for money αν το βλέπεις και σιχτιριζεις την ώρα και τη στιγμή που το πήρες;;!!
Αυτό το κόλλημα με το value for money δεν το καταλαβαίνω απολύτως, value δίνει ο καθένας διαφορετική ερμηνεία, value for money μπορεί να είναι ένα κινητό με 180€, αλλά αν δεν κάνει αυτά που θέλω είναι πεταμένα λεφτά και σε 8 μήνες θα θέλω άλλο..
Όσα και να κάνει, κάποιος θα πάρει την Adventure, άλλος το Puma, άλλος την Elegant, άλλος το Stonic γιατί δεν θέλει κάτι παραπάνω και τον καλύπτει, άλλος το Bayon γιατί βολεύει καλύτερα την οικογένεια κ.λ.π
-
Ναι αυτό που κάποιοι απαιτούν λες και είμαστε συνεργάτες ή υφιστάμενοι ή ωλοτι κάνουμε ένα είδους meeting και δεν κρατάμε καλές σημειώσεις με ξεπερνά....
Και στο πρακτεο σχετικά με τα δικά μου λεγόμενα δεν διάβασα κάποιο ποστ να σχολιάσει ότι στο δανεισμό της Τογιότα το 8.9% δεν είναι καθαρό αλλά περιλαμβάνει και άλλα κρυφά κόστη .
Προσωπικά αν ψαχνομουν για το αμάξι με δάνειο και διάβαζα αυτό το ποστ θα το έβρισκα εξαιρετικά σημαντικό και ενδιαφέρον και θα με βοηθούσε να πάω ψιλιασμενος στην αντιπροσωπεία.
-
Παρομοιως μη καθεσαι και κραζεις 3 παραγραφους για το υποβραχιονιο οταν στην τελικη υπαρχει αλλα δε το ξερεις/εψαξες.
Σωπα ρε συ που θα κάθομαι να ψάχνω για όλα τα αυτοκίνητα τι εξοπλισμούς έχουν και που. Εξάλου έκραξα σωστά γιατι σε πλούσια έκδοση δεν εχει , είναι σε άλλο μέρος όχι ευρώπη αλλά ισχύει.
Τα forum είναι για να μοιραζόμαστε γνώσεις και να ανταλλάσσουμε απόψεις, αμα είναι να ψάχνουμε τα πάντα να μην γράφουμε κιολας
και ρωτήσα από την αρχη αν δεις το post μου, συγνωμη που θιξαμε το yiaris
Αν βαριέσαι μη μου απαντήσεις καθόλου θα το κάνει κάποιος αλλος
Λες και εχει δώσει και η TOYOTA αναλυτικά τα πάντα και ειναι απαραδεκτος όποιος δεν πρόσεξε ότι εχει ή δεν εχει υποβραχιόνιο
ΥΓ Εκραξα και την FORD PUMA για τις τσιπιες της και το κακό υποβραχιόνιο που βαζει. Ότι δεν μου αρέσει θα το λέω και σε όποιον αρεσει.
-
OSFP wrote:
Σωπα ρε συ που θα κάθομαι να ψάχνω για όλα τα αυτοκίνητα τι εξοπλισμούς έχουν και που. Εξάλου έκραξα σωστά γιατι σε πλούσια έκδοση δεν εχει , είναι σε άλλο μέρος όχι ευρώπη αλλά ισχύει.
Τα forum είναι για να μοιραζόμαστε γνώσεις και να ανταλλάσσουμε απόψεις, αμα είναι να ψάχνουμε τα πάντα να μην γράφουμε κιολας
και ρωτήσα από την αρχη αν δεις το post μου, συγνωμη που θιξαμε το yiaris
Αν βαριέσαι μη μου απαντήσεις καθόλου θα το κάνει κάποιος αλλος
Λες και εχει δώσει και η TOYOTA αναλυτικά τα πάντα και ειναι απαραδεκτος όποιος δεν πρόσεξε ότι εχει ή δεν εχει υποβραχιόνιο
ΥΓ Εκραξα και την FORD PUMA για τις τσιπιες της και το κακό υποβραχιόνιο που βαζει. Ότι δεν μου αρέσει θα το λέω και σε όποιον αρεσει.
Δεν ηταν επιθετικο το υφος μου, και μαλλιστα σου αναγνωριζω οτι εχεις γραψει 'εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος' .
Προσωπικα βεβαια οταν κραζω για κατι φροντιζω να ειμαι βεβαιος γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω λανθασμενες εντυπωσεις, αλλα δε το απαιτω απο αλλους ΟΚ. Οπως κραζω για το κοστος των ακριβοτερων εκδοσεων οπου απο VFM το αυτοκινητο στην Active φτανει να ειναι πανακριβο στην Adventure, ακου 6 χιλιαρικα πανω για αυτον τον εξτρα εξοπλισμο.
-
Σχετικα με την διαφορά του πραγματικού επιτοκίου της τράπεζας 6.75% και του μούφα 8.9% της τογιότα με προκαταβολή 9.000 με 84 δόσεις για το αμαξι σταιλ στα 23370 είναι 2207 ευρώ επιπλέον χρήματα που πληρώνεις στην τογιότα
Μια μικρή διόρθωση, δεν τα πληρώνεις στην Τογιότα αλλά στην τράπεζα. Η Τογιότα παίρνει τα λεφτά για το αυτοκίνητο.
Ας μείνουμε Φάνη στο ζουμί γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σου.
Το stline puma 1.0 125 auto συν το τεχνολογικό πακέτο με το acc που κοστίζει 25500 σε σχέση με το 1.5 hybrid style yaris cross cvt που κοστίζει 23370 δικαιολογεί τα +2000? Κατά την γνώμη σου πάντα.
Δεν τα δικαιολογεί γιατί το Πούμα (το είπα και σε άλλο ποστ μου) σε αυτόματο είναι πάρα πολύ ακριβό και υπερτιμημένο, αλλά όχι στην Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη. Ναι είναι καλύτερο το Πουμα σαν αυτοκίνητο (για εμένα), αλλά δεν δικαιολογείται να είναι πιο ακριβό. Όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα επιτόκια αλλά με την εμπορική πολιτική της εισαγωγικής και της Ford (& Toyota) Europe.
Και στο πρακτεο σχετικά με τα δικά μου λεγόμενα δεν διάβασα κάποιο ποστ να σχολιάσει ότι στο δανεισμό της Τογιότα το 8.9% δεν είναι καθαρό αλλά περιλαμβάνει και άλλα κρυφά κόστη .
Προσωπικά αν ψαχνομουν για το αμάξι με δάνειο και διάβαζα αυτό το ποστ θα το έβρισκα εξαιρετικά σημαντικό και ενδιαφέρον και θα με βοηθούσε να πάω ψιλιασμενος στην αντιπροσωπεία.
Το σχολίασα τόσο όσο και θα σου πω γιατί δεν δίνω μεγάλη σημασία:
-
Δεν είναι της Τογιότα δανεισμός, αλλά της τράπεζας, Η τράπεζα θέτει τους όρους, τις κρυφές χρεώσεις (εαν υπάρχουν) και κερδίζει λεφτά, όχι η Τογιότα.
-
Θα το έψαχνα (ίσως, γιατί δεν έχει νόημα τελικά), στην προσφορά που θα έπαιρνα από τον έμπορο, να δω τελικά τι πληρώνω, γιατι άλλα λεει online και άλλα λέει ο κάθε έμπορος (υπάρχουν και έμποροι με καλύτερα επιτόκια).
-
Toyota Yaris Cross