-
cirus wrote:
OSFP wrote:
Παρομοιως μη καθεσαι και κραζεις 3 παραγραφους για το υποβραχιονιο οταν στην τελικη υπαρχει αλλα δε το ξερεις/εψαξες.
Σωπα ρε συ που θα κάθομαι να ψάχνω για όλα τα αυτοκίνητα τι εξοπλισμούς έχουν και που. Εξάλου έκραξα σωστά γιατι σε πλούσια έκδοση δεν εχει , είναι σε άλλο μέρος όχι ευρώπη αλλά ισχύει.
Τα forum είναι για να μοιραζόμαστε γνώσεις και να ανταλλάσσουμε απόψεις, αμα είναι να ψάχνουμε τα πάντα να μην γράφουμε κιολας
και ρωτήσα από την αρχη αν δεις το post μου, συγνωμη που θιξαμε το yiaris
Αν βαριέσαι μη μου απαντήσεις καθόλου θα το κάνει κάποιος αλλος
Λες και εχει δώσει και η TOYOTA αναλυτικά τα πάντα και ειναι απαραδεκτος όποιος δεν πρόσεξε ότι εχει ή δεν εχει υποβραχιόνιο
ΥΓ Εκραξα και την FORD PUMA για τις τσιπιες της και το κακό υποβραχιόνιο που βαζει. Ότι δεν μου αρέσει θα το λέω και σε όποιον αρεσει.
Δεν ηταν επιθετικο το υφος μου, και μαλλιστα σου αναγνωριζω οτι εχεις γραψει 'εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος' .
Προσωπικα βεβαια οταν κραζω για κατι φροντιζω να ειμαι βεβαιος γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω λανθασμενες εντυπωσεις, αλλα δε το απαιτω απο αλλους ΟΚ. Οπως κραζω για το κοστος των ακριβοτερων εκδοσεων οπου απο VFM το αυτοκινητο στην Active φτανει να ειναι πανακριβο στην Adventure, ακου 6 χιλιαρικα πανω για αυτον τον εξτρα εξοπλισμο.
με συγχωρείς για το δικο μου επιθετικο γιατι τσαντίστικα λίγο με το σχολιο σου. Ειλικρινα συγνωμη αν το παραέκανα
Προσπαθω να είμαι αντικειμενικός δεν κραζω ενα οποιοδήπωτε αυτοκίνητο για κάτι και εκθειάζω κάποιο που διαλεξα εγω γιαυτο με πείραξε.
Εγω είδα κάτι σε ενα βίντεο και σχολίασα αυτα που μου άρεσαν (εσωτερικο και πίσω μέρος) και αυτά που δεν μου άρεσαν (ελειψη υποβραχιονίου σε full εκδοση) και σχολίασα και στο Puma το αντίστοιχο
Δεν έψαξα και τρελά καθότι έχετε γράψει εσεις οι ίδιοι ότι η Toyota δεν εχει βάλει πολλές λεπτομέρειες για τους εξοπλισμους και έχετε και οι ίδιοι απορίες οπότε ρώτησα αν αυτό ισχύει και εδω όπως δειχνει το βίντεο. Ήμουν σίγουρος ότι θα πάρω απάντηση από κάποιον που το έχει ψάξει παραπάνω και ευχαρίστησα κιολας για την πληροφορία όταν απάντησες αντιστοιχα.
-
Συμφωνω και εγώ Φάνη δεν αξιζει τα επιπλέον λεφτα που ζητά το πουμα εκ πρωτης. Τώρα αν το πουμα είναι καλυτερο δεν μπορω να το γνωρίζω γιατι δεν το εχω δει απο κοντα το τογιοτα ουτε το εφω οδηγήσει όπως το πουμα. Αν οδηγήσω το τογιοτα ειναι απολυτως αδιάφορο, πιο κλουβι απο το πουμα ,με χειρότερη ποιοτητα , και πιο ασχημο μπορει να αλλαξω γνωμη...
Σχετικα΄με το αν τα παιρνει τα λεφτα η τραπεζα ή η τογιοτα είναι απολυτως αδιαφορω για τον καταναλωτη αυτος βλεπει τι βγαινει από την τσεπη του. Και όταν αλλοι έχουν επιτόκιο 2-3 και 4 μοναδες κάτω από της τογιότα το φταίξιμο παει στην τογιοτα που δεν καταγερνει να κανει καλυτερα ντιλ .
Υπάρχουν πολυ καλυτερα επιτοκια σε αλλες μαρκες χωρίς κρυφες χρεώσεις. Και απορω πως η τογιοτα με τις πεισσοτρες πωλησεις στην ελλαδα εχει τα χειροτερα προγραμματα της αγορας.
-
Τελικά συμφωνείς με τον Φάνη ή όχι; Δεν κατάλαβα!
-
Τελικά συμφωνείς με τον Φάνη ή όχι; Δεν κατάλαβα!
Ελιωσα!!
Συμφωνει αν καταλαβα καλα..............8 φορες.
-
Τώρα που το ξανασκέφτηκα τελικά ....δεν συμφωνώ!
Τελικά και καθώς αμάξι δεν θα υπάρχει στις εκθέσεις για καιρό ακόμα ως αναφορά τα πόδιο των πίσω είναι σαν να μπαίνεις στο κανονικό γιαρις; Και απλά υπάρχει διαφορά στο κεφάλι;
Τι πιστεύετε;
-
Τλικά και καθώς αμάξι δεν θα υπάρχει στις εκθέσεις για καιρό ακόμα ως αναφορά τα πόδιο των πίσω είναι σαν να μπαίνεις στο κανονικό γιαρις; Και απλά υπάρχει διαφορά στο κεφάλι;
Τι πιστεύετε;
Xαχα! Τρώει γερά κολλήματα το blog..
Και εμένα είναι βασικό μου ερώτημα αυτό, εμένα μου φαίνεται ότι απλά έχουν προσθέσει χώρο αποσκευών, και σχεδόν τίποτα άλλο.
πάντως για εσένα προσωπικά δεν σου κάνει με τίποτα, καλά ούτε και το Puma, πας καρφί για C suv, όπως και έχεις δηλαδή!
Πάνω σε αυτό, σκεφτόμουν σήμερα ότι η καλύτερη επιλογή, και καταπληκτική λύση για Ελλάδα, θα είναι το Corolla Cross.. τελικά μάλλον αυτό θα είναι το κορυφαίο φθηνό Toyota οικογενειακό SUV.
Για να δούμε και το Bigster, και αυτό θα έχει τρελό ενδιαφέρον για value for money καταστάσεις..
-
Τελικά και καθώς αμάξι δεν θα υπάρχει στις εκθέσεις για καιρό ακόμα ως αναφορά τα πόδιο των πίσω είναι σαν να μπαίνεις στο κανονικό γιαρις; Και απλά υπάρχει διαφορά στο κεφάλι;
Τι πιστεύετε;
Οτι είναι μαζί με puma στα ποιο στεναχωρα για τους πίσω της κατηγορίας. Τωρα από εκεί και πέρα ποσο καλύτερα ή χειρότερα πρεπει να το δεις από κοντα για να βγάλεις συμπεράσματα
-
Φαίνεται, λόγω σχεδίου, να έχει λίγο περισσότερο αέρα για το κεφάλι. Ίσως και στο πλάτος. Ο χώρος για τα πόδια με αυτά που έχω δει από τους Αυστραλούς μου φαίνεται ο ίδιος. Σίγουρα έχει μεγαλύτερο πορτ παγκάζ και αρκετά τετράγωνο ώστε να το εκμεταλλευτείς πλήρως.
-
οπως εχω ξανα-αναφερει, στα SUV υπαρχει η δυνατοτητα λογω αυξημενου υψους, με ιδιο μεταξονιο να παει λιγο πιο πισω η πισω σειρα καθισματων (οπου στο non-SUV θα χτυπαγε σε αλλα εξαρτηματα (και λογω μπαταριων στα υβριδικα κλπ). Αρα μπορουν να ειναι λιγο καλυτερα σε αυτο το θεμα.
Τετοιο σεναριο ειναι πχ και τα Ibiza, Arona οπου το Arona εχει καλυτερους χωρους πισω με ιδιο μεταξονιο.
24 εκατοστα που ειναι μακρυτερο το cross απο το απλο yaris ειναι πολλα για να εχουν παει μονο στο χωρο αποσκευων.
-
Πέρασα τελικά προ ολίγου από Τογιότα.
Γεια σας ενδιαφέρομαι για το αμάξι.
Θέλετε να προπαραγγειλετε;
Ε να το δω πρώτα αν μου κάνει....
Από το Οκτώβρη γεια σας!.....
Δεν ήξερε αν ήταν μεγαλύτερο από το απλό ...
Μπήκα στο απλό οκ μπροστά αφού τερμάτισα κάτω το κάθισμα βολεύτηκα.
Πίσω τραγική κατάσταση δεν ξέρω πόσο μπορεί να αλλάξει στο κρος.
Προφανώς οι εκατοντάδες παραγγελίες αφορούν κόσμο που τους έκανε/βόλευε και το απλό και όταν άκουσαν για το κρος πέταξαν την σκούφια τους δεν εξηγείται αλλιώς.
Πάω για προσφορά. Τον βλέπω να πηγαίνει και αυτός στον υπόλογιδτη του σάιτ.
Του λέω από εκεί θα το βγάλεις ; Αυτό το έκανα ότι βγάζει αυτό είναι;
Ναι μου λέει αυτό!
Μήπως έχει κάποια έξτρα παροχή γιατί το επιτόκιο που λέτε δεν....
Όχι σωστό είναι , μετά άρχισε να μου λέει κάτι ακαταλαβιστικα που ούτε αυτός δεν καταλάβαινε ότι τάχα εξαρτάται από τουςηνες η δόση ! Έλα ρε σοβαρά;
Επιμένω ότι είναι λάθος. Επιμένει ότι είναι σωστό.
Του λέω αλλά πρόγραμμα τράπεζας έχεις ; Βέβαια να στο βγάλω από εκεί. Μου βγάζει από εθνική μου δίνει πράγματι με 8.9% .
Του λέω βγάλε του σάιτ. Τα κάνει βγάζει +10 ευρω!
Λέει δεν ξέρω τι γίνεται. Τον ρωτάω τι ισχύει μου λέει κρατα της τράπεζας το άλλο δεν ξέρω τι έχει πάθει.
-
Όπως σου είπα, από κοντά παίρνεις άλλο χρημαοτοδοτικό από αυτό του site. Και κάποιες αντιπροσωπείες έχουν και με άλλες τράπεζες και πιο χαμηλό επιτόκιο.
-
Δεν ξερω μαλλον πάμε για το corolla cross που ειπε και ο dublin.
μήκος 4,46 μ., πλάτος 1,82 και ύψος 1,62 προσφέροντας άνετη φιλοξενία σε πέντε ενηλίκους επιβαίνοντες. Το πορτ μπαγκάζ ξεκινά από τα 487 λίτρα....
-
Όπως σου είπα, από κοντά παίρνεις άλλο χρημαοτοδοτικό από αυτό του site. Και κάποιες αντιπροσωπείες έχουν και με άλλες τράπεζες και πιο χαμηλό επιτόκιο.
Ξερεις καποια που εχει με μικροτερο?
αν δεν επεμενα Φανη την δοση απο το σαιτ θα μου εδινε ομως ο αετος!!!
-
Ξερεις καποια που εχει με μικροτερο?
αν δεν επεμενα Φανη την δοση απο το σαιτ θα μου εδινε ομως ο αετος!!!
Ναι ρε συ δεν ασχολούνται οι πωλητές, αφού πουλάνε μόνα τους τα αυτοκίνητα, για αυτό έχει από τους χειρότερους πωλητές η Τογιότα. Λίγοι ασχολούνται.
Δοκίμασε Παπαδαμαντίου και Λάμδα για άλλα επιτόκια, έτσι μου έχουν πει αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Ίσως και Πασπαλιάρης και Γιαννίτσας.
-
Ενδιαφερον για μετρησεις του Hybrid :
Λογικο το 10.5 στο 0-100 οταν το απλο yaris βγαζει 10. Περιεργο που η Toyota το δηλωνει 11.7 στα μερη μας, εκτος αν στο ευρωπαικο spec εχουν αρνητικα αποτελεσματα οι μειωμενοι ρυποι που δηλωνει.
-
Και στα suzuki η εταιρία δηλώνει περισσότερα από την πραγματικότητα.
-
Tkin73 wrote:
Στο σενάριο που έκανα για το σταιλ με 9000 (38.5% προκαταβολή δλδ μεγάλο ποσό) μεταξύ του 8.9% που λέει η Τογιότα και του πραγματικού που υπολογιζουν η διαφορά είναι 904 ευρώ! Αν πέσει στα 7000 η προκαταβολή η διαφορά είναι 1029!
Οπότε όποιος πάει για δόσεις στην Τογιότα να το ξανασκεφτει και να ρωτήσει επιτέλους γιατί γράφουν 8.9 αλλά υπολογίζουν με 10.3 προφανώς εκεί θα προκύψει μια χοντρή έξτρα χρέωση που δεν εμφανίζεται....
To ποσό που σου βγαίνει είναι ενδεικτικό, το γράφει:
• Το τελικό επιτόκιο, το τελικό ποσοστό προκαταβολής, ο τελικός αριθμός μηνιαίων δόσεων και το τελικό ποσό που θα καταβάλετε κάθε μήνα θα καθορίζεται από την τράπεζα η οποία θα εγκρίνει το δάνειό σας.
Επίσης, είναι και θέμα πως το υπολογίζεις, τη βάση ημερών χρησιμοποιείς, πότε γίνεται ο υπολογισμός του τόκου κλπ. Δεν είναι τόσο απλό και σίγουρα δεν είναι θέμα της Τογιότα, αλλά της εκάστοτες τράπεζας.
Καλημέρα παιδιά το έχω ξαναγράψει εμένα πριν κάνα 2 εβδομάδες μου βγάλανε από τράπεζα Πειραιώς για chr 1.8 με επιτόκιο συνολικό 7% το έκανα υπολογισμό και όντως ήταν 7,εχει δίκιο ο Φανης είναι και σε ποια τράπεζα θα βγει
-
Έχει κάποια προϋπόθεση στην προκαταβολή;
-
Έχει κάποια προϋπόθεση στην προκαταβολή;
Δεν ξέρω, εγώ όταν πήγα τους είχα ρωτήσει για το πρόγραμμα flex και μου είπαν δεν συμφέρει, προκαταβολή τους είχα πει 9000
-
Τι να συμφέρει βρε παιδιά το flex ! Μιλάμε για το ακριβότερο μπαλουν στην ιστορία των δανείων! 7.5! Όταν το γκρουπ δίνει αντίστοιχα μπαλουν 3.9% !
Αμάξι των 23000 και ζητά τελική δόση 11000 όσο ζητούν αμάξια με 30000!
Toyota Yaris Cross