-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Οι ανεμοθραυστες γνησιοι ποσο κοστιζουν? Για συνεγερμο μεχρι 300 ευρω οχι ενσωματομενο στο κλειδι ποιον προτείνεται ?
Η αντιπροσωπεία μου είχε βάλει δώρο Vodafone-Cobra τότε δεν ήξερα αλλά λένε οι συναγερμοί Pandora ότι είναι καλοί.
Οι ανεμοθραυστες μόνο Japan, κανονικά έπρεπε η Τογιοτα να ρωτάει τους πελάτες τι χρειάζονται και όχι να φέρνει κάτι αδιάφορα αξεσουάρ. -
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Διαβασα κ εμαθα (παλι) τοσα πολλα και θα ηθελα να εκφρασω και 'γω την αποψη και την εμπειρια μου με το αυτοκινητο
Καλώς τον και καλή χρονιά
Να μας πεις την άποψή σου ελπίζω περιληπτικά όχι ολόκληρο σεντόνι .
Το δικό μου το τακτοποίησα- Άλλαξα τα λαμπάκια της πλαφονιεράς με led και έβαλα του ατμοσφαιρικού φωτισμού που είχε καλώδια αλλά δεν είχε λαμπάκια
- μου φτιάξανε την εφαρμογή μην ενεργοποιεί το συναγερμό στην απομακρυσμένη εκκίνηση
- έβαλα ανεμοθραυστες ορίτζιναλ οπότε δεν ακούω σφυρίγματα ούτε κλέφτικα, ούτε πονηρά (πσσσ)
- έβαλα και ppf στα φανάρια και τα πίσω piano black μη μου τα γρατζουνάνε οι γάτες στη πυλωτή.
Αυτά και καλή συνέχεια
Ευχαριστω Προ! Χαιρομαι που ειμαι παλι εδω ειναι η αληθεια...
Χα χα χα... Και σκεφτομουν για 'σεντονι', μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα...
Τα διαβασα αυτα που εκανες στο νημα, βρηκα ενδιαφερον το 3 & 4
Ειδα και το κοστος λιγο φευγατο και αναρωτιομουν για κοστος τελωνειου...
Για ενα δισκο βινυλιου δινουμε μεχρι και 25% παραπανω... Και αναρωτιεμαι... Για τοσο μεγαλο ποσο τι tax εχει αραγε...Ηθελα να βαλω απο την αρχη στα φαναρια και στη μασκα αλλα δε μου εμεινε σειρα γιατι δεν ειχε τοτε αυτες που ηθελα το καταστημα που παω για μεμβανες... Πρεπει να το κανω... Τα piano black μου εχουν στιγμα απο αντιλιακο/λαδι, καποιος ακουμπησε εκει και εχουν θαμπωσει σε εκεινο το σημειο γιατι εχει ποτησει μεσα και δε φευγει... ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το κανουμε ολοι και για αυτο το λογο...
Δε μου πολυαρεσε εν καιρο ο ατμοσφαιρικος που εκανα δοκιμαστικα με LED μπλε λαμπακια σε διαφορα σημεια. Ουτε του αναπτηρα πια αναβω...
Αλλα led την πλαφονιερα ειναι απαραιτητα...
Θελω και εγω καποια στιγμη να τα αλλαξω...
Πολυ σκοταδι το βραδυ...Θα σου πω εγω που παρελαβα προσφατα (ανεμοθραυστες, οχι αυτοκινητο...)
Κοστος 131 EUR
Μεταφορικα 64 ΕUR
Τελωνειο 57 EURΗ παραγγελια εγινε στο buyee.jp και ηταν οι οriginal Toyota, ειχε επιλογη στο checkout να κανεις edit to τιμολογιο (εβαλα gift αλλα δεν πετυχε) και να επιλεξεις courier (εβαλα EMS).
Eχω διαβασει και περιπτωσεις που παρελαβαν χωρις τελωνειο οποτε ή παραγγελνεις απο αλλο εμπορο ή παιζεις με το edit του τιμολογιου και την courier που επιλεγεις.
-
@yan5573
Καλά τους πήρες EMS είναι πιο φτηνή επιλογή, DHL είναι γρήγορη αλλά κοπανάει ένα 40αρι για την διεκπεραίωση συν τελωνείο.
Ο yamato 175$ + 100 FedEx + 40 τελωνείο -
Βλέπω τα μεταφορικά είναι το 1/3 της τελικής τιμής , μήπως συμφέρει ομαδική παραγγελία; έστω και δυο τρείς να μαζευτούν κάτι γλυτώνουν ...
-
Δε μου πολυαρεσε εν καιρο ο ατμοσφαιρικος που εκανα δοκιμαστικα με LED μπλε λαμπακια σε διαφορα σημεια. Ουτε του αναπτηρα πια αναβω...
Πολυ σκοταδι το βραδυ...Τα led στη πλαφονιερα πάντως τα πήρα φτηνά 6 ευρώ και τα έβαλα μόνος.
Ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D χαμηλώνει τουλάχιστον αυτά που αγόρασα στη Τογιοτα, για τα άλλα από τον αλί δε ξέρω. -
@yan5573
Καλά τους πήρες EMS είναι πιο φτηνή επιλογή, DHL είναι γρήγορη αλλά κοπανάει ένα 40αρι για την διεκπεραίωση συν τελωνείο.
Ο yamato 175$ + 100 FedEx + 40 τελωνείοΝαι, με DHL εχεις σιγουρο το τελωνειο, οχι οτι το γλιτωσα τελικα..
Να σε ρωτησω, τους τοποθετησες μονος σου ή καλυτερα να τους δωσω στην αντιπρσωπεια οταν παραλαβω να τους περασουν;
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι, με DHL εχεις σιγουρο το τελωνειο, οχι οτι το γλιτωσα τελικα..
Να σε ρωτησω, τους τοποθετησες μονος σου ή καλυτερα να τους δωσω στην αντιπρσωπεια οταν παραλαβω να τους περασουν;
Μόνος μου τους έβαλα αλλά το πρόβλημα ήταν οι οδηγίες στα γιαπωνέζικα και έκανα google translate με κάμερα για να καταλάβω τι γράφει
διάβασε τις οδηγίες και άμα δε καταλαβαίνεις ρώτα πόσο θέλουν στη Τογιοτα -
Αυτοί για κάτι πιο οικονομικό θα κάνουν δουλειά;;; € 89,18 53%OFF | 4pcs Car Side Window Visor For Toyota Yaris Cross XP210 2022 Accessories 2021 2023 Windshields Smoke Rain Guard Cover Deflector
https://a.aliexpress.com/_mrXuYEIΚαι σετ led λάμπες σε μπλε ή άσπρο € 12,23 40%OFF | BADEYA 11Pcs LED Interior Map Dome Light Kit For Toyota Yaris Cross 2020 2021 2022 Car Led Bulbs Accessories Canbus No Error
https://a.aliexpress.com/_mtE5yIe -
- Άλλαξα τα λαμπάκια της πλαφονιεράς με led και έβαλα του ατμοσφαιρικού φωτισμού που είχε καλώδια αλλά δεν είχε λαμπάκια
Την πλαφονιέρα πώς την ξεκούμπωσες;
-
Είχα δει ένα Γάλλο που τη ξεκουμπωνε με τα χέρια δεξιά και αριστερά όπως τη κοιτάς τη πλαφονιερα αλλά τίποτα και λέω άστο θα κάνω ζημιά
Εκεί που έψαχνα στο γιουτιουμπ είδα ένα γιαπωνέζο (share style) έβαζε τα δάχτυλα από τη μπροστινή πλευρά που είναι το παρμπρίζ.
Έτσι το δοκίμασα από μπροστά μεταξύ ταπετσαρίας και πλαφονιερας και ξεκουμπωσαν τα κλιπ εύκολα. -
Διαβασα κ εμαθα (παλι) τοσα πολλα και θα ηθελα να εκφρασω και 'γω την αποψη και την εμπειρια μου με το αυτοκινητο
Το δικό μου το τακτοποίησα- Άλλαξα τα λαμπάκια της πλαφονιεράς με led και έβαλα του ατμοσφαιρικού φωτισμού που είχε καλώδια αλλά δεν είχε λαμπάκια
- μου φτιάξανε την εφαρμογή μην ενεργοποιεί το συναγερμό στην απομακρυσμένη εκκίνηση
- έβαλα ανεμοθραυστες ορίτζιναλ οπότε δεν ακούω σφυρίγματα ούτε κλέφτικα, ούτε πονηρά (πσσσ)
- έβαλα και ppf στα φανάρια και τα πίσω piano black μη μου τα γρατζουνάνε οι γάτες στη πυλωτή.
Αυτά και καλή συνέχεια
Για ενα δισκο βινυλιου δινουμε μεχρι και 25% παραπανω... Και αναρωτιεμαι... Για τοσο μεγαλο ποσο τι tax εχει αραγε...Ηθελα να βαλω απο την αρχη στα φαναρια και στη μασκα αλλα δε μου εμεινε σειρα γιατι δεν ειχε τοτε αυτες που ηθελα το καταστημα που παω για μεμβανες... Πρεπει να το κανω... Τα piano black μου εχουν στιγμα απο αντιλιακο/λαδι, καποιος ακουμπησε εκει και εχουν θαμπωσει σε εκεινο το σημειο γιατι εχει ποτησει μεσα και δε φευγει... ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το κανουμε ολοι και για αυτο το λογο...
Πολυ σκοταδι το βραδυ...Θα σου πω εγω που παρελαβα προσφατα (ανεμοθραυστες, οχι αυτοκινητο...)
Κοστος 131 EUR
Μεταφορικα 64 ΕUR
Τελωνειο 57 EURΗ παραγγελια εγινε στο buyee.jp και ηταν οι οriginal Toyota, ειχε επιλογη στο checkout να κανεις edit to τιμολογιο (εβαλα gift αλλα δεν πετυχε) και να επιλεξεις courier (εβαλα EMS).
Eχω διαβασει και περιπτωσεις που παρελαβαν χωρις τελωνειο οποτε ή παραγγελνεις απο αλλο εμπορο ή παιζεις με το edit του τιμολογιου και την courier που επιλεγεις.
Xμμ... ΟΚ στα 25% περιπου, δε ξεφευγει παραπανω...
το γνωριζω buyee αλλα επειδη μου εμοιαζε κατι σαν ebay (το οποιο δε αρεσει) και δεν εχω εντρυφησει στη φιλοσοφια του δε ασχοληθηκα. Αλλα δε ειχα προσεξει οτι εχει και αξεσουαρ αυτοκινητου. Απο τον Προεδρο το διαβασα...
Ειναι οι ιδιοι με @a65? Ενας ειναι ο γνησιος? Αυτο που αναφερε ο Προεδρος σε σχεση με τη μη φθορα στις μεμβανες το θεωρω σημαντικο...
Yπαρχει η επιλογη αποστολης με πλοιο?
Στην εναρξη των lockdown οι παραγγελιας μου δρομολογουνταν με πλοιο, δεν υπηρχε αλλος τροπος, αλλα κανανε 3 μηνες περιπου... Κοστος χαμηλοτερο... Αλλα παλι το % του φορου δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα...
-
@yan5573
Ο yamato 175$ + 100 FedEx + 40 τελωνείοΠοσο ζυγισουν? Μου φαινεται υπερβολικο το ποσο για βαρος στο 1,5 κιλο περιπου με συσκευασια (οπως το φανταζομαι)...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Βλέπω τα μεταφορικά είναι το 1/3 της τελικής τιμής , μήπως συμφέρει ομαδική παραγγελία; έστω και δυο τρείς να μαζευτούν κάτι γλυτώνουν ...
Kαλοταξιδο και κατ ιδιαν, νομιζω ειναι καλη ιδεα αλλα θα ειναι αναλογικα και τα μεταφορικα χωρις μεγαλη διαφορα...
Αγοραζα συνεχεια διαφορα πραγματα απο Ιαπωνια (να σκεφτειτε οτι πρωτη αγορα απο Aliexpress εκανα το 2015), μαλιστα δεν ειχα Η/Υ και πηγαινα σε ιντενετ καφε και με απλες ταχυτητες, πριν ερθει το ISDN εδω... 2002...
Αλλα μετα το 2007-2008, δε θυμαμαι ακριβως, οταν βαλανε τους φορους και η ισοτιμια με το YEN αλλαξε πολυ τις μειωσα η παραγγελιες σε γνωστους... Μετα την πανδημια ομως ολα και ολοι αλλαξανε με τις μετακινησεις (τους)...
-
Πολυ σκοταδι το βραδυ...Τα led στη πλαφονιερα πάντως τα πήρα φτηνά 6 ευρώ και τα έβαλα μόνος.
Ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D χαμηλώνει τουλάχιστον αυτά που αγόρασα στη Τογιοτα, για τα άλλα από τον αλί δε ξέρω.Σε θαυμαζω... Δε τολμω να βαζω χερι παντου...
Προτιμω να επιλεξω καποιον που ξερει...Ειδα και το βιντεο που αλλαζε ο Ιαπωνας τον ατμοσφαιρικο το οποιο ποσταρε καποιος χρηστης στο νημα... Το να σπασω ενα κλιπ δε το εχω σε τιποτα αφου δε ξερω τη φιλοσοφια τους...
Γινεται ομως στα ACTIVE PLUS?
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα καπου ειχα διαβασει στο νημα οτι απο STYLE και κατω δεν υπαρχουν τα καλωδια ενω στη παραπανω εκδοση απλα τα LED... Δεν ειμαι σιγουρος ομως για αυτο που γραφω...
Ενδιαφερον οτι στο D αυτοματα χαμηλωνουν...
Αnyway, να σου αναφερω επισης οτι το θεμα με το τριξιμο στη πορτα που στο ηχειο που σου ειχα αναφερει πριν εξαφανιστω απο το forum, τακτοποιηθηκε αμεσα και ευκολα στη πρωτη συντηρηση. Ηταν ενα καλωδιο στη πορτα το οποιο ειχε φυγει απο το κλιπ του...
-
Αυτοί για κάτι πιο οικονομικό θα κάνουν δουλειά;;; € 89,18 53%OFF | 4pcs Car Side Window Visor For Toyota Yaris Cross XP210 2022 Accessories 2021 2023 Windshields Smoke Rain Guard Cover Deflector
https://a.aliexpress.com/_mrXuYEIΚαι σετ led λάμπες σε μπλε ή άσπρο € 12,23 40%OFF | BADEYA 11Pcs LED Interior Map Dome Light Kit For Toyota Yaris Cross 2020 2021 2022 Car Led Bulbs Accessories Canbus No Error
https://a.aliexpress.com/_mtE5yIeΔεν θα επερνα το πρωτο απο Κινα η 'Κινεζικο'...
LED ΟΚ αλλα και παλι μονο λογο χαμηλου κοστους...
Τα παντα σχεδον (απο εκει) εμφανιζουν ενα θεμα καποια στιγμη...Καλυτερα απο Ελλαδα και ας ειναι ακριβοτερα...
-
Δεν θυμάμαι εαν το εχω ξαναγράψει , εχω αλλάξει με led τα φώτα στην πλαφονιέρα και τον χώρο αποσκευών πλήρωσα ηλεκτρολόγο 15€ ο οποίος άνοιξε το τεχνικό πρόγραμμα της toyota και μελετούσε κανα τέταρτο πως θα βγάλει την πλαφονιέρα .
Γενικά όλα αυτά τα πλαστικά σπάνε εύκολα πράγμα που διαπίστωσα όταν πήγα να βγάλω τα λαμπάκια της πινακίδας , το ενα συγκρότημα το έσπασα , ευτυχώς είχα τα αντίστοιχα απο το παλιό μου yaris και το έβαλα , μου είχαν μείνει οταν άλλαξα όλο το συγκρότημα με led ,αυτά ήταν
Εννοείται οτι έκανα δοκιμή στο καινούργιο αλλα δε μπαίνουν παρότι είναι ολόιδια γιατί το διάφανο κομμάτι δεν βγαίνει είναι fix ,,,
-
@City-Pop
Εντάξει στη Τογιοτα που πάω ευγενικοί είναι και εξυπηρετικοί αλλά κάτι πήγα να πω ότι είναι χαμηλός ο φωτισμός κλπ. και μου λέει όσα έδωσες συν 1χιλ και έμεινα
Οπότε λέω θα το παλέψω μόνος μου (μηχανικός ε.ν.)
Άλλο θέμα, λόγω νομοθεσίας Ευρώπης και προστασίας προσωπικών δεδομένων από 1/1/22 δε μπορείς να κάνεις αγορά απευθείας από Japan θέλει πράκτορα οπότε το buyee.jp κάνει αυτή τη δουλειά τα αγοράζει από γιαπωνέζους εμπόρους τα πηγαίνει σε δικές του αποθήκες και στα στέλνει.
Τι να κάνουμε αφού δε τα φέρνει η Τογιοτα Ευρώπης -
Αυτά και καλή συνέχεια
Κοστος 131 EUR
Μεταφορικα 64 ΕUR
Xμμ... ΟΚ στα 25% περιπου, δε ξεφευγει παραπανω...
το γνωριζω buyee αλλα επειδη μου εμοιαζε κατι σαν ebay (το οποιο δε αρεσει) και δεν εχω εντρυφησει στη φιλοσοφια του δε ασχοληθηκα. Αλλα δε ειχα προσεξει οτι εχει και αξεσουαρ αυτοκινητου. Απο τον Προεδρο το διαβασα...
Ειναι οι ιδιοι με @a65? Ενας ειναι ο γνησιος? Αυτο που αναφερε ο Προεδρος σε σχεση με τη μη φθορα στις μεμβανες το θεωρω σημαντικο...
Yπαρχει η επιλογη αποστολης με πλοιο?
Στην εναρξη των lockdown οι παραγγελιας μου δρομολογουνταν με πλοιο, δεν υπηρχε αλλος τροπος, αλλα κανανε 3 μηνες περιπου... Κοστος χαμηλοτερο... Αλλα παλι το % του φορου δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα...
Nαι, ειναι ο αυθεντικος κωδικος προιοντος 08162-52050 αυτο το τσεκαρα προσεκτικα πριν προχωρησω
Δεν θυμαμαι να εχει επιλογη εκτος κουριερ
Για ενα φιλο που ρωταει για βαρος κλπ, και επειδη πανε ογκομετρικα ειναι 2,5 κιλα και εχει μηκος πανω απο 120-130 εκ
-
-
70€ να τα περάσουν ενώ σε 30 δευτερόλεπτα αλλάζεις και τα δύο!
Toyota Yaris Cross