-
Σου είπαν ότι αλλάζει η τιμή που έκλεισες για την παραγγελία και θα την ακυρώσεις? Και εγώ έχω παραγγείλει από μέσα Ιούνη στην πεζω. Στο χαρτί της παραγγελίας αναφέρει πως οι τιμές υπολογίζονται με το τωρινό σύστημα και πως στην πορεία εάν αλλάξει αυτό το σύστημα (όπως και έγινε) θα υπολογιστούν με τον νέο τρόπο.
Στην περίπτωση μου θα μειωθεί ελάχιστα η τιμή (ΛΤΠΦ 16960κάτι ευρώ)
Στέκει να με πάρουν και να μου πουν ότι : αδερφέ, αλλάξανε τα τέλη και αυξήσαμε τις τιμές οπότε θα σου ακριβύνει και η παραγγελία?
Εγώ σκεφτόμουν να τους πω να προσθέσω και κάτι ακόμα σε εξοπλισμό εάν δεν έχει μπει για παραγωγή
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Ότι αφού θα μειώνονταν τα τέλη ταξινόμησης, θα είχα την ευκαιρία να προσθέσω ένα ακόμη από τα δυο τρία έξτρα που μου άρεσαν αλλά δεν είχα προσθέσει, για να μην ανέβει άλλο η τιμή (αν προλάβαινα φυσικά την παραγγελία). Αλλά ..............
Δεν ξέρω τι θα σου πουν από την Πεζώ. Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν πει πως η τιμή του αυτοκινήτου είναι αυτή με την οποία φθάνει από το εργοστάσιο στο τελωνείο. Είχε γίνει αύξηση όμως με νέο τιμοκατάλογο στις 7-7-2020. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι η αύξηση που ήταν να γίνει έγινε. Κι έτσι δόθηκε η παραγγελία στις 24-7-2020. Που να φανταστούμε ότι το εργοστάσιο θα αλλάξει πάλι τιμές. Κι ο πωλητής με τον οποίο συνεργάζομαι χρόνια και έχουμε αρκετά φιλικές σχέσεις, έπεσε από τα σύννεφα μόλις τον πήρα και του είπα να κοιτάξει το νέο τιμοκατάλογο που βγήκε σήμερα (δεν τον είχε δει μέχρι εκείνη τη στιγμή). Συμφωνήσαμε να πάρουμε και οι δύο αύριο τηλέφωνο στην Kosmocar. -
Lakisof wrote:
Τι επιτέλους; ........ Αύξησαν καπάκι τους τιμοκαταλόγους. Τουλάχιστον η Skoda που με ενδιέφερε, έβγαλε σήμερα 3-8-2020 καινούργιο τιμοκατάλογο. 600€ πάνω το αυτοκίνητο που με ενδιέφερε και που παρήγγειλα την εβδομάδα που μας πέρασε. Και σημειωτέον ότι είχε βγάλει πάλι νέο τιμοκατάλογο στις 8-7-2020 και είχε πάρει αύξηση 400€. Είπα κι εγώ ότι αυτή ήταν η αύξηση της χρονιάς. Σύνολο ένα χιλιάρικο σε λιγότερο από μήνα. Καλά τα έλεγαν κάποια παιδιά εδώ μέσα πριν λίγο καιρό. Ότι μόλις μειωθούν λίγο τα τέλη ταξινόμησης θα αυξήσουν τις τιμές και έρθει μία η άλλη.
Όμως εγώ θα την ακυρώσω αύριο την παραγγελία.
Υ.Γ. Και είχε γίνει, τώρα που το θυμήθηκα κι άλλη αύξηση τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο.
Τα ανεβασε ολα ή συγκεκριμενα αυτο που παρήγγειλες? Καλα κανεις και θα το ακυρωσεις !!!
Αλέξανδρε, απ' ότι βλέπω τώρα, όχι.
Είναι πιο περίπλοκο το πράγμα. Συμβαίνει το εξής:Σε κάποια, ενώ έχουν αυξήσει τη ΛΤΠΦ (σχετικά λίγο όμως), η ελάττωση των τελών ταξινόμησης αλλά και του ΦΠΑ υπερτερούν. Κι έτσι η τελική βασική τιμή του αυτοκινήτου έχει μειωθεί.
Σε κάποια άλλα όμως (όπως και στο δικό μου), έχει γίνει πιο μεγάλη αύξηση στην ΛΤΠΦ, συνεπώς και του ΦΠΑ και η ελάττωση των τελών ταξινόμησης υστερεί αρκετά των προηγούμενων αυξήσεων. Έτσι η τελική βασική τιμή του αυτοκινήτου είναι αυξημένη.Ένα πράγμα μόνο με κολλάει στο να το ακυρώσω.
Ότι θα έχω το αυτοκίνητο (θεωρώ κατά 99%) πριν την αλλαγή του χρόνου. Δεν ξέρω μήπως με την αλλαγή από NEDC σε WLTP οι τιμές ανέβουν περισσότερο.
Τι γνώμη έχετε;Υ. Γ. Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω γράψει δυο-τρία μηνύματα εδώ στο φόρουμ και είναι τα πρώτα μου, να πω ότι χαιρετώ όλα τα παιδιά προς όλες τις κατευθύνσεις. Με λένε Ηλία και είμαι από τη Λευκάδα.
-
Στην Ελλάδα είμαστε.
Μία η άλλη θα τα φέρουν.
Σιγά μη χάσουν λεφτά για να κερδίσει ο καταναλωτής. -
Στην ΠΕΖΩ που κοίταξα σήμερα και συγκεκριμένα για το 2008 με τιμοκατάλογο στις 20/7 δεν παρατήρησα διαφορά στις τιμές. Ίδιες μου φαίνονται και στην ΛΤΠΦ και στην τελική..
Τότε τι σκάγαμε να αλλάξουν τα ττ τόσο καιρό άμα είναι να πληρώνουμε τα ίδια? Απλά για να μπορούμε να βάλουμε έξτρα εξοπλισμό χωρίς να την φάμε στα μπούτια ε?!
-
Αφου δεν εβγαλε νεο τιμοκαταλογο με τα νεα ΤΤ ακομα η Πεζω, πως να αλλαξουν οι τιμες ?
-
Αφου δεν εβγαλε νεο τιμοκαταλογο με τα νεα ΤΤ ακομα η Πεζω, πως να αλλαξουν οι τιμες ?
Δηλώνω ένοχος. Δεν είχα πιει ικανοποιητικές ποσότητες καφέ!!
Ψάρωσα με το 20/7 αλλα τώρα θυμήθηκα οτι προχθές πήρε ΦΕΚ ..
-
Όπως είπαν ήδη κάποιοι και οι δικές μου πληροφορίες απο έμπιστο πωλητή δυστυχώς το ίδιο λένε. Θα υπάρξει αύξηση των τιμών από τη μεριά των εργοστασίων στην αγορά μας..
Ειναι απλά αστείο το παρωχημένο σύστημα με τα σκαλοπάτια στις τιμές προ φόρων..
Τα αμάξια γενικά ακριβαινουν αναγκαστικά με τις προσθήκες των νέων συστημάτων ασφαλείας και θα συνεχίσουν να το κάνουν
-
Φίλε Ηλία με το καλό μας ήρθες μαζί με τα νέα Τ.Τ! Αν το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει βγάζει WLTP 120 κ πάνω τότε 100% θα είναι ακριβότερο από 1/1/21. Αν είναι 100-120 εξαρτάται περισσότερο από την εισαγωγική, εγώ είχα προβλέψει μικρή άνοδο, και κάτω από 100 στα ίσα ή μείωση.
Τουλαχιστον σε Skoda και Citroen που κοίταξα πρόσφατα, πολύ πριν την εφαρμογή, έχουν αυξήσεις περίπου στο 90% των οχημάτων. Κάποιες βασικές εκδόσεις έχουν πτώση και μάλλον με λιγότερο προσφερόμενο εξοπλισμό.
Τώρα στο C3 είχαν αύξηση από 130€ μέχρι 400€ νομίζω, δεν θυμάμαι ακριβώς, απλά μου έκανε εντύπωση όπως και η Skoda που είναι value κατασκευαστές ότι είχαν τέτοιες αυξήσεις. 300-600€ σε αυτοκίνητα 14-20.000€ είναι μετρήσιμο μέγεθος νομίζω.
Χρόνια το λέγαμε κάποιοι ότι παίρνουμε φοβερές τιμές αντιπροσωπείας σε πολλά αυτοκίνητα, τώρα θα δούμε τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομίας μας.
Πάντως δεν περίμενα τόσο γρήγορα αντανακλαστικά από τις εταιρίες, περίμενα σταδιακές αυξήσεις από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο, αυτοί έκαναν πρώτη αύξηση προ νέου Φ.Ε.Κ. Απίστευτο.
-
Πάντως δεν περίμενα τόσο γρήγορα αντανακλαστικά από τις εταιρίες, περίμενα σταδιακές αυξήσεις από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο, αυτοί έκαναν πρώτη αύξηση προ νέου Φ.Ε.Κ. Απίστευτο.
Έτοιμες είχαν τις τιμές εδώ και μήνες και περίμεναν απαλά να ανακοινωθεί!!
-
Φίλε Ηλία με το καλό μας ήρθες μαζί με τα νέα Τ.Τ! Αν το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει βγάζει WLTP 120 κ πάνω τότε 100% θα είναι ακριβότερο από 1/1/21. Αν είναι 100-120 εξαρτάται περισσότερο από την εισαγωγική, εγώ είχα προβλέψει μικρή άνοδο, και κάτω από 100 στα ίσα ή μείωση.
Τουλαχιστον σε Skoda και Citroen που κοίταξα πρόσφατα, πολύ πριν την εφαρμογή, έχουν αυξήσεις περίπου στο 90% των οχημάτων. Κάποιες βασικές εκδόσεις έχουν πτώση και μάλλον με λιγότερο προσφερόμενο εξοπλισμό.
Τώρα στο C3 είχαν αύξηση από 130€ μέχρι 400€ νομίζω, δεν θυμάμαι ακριβώς, απλά μου έκανε εντύπωση όπως και η Skoda που είναι value κατασκευαστές ότι είχαν τέτοιες αυξήσεις. 300-600€ σε αυτοκίνητα 14-20.000€ είναι μετρήσιμο μέγεθος νομίζω.
Χρόνια το λέγαμε κάποιοι ότι παίρνουμε φοβερές τιμές αντιπροσωπείας σε πολλά αυτοκίνητα, τώρα θα δούμε τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομίας μας.
Καλώς σας βρήκα Dublin,
Με NEDC είναι 103. Υπάρχει και μια περίπτωση το MY21 να κάτσει και ακριβώς στο 100, οπότε να πάρει και την μείωση του 5%, αλλά δεν το ξέρουν ακόμη με βεβαιότητα στην Kosmocar. Γι' αυτό λέω να μην ακυρώσω. Το σκέφτομαι όμως ακόμη γιατί τους έχω πολλά νεύρα. -
Dublin wrote:
Έτοιμες είχαν τις τιμές εδώ και μήνες και περίμεναν απαλά να ανακοινωθεί!!
Έτσι ακριβώς Φάνη. Γι΄αυτό έβγαλαν πρώτα ένα τιμοκατάλογο στις 7-7 με κάποιες αυξήσεις. Και το είχαν σχεδιάσει μόλις θα ξανάβγαζαν νέο με τα νέα τέλη ταξινόμησης ( 3-8 ) να περάσουν και την υπόλοιπη αύξηση. Να μην έρθει όλη μαζί. Για τη Skoda μιλάω τώρα έτσι; Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες.
-
Καταρχήν καλησπέρα στην παρέα από τον νέο
Σκέφτομαι να αγοράσω ελαφρώς μεταχειρισμένο από την Γερμανία, έχει καταλάβει κανείς τι εννοεί ο νομοθέτης για τα αυτοκίνητα με 1η Αδ.Κυκλ. μετά την 31/08/2019; Είναι μηδενική η επιπλέον επιβάρυνση;
Η παραγραφος έχει ως εξής:Για επιβατικά αυτοκίνητα της παρ. 1, τα οποία:
α) πληρούν εκ κατασκευής τις προδιαγραφές ορίων εκπομπών EURO 6 με τελευταία ημερομηνία ταξινόμησης ως προς την πρώτη ταξινόμηση έως και 31.8.2018, όπως αυτά ορίζονται στους Κανονισμούς 715/2007 (ΕΚ) και 692/2008 (ΕΕ) ή 2017/1151 (ΕΕ) ή μεταγενέστερους τροποποιητικους αυτών, ή τις προδιαγραφές του Κανονισμού 595/2009 (ΕΚ) Euro VI, με τελευταία ημερομηνία ταξινόμησης ως προς την πρώτη ταξινόμηση έως και 31.8.2019 οι συντελεστές της περ. α’ της παρ. 2 προσαυξάνονται κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%).
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος τα αυτοκίνητα με τεχνολογία που εφαρμόστηκε υποχρεωτικά για όσα αυτοκίνητα μπήκαν σε κυκλοφορία μετά από αυτές τις ημερομηνίες και είναι υποχρεωτικά τεχνολογίας:
Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC (Αρχικά γράμματα τύπου:DG) και
Euro 6d-ISC (Αρχικά γράμματα τύπου:ΑΜ)
σωστά;Πραγματικά έχω καταμπερδευτεί...Γενικά περιμένω τον νόμο εδώ κ καιρό για να αγοράσω ελαφρώς μεταχειρισμένο από την Γερμανία και τα έκαναν μπάχαλο πάλι, σε νόμο και τελωνεία...
-
καλησπερα στο forum μετα απο καιρο.Φιλε wolflycos ειμαι και εγω σε μακρα αναμονη για τις περιβοητες αλλαγες και θελοντας και μη θα πρεπει να φερω νεο αμαξι για την οικογενεια .
Απ οτι εχω καταλαβει (ισως κανω λαθος να με διορθωσει καποιος ) για να μην εχεις επιβαρυνση 50% αυτο σημαινει ουσιαστικα οτι:
ή πας για euro 6d ,d temp με 1η αδεια μετα την 31-8-2018
ή πας αμεσως πιο πισω απο το euro d (δηλαδη euro 6c ) με 1η αδεια μετα την 31-8-2019 Αυτο εχω ψιλοκαταλαβει εγω μεχρι τωρα- θελει καλη αναγνωση των σχετικών πινακων των ευρωπαικων κανονισμων
Πρακτικα οι πραπανω κατηγοριες πολυ νεων αυτοκινητων κατα την γνωμη μου δεν συμφερουν επ ουδενι για εισαγωγη.Τα προσεγμενα αμαξια με σχετικα λιγα χλμ ειναι αρκετα ακριβα και ουσιαστικα πληρωνεις και ενα 65-70 % του τελους ταξινομησης για 2ετιας ή το 80%-85% για αμαξι 1 ετους
Εγω σκεφτομαι να κινηθω σε 4,5-5ετιας αυτοκινητο με 1η αδεια μετα την 31-8-2015 με την προσαυξηση του Τ.Τ κατα 50%
Επισης κοιταω και τα υβριδικα πλεον... γιατι η μειωση εκει ειναι σημαντικη .
Αλλωστε θεωρω οτι η υβριδικοτητα και η ηλεκτροκίνηση δεν ειναι πια προ των πυλων αλλα εντος ων τειχων.Θα το δουμε συντομα αυτο με την επελαση των κινεζικων ηλεκτρικων αυτοκινητων-κατι αναλογο με τα κινεζικα smartphnes
-
Dublin wrote:
Καλώς σας βρήκα Dublin,
Με NEDC είναι 103. Υπάρχει και μια περίπτωση το MY21 να κάτσει και ακριβώς στο 100, οπότε να πάρει και την μείωση του 5%, αλλά δεν το ξέρουν ακόμη με βεβαιότητα στην Kosmocar. Γι' αυτό λέω να μην ακυρώσω. Το σκέφτομαι όμως ακόμη γιατί τους έχω πολλά νεύρα.Με wltp τι είσαι; Μήπως είσαι πάνω από 120, γιατί να αλλάξει το MY21 ΝΕDC; οι μετρήσεις έχουν γίνει πριν καιρό φαντάζομαι, τι αλλάζει στο ΜΥ21 που θα ρίξει το NEDC; έχει μικρότερη ζάντα στην βασική, ας πούμε;
Γενικά πολλοί εδώ δεν είμαστε υπερ του ομίλου VAG, αλλά εσύ αποφασίζεις. Σίγουρα να κοιτάξεις το WLTP γιατί εκεί είναι η μεγάλη διαφορά, και επίσης, αν πάρεις αυτό που έχεις παραγγείλει Νοέμβριο (όπως είπες), αν περιμένεις τα καινούργια πότε θα έρθουν; και μήπως περάσουν το 20 και μπεις 21;
Για τι διαφορά στην τιμή μιλάμε; ποιο αυτοκίνητο - έκδοση;
-
Καμια εταιρεια εβγαλε νεους τιμοκαταλογους?
-
[quote=teodoras]
Καλησπέρα Θόδωρα,
- ή πας για euro 6d ,d temp με 1η αδεια μετα την 31-8-2018
ή πας αμεσως πιο πισω απο το euro d (δηλαδη euro 6c ) με 1η αδεια μετα την 31-8-2019 Αυτο εχω ψιλοκαταλαβει εγω μεχρι τωρα- θελει καλη αναγνωση των σχετικών πινακων των ευρωπαικων κανονισμων
Εδώ έκανα ένα λάθος και δεν είναι μόνο οι δύο κατηγορίες που προανέφερα χωρίς επιπλέον 50% αλλά όλες οι Εuro 6d, αρκεί να έχουν 1η Αδ. Κυκ. μετά την 31.08.2018. H μόνη κατηγορία Euro 6c είναι αυτή με γράμματα τύπου AD. Βασίζομαι σε όσα αναφέρονται εδώ...Είναι στα γερμανικά, αλλά οι πίνακες είναι κατανοητοί...
https://de.wikipedia.org/wiki/AbgasnormΕίσαι σίγουρος ότι υπάρχει αυτοκίνητο 6c που να μπήκε σε κυκλοφορία μετά την 31.08.2019; Σύμφωνα με τον παραπάνω τύπο δεν το επέτρεπε ο νόμος...
Επίσης σωστά έχω καταλάβει ότι οι κατηγορίες με λατινικά γράμματα Euro V ή VI αναφέρονται σε φορτηγά/λεωφορεία και ότι η φορολογία με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα δηλ. τα κυβικά, είναι για πολύ παλαιότερες κατηγορίες;- Πρακτικα οι πραπανω κατηγοριες πολυ νεων αυτοκινητων κατα την γνωμη μου δεν συμφερουν επ ουδενι για εισαγωγη.Τα προσεγμενα αμαξια με σχετικα λιγα χλμ ειναι αρκετα ακριβα και ουσιαστικα πληρωνεις και ενα 65-70 % του τελους ταξινομησης για 2ετιας ή το 80%-85% για αμαξι 1 ετους
Γιατί το λες αυτό; Αν πας με τους πίνακες απομείωσης (ελπίζω να παραμένουν οι ίδιοι) τότε σε συμφέρει κυρίως ο 1,5 χρόνος ηλικία για να πιάσεις τον καλύτερο συνδυασμό ηλικία/μείωση...Π.χ SUV 1,5 χρόνο -30% ενώ τριπλάσια ηλικία όπως σκέφτεσαι είναι μόνο διπλάσια μείωση -58%. Αν ξεκινήσεις από τις πρώτες κατηγορίες με το 4% κ 26% δεν ελπίζεις βέβαια να έχεις καλύτερη μείωση από ηλικία και χιλιόμετρα αλλά δεν έχεις το +50% λόγω παλιάς τεχνολογίας και ίσως να είσαι ευνοημένος από μειωμένα CO2...Διόρθωσε με αν κάνω λάθος...
Και μια γενική απορία σε αυτό το σημείο γιατί είμαι νέος στο άθλημα..Τι γίνεται με της ΛΤΠΦ των παλιότερων μοντέλων; Τις βρίσκουν από τους καταλόγους του τότε ή από κάπου αλλού; Και που μπορεί να βρει κανείς παλιότερους καταλόγους;- Εγω σκεφτομαι να κινηθω σε 4,5-5ετιας αυτοκινητο με 1η αδεια μετα την 31-8-2015 με την προσαυξηση του Τ.Τ κατα 50%
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά νομίζω ότι εκεί πρέπει να το εξετάσει κανείς κατά περίπτωση και σκεφτόμενος τα παραπάνω που ανέφερα για τις απομειώσεις...Κάθε εξάμηνο και χιλιόμετρα ίσως παίζουν ρόλο...Βέβαια εγώ σκέφτομαι να μην έχει πάνω από 100.000 σε αυτή την περίπτωση κ γενικά...
- Επισης κοιταω και τα υβριδικα πλεον... γιατι η μειωση εκει ειναι σημαντικη
Είναι αλλά για τέτοιο αυτοκίνητο ή θα πάρεις με ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα, ή θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη νομίζω...
Kαι από την άλλη...Η μείωση στα τ.τ. των υβριδικών ισχύει για ΟΛΑ ανεξαιρέτως η παραμένουν οι περιορισμοί που θα σημαίνει τότε ότι για υβριδικό π.χ. EURO 6 και 5b, με τελευταία ημερομηνία ταξινόμησης ως προς την πρώτη ταξινόμηση έως και 31.8.2015 πληρώνεις επιπλέον 100% τ.τ. και μετά έχεις μείωση ανάλογα 50 ή 75%;;Και μια τελευταία ερώτηση...Έχεις και καλό εκτελωνιστή για να σου κάνει τη δουλειά ηλεκτρονικά κ να ξέρει τι του γίνεται, γιατί πλέον η κατάθεση εγγράφων και οι αιτήσεις γίνεται μόνο ηλεκτρονικά...Και αν επιτρέπεται τι έξοδα υπολογίζεις για αυτόν;
Διόρθωσε με αν διαφωνείς σε κάτι, εγώ έτσι τα καταλαβαίνω πάντως...
-
Η όλη ιστορία με την αλλαγή των Τ.Τ. είναι αστεία. Ναι μεν έγινε προοδευτική η κλίμακα αλλά και οι συντελεστές ανέβηκαν στο θεό, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε μία χαμηλή μονοψήφια μείωση
-
+1
Ετσι ακριβως ειναι.
(Μιλωντας για καινουρια παντα. Γιατι για τα μεταχειρισμενα εισαγωγης, δεν ξερω τι παιζει)
-
Lakisof wrote:
Dublin wrote:
Καλώς σας βρήκα Dublin,
Με NEDC είναι 103. Υπάρχει και μια περίπτωση το MY21 να κάτσει και ακριβώς στο 100, οπότε να πάρει και την μείωση του 5%, αλλά δεν το ξέρουν ακόμη με βεβαιότητα στην Kosmocar. Γι' αυτό λέω να μην ακυρώσω. Το σκέφτομαι όμως ακόμη γιατί τους έχω πολλά νεύρα.Με wltp τι είσαι; Μήπως είσαι πάνω από 120, γιατί να αλλάξει το MY21 ΝΕDC; οι μετρήσεις έχουν γίνει πριν καιρό φαντάζομαι, τι αλλάζει στο ΜΥ21 που θα ρίξει το NEDC; έχει μικρότερη ζάντα στην βασική, ας πούμε;
Γενικά πολλοί εδώ δεν είμαστε υπερ του ομίλου VAG, αλλά εσύ αποφασίζεις. Σίγουρα να κοιτάξεις το WLTP γιατί εκεί είναι η μεγάλη διαφορά, και επίσης, αν πάρεις αυτό που έχεις παραγγείλει Νοέμβριο (όπως είπες), αν περιμένεις τα καινούργια πότε θα έρθουν; και μήπως περάσουν το 20 και μπεις 21;
Για τι διαφορά στην τιμή μιλάμε; ποιο αυτοκίνητο - έκδοση;
Με NEDC ήταν 103. Με WLTP είναι 137 αν θυμάμαι καλά.
Στο MY21 θα μπει πιο εξελιγμένος κινητήρας με λιγότερους ρύπους. -
Dublin wrote:
ltp τι είσαι; Μήπως Με NEDC ήταν 103. Με WLTP είναι 137 αν θυμάμαι καλά.
Στο MY21 θα μπει πιο εξελιγμένος κινητήρας με λιγότερους ρύπους.Πολλές μεταβλητές στην εξίσωσή σου. Δηλαδή τι κινητήρας θα μπει που δεν υπάρχει τώρα; καινούργιος mild hybrid λίγων κυβικών; και θα ρίξει 18 μονάδες; Επίσης πριν ανέφερες ότι θα γίνει και άλλη αλλαγή στο ενδιάμεσο, αυτά τα standards δεν αλλάζουν έτσι εύκολα, ειδικά μέσα σε μερικούς μήνες. Είσαι σίγουρος για τις πληροφορίες που παίρνεις;
Ανάλογα πόσο άμεσα χρειάζεσαι όχημα, πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα του περιμένω πάντα κάτι καλύτερο, κάτι φθηνότερο. Βάλε κάπου ένα χρονοδιάγραμμα.
Νέα τέλη ταξινόμησης