-
Παίρνεις Berlingo κ ξενοιαζεις..
Δεν θελω να κανω το συνεργείο σπιτι μου
-
Αυτο ομως ειναι 4 μετρα, καταναλωνει οσο ενα scooterακι και ενταξει honda, σε πολλες αλλες λεπτομερειες
-
Αυτο ομως ειναι 4 μετρα, καταναλωνει οσο ενα scooterακι και ενταξει honda, σε πολλες αλλες λεπτομερειες
Λαπ, σε χώρο με ριγμένα καθίσματα αναφέρεσαι; Για μένα αυτό δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν καθόλου σαν λίτρα, απλά να γράφουν το πολύ πολύ μέγιστο μήκος και πλάτος, το βλέπω σαν κοροϊδία απ' όλους τους κατασκευαστές. Ειδικά όταν πρόκειται γι αυτοκίνητα που διαφημίζουμε το overlap και τους 10 αερόσακους, αλλά μετά θα έχουμε και κάνα δυο κυβικά αντικειμένων ελεύθερα στην καμπίνα... εκτός κι αν αρχίσουν στο ncap τα κρασ τεστ με τα μπαγκάζια, ή πχ. μια τηλεόραση στο κουτί της, ή τα σκι, ποδήλατα κλπ. να πετάνε ελεύθερα μέσα στο χώρο επιβατών...
Τέλος πάντων, για να μη λες ότι κακολογώ τους Ιάπωνες, κοίτα τί άρχισα να βλέπω χτες
-
Οχι ρε στον κανονικο χωρο αποσκευων.
Με πεσμενα καθισματα θα περνα τα 1000 λιτρα.
Εδω το προηγουμενο, οπου σε ιπωνικα sites αναφερουν οτι εχει μικροτερο χωρο απο νέο του 2021
Να πως επισης πως το νεοτερο του 2021, εχει και ελαφρως μεγαλυτερο χωρο κατω απο τα magic seats, οπου χωρα μικρη βαλιτσούλα ή τσαντες
-
-
304 και 1200λιτρα με κατεβασμένα καθίσματα.
9.5sec 0-100 δίνεται στην Αγγλία.
Αυτή είναι η πραγματικότητα κ στα reviews λένε ότι το Clio κ αλλά μικρά έχουν Πολύ καλύτερο χώρο αποσκευών.
Έχω κρατήσει ονόματα να δω πωλήσεις που θα κάνει εδώ μέσα.
-
Αφου λεμε οτι μαλλον δεν ειναι η πραγματικοτητα, αυτα που λενε απο τα φυλλαδι; ολα τα τεστ με μεζουρες και με μηχανημαρα μετρησης αλλιως τα λενε.
Απλα μεταφερουν καποια νουμερα τα περιοδικα χωρις να τα τσεκαρουν.
Ισως οι ιαπωνες μετρουν με αλλο πρωτοκολλο μετρησης οπου και το δικο σου θα εβγαινε 320 λιτρα.
Φαινεται και στο ματι, τυφλοι ειστε;;;;; τι σχεση εχει με ενα πολο ο χωρος αποσκευων;
Και εχω ξαναπει χιλιες φορες οδηγω ιαπωνικα αυτοκινητα, διαβαζω ξενα forums με ιαπωνικα αυτοκινητα,
Στο 90% των περιπτωσεων οι επιταγχυνσεις που ανακοινωνουν ολα τα ιαπωνικα εργοστασια ειναι υποδεέστερες των πραγματικων.
Γενικα ειναι μονιμο προβλημα αυτο με τα ιαπωνικα αυτοκινητα.
Αρχιζω να πιστευω οτι υπαρχει φορολογικο κινητρο με τις λαθος επιδοσεις
Dublin δες εδω
https://www.4troxoi.gr/techdata/suzuki/swift/swift-5d/12-gl
11,9 0-100 για το swift ανακοινωνει το εργοστασιο
To drive μετρα με τα οργανα του 10,7 και μαλιστα το βαρυτερο κατα σχεδον 80 κιλα glx mild hybrid. Απο το gl+
1,2 ' αποκλιση σε βαρυτερη εκδπση μαλιστα.
Μεγαλη διαφορα, δυο καροτσες και παραπανω σε επιταγχυνση φαναριου.
-
Αφου λεμε οτι μαλλον δεν ειναι η πραγματικοτητα, αυτα που λενε απο τα φυλλαδι; ολα τα τεστ με μεζουρες και με μηχανημαρα μετρησης αλλιως τα λενε.
Απλα μεταφερουν καποια νουμερα τα περιοδικα χωρις να τα τσεκαρουν.
Ισως οι ιαπωνες μετρουν με αλλο πρωτοκολλο μετρησης οπου και το δικο σου θα εβγαινε 320 λιτρα.
Φαινεται και στο ματι, τυφλοι ειστε;;;;; τι σχεση εχει με ενα πολο ο χωρος αποσκευων;
Και εχω ξαναπει χιλιες φορες οδηγω ιαπωνικα αυτοκινητα, διαβαζω ξενα forums με ιαπωνικα αυτοκινητα,
Στο 90% των περιπτωσεων οι επιταγχυνσεις που ανακοινωνουν ολα τα ιαπωνικα εργοστασια ειναι υποδεέστερες των πραγματικων.
Γενικα ειναι μονιμο προβλημα αυτο με τα ιαπωνικα αυτοκινητα.
Αρχιζω να πιστευω οτι υπαρχει φορολογικο κινητρο με τις λαθος επιδοσεις
Dublin δες εδω
https://www.4troxoi.gr/techdata/suzuki/swift/swift-5d/12-gl
11,9 0-100 για το swift ανακοινωνει το εργοστασιο
To drive μετρα με τα οργανα του 10,7 και μαλιστα το βαρυτερο κατα σχεδον 80 κιλα glx mild hybrid. Απο το gl+
1,2 ' αποκλιση σε βαρυτερη εκδπση μαλιστα.
Μεγαλη διαφορα, δυο καροτσες και παραπανω σε επιταγχυνση φαναριου.
Πόση είναι η ροπή που ανακοινώνει για το jazz?
Και το Suzuki mild hybrid πόση ειναι μέγιστη ροπή του μια και το ανέφερες; (το οποίο βγαίνει στα 15 χιλιάρικα; )
Πάντως στα δικά μου μάτια απ τα βίντεο, δε δείχνει για παραπανω από 300λτ. Έχει ύψος ο χωρος αποσκευών αλλά δεν νομίζω να χωράει τυπική βαλίτσα κατά μήκος, μόνο εγκάρσια, οπότε το μέγιστο να χωράει 2 πίσω και χειραποσκευή (σαν μέτρο σύγκρισης).
-
Ροπή 253Nm
Mόνο για τον Lap (να απομακρύνει όμως από την οθόνη τη Λάπαινα...)
-
253 Nm είναι του ηλεκτροκινητήρα. 131 είναι της βενζίνης.
-
253 Nm είναι του ηλεκτροκινητήρα. 131 είναι της βενζίνης.
Σωστά, αλλά σε άμεσες επιταχύνσεις (π.χ προσπέραση) τη ροπή του ηλεκτροκινητήρα δεν χρησιμοποιεί ή -όπως και στην ιπποδύναμη- υπάρχει μια συνδυαστική τιμή;
-
Και εδω, το πως κερνας τσαγακια σε καγκουρες
Στα 0-100 και στα 60-100 ριχνει στο Civic των 182 ιππων
-
Ροπή 253Nm
Mόνο για τον Lap (να απομακρύνει όμως από την οθόνη τη Λάπαινα...)
Έχασα τη μιλιά μου αλλά κατάφερα να πιάσω μέσες άκρες το due cento noventa otto litri ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... κακά μαντάτα Λαπ, αν και το magic seat είναι χαώδες, με όλους τους συμβιβασμούς που αναφέρουμε.
Το να ποσταρει τέτοια πράγματα καρδιολόγος, το λες και αθέμιτη πρακτική, δεν είναι καιρός για εμφράγματα και εγκεφαλικά...
-
Χαχαχα
Δουβλινιε τι λες βρε συ το ειδες το clio απο κοντα;
Εδω, το προηγουμενο jazz συγκριτικα με το νεο clio
-
Συγνώμη, αλλά το ένα παίρνει 1 μεγάλη βαλίτσα πάνω από την άλλη, και το άλλο 1 μεγάλη βαλίτσα δίπλα από την άλλη, δεν βλέπω κάποιο να παίρνει 3 μεγάλες βαλίτσες.
Αντέγραψα ακριβώς το review από Αγγλικό σάιτ, δεν έβγαλα δικό μου συμπέρασμα καθώς δεν έχω δει το καινούργιο Jazz, είμαι σίγουρος θα είναι πολύ ποιο χρηστικό από το Clio, αλλά αν κάνει 20.000, παίρνεις ένα Arona υγραέριο/πετρέλαιο/βενζίνη με 17.000 και χωράει πολύ περισσότερα με μόλις 10 πόντους μεγαλύτερο μήκος. Το Clio δίνει κάτι τρελές ονομαστικές τιμές που γελάει ο κόσμος φυσικά.
Και όπως έχω ξαναπεί εδώ, ήδη έχω ένα αυτοκίνητο 4μέτρων που χωράει τουλάχιστον τόσα, αναδιπλώνει ΚΑΙ το κάθισμα συνοδηγού αν θες να βάλεις μέσα και δοκάρια/μαδέρια οικοδομής, ΚΑΙ συρόμενες πόρτες για τέλεια είσοδο/έξοδο/φορτοεκφόρτωση και τα λοιπά.
Άντε κάνε ένα κόπο, και βρες αυτές τις ωραίες φώτο που βάζεις (δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ), με ένα Ford B Max, να δούμε τι χωράει και εκείνο μέσα.
Το να ασκούμε αυστηρή κριτική σε κάτι που μας αρέσει, όπως εμένα το Jazz, γιατί πάντα μου άρεσε αυτό το αυτοκίνητο, απλά ποτέ δεν δικαιολογούσα την αγορά του, δεν σημαίνει ότι είμαστε κατά του, απλά 'ανησυχώ' ότι δύσκολα θα βρει θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μακάρι να κάνω λάθος.
-
Μα δεν το λεω για εσενα. Για τους ιαπωνες που βαζουν οτι να ναι στοιχεια σε καθε αμαξι. Και στο τελος μπερδευομαστε ολοι μαζι, εσυ καλα εκανες και εβαλες τα επισημα στοιχεια.
Το εχουν παραδοαη.
Ασχετο εχεις διαστασεις σε mm του χωρου αποσκευων του 2008
-
-
πώς ποστάρουμε φώτοζ?!
όχι, δεν έχω τέτοιες λεπτομέρειες, πιστεύω θα υπάρχουν κάπου.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να 'σαμποτάρει' τον εαυτό του, ειδικά σε μία τόσο ανταγωνιστική βιομηχανία. Άλλο το να είσαι κοντά στο σωστό και τίμιο, και άλλο να αυτοχαντακώνεσαι!
-
Σε ολα ετσι ειναι.
Στο swift ακομα και στο sport γραφουν 7,5 7,8 και αυτοι δηλωνουν 9, κατι.
Εγω στο suzuki σε κοντρα με αυτοκινητο που εχει 10αρι στρογγυλο ειμασταν μαζι, καθρεπτη με καθρεπτη, και οχι μινο μια φορα.
Το jazz στο test με obd μετρηση εγρ;ψε 7,5 και οχι μια φορα, καθε φορα.
-
Φαίνεται πιο ωραίο στο σκούρο μπλε χρώμα και λευκό εσωτερικό.
Υ.Γ. Οι Γάλλοι απ'ότι κατάλαβα, μέτρησαν 10,2 sec. τo 0-100 και κατανάλωση 5lt/100km.
Honda Jazz 2020 Hybrid