-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
https://www.newsauto.gr/news/misthos-3-ekatommirion-gia-ton-proe/
Εεεε αντί να τα δίνουν για να φτιάξουν κινητήρες της προκοπής, τα δίνουν στον Πρόεδρα....χαχαχα!!
-
"Στα μέσα της εβδομάδας προβλέπεται να οριστικοποιηθεί το μεγάλο deal της ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ"
οι εργολαβοι @koulis_era -
#ffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppp στους κωλοτουρκοι
-
Τζολακη αρχοντα παρε μου τα υπαρχοντα
-
Το βάζω έτσι για σπάσιμο σε όλους μας ΔΥ Μηχανικός
-
-
και εμεις τοσα θα παρουμε
τι?
οχι? -
Ναι, τον αριθμό της χιλιάδας σίγουρα θα τον πάρετε!
-
Δυστυχώς επιβεβαιώνω από περιπτώσεις στον ευρύτερο κύκλο...
-
Πολύ στενάχωρο! Ειδες που λέει για ακτινοβολίες;;;; Δεν είναι σίγουροι! Αυτό έλεγα στο άλλο τοπικό
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πολύ στενάχωρο! Ειδες που λέει για ακτινοβολίες;;;; Δεν είναι σίγουροι! Αυτό έλεγα στο άλλο τοπικό
ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι πριν μιλησουμε λαπη...
-
Τι εννοείς;
Δεν ξέρουν σν κάποιες ακτινοβολίες επηρεάζουν κάποια γονίδιά ή αν ευθύνονται! Δεν μπορούν να το αποκλείσουν τελείως!
Το διάβασες ;;;
-
Τι εννοείς;
Δεν ξέρουν σν κάποιες ακτινοβολίες επηρεάζουν κάποια γονίδιά ή αν ευθύνονται! Δεν μπορούν να το αποκλείσουν τελείως!
Το διάβασες ;;;
Το κινητό το έχεις σπίτι ακόμα; Το ραδιόφωνο; Την τηλεόραση;
-
Ειδα μελέτη σε επιστημονικό περιοδικό που εξέτασαν κύτταρα σε έκθεση elf emf και παρατήρησαν σημαντικές διαφορες στα μιτοχόνδρια αυτών ή στα τελομερή
Δεν είναι τόσο απλά όσο φαντάζεσαι ! Τώρα όπως όλες οι έρευνες καταλήγουν στο κλασικό ότι απαιτείται περαιτέρω έρευνα! Αλλά γενικα υπάρχει ένα "χμμμμμμ" στην όλη ατμόσφαιρα;!!
Κάτσε σου υποσχέθηκα ότι θα σου στείλω! Περίμενε να τα βρω
-
Δεν είναι τόσο απλά όσο φαντάζεσαι !
Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα το ξέρω.
Αλλά έχω καταλήξει ότι θα την φάμε από χίλιους άλλους παράγοντες.Οπότε wax on wax off.
-
https://ec.europa.eu/health/scientific_committees/emerging/docs/emf_3.pdf
Εδώ έχει κάποιες μαζεμένες! Ψάξε μια μια από τις πηγες και δες! Έτσι κάνω εγώ όταν έχω όρεξη και χρόνο!
-
Πολύ υλικό έχει κι ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας...
-
Το θέμα με τον ΠΟΥ είναι οως για να βγει κατι εκεί ως πηγή περνούν πολλά έτη! Δηλαδή το πρωτόκολλο αξιολόγησης των δεδομένων απαιτει πολλά έτη και έτσι πρέπει να γίνεται! Για παράδειγμα το κόκκινο κρεας είναι καρκινογόνο! Αυτό το υποψιαζοταν η επιστήμη από τις αρχες του 90, αν δεν κάνω λάθος! Πρόσφατα όμως το δέχτηκε ο ΠΟΥ! Άλλα συμφωνώ και εγώ αυτόν διαβάζω για σιγουριά!
-
Δηλαδή το πρωτόκολλο αξιολόγησης των δεδομένων απαιτει πολλά έτη και έτσι πρέπει να γίνεται!
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να αποδοθούν τα αίτια σωστά.
Πχ αν πιάσεις ένα γκρουπ καρκινοπαθείς στο έντερο και τους αρχίσεις τις ερωτήσεις για την ποσότητα του κόκκινου κρέατος που έτρωγαν, είναι βέβαιο ότι επηρεάζεις το αποτέλεσμα της έρευνας. Όπως γινόταν και παλιότερα με το τσιγάρο.
Όσο οι παράγοντες αυξάνονται, είναι αδύνατο να βρεις γκρουπ ανθρώπων που δεν εκτέθηκαν σε κάποιους παράγοντες ως βάση σύγκρισης.Σίγουρα η σημερινή ζωή δεν είναι η ιδανική για το σώμα μας, αλλά τι να κάνς.
-
Ε δεν γίνονται τόσο απλοϊκά οι μελέτες! Δεν είναι δημοσκόπηση. Είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο! Εχω κάνει και εγώ μελέτες σε άλλο κλάδο, και το δείγμα όπως και τα στατιστικά εργαλεία δεν είναι ένα τόσο απλό θέμα! Υπάρχουν πολλές δικλείδες ασφαλείας
Άλλωστε δεν είναι μονάχα μια μελέτη που καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα! Είναι μεγάλο πλήθος και άλλες που εξετάζουν τον συσχετισμό μεταξύ τους!
Άσε που πλέον λόγω ΑΙ οι αξιολογήσεις γίνονται ακόμα καλύτερες και εντοπίζονται παράλογοι συσχετισμοί
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]