-
ζωρζ εγνωρισες δηλαδης και τη ντια?
-
Το χάλι της Αθήνας δεν είναι έργο δεξιό , ούτε αριστερό . Είναι έργο πασοκ . Οταν ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου ήταν 9-11 % και δεν μπορούσες να δηλώσεις χαμηλότερο τίμημα από την αντικειμενική αξία και σε έπιανε και το πόθεν έσχες , ξαφνικά ο ΓΑΠ όταν αύξανε όλους τους άλλους φόρους μείωσε αυτόν την μεταβίβασης 75 % στο 3 % και επέτρεψε να γράφεται και όσο χαμηλό τίμημα θέλουν , οπότε πάει και το πόθεν έσχες .
Ταυτόχρονα με τον Καμίνη , επέτρεψε την πλήρη μπαχαλοποίηση του κέντρου , επέβαλε με τον Μπένι χαράτσια , επέτρεψε την ατιμωρησία των ενοικιαστών , με αποτέλεσμα να γκρεμιστούν οι τιμές και το έξυπνο χρήμα να σαρώνει τα ακίνητα .
Το σχέδιο θα είχε πετύχει εντελώς , αν δεν τους προέκυπτε ένας απρόσμενος παράγοντας . Η Ερμπιενμπι . Γνωρίζω περιπτώσεις που άτομα με πρόβλημα έμεναν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού τους και στα άλλα 1-2 που είχαν έμεναν άγνωστοι .
-
Η συγκεκριμένη καθηγήτρια μπορεί να δήλωνε κομουνίστρια, δεν ήταν όμως!!!
Δεν το ξέρεις φίλε. Η συγκεκριμένη ήταν και συνδικαλίστρια του επίσημου οργάνου του ΚΚΕ και από ότι μου έλεγε ήταν και μέλος. Εγώ απλά έκανα το λάθος και βγήκα μαζί της. Μέγα λάθος. Ρόμπα έγινα στην Νίκαια. Από τότε δεν ξαναπάτησα το ποδάρι μου εκεί κάτω.
-
ζωρζ εγνωρισες δηλαδης και τη ντια?
Λογικά ναι, πολλά χρόνια πίσω, περί το 12
-
Φίλε Storm, δεν θέλω να σε στεναχωρώ, αλλά ξανασκέψου το αυτό που έγραψες... το αν γνωρίζεις άτομα που 'γουστάρουν' αυτό χάος που συνήθισαν δεν αμφιβάλω, αυτό όμως δεν οφείλεται σε πολιτικές πεποιθήσεις, είναι ψυχολογικό φαινόμενο... άλλωστε η πλειοψηφία των δημοτών είναι δεξιοί, γι αυτό εκλέγονται επί το πλείστον δεξιοί ή 'κεντρώοι' δήμαρχοι που κατάντησαν την πόλη όπως είναι σήμερα, ανεξάρτητα απ' τα γούστα που έχουν οι Ζαίοι, τα κομμούνια κι οι αναρχικοί... δεν τους εμποδίζει καμιά 'συλλογικότητα' να τη συμμαζέψουν, αλλά τις βλέπουμε και τις προκοπές του τελευταίου δεξιού δημάρχου που ανέλαβε, και πάνε τα κονδύλια Περίπατο...
Κάνεις μεγάλο λάθος αλλά εντάξει. Εδώ δεν ήμαστε για να πείσει ο ένας τον άλλον. Εμένα μου αρκούν οι εμπειρίες μου, τα βιώματά μου και όχι αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ.
-
Tα τελευταία 25 χρόνια διετέλεσαν Δήμαρχοι:
...
Κρίμα που δεν κατάφεραν να συμμορφώσουν το Κέντρο, αν δεν το κάνουν αυτοί ποιοι θα το κάνουν, οι αριστεροί;
Κανείς δεν θα το κάνει γιατί ο Δήμος Αθηναίων δεν είναι ένας τυπικός δήμος. Οι δημότες του είναι περίπου 470000 από τους οποίους ψηφίζει το 44%. Ο δήμος έχει πληθυσμό καταγεγραμμένο 664000 (2011) και θεωρητικά θα αγγίζει το 1.000.000 κόσμο με όλους αυτούς που έχουν συγκεντρωθεί 'ντου από παντού'.
Οπότε εκ' των πραγμάτων και ο θεός ο ίδιος να ήταν δήμαρχος το πολύ-πολύ να κατέβαινε στον Πειραιά να έμπαινε σε ένα πλοίο και να την έκανε για άγνωστο προορισμό.
Η Αθήνα είναι καμμένο χαρτί. Εξυπηρετεί πολλούς και διαφόρους αυτή η βοθροκατάσταση.
-
Οπότε εκ' των πραγμάτων και ο θεός ο ίδιος να ήταν δήμαρχος το πολύ-πολύ να κατέβαινε στον Πειραιά να έμπαινε σε ένα πλοίο και να την έκανε για άγνωστο προορισμό.
Η Αθήνα είναι καμμένο χαρτί. Εξυπηρετεί πολλούς και διαφόρους αυτή η βοθροκατάσταση.
Στη παραπάνω δήλωση μπορούμε να συμφωνήσουμε... πως η Αθήνα κατάντησε 'βόθρος' και 'καμμένο χαρτί' επειδή εξυπηρετεί πολλούς και διάφορους κι όχι επειδή κάποιοι που 'ιδεολογικά βρίσκονται στην αριστερά, ακραίοι αριστεροί, κομουνιστές, αναρχικοί και τους αρέσει έτσι η Αθήνα.'
Είμαι σίγουρος πως είναι ελάχιστη μειοψηφία αυτοί οι ...αριστεροί, που τους αρέσει η Αθήνα όπως είναι. Το πολύ πολύ να σου πουν πως φοβούνται να μην τους διώξουν απ' τα σπίτια τους κάποια στιγμή, και στη θέση των σπιτιών τους ξεφυτρώσει κανα καινούριο 'Ψυχικό' όπου θα ζουν κάποιοι άλλοι...
Όσο για τον Καμίνη τον αριστερό, τί να πω... είναι γνωστό πως οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Μάλλον είναι τόσο αριστερός όσο κι ο Μπάιντεν στην Αμερική, που απειλεί να πάρει την προεδρία απ΄ τον Τράμπ... ο οποίος Τράμπ είναι κι αυτός αριστερότερος από τον Πινοσέτ ας πούμε... Πάλι καλά πάντως που ξεκαθαρίσαμε πως για το χάλι της Αθήνας δεν ευθύνεται το ΕΑΜ και τα Δεκεμβιανά!
Καμμένο χαρτί είναι όντως η Αθήνα και μαζί της όλη η χώρα, εφόσον δεν αναγνωρίζονται οι ευθύνες και δεν αλλάζουν οι πολιτικές και επιμένουν τα ίδια πρόσωπα ή οι βιολογικοί τους απόγονοι να την κυβερνούν με παρόμοιο τρόπο, μέχρι πλήρους εξαϋλώσεως ή Τουρκέψεως. Επειδή οι οπαδοί τους αρνούνται να δουν την αλήθεια και συνεχώς τους φταίνε κάποιοι άλλοι.
-
Υπάρχουν πράξεις στις οποίες μπλέκονται συμφέροντα, υπάρχουν και πράξεις στις οποίες μπλέκεται (και η) ιδεοληψία. Δυστυχώς... Το γιατί παραδόθηκε το Πεδίο του Άρεως στην κατάσταση που παραδόθηκε είναι ένα καλό ερώτημα για να απατήσει ο προηγούμενος δήμαρχος. Ο οποίος δεν ήταν αρκετά αριστερός φαντάζομαι για να πάρει την σφραγίδα γνησιότητος.
Μπορεί για κάποιους η αριστερά να έμεινε στα βουνά και να είναι αναμάρτητη των πάντων αλλά δεν είναι έτσι. Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είχε αρκετούς εκπροσώπους και με καλά και με κακά αποτελέσματα. Στον δήμο Νίκαιας μέχρι πρότινος δεν γίνονταν ανακύκλωση γιατί ο δήμαρχος αντιστέκονταν στις ιδιωτικές εταιρίες ανακύκλωσης. Αλλά από την άλλη ΟΛΕΣ οι δημοτικές υπηρεσίες (γυμναστήρια, κολυμβητήρια κλπ) ήταν δωρεάν για τους δημότες. Γράφω τα καλά, γράφω και τα ανάποδα.
-
Καλό θα είναι τα επίθετα να προκύπτουν από κάποια πραγματική ιδιότητα, π.χ. 'φονιάς' να λέγεται αυτός που έχει διαπράξει φόνο, κι όχι αυτός που κάνει αντιαθλητικά τάκλιν χωρίς να φάει κίτρινη, άσχετα αν καταχρηστικά χρησιμοποιούμε τον όρο.
Αντίστοιχα 'αριστερός' να λέγεται όποιος πιστεύει κι εφαρμόζει αρχές και πολιτικές της αριστεράς, κι όχι απλά ο εκλογικός αντίπαλος κάποιου που κάθεται σε 'δεξιό' έδρανο στη Βουλή. Και 'δεξιός' να λέγεται κάποιος ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ μεν, συντηρητικός δε, που πιστεύει κι εφαρμόζει φιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές, κι όχι ο κάθε Φασίστας & χουνταίος... αυτός να λέγεται απλά ΦΑΣΙΣΤΑΣ... δεν είναι τόσο δύσκολο να ξεκαθαρίσουν χοντρικά οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί.
Για τους Δημάρχους που συζητήσαμε, ποια είναι η ειδοποιός διαφορά που κάνει 'αριστερό' τον Καμίνη, σε σύγκριση με τον 'δεξιό' Κακλαμάνη που προηγήθηκε και τον επίσης 'δεξιό' Μπακογιάννη που ακολούθησε;
Υπήρξε κάποια ουσιαστική διαφορά στις πολιτικές τους, ή απλά επειδή έχουν διαφορετικό λογότυπο στο ψηφοδέλτιο;
Οι πόλεις που για περιόδους είχαν έστω λίγο πιο ουσιαστικά αριστερούς δημάρχους, δεν βρίσκονται σε τέτοιο χάλι όπως η Αθήνα, έχουν τα δικά τους προβλήματα, αλλά δεν έχουν τέτοια κατάντια.
-
Στη παραπάνω δήλωση μπορούμε να συμφωνήσουμε... πως η Αθήνα κατάντησε 'βόθρος' και 'καμμένο χαρτί' επειδή εξυπηρετεί πολλούς και διάφορους κι όχι επειδή κάποιοι που 'ιδεολογικά βρίσκονται στην αριστερά, ακραίοι αριστεροί, κομουνιστές, αναρχικοί και τους αρέσει έτσι η Αθήνα.'
Επιμένεις να με πείσεις μέσω ίντερντετ. Επιμένεις.
Γιατί ενοχλείσε (ενοχλείστε) αν υπάρχουν πολίτες που βρίσκονται ιδεολογικά στην αριστερά, ακραίοι αριστεροί, κομουνιστές, αναρχικοί κλπ... και τους αρέσει έτσι η Αθήνα και την γουστάρουν κιόλας;;;;
Να το ξαναγράψω; Ξέρω ανθρώπους που ιδεολογικά είναι στους παραπάνω χώρους και γουστάρουν την βοθροκατάσταση. Δεν θέλουν ούτε η Αθήνα να αλλάξει, ούτε να σουλουπωθεί, ούτε καν να καθαριστεί. Την βρίσκουν ρε παιδί μου να ζούνε σε μία κατάσταση Μάταλα!! Αχταρμάς ζωή, ιδεολογία και ξερό ψωμί.
Πως αλλιώς να το γράψω αυτό το πράγμα;;
-
Η Αθήνα έφτασε σε άθλια κατάσταση από τότε που γέμισε με ξένους, παλιά δεν ήταν έτσι.
-
1992 μου έσπασαν το αυτοκίνητο πρεζάκια στην Σόλωνος για να μου κλέψουν ένα ραδιοκασετόφωνο Yamaha 'μαϊμού' που είχα πάρει από την Στοά Φέξη που τότε ήταν η πηγή των 'μαϊμού'. Ατελείωτα τα περιστατικά.
Από τότε εκείνη η περιοχή και οι γύρω περιοχές ήταν μαύρο χάλι. Μετά πλάκωσαν και οι αλλοδαποί και έγινε μία 'πολύ ποιο όμορφη' ατμόσφαιρα.
-
Το 1992 είχε πολλές περιοχές στην Αττική που ήταν καλά, τώρα έγινε ολόκληρη μια χαβούζα.
-
'Βγήκε και δε βγήκε...' το νομοθέτημα...
Υπουργείο Μεταφορών: Γράψτε λάθος για τα διπλώματα οδήγησης
https://www.agriniopress.gr/ypoyrgeio-metaforon-grapste-lathos-gia-ta-diplomata-odigisis/
-
Αντε ρε παιδιά, και στα δικά μας οι λέφτερες...
-
Πηλιε με προλαβες.
Οπως κραζαμε τους προηγουμενους που ελεγαν οτι θα καταργησουν τους μετακλητους κ τελικα εκαναν ρεκορ, ετσι θα κραξουμε και αυτους τωρα για το νεο ρεκορ.
-
Πηλιε με προλαβες.
Οπως κραζαμε τους προηγουμενους που ελεγαν οτι θα καταργησουν τους μετακλητους κ τελικα εκαναν ρεκορ, ετσι θα κραξουμε και αυτους τωρα για το νεο ρεκορ.
Τους έκατσε λαχείο η πανδημία.
-
Απ τα πολλά που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ:
Τα #Καμένα_Βουρλά. -Προσφυγικός οικισμός από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας που τα έκαψαν οι Τσέτες. Που δε θέλουν πρόσφυγες. ..#Ανήλικους πρόσφυγες.. «Κάτοικοι στα Καμένα Βούρλα εμπόδισαν το φορτηγό που πήγαινε τρόφιμα σε 39 ανήλικα προσφυγάκια που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή»
Εν τω μεταξύ σε άλλες ειδήσεις:
Η Αλεξάνδρα Μητσοτακη αναλαμβάνει πρόεδρος για τα αιολικα πάρκα σε όλη την χώρα. Νομικός σύμβουλος της ΡΑΕ η αρχή που τα αδειοδοτεί είναι η σύζυγος του Υπουργού Γεραπετριτη. Ο πεθερός Γεραπετριτη κατασκευάζει Αιολικά πάρκα .. Όμορφος Μητσοτακικα πλασμένος κόσμος!
-
Θεωρητικά θα έπρεπε να βάζεις και πηγές των 'ειδήσεων' περί Μητσοτακέικου.
Η αναφορά πηγής δίνει την δυνατότητα να κρίνει κάποιος την ποιότητα είδησης.
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες.
Ιδρύθηκε δημόσιος οργανισμός που θα ελέγχει τα Αιολικά Πάρκα;
-
Δεν χρειάζονται πηγές για το Μητσοτακέικο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2