-
ρε συ πιλιε, πολυ ροζ δημοσιευση, δηλαδη θα θαψει η ιατροδικαστινα την υποθεση επειδη ητανε νουδου? δηλαδης οι προοδευτικιες ειναι οι αμεροληπτες? αχ αυτα τα φέισμπουκια, ξερεις αυτο που μετΑνοιωνω που εγραψα για εδω, εκει παει και οχι αλληγορικα, ας πουμε ο μιστερ οπτιμιστ απο το ονομα και μονο βρωμαει φτηνη συριζιλα πατσουλι, μι κι ο και επιδοματακι
το παιδακι βεβαια, θεος να το συχωρεσει, αγωνιστης φαινοτανε, αλλα τα κορακια απο ολες τις μεριες μαγαριζουν ασεβαστα και νεκρους
https://www.zougla.gr/greece/article/katadiki-se-gnosti-iatrodikasti-gia-psevdorkia
-
nick ότι αφορά κομματικά εγώ δηλώνω αποστασιοποίηση. Δεν πιστεύω τίποτα σε ότι αφορά τα κόμματα.** **
Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις αυτό και δεν σε κρίνει κανείς για αυτό, είπα και παραπάνω, εγώ βάζω παράγοντες για να γίνει κατανοητό το σκεπτικό μου και για να προχωρήσει η κουβέντα, να βγει συμπέρασμα κλπ κλπ
Από εκεί και πέρα η δική μου κοσμοθεωρία ζωής λέει το εξής: 'Storm μην φορτώνεις τη ζωή σου με θέματα/γεγονότα/καταστάσεις που θα σου προκαλέσουν εκ΄ των πραγμάτων νέα προβλήματα, όταν δεν μπορείς και είσαι ανίκανος να επιλύσεις τα βασικά προβλήματα επιβίωσης.'.
Δεν είσαι ο μόνος που έχει βασικά προβλήματα επιβίωσης, το πως θα προσπαθήσεις να τα λύσεις είναι δική σου προσωπική υπόθεση.
Με βάση αυτό δεν έχουμε τα ίδια προβλήματα και για αυτό δεν μπορώ να έρθω στη δική σου θέση.
Μπορεί και να τα έχουμε,όχι σε όλους τους τομείς, όμως πχ σε επίπεδο εργασίας έχουμε τα ίδια
Εγώ φίλε nick συνειδητά είμαι μόνος στη ζωή και θα παραμείνω.
Το έχω καταλάβει αυτό. Μια τέτοια επιλογή θέλει @@ για να την πάρεις και είναι απολύτως σεβαστή. Το γιατί την πήρες κλπ επίσης δική σου προσωπική υπόθεση και δεν μπλέκομαι στο γιατί, αν την θεωρώ σωστή ή λάθος κλπ κλπ
-
Στο θέμα με το παλικάρι στο Βόλο τώρα.
Γάτε και εγώ θεωρώ πολύ πιθανό το να κάνει κάποια μ@λακία η ιατροδικαστής, όχι επειδή ήταν υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ κλπ, αλλά
Υπάρχει ιστορικό με την συγκεκριμένη και, ακόμα και να μην θέλει να σκεπάσει κάτι, μπορεί να αναγκαστεί.
Εγώ στη θέση των γονιών του πιτσιρικά θα πούλαγα τα πάντα και θα έβαζα εξωτερικό ιατροδικαστή να παρακολουθήσει την νεκροψία-νεκροτομή.
-
ναι τι? για να ειναι προισταμενη Τωρα-ακομη η ζουγκλα του φιλτατου αρχιαιδειουφασματος εγραφε παλι μαλακιες ή δεν του ειχε κανει καποια χαρη... πιλιε βλεπεις συνωμοσιες δεξουλες παντου, οχι δεν εχουν την ικανοτητα να τις καμνουν οντας αχρηστοι και αυτοι που την εχουν οι συνωμοσιες τους ποτες δεν θα μαθευτουν. φοβου τους κατα δηλωση αριστερους και τους κατα δηλωση μη δεξους μονον
-
gatoz σου έχω στείλει email το έχεις λάβει ?
-
φοβου τους κατα δηλωση αριστερους και τους κατα δηλωση μη δεξους μονον
True. Σωστό το απόφευγμα
Παρ' όλα αυτά η πιθανότητα για μαλακία υπάρχει. Αν γίνει, δεν θα την μάθουμε ποτέ όπως είπες, γάτε
-
21 Quadra wrote:
gatoz σου έχω στείλει email το έχεις λάβει ?
οχι!
Περίεργο, σου το έστειλα από εκεί που έχει τον φάκελο κάτω αριστερά που λέει send mail
-
..
-
Περίεργο, σου το έστειλα από εκεί που έχει τον φάκελο κάτω αριστερά που λέει send mail
τσεκ γιορς
-
Στο θέμα με το παλικάρι στο Βόλο τώρα.
Γάτε και εγώ θεωρώ πολύ πιθανό το να κάνει κάποια μ@λακία η ιατροδικαστής, όχι επειδή ήταν υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ κλπ, αλλά
Υπάρχει ιστορικό με την συγκεκριμένη και, ακόμα και να μην θέλει να σκεπάσει κάτι, μπορεί να αναγκαστεί.
Εγώ στη θέση των γονιών του πιτσιρικά θα πούλαγα τα πάντα και θα έβαζα εξωτερικό ιατροδικαστή να παρακολουθήσει την νεκροψία-νεκροτομή.
Ποιο το επάγγελμα του 26χρονου; Ποια η καθημερινή του επαγγελματική απασχόληση;
-
#rouge_gatoz
#aristeros
-
#rouge_gatoz
#aristeros
χαλαστηκα που χαλαστηκα με τον μικρό στο Βόλο.
όσο γραφω το ποστ, βαζεις και το μ@λ@κ@, με γάμησες!!!
-
Αποτελέσματα νεκροψίας - νεκροτομής με παρόντα σύμβουλο της οικογένειας
Πνευμονικό οίδημα λόγο χρήσης ναρκωτικών. (περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για επιβεβαίωση)
Από προσωπική εμπειρία (δυστυχώς ξάδερφος) αυτό συμβαίνει ή από υπερβολική δόση ή κακής ποιότητας ναρκωτικά.
Δεν μπαίνω ούτε στο γιατί κατέληξε να παίρνει ναρκωτικά, ούτε σε θεωρίες συνωμοσίας (που κάποιες υπάρχουν αντικειμενικά σαν πιθανότητες)
Μ@λ@κία έκανε ο μικρός. Και άλλοι περνάνε σκατά στη ζωή τους αλλά ναρκωτικά δεν παίρνουν
Από την άλλη ευτυχώς δεν είχε σχέση το ξύλο που έφαγε πριν ένα μήνα, Φαντάσου τι θα γινόταν!!!
-
Κρίμα στο παιδί που έφυγε....το πως λίγη σημασία έχει.
Αυτά τα φασιστάκια όμως που βγήκαν να καπηλευτούν την απώλεια αυτή για κομματικό όφελος, μήπως τους αξίζει ένα γερό φτύσιμο κατάμουτρα? Πάντως οι ζαιοι τώρα το θυμήθηκαν,τόσα χρόνια που καίγονται τα σκουπίδια και κυβερνούσαν γιατί δεν έκαναν κάτι?
Είναι κρίμα πάντως τόσο ωραία πόλη σαν τον Βόλο και να μην μπορείς ούτε να αναπνεύσεις ούτε καν νερό από την βρύση να πιείς.
-
παναγιωτ, σβησε το mail σου να μην το βλεπει ο καθεις και διαβασε το δικο μου και θα καταλαβεις τι τρεχει....
πρεπει να το εχεις λαβει ηδη εκ νεου με θεμα Gatoz
-
21 Quadra wrote:
τσεκ γιορς
Δεν υπάρχει τίποτα, στείλε μου εδώ το δικό σου να ρωτήσω κάτι που θέλω για suzuki
-
Κρίμα στο παιδί που έφυγε....το πως λίγη σημασία έχει.
Αυτά τα φασιστάκια όμως που βγήκαν να καπηλευτούν την απώλεια αυτή για κομματικό όφελος, μήπως τους αξίζει ένα γερό φτύσιμο κατάμουτρα? Πάντως οι ζαιοι τώρα το θυμήθηκαν,τόσα χρόνια που καίγονται τα σκουπίδια και κυβερνούσαν γιατί δεν έκαναν κάτι?
Είναι κρίμα πάντως τόσο ωραία πόλη σαν τον Βόλο και να μην μπορείς ούτε να αναπνεύσεις ούτε καν νερό από την βρύση να πιείς.
Δεν θυμάμαι πότε άρχισε η καύση, αν δηλαδή ξεκίνησε επί Σύριζα και είναι οι κυρίως υπεύθυνοι πολιτικά, ή απλά συνένοχοι με την ανοχή τους... είναι πολύ μπλεγμένο θέμα, από Ιταλική μαφία μέχρι κανονισμούςτης ΕΕ. Επίσης δεν είναι μόνο το Τσιμεντάδικο, υπάρχουν και δύο χαλυβουργίες που είναι βρώμα και δυσωδία, υπάρχει επί δεκαετίες εμπόριο σκράπ μετάλλων προς αυτές απ το λιμάνι, που έχει σπίτια σε απόσταση αναπνοής (μέχρι υποψίες για υπέρβαση ορίων ραδιενέργειας, τόνοι σκουριάς σε όλες τις αστικές εκτάσεις)... η ατμοσφαιρική μόλυνση είναι εξακριβωμένη και εξωφρενική, καρκινοι θερίζουν όσο στη Πτολεμαΐδα. Αν κάποιος βρεθεί με σκάφος ανοιχτά στον Παγασητικό θα δει με τα μάτια του ενα υποκίτρινο νέφος πάνω απ τη πόλη. Και στο νερό τα ίδια, αρχαίο βρωμερό δίκτυο από γεωτρήσεις ενώ πηγές του βουνού είναι 'ιδιοκτησία' των βιομηχανιών κι ο δήμαρχος έχει διαλέξει να μαλώνει με τους 'θολοκουλτουριάρηδες' ενός οικισμού για μια παραδοσιακή βρυσούλα, αντί να κάνει κάτι ουσιαστικό. Τόσο εμφιαλωμένο όσο πωλείται στον Βόλο στους πρόποδες του Πηλίου (ακόμη και σε κάποια χώρια), δεν πρέπει να πωλείται σε καμία άλλη πόλη... Επικεφαλής της Ύδρευσης τοποθετήθηκε τοπικός μεγαλέμπορος ανταλλακτικών αυτ/των που σαν λύση στο πρόβλημα 'οραματίζεται' να κανει η Ύδρευση δικό του εμφιαλωμένο να πουλάει στον κόσμο, αντί να πίνουν καθαρό νερό Πηλίου απ τη βρύση τους. Για όλα αυτά βγαίνει κόσμος στο δρόμο, ανεξάρτητα ποιοι προσπαθούν να καπελωσουν ή να εκμεταλευτούν πολιτικά τα ζητήματα. Παραμένει πιο σημαντική η λύση των προβλημάτων και η προστασία της υγείας δεκάδων χιλιάδων κατοίκων, παρά η πολιτική εκμετάλλευση.
Για τον πιτσιρικά που συμμετείχε στις διαμαρτυρίες διαβάζω πως ήταν ανήσυχο πνεύμα και καλλιτεχνικό, και η πρώτη γνωμάτευση έγινε παρουσία εμπιστου της οικογένειας και διαβάζω να το σχετίζουν με ουσίες (πνευμονικο οίδημα) ως αρχική ένδειξη. Το ξύλο που έφαγε και το βασανισμό και ότι ζημιές είχε η υγεία του, φαίνεται να είναι αποφασισμένος να το συγκαλύψει ο Χρυσοχοΐδης, που δεν περίμενε καν τη γνωμάτευση πριν βγάλει ανακοίνωση.
-
Θεωρώ ότι ο Χρυσοχοίδης απάντησε ναι μεν πριν βγει το πόρισμα αλλά πολύ νωρίτερα είχαν αρχίσει την σκύλευση οι ζαίοι...ούτε αυτοί είχαν πόρισμα στα χέρια τους. Αν είχε αποδειχθεί ότι είχε παίξει ρόλο στον θάνατο του το ξύλο που έφαγε από τους αστυνομικούς θα έπρεπε να τους βρουν και να τους κρεμάσουν ανάποδα. Όμως η πρεμούρα πολιτικής εκμετάλλευσης ήταν πρώτα από όλα προσβλητική για τον αγώνα που έκανε το παλικάρι. Δυστυχώς ο Βόλος είναι υπερβολικά επιβαρυμένος και είναι πραγματικά κρίμα. Η καύση σκουπιδιών άρχισε αν δεν κάνω λάθος γύρω στο 2012. Βγαίνει η γυναίκα μου που δουλεύει στον Βόλο να πιεί κανά τσιπουράκι και η φωνή της γίνεται σαν της Μπέλλου.
-
Να αποδειχθεί πως το ξύλο έπαιξε ρόλο ΔΕΝ πρόκειται στην Ελλάδα, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, κι αυτό είναι και το νόημα της πρώιμης ανακοίνωσης που αναφέρει 'κατήγγειλε' βία ο συγχωρεμένος (ενώ υπάρχει ακόμη και στο YouTube μέρος του ξυλοδαρμού).
Κρέμασμα ανάποδα πάντως θέλουν όλοι αυτοί που νομίζουν πως τους πληρώνουμε για να βασανίζουν αθώους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν ζει ή πέθανε το θύμα.
-
Για σούπερ καρ δεν ξέρω, για κάνα φορτηγάκι κάτι γίνεται, αναρτω εδω το βιντεάκι της Namco...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2