-
@ρενακια... ασε .... τωρα εχουμε σοβαρευτει πια αλλα στα πιο νιατα μας ειχαμε ικανοτητα για πολλα κυβικα..εξακυλινδρα και βαλε.
Αυτα σε αλλες συζητησεις.
Τσπ
Θα παρακαλουσα να μην γινεται προσωπικος σχολιασμος υποτιμητικου χαρακτηρα σε εμενα αλλα κυριως σε ανθρωπους που επελεξα να ζω μαζι τους και γιατι με επελεξαν και αυτοι. Υπαρχει γενικα ενα σεξιστικος αλλα και αλλου ειδους κακεντρεχης σχολιασμος συνεχως και σε μονιμη βαση. Δεν εχω δωσει δικαιωματα για προσωπικη επιθεση, ουτε αφηνω καποιον να πλησιασει τοσο πολυ οσο πιστευει οτι του επιτρεπει η ευγενεια μου.
Αντιλογο να εχουμε με στοιχεια και πηγες. Φυσικα και ναι.
Προς καθε ενδιαφερομενο κριτη δεν αυτοπροσδιοριζομαι στην αριστερα ή οπως αλλιως την λενε οι παππουδες, ουτε στην δεξια. Νιωθω προς το παρον τουλαχιστον πολιτικα στο κεντρο.
Καθε πολιτικη που πιστευω ως λυση θεωρω πως εχει ως τελικο προϊον την μεγενθυνση αλλα και την αναπτυξη της οικονομιας μας, σε εκεινο ομως το οριακο σημειο, οπου παραλληλα βοηθιουνται σε ικανοποιητικο βαθμο οσοι χτυπηθηκαν απο την οικονομικη κριση.
Ψαχνω σε πολιτικες προτασεις αυτην την χρυση τομη. Αν το επιβεβαιωσω μεσα απο προσωπικη μελετη τοτε την υποστηριζω. Ποιες πολιτικες;;; αυτες που τεκμηριονονται με μελετες και στοιχεια. Σας τα βαζω για να τα δειτε και εσεις, ασχετο αν τα χλευαζετε κατα καιρους μαζι και εμενα.
Πιστευω εχω δειξει πως αρεσκομαι στις επιβεβαιωσεις σε εμπειρικο και ερευνητικο επιπεδο πριν καθε πολιτικη επιλογη που υπερασπιζομαι στους σχολιασμους. Δεν ακολουθω ουτε συμφεροντα επηρεαζονφας αλλους για να βγαλω εξτρα κερδος ουτε το τι μου λενε οι φιλοι μου.
Μιας και κρινομαι λοιπον αφ υψηλου και απο κριτες που οριζουν προσωπικοτητες συμφωνα με τον καθρευτη τους και σαν να εχουν παρει απο καποιον αδεια ωστε να πραττουν ετσι, να πω πως για καθε πολιτικη που πιστευω πως αξιζει αξιολογω ταυτοχρονως το γενικοτερο εσωτερικο περιβαλλον καθως και την διεθνη οικονομικη σκηνη. Αλλωτε δηλαδη σε διαφορετικες φασεις της οικονομιας μας θεωρω πως λυσεις βρισκονται σε κεντροδεξιες και αλλωτε σε κεντροαριστερες πολιτικες.
Ολες οι επιλογες μου γινονται μεσα απο μελετη αλλα παραλληλα και με ενα ηθικο αξιακο συστημα που εχω.
Οποτε, το πως θα λεω και τι θα λεω ειναι δικη μου δουλεια και δεχομαι αντιλογο με στοιχεια ακομα και με μικροπειραγματα. Ως ενα σημειο ολα ειναι ανεκτα.
Εχω λοιπον κυριοι κριτες της προσωπικοτητας μου αυτονομη κριση και αυτονομη σκεψη, σχετικη γνωση αλλα και ορεξη να ψαξω για να πιστεψω σε μια πολιτικη λυση για καθε συγκεκριμενο προβλημα, κυριως στα γενικοτερα μακρο-οικονομικα προγραμματα. Στα αλλα δεν το πολυψαχνω προς το παρον, δεν εχω μελετημενες αποψεις σε ολα.
Αν ξαναδω στο μελλον απαξιωτικα posts περι της προσωπικοτητας μου, και μαλιστα σε στυλ κομμωτηριου 'πες τα στην νυφη για να τα ακουει η πεθερα' και οχι ντομπρα, αντρικια και παντελονατα, θα γινει αναφορα στην Διαχειρηση με την αιτιολογια της υποβαθμισης και της υβρις της προσωπικοτητας μου. Ειναι αχαρο να ασχολειται η Διαχειρηση με τετοια θεματα, παιδιαστικα εν πολλοις , για αυτο και δεν κανω αναφορες ευκολα, αλλα καποιοι περνουν τα ορια της οικειοτητας, του χαβαλε κτλ.
Οπως σεβομαι την αποψη, τον κοπο και την πορεια των αλλων συμforumιτων εστω και αν διαφωνω σε επιμερους θεματα και το επισημαινω ετσι επιθυμω αλλα και απαιτω να με σοβονται. Αν θελει καποιος να απαξιωσει καποιον εχει τα κοντινα του προσωπα που τον θελουν και τον ανεχονται και ας κανει εκει τον καμποσο οσο θελει. Δεν θελω να χανω την γενικοτερη ευχαριστη εμπειρια χρησης του forum απο τετοιες συμπεριφορες. Εγινε και στο παρελθον και ολοι στο forum μαλωναν μεταξυ τους. Θεωρω πως αυτος ο πολιτισμος υιοθετειται και απο το forum.
-
Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ: Τις θέλουν ανεξέλεγκτες
Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ καθώς τις θέλουν ανεξέλεγκτες και σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά εξοργιστεί από την προσπάθεια του ελληνικού κράτους να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία και στην εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε κάποια πολύ απλά πράγματα:Οι διαχειριστές των κονδυλίων των Βρυξελλών για την διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης είναι οι ΜΚΟ.
Περίπου 90 από τις 350 έχουν δώσει στοιχεία για το ποιες είναι και ποιο είναι το έργο τους, οι υπόλοιπες απλώς εμφανίζονται αλλά «διαχειρίζονται» τα χρήματα της ΕΕ.
Έτσι λοιπόν με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύονται χρήματα από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και μετά κάνοντας τον «κύκλο» τους διαμέσου πολλών ΜΚΟ αγνώστου ταυτότητος καταλήγουν στα χέρια «φυσικών προσώπων» χωρίς τον παραμικρό έλεγχο.
Όπως γίνεται κατανοητό «είναι πολλά τα λεφτά… Άρη».
“Η αντιμετώπιση των ΜΚΟ στο προσφυγικό είναι ντροπή” επιγράφεται σχόλιο της συντηρητικής εφημερίδα Die Welt το οποίο, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:
“Ο λόγος για τον οποίο δεν πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι στο Αιγαίο τα προηγούμενα χρόνια ήταν η δουλειά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο πεδίο.
Οι συνεργάτες τους έστηναν αντίσκηνα, μοίραζαν φαγητό, αγόραζαν ρουχισμό για μικρά παιδιά. Σε αυτούς τους ακτιβιστές εστιάζει τώρα η νέα συντηρητική κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. (…) Εάν οι αρχές ήθελαν και μπορούσαν να ανταποκριθούν στα ανθρωπιστικά τους καθήκοντα θα ήταν ανάξιο λόγου να μιλάμε γι αυτό. Αλλά με δεδομένη την αποτυχία της Ελλάδας η αντιμετώπιση εκείνων που βοηθούν είναι ντροπή. Είναι και ένα στημένο παιχνίδι. Με τον νέο νόμο οι αρχές θέλουν απλώς να ξεφορτωθούν τις ανεπιθύμητες ΜΚΟ”
Συνέχεια εδώ ...
http://www.anixneuseis.gr/ενοχλήθηκαν-οι-γερμανοί-από-τον-έλεγχ/
Είναι προφανές ότι όσοι ξεσκίζονται για τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών εξυπηρετούν τα Γερμανικά συμφέροντα.
-
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο που διέπει τους πρόσφυγες, οι παράνομοι μετανάστες είναι άλλη κατηγορία, οι πρόσφυγες δικαιούνται ασύλου στην πρώτη χώρα εισόδου, πια είναι αυτή ? μα η Τουρκία προφανώς, και προφανώς όλοι το ξεχνούν ηθελημένα, έτσι λοιπόν όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα είναι παράνομοι, ούτε παράτυποι, ούτε οτιδήποτε άλλο.
Θα ήταν μετανάστες αν είχαν διωγμούς και αν κινδύνευε η ζωή τους στην Τουρκία, ας αναρωτηθούμε, τους κυνηγούν και οι Τούρκοι ? Κινδυνεύουν από το Τουρκικό κράτος ? Σαφώς όχι, άρα λοιπόν ?
Ο τάχα μου ανθρωπισμός όλων, της Ε.Ε, των Γερμανών με τα όργανα και τις εφημερίδες τους, και των εδώ ντόπιων - ανθρωπιστών ι είναι μια τεράστια υποκρισία πίσω από την οποία κρύβουν την μεγάλη μπίζνα.
Έτσι λοιπόν αν είμαστε ένα σοβαρό και οργανωμένο κράτος - που δεν είμαστε - ούτε σοβαρό ούτε οργανωμένο, όποιος ερχόταν θα έπρεπε να συλληφθεί και να απελαθεί πάραυτα με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλλά όταν έχεις 5 χρόνια έχεις μια κυβέρνηση που είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, που λέει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, που λέει ότι λιάζονται και το βράδυ εξαφανίζονται, και που λέει refuges welcome, τρέχα τώρα και μη φτάνεις.
-
Λάπη σέβομαι την προσωπικότητα σου και δεν κάνω μομφή για αυτή, άλλο η καλοπροαίρετη κόντρα και η διαφωνία και άλλο το χιούμορ, μη ψάχνεις να βρεις σε μένα ψήγματα μείωσης της, όμως κόψε το ρενάκια γιατί δεν το γουστάρω, και όνομα γνωστό έχω και nik name.
-
Επανέρχομαι στο θέμα των τραπεζών , αφού όπως είπα είναι δύσκολο να γράφω άλλες ώρες .
Γάτε τότε που γνωριστήκαμε , ήμουν μαζί με τον κολλητό μου τον τραπεζικό όπως θυμάσαι . Οπότε ό,τι επιχειρήματα υπέρ των τραπεζών τα έχω ακούσει από αυτόν και τους άλλους φίλους μου και όλοι τους ήταν μεγαλοδιευθυντές .
Τώρα είναι όλοι από την άλλη πλευρά αφού είναι στην σύνταξη , μια και οι τράπεζες ήθελαν να κατεβάσουν τον μέσο όρο ηλικίας.
Από την άλλη πλευρά λοιπόν , βλέπουν τα πράγματα αλλιώς , ιδιαίτερα τώρα που τα παιδιά τους προσπαθούν να σταθούν ως επιχειρηματίες , ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί .
Ετσι λοιπόν σε καμία περίπτωση τα μαγαζιά με τα αλφα τι μι απ΄ έξω δεν είναι μαγαζιά . Εκτός αν το αλφα τι μι είναι έξω από κανένα Σκλαβενίτη...
Αν ήταν μαγαζιά θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα τέτοιο ο καθένας και δεν θα χρειαζόταν κάποια άδεια , μόνο να έχεις λεφτά και να δανείζεις...
Αλλά όχι , αν το κάνεις αυτό είσαι τοκογλύφος . Αν το κάνουν αυτοί με τους ίδιους όρους , είναι απλά πυλώνες της οικονομίας...
Τα περί αντικειμενικής τα έχουμε ξαναπεί και αν ξαναμπώ σε αυτή την συζήτηση θα γράψουμε σεντόνι απόδρασης από κελί του 4ου ορόφου , οπότε δεν θα το κάνω τώρα .
Για τον Τάκη δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις , ούτε συμφωνώ με τις αβανταδόρικες κουβέντες που λένε οι δικηγορίνες των δανειοληπτών που βγάζουν προφανώς με το αζημίωτο τα κανάλια . Να πάμε σε πλειστηριασμούς , αλλά να υπάρχει και η ευθύνη των τραπεζών .
Αλλά το μεγάλο θέμα δεν είναι ο Τάκης με την μεζονέτα , που πράγματι θα μπορούσε να πάει στο τριάρι . Είναι τα μεγάλα ανοικτά δάνεια , όπως των Ψυχάρηδων που όπως είπαν στην Βουλή οι ίδιοι , δανείζονταν με αέρα .
Από την άλλη , δανειολήπτες που είναι συνεπείς και έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία , αντιμετωπίζονται από τα ιδρύματα αυτά , ως ευκαιρία να τους βαράνε .
Ξέρετε κάτι εκτός από τον ηθικό κίνδυνο του να μην πληρώνεις τα δάνεια σου, θα ξαναγυρίσουμε εκεί που είχε μάθει η γενιά που είχε γεννηθεί πριν τον πόλεμο και έλεγε , μην πάρεις ποτέ δάνειο .
Και αυτό με τις συμπεριφορές των τραπεζών απέναντι στους έντιμους , είναι κάτι που θα έλθει και τότε να δω που θα πουλάνε λεφτά .
Γάτε @@ έπαιζε η πιστοληπτική ικανότητα το 08 . Το 95 είχα πουλήσει ένα σπίτι σε κάποιον 36 εκ , δηλαδή γύρω στα 110000 . Το 08 το πούλησε σε κάποιον. Με τον πληθωρισμό και το εύκολο χρήμα που έδωσαν το 02 , Σημίτης - Παπαδήμος , το πούλησε λοιπόν 380000 . Ο αγοραστής πήρε δάνειο 375000 . Τα λεφτά που είχε ήταν όλα και όλα 10000 . Αλλοι έπαιρναν και παραπάνω λεφτά για τα έπιπλα και τα συμβολαιογραφικά κλπ .
Αρα για ποιά πιστοληπτική ικανότητα μιλάς . Απλά τα μπόνους των τραπεζικών καθόριζαν τα πάντα .
Από την άλλη γνωστός πήρε εκείνη την εποχή με μεζονέτα και μάλιστα μτχ στα 700000 και πήρε δάνειο 600000 . Ηταν λάθος του ? Μα εκείνος δούλευε 15 χρόνια σε μεγάλη εισαγωγική του εδώ χώρου με 70000 καθαρά τον χρόνο . Η γυναίκα του νοίκιαζε μαγαζιά σε τουριστικό νησί και μάζευε 50000 τον χρόνο . Αρα τι πρόβλημα είχε με 120000 στο σπίτι τον χρόνο να δίνει δόση για 600000 ?
Το πρόβλημα υπήρξε όταν μετά τα παιχνίδια των τραπεζών με τα τοξικά το 08 και την κρίση που ακολούθησε , ο τύπος έμεινε άνεργος για 2-3 χρόνια και μετά πήγε με πολύ λιγότερα λεφτά και η γυναίκα του είχε ξενοίκιαστα τα μαγαζιά για χρόνια .
Φταίνε λοιπόν ? Φταίνε . Γιατί πήγαν πολύ ψηλά χωρίς πραγματική ανάγκη . Για μένα δεν φταίνε πάνω από 20 - 30 % . Γιατί σε όλο τον κόσμο υπάρχει ο κανόνας που λέει , τα δάνεια σου να μην περνάνε το 30 % του εισοδήματος σου . Στην περίπτωση τους πρέπει να ήταν κάτω από το 20 % .
Αν αυτό που συνέβη στην Ελλάδα συνέβαινε στην Δυτική Ευρώπη και στις ΗΠΑ , το ρεκόρ της πανούκλας του Μεσαίωνα που έφαγε το 1/3 του πληθυσμού , θα είχε ξεπεραστεί με την αυτοκτονία του μισού πληθυσμού , λόγω της οικονομικής τους καταστροφής με τα δάνεια που έχουν .
Γάτε σου έβγαλαν το τρακοσάρι και περιμένει . Προφανώς λόγω πιστοληπτικής ικανότητας . Πως θα σου φαινόταν να αποφάσιζες να κάνεις ένα ντηλ με τα μισά αυτού του τρακοσαριού και μόλις υπογράψεις το ντιλ , να σου πουν ότι τώρα άλλαξαν άποψη , γιατί έχασαν τα λεφτά στην ρουλέτα και στα @@ τους που υπέγραψες και θα έχεις θέμα με την φήμη σου και την δουλειά σου . Θα συνέχιζες να έχεις τις ίδιες απόψεις , η θα έβαζες νερό στο κρασί σου .
Και σκέψου αντί για τα 300 , να σου έλεγαν βάλε και ένα ακίνητο που κάνει 500000 κατ΄ αυτούς προσημείωση και θα σου δώσουμε όρια 1200000 , επειδή έχεις πολυσέλιδο Ε9. Και ξαφνικά πάνω που εσύ ανοίγεσαι υπολογίζοντας τα λεφτά αυτά και έχεις πάρει μόνο 250000 και λές έχω και 1 εκ καβάντζα , σου λένε ότι πάει το όριο γιατί το έχασαν στην ρουλέτα και μετά σου εκτιμάνε το ακίνητο σου στα 200000 και σου λένε θέλουμε και άλλη προσημείωση .
Αυτά τα ωραία συνέβαιναν τότε και συνεχίζουν μέχρι σήμερα και το παίζουν και άνετοι οι τύποι . Βέβαια ξεχνάνε ότι τότε θα μπορούσες απλά να είχες πουλήσει το ακίνητο που τους έβαλες προσημείωση και να είχες μπει καθόλου στο μαγαζάκι τους , αλλά τότε τι διάολο πυλώνας της οικονομίας θα ήταν ....
-
το επισης αδυνατον απαντησω.
σου κου εις καρπενησιον με το τζιβι και πολλα αλλα βιτ. και τη γατα. μηπως κατσει τυχερο.
-
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Λάπη σαν ειδκικός στις - καμπύλες - γιατί μας ενημερώνει και μας ανοίγει ή μας βγάζει τα μάτια αναλόγως ! -
https://www.youtube.com/watch?v=flyIIIRlyfU
...
Αυτο και αν ειναι κυμβαλον...
...
*Θα παρακαλουσα να μην γινεται προσωπικος σχολιασμος υποτιμητικου χαρακτηρα σε εμενα αλλα κυριως σε ανθρωπους που επελεξα να ζω μαζι τους και γιατι με επελεξαν και αυτοι. *
Δηλαδή βρε συ Lap συζείς με την Ειρήνη Παπαδοπούλου;
(ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκες παραπάνω και προσπάθησα να το ερμηνεύσω)
Θέλω να γράψω ένα κατεβατό για τα εθνικά αλλά δεν με παίρνει, άλλη φορά. Μιλάμε πάντως για κατάντια και απ΄ότι φαίνεται το βαρέλι δεν έχει πάτο. Ασχέτως από το αν συνεννοηθήκαμε ή όχι με τους Τούρκους, στα ϊμια δεν πήγαμε να τιμήσουμε αυτούς που πέθαναν τότε. Κοινώς, κάναμε από μόνοι μας την πάπια, δεν χρειάστηκε να μας πουν κάτι οι απέναντι.
-
Καλά να περάσετε Γατε. Εγώ στο γιαπι. Είναι και Παρασκευή σήμερα καταλαβαίνεις...
-
@quadra σε λεω ρενακια διοτι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαζω απο ελκηνικα σε αγγλικα με τκ σκατοκινητο, πατιουνται ολα τα πληκρα λογω μικρης οθονης. Οπως θες.
Παντως για αλλη μια φορα δεν πηγαινε για εσενα. Αμαν ρε quadra σε καθε καυγα πιστευεις οτι γινεται για εσενα.
Fiverg χαχα οχι ρε συ παρεξηγησις. Δεν πηγαινε για την παπαδοπουλου. Πηγαινε για τις εξυπναδες, θρασος και χοντραδες του γατου και το πως εριχνε τις γυναικες συγκριτικα με την προαωπικοτητα μου και τις αποψεις μου ως νεοτεροναυτου. Πεταει το μισος του με χειρουργικη ακριβεια ακριβως για να μη τρωει ban
Δες πιο πισω και θα καταλαβεις. Ειπα να μην απαντησω και να τον αφησω αλλα το μισος του συνεχισε οπως και τα υποννουμενα που περασαν σε σχολιασμο υποτιμιτικο για τους κοντινους μου ανθρωπους τις σχεσεις μου κτλ, παντα υποτιμιτικα καο για εμενα και για αυτες, οποτε απαντησα πως την επομενη φορα θα εχει αναφορα. Δεν τον υποβιβαζω το αντιθετο μαλιστα αλλα αυτος λογω θυμου στις αντιθετες αποψεις προερχομεμες απο εμενα, το κανει.
Ειπαμε οκ ναι στο χαβαλε, ειπαμε ναι στο χιουμορ αλλα οχι και να τα χρησιμοποιουμε αυτα για να προσβαλουμε προσωπικοτητες. Αυτη η συμπεριφορα τον χαρακτηριζει απο οτο φαινεται. Ετσι εμαθε, ετσι και κανει.
-
Λάπη μπορείς να γράφεις Παναγιώτη αντί για Quadra αφού σου είναι δύσκολο, τέλος πάντων καλό ΣΚ, εγώ έχω επίσκεψη στην HORECA το ΣΚ.
-
Εδώ λέγονται σοβαρά πράγματα με κατηγορίες για όλους τους υπεύθυνους του θέματος υδρογονάνθρακες σε όλες τις κυβερνήσεις, και που επέδειξαν αδιαφορία στις υποδείξεις ειδικών, αβελτηρία, φόβο, σκεπτικισμό ή και δόλο.
Ακόμα ένα δείγμα πως λειτουργεί η χώρα, πιστεύω ότι είναι χαρακτηριστικό της λειτουργίας των ατόμων με εξουσία σε όλο το δημόσιο
-
@quadra σε λεω ρενακια διοτι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαζω απο ελκηνικα σε αγγλικα με τκ σκατοκινητο, πατιουνται ολα τα πληκρα λογω μικρης οθονης. Οπως θες.
Παντως για αλλη μια φορα δεν πηγαινε για εσενα. Αμαν ρε quadra σε καθε καυγα πιστευεις οτι γινεται για εσενα.
Fiverg χαχα οχι ρε συ παρεξηγησις. Δεν πηγαινε για την παπαδοπουλου. Πηγαινε για τις εξυπναδες, θρασος και χοντραδες του γατου και το πως εριχνε τις γυναικες συγκριτικα με την προαωπικοτητα μου και τις αποψεις μου ως νεοτεροναυτου. Πεταει το μισος του με χειρουργικη ακριβεια ακριβως για να μη τρωει ban
Δες πιο πισω και θα καταλαβεις. Ειπα να μην απαντησω και να τον αφησω αλλα το μισος του συνεχισε οπως και τα υποννουμενα που περασαν σε σχολιασμο υποτιμιτικο για τους κοντινους μου ανθρωπους τις σχεσεις μου κτλ, παντα υποτιμιτικα καο για εμενα και για αυτες, οποτε απαντησα πως την επομενη φορα θα εχει αναφορα. Δεν τον υποβιβαζω το αντιθετο μαλιστα αλλα αυτος λογω θυμου στις αντιθετες αποψεις προερχομεμες απο εμενα, το κανει.
Ειπαμε οκ ναι στο χαβαλε, ειπαμε ναι στο χιουμορ αλλα οχι και να τα χρησιμοποιουμε αυτα για να προσβαλουμε προσωπικοτητες. Αυτη η συμπεριφορα τον χαρακτηριζει απο οτο φαινεται. Ετσι εμαθε, ετσι και κανει.
.
απαντω ως σεξιστης, ρατσιστης και γατος μισος γεματος...
ΑρΕς
?
ΑρΕς βερ 1.1
τιμη μου να με αναφερετε εσεις. ΑΜΕΣΩΣ.
-
Το λάθος του Θοδωρή είναι ότι ενώ από κοντά είναι τέλειος συμφωνεις-διαφωνεις, όταν ποσταρει όντως τρομάζεις από το (πολιτικό) μίσος που βγάζει που υπάρχουν στιγμές που ξεπερνά φασισταρια εγνωσμένης αξιας.
Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, τον αδικεί σφόδρα και το λέω (αν και πρέπει να το έχω ξαναπεί) με όλο το θάρρος. Απλά δεν κολλάει καθολου μα καθόλου με το ποσο διαφορετικός είναι από κοντά.
Άσε τις αναφορές γιατί δεν έχουν κανένα νοημα και απλά πες αυτό που νομίζεις. Δεν πρόκειται να πείσεις κανένα και για τίποτα. 8/10 (και βάλε...) πρέπει να χάσουν τελείως τη γη κάτω από τα πόδια τους για να μετατοπιστούν ιδεολογικά._
-
Πολεμικό Ναυτικό: Με μόλις € 4 εκατομμύρια καλείται να συντηρήσει ολόκληρο τον Στόλο
Μάλλον έχουμε επιβάλει μονομερή αφοπλισμό και προχωράμε σε εθνικό αυτοχειριασμό.
https://defencereview.gr/polemiko-naytiko-me-molis-4-ekatommyri/
-
Επειδή φίλος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, αν σας πως σκηνικά και το πόσες φορές ξεκινάνε να πάνε για άσκηση, μεταφορά κτλπ και δεν φεύγουν ή γυρνάνε πίσω από βλάβη θα γελάτε...ή μάλλον θα κλαίτε.
-
Επειδή φίλος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, αν σας πως σκηνικά και το πόσες φορές ξεκινάνε να πάνε για άσκηση, μεταφορά κτλπ και δεν φεύγουν ή γυρνάνε πίσω από βλάβη θα γελάτε...ή μάλλον θα κλαίτε.
Kολλητός του γιού μου μόνιμος υπαξιωματικός - μηχανικός υπηρετεί σε φρεγάτα κλείνουν τις τρύπες με ειδικό τσιμέντο ταχείας πήξης, και πολλά ακόμα - χαριτωμένα - περιστατικά.
Το 2010 το ναυτικό είχε προϋπολογισμό 260.000.000, τώρα 84.5, τι ναλέμε τώρα, οι αξιωματικοί, τα παιδιά και όλο το προσωπικό τα κρατάνε με τα δόντια να μη βουλιάξουν, το σχέδιο φτωχοποίησης της χώρας χτύπησε άμεσα τις ένοπλες δυνάμεις, οι Τούρκοι τα γνωρίζουν αυτά γιατί παρακολουθούν τα πάντα, και οι - Έλληνες - για ένα μεροκάματο μεταφέρουν στην Τουρκία ότι αντιλαμβάνονται, τα κανάλια με πρώτο τον Σκάι έχει Τουρκέψει κανονικά, το πολιτικό σύστημα μια από τα ίδια, αδιαφορία, λένε τι τι θέλουμε τις ένοπλες δυνάμεις κλπ, όταν οι περισσότεροι έβαλαν μέσο για να αποφύγουν την στράτευση πως είναι δυνατόν σήμερα να γνωρίζουν τι θα πεί άμυνα, κανόνες εμπλοκής και ότι πρέπει να γνωρίζει ένας υπουργός, ή πρωθυπουργός που ούτε το ψωμί του δεν κόβει γιατί το μαχαίρο είναι επικίνδυνο.
Όσοι στρατιωτικοί και στρατηγικοί αναλητές χτυπάνε τις καμάνες χρόνια τώρα, τους λένε γραφικούς και τους αγνοούν, έτσι φτάσαμε στο μη περαιτέρω, περιμένω να δω την αντίδραση όταν φτάσουν οι Τούρκοι 7 μίλια από την κρήτη και χτυπήσουν το βυθό τι θα κάνουμε, είμαι πολύ περίεργος, θα σταθεί κανείς στο ύψος του ή θα έχουμε νέα Ίμια ? Γιατί αν δεν αντιδράσουμες η επόμενη κίνηση της Τουρκίας θα είναι μια Τούρκικη παρέλαση στο Σύνταγμα και από τα παράθυρα της Βουλής θα τους κοιτάνε και θα αναρωτιούνται αν είναι 25η μαρτίου.
Για κλάμματα είμαστε.
Παρακολουθούσα χτές βραδυ τον υφυπουργό εξωτερικών τον Μ.Βαρβιτσιώτη, όταν τον ρωτούσαν τι θα κάνουμε αν έρθουν οι Τούρκοι κοντά στην Κρήτη με γεωτρύπανο, απαντούσε ότι έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μαες και δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε ότι προκαλούμε κλπ φοβισμένες αηδιαστικές απαντήσεις.
Εδώ οι Τούρκοι μπήκαν στο σπίτι μας, μας γκάστρωσαν τις γυναίκες και εμείς απαντάμε ότι δεν θα κάνουμε έκτρωση στο μούλικο για να μην κατηγορηθούμε, έλεος πια με τους άχρηστους, τους φοβισμένους και τους αδαείς που μιλάνε και για την Χάγη, όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου.
-
Δεν σας χαρακτηρισα με επιθετα.
Ειπα πως ο σχολιασμος σας και τα υποννουμενα ιδιαιτερα για κοντινα προσωπα και την επιλογη μου και επιλογη τους εχει αισθηση κακεντρεχιας και σεξισμου.
Εδω ειναι forum ανταλλαγης αποψεων. Πειτε τις αποψεις σας. Παντα σας διαβαζουμε με σεβασμο και ενδιαφερον αλλωστε.
Τα υποτιμητικα σε προσωπικοτητες κατα τη συζητηση με χασκογελακια με υπονοουμενα και αλλα τετοια για ανθρωπους που ισως εχουν αλλη αποψη απο εσας, δεν σας τιμουν.
Να εχετε το θαρρος να μιλατε ντομπρα και σταρατα αν θελετε να προαβαλλετε ανθρωπους. Ετσι εχω μαθει εγω. Τα λεω στην μουρη κατευθειαν και αναλμβανω το κοστος του ban
Οπως σας σεβοαμαι, τον κοπο, τη πορεια σας, το οτι ειστε εργοδοτης κτλ ετσι απαιτω να με σεβεστε και εσεις και ιδιαιτερα τους κοντινους μου ανθρωπους χωρις να σχολιαζετε για ποιο λογο επελεξε ο ενας τον αλλον. (Η σταγονα που ξεχιλησε το ποτηρι ηταν αυτη)
Δεν εχει γινει αναφορα ακριβως λογω του σεβασμου προς εσας....να δουμε ποσο θα το εκμεταλευεστε;;
Τσπ για να χαλρωσουμε το κλιμα του forum...
Τελος απο εμενα στην κοντρα. Αλλωστε εξακολουθω να σας θεωρω πολυ ενδιαφερουσα προσωπικοτητα.
Συνεχιστε
-
Αρχικά νομίζω ότι τον μπερδέψατε χωρίς λόγο τον Γάτο . Απλά ο τρόπος που γράφει χρήζει μετάφρασης και έτσι δημιουργούνται θέματα . Οπότε ας το αφήσουμε το θέμα , γιατί πρακτικά δεν υπάρχει λόγος . Τέλος ας αφήσουμε τις μικροπαρεξηγήσεις , γιατί αν δεν πούμε και μία κουβέντα παραπάνω στο καφενείο , που θα την πούμε ?
Ιωάννη το να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου , δεν σημαίνει ότι θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία σου . Γιατί υποτίθεται αυτή βασίζεται στην λογική σου και όχι στην όποια τσέπη σου . Το να κράζουμε τους διάφορους πολιτικούς δεν σημαίνει ότι η θεωρία μας και η πολιτική μας άποψη αλλάζει .
Εγώ απλά δεν έχω δεσμεύσεις με κόμματα και κάθε φορά κοιτάω τι είναι πιο κοντά στις απόψεις μου και όχι αν με βολεύει . Αυτό δεν είναι βέβαια σύνηθες , για αυτό άλλωστε τα κόμματα υπολογίζουν το πολιτικό κόστος και σκίζονται να μην πειράξουν τους ξύστες .
Στο θέμα των ελληνοτουρκικών δυστυχώς πρέπει να κάνουμε την πάπια . Δεν μας βολεύει να μπούμε σε θερμή αντιπαράθεση γιατί το δικό μας κρέας είναι πανάκριβο , ενώ το δικό τους τζάμπα , αν χάσουμε τον τουρισμό θα ξαναμπούμε στην κρίση και τόσα άλλα προβλήματα . Ακόμα στην χώρα μετά από 40 χρόνια αριστερίλα , δεν υπάρχει φιλοπατρία και διάθεση για θυσίες . Λογικό είναι αυτό . Ολοι θέλουμε την ησυχία μας . Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε όμοροι του Λουξεμβούργου .
Για μένα το θέμα είναι πολύ απλό . Δεν είμαι αντίθετος στην συνεκμετάλλευση και στον καθορισμό των ΑΟΖ με λογική. Ούτε το Καστελόριζο μπορεί να έχει τέτοια ΑΟΖ , ούτε τα άλλα νησιά να μην έχουν καθόλου , που είναι ακραίες θέσεις . Τις ορίζεις και θέτεις την διαδικασία της συνεκμετάλλευσης και βέβαια καθαρίζεις το Αιγαίο .
Επειδή όπως και με τα πηγάδια στα χωράφια , δεν μπορείς να ανοίγεις τρύπες δίπλα δίπλα , εύκολα θα βρεθεί λύση αν όλοι συνετιστούν .
Οπότε καλό είναι να μην μιλάμε σοβαρά με τον σουλτάνο , αλλά με τα μεγάλα αφεντικά , να έχουμε απόψεις και θέσεις και να προχωρήσουμε στην συνεκμετάλλευση , είτε και στην Χάγη . Ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε να κλείνουμε κόλπους , να αυξήσουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια για την ηπειρωτική χώρα και στα νησιά να βρεθεί μία φόρμουλα να εξισωθεί ο εναέριος με τα χωρικά ύδατα στα 8-9 μίλια .
Τέλος να ενημερώσουμε τα αφεντικά , ότι αν ο σουλτάνος μας κάνει θερμό επεισόδιο ή παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές ερχόμενος με τα πλοία του έξω από την Κρήτη , τότε η αντίδραση μας θα είναι ασύμμετρη αφού τον τουρισμό θα τον έχουμε χάσει .
Από τα αβύθιστα αεροπλανοφόρα που έχουμε , μπορούμε να κάνουμε την δυτική Μ. Ασία Σαχάρα...
Αυτό για μένα είναι το επιχείρημα μας . Αν μας γυρίσετε πίσω στην κρίση , θα γυρίσουμε την περιοχή στο 1900 .
-
Criu όταν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει φόρους/εισφορές/λογαριασμούς κτλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δε θεωρείται 'χάσιμο γης' το να θες πχ να πάρεις καινούργιο αμάξι αλλά τα κουκιά να βγαίνουν μόνο για μτχ ενώ την ίδια ώρα πληρώνονται κανονικά αυτές οι υποχρεώσεις.
Όταν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα σε αυτά (και σε ειρωνεύεται το όλο σύστημα από πάνω, από τον πολιτικό ως το σκατοτρολακι που 'μπορεί') κλονίζεσαι. Αν πολύ χειρότερα πρέπει να πουλήσεις περιουσία σου γι'αυτό ή να μεταναστεύσεις και δεν κλονιστεις ε, δε χρειάζεται να πω κάτι._
-
Aυτά όλα θέλουν τσαγανό και κότσια τα οποία είναι σε ανεπάρκεια με τους σημερινούς πολιτικούς που ακούνε τη λέξη πατρίδα και βγάζουν σπυράκια, άλλοι φανερά και το λένε ( λεγε με Σύριζα ) και άλλοι κρυφά ( λεγε με Μητσοτακέϊκο κλπ μεγάλοι επιχειρηματίες που έχουν οικονομικά συμφέροντα στο ξεπούλημα της χώρας )
Αν η χώρα είναι μόνη της σε ένα θερμό επεισόδια, το ίδιο και ο λαός της χώρας, είναι μόνος του χωρίς καμμία υποστήριξη από το πολιτικό σύστημα του οποίου το κρέας είναι ακριβώς όπως είπες και όχι των πολιτικών, αυτοί πάλι στον αφρό θα είναι και θα μας κουνάνε και το δάχτυλο όπως έκαναν πάντα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2