-
Άντε γεια σε σένα με Παπαχλιμιτζουρες Κοτταριδηδες Τρουπηδες και λοιπά λιμά.
Όμως εγώ είπα άλλο: Δεν ενοχλαται κανένας ΝΔουλος τώρα με τέτοιες αυξήσεις στο ρεύμα που πληρώνει και τα "γυρω-γυρω" αλλά πιο παλιά η ενοχλα ήταν τερassτια. "Αλλά...αυτοί είστε" που λέει και ο εκ του Περισσού και όταν έρχεται το στριμωγμα το γυρνάμε στις Τσουκαλιές.
-
Αν οι εκπροσωποι του σοσιαλισμου δεν αποδυκνειονταν τοσο μα τοσο κλεφτες δεν θα ερχομασταν στο σημερα που δεξια κυβερνηση φαινεται πιο προοδευτικη απο την αναχρονιστικη αριστερα. Εκαναν ομως οι αριστεροστροφοι τα μεσα παραγωγης ταχα μου κρατικα αλλα στην πραγματικοτητα τσιφλικια τους.
-
Όταν ανεβαίνει το ρεύμα τόσο αυτό το "επιχείρημα" δεν πιάνει. Δεν υποχρεώθηκε να πουλήσει κανείς τη ΔΕΗ σε αυτή μάλιστα τη συγκυρία. Αλλά...αντρικά πράγματα, λεβεντικα.
Στο δια ταύτα. Είμαστε στην αρχή και δεν το εχει πολυκαταλαβει ο κόσμος, πιο κάτω αρχίζει το ωραίο. Τώρα βλέπει το πραγματικό τσιφλίκι...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όταν ανεβαίνει το ρεύμα τόσο αυτό το "επιχείρημα" δεν πιάνει. Δεν υποχρεώθηκε να πουλήσει κανείς τη ΔΕΗ σε αυτή μάλιστα τη συγκυρία. Αλλά...αντρικά πράγματα, λεβεντικα.
Στο δια ταύτα. Είμαστε στην αρχή και δεν το εχει πολυκαταλαβει ο κόσμος, πιο κάτω αρχίζει το ωραίο...
Οπότε βρε συ johan για την τρέχουσα κατάσταση τι είναι που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση και δεν κάνει και θα το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ;
Θα έβρισκε μαγικό τρόπο να παράγει φτηνότερο ρεύμα ; Ήδη οι λιγνιτικες μονάδες επαναλειτουργούν.
Θα επιδοτουσε περισσότερο την τιμή από τον προϋπολογισμό; Από ποια πηγή; Με νέους φόρους;
Θα είχε παμφθηνη τιμή κιλοβατωρας στην ΔΕΗ φορτώνοντας ζημιές κι έχει ο Θεός;
Κριτική βλέπω, λύσεις δεν βλέπω. -
Fiverg τι λυσεις να σου δωσουν δαυτοι που ευθυνονται για τα αδιεξοδα που οδηγησαν τον τοπο. Πλακα κανεις?
-
Έλα βρε fiverg τώρα...μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Αν υπήρχε κρατική ΔΕΗ πόση θα ήταν η αύξηση παρόλη τη συγκυρία;
Αν η βενζίνη πάει 2€+, το κλειδώνεις στο φινάλε. Το ψυγείο δε βγαίνει από τη πρίζα όμως, ούτε η κουζίνα σβήνει. Αν θεωρείτε λογικό και αναπόφευκτο ένα +80% το οποίο ήρθε ακαριαία με την απώλεια της πλειοψηφίας του δημοσίου και μάλιστα αυτή τη στιγμή, δεν έχω να σας πω κάτι. Κρίνεστε.Spi πραγματικά η Αδωνικοτητα σου να μετατρέπεις το μαύρο σε άσπρο είναι αξιοθαύμαστη. Μόνο που δίχως τα δεξιά αδιέξοδα οι Ζαιοι θα ήταν στο La Vie en ροζ συννεφάκι του 3% και όχι να σας ξαναστείλουν από εκεί που ρθατε.
-
Διεθνεις συγκυριες λεγεται, και μια χωρα που δεν διαθετει ευρωστια και πορους ειναι απο τα πρωτα θυματα. Αλλωστε φροντισε η προοδευτικη παραταξη που κυβρνουσε τοσα χρονια με μικρες δεξιες διακοπες να ειμαστε ξεβρακωτοι στα αγγουρια. Αλλα τεσπα, πες μας με πιο μαγικο τροπο θα μπορουσε να ειχαμε φτηνο ρευμα και προιοντα και 2000 μεθ με μειωμενους φορους κλπ διχως να τιναχτουμε παλι οικονομικα στον αερα? Ελα σε περιμενω μεγαλε δασκαλε.
-
Ολοι οι παλιοι βολεμενοι Πασοκοι γινατε τα Συριζακια του σημερα. Τι κλωτσα να δωσετε βρε περιγελοι? Σα κι αυτη που δωσατε στην Μερκελ?
-
Σιγά τα αίματα βρε σκονιστηρ που "με περιμενεις". Εκνευρίζεσαι και γίνεσαι αστείος. Τράβα προσέλαβε κάνα γιατρό τουλάχιστον να μη ξευτιλιζεσαι που πεθαίνουν άνθρωποι σαν το σκυλί στο αμπέλι και τους κατηγορείτε από πάνω ενώ πριν τον ιό ήταν φίλοι και συμμέτοχοι στη μεγάλη νικη.
Πού είναι η κλωτσιά η δική σας στους γυφτοσκοπιανοι έστω;
Πού είναι αυτές οι μειώσεις φόρων για τη μεσαία τάξη λεβεντακο μου;
Τώρα που το σκατομετρο βαράει κόφτες και κάνετε απροκαλυπτα τη μια βλακεία πίσω από την άλλη, διχασμό και πάλι διχασμό, το τελευταίο καταφύγιο.
Γιατί ψηφίσατε το αχρειαστο ρε λεβέντες; Γιατί βγάζατε το χρήμα σαν παλαβοί πριν τα cc και μετά πανηγυριζατε, "πατριώτες"*;*Αυτά δεν αφορούν λογικούς στη συζήτηση, αλλά ultras. Και πρέπει να σε προβληματίσει λιγάκι το ότι είσαι μόνος σου πια σε αυτό τον άχαρο ρολο.
-
Σιγά τα αίματα βρε σκονιστηρ που "με περιμενεις". Εκνευρίζεσαι και γίνεσαι αστείος. Τράβα προσέλαβε κάνα γιατρό τουλάχιστον να μη ξευτιλιζεσαι που πεθαίνουν άνθρωποι σαν το σκυλί στο αμπέλι και τους κατηγορείτε από πάνω ενώ πριν τον ιό ήταν φίλοι και συμμέτοχοι στη μεγάλη νικη.
Πού είναι η κλωτσιά η δική σας στους γυφτοσκοπιανοι έστω;
Πού είναι αυτές οι μειώσεις φόρων για τη μεσαία τάξη λεβεντακο μου;
Τώρα που το σκατομετρο βαράει κόφτες και κάνετε απροκαλυπτα τη μια βλακεία πίσω από την άλλη, διχασμό και πάλι διχασμό, το τελευταίο καταφύγιο.
Γιατί ψηφίσατε το αχρειαστο ρε λεβέντες; Γιατί βγάζατε το χρήμα σαν παλαβοί πριν τα cc και μετά πανηγυριζατε, "πατριώτες"*;*Αυτά δεν αφορούν λογικούς στη συζήτηση, αλλά ultras. Και πρέπει να σε προβληματίσει λιγάκι το ότι είσαι μόνος σου πια σε αυτό τον άχαρο ρολο.
Χωστα μου οσο θες. Αυτο θελω. Να βλεπουν οι υπολοιποι με τι παθος υποστηριζετε καποιοι τα κλεμενα κεκτημενα σας που οδηγησαν ως εδω τις Δεκο, την υγεια και το κρατος. Εγω κακομοιρη απο κανενα πολιτικο χωρο δεν εφαγα ποτε γλυκο ψωμι που ανηκε σε αλλους. Για αυτο οσο σκουζεις διασκεδαζω. Ονειρευεσαι να δωκεις κλοτσες που βρε? Σε εμας που ταιζαμε παντα τους κρατικοδιαιτους?
-
Έλα βρε fiverg τώρα...μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Αν υπήρχε κρατική ΔΕΗ πόση θα ήταν η αύξηση παρόλη τη συγκυρία;
Αν η βενζίνη πάει 2€+, το κλειδώνεις στο φινάλε. Το ψυγείο δε βγαίνει από τη πρίζα όμως, ούτε η κουζίνα σβήνει. Αν θεωρείτε λογικό και αναπόφευκτο ένα +80% το οποίο ήρθε ακαριαία με την απώλεια της πλειοψηφίας του δημοσίου και μάλιστα αυτή τη στιγμή, δεν έχω να σας πω κάτι. Κρίνεστε.Spi πραγματικά η Αδωνικοτητα σου να μετατρέπεις το μαύρο σε άσπρο είναι αξιοθαύμαστη. Μόνο που δίχως τα δεξιά αδιέξοδα οι Ζαιοι θα ήταν στο La Vie en ροζ συννεφάκι του 3% και όχι να σας ξαναστείλουν από εκεί που ρθατε.
Οι αυξήσεις ήρθαν αν δεν κάνω λάθος το φθινόπωρο, πριν την οποία "απώλεια". Άρα η λύση είναι να τρώει την ζημιά η ΔΕΗ κι έχει ο Θεός... Που επειδή δεν έχει, μεταφράζεται σε φόρους στους επόμενους. Οκ.
-
Και εγώ θέλω να βλέπω αλαζονεία προπελάτου από κάτοχο 4τροχου δισεγγονου του Τσαουσέσκου. Δε φαντάζεσαι τι γέλιο βγάζει.
Αφού λοιπόν εσύ ο αντικομμουνιστης έκανες μια τόσο ασύμβατη αγορά (το αυτοκίνητο δεν είναι ρουχαλακι) κόψε τη βλακειουλα με τις ΔΕΚΟ γιατί ούτε εγώ εργάζομαι σε αυτή και δεν ρώτησα τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου πριν έρθω στον κόσμο.
Και εγώ "ταΐζω" κόσμο με την αρρωστημένη σου λογική, αλλά δε το βλέπω έτσι. Όλοι οι "μικροί" στο ιδιο καζάνι βράζουμε.
Πλήρωνε λοιπόν +80% το ρεύμα και όταν κάποτε μοιραία σφιχτεις, φάε σημαία, αριστεία, ντεμεκ ανάπτυξη και "μεσαιοταξισμο" που ουσιαστικά δε σε αφορά.
-
-
Εγω για αλλους μπορει να ειμαι αντικομουνιστης, για αλλους αντιφασιστας κατα πως σας βολευει. Στο αρμα κανενος καραγκιοζακου δεν μπαινω. Ολοι το λαουτζικο ταχα μου εχετε κατα νου οταν πετατε τις μπαρουφες ή βρισιες σας αναλογα τα κεφια σας.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγω για αλλους μπορει να ειμαι αντικομουνιστης, για αλλους αντιφασιστας κατα πως σας βολευει. Στο αρμα κανενος καραγκιοζακου δεν μπαινω. Ολοι το λαουτζικο ταχα μου εχετε κατα νου οταν πετατε τις μπαρουφες ή βρισιες σας αναλογα τα κεφια σας.
Μη σταματάς να τους πονάς!
-
Πωπω τα παιδάκια...φασολαδιτσα θέτε ή έχετε μπόλικα κοιτάσματα μεθανίου;
Συνεχίστε να μας δείχνετε τον πραγματικο εαυτό σας και να κάνετε ακριβως ο,τι κοροϊδεύετε ή φαντάζεστε ότι σας κάνουν.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μη σταματάς να τους πονάς!
Μή σταματάς! Πόνεσέ μας κι άλλο!
Τζούζει μεν, αλλά είναι ωραία...ΚΑΙ Α, ΚΑΙ ΟΥ, ΚΑΙ λοιπά και λοιπά και λοιπά...
-
Μεγαλη μερα σημερα για το σοσιαλιζμο. Εχει εκλογες για αναδειξη νεου ηγετη.
-
Τους βγάζουν και στα παράθυρα στη τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση δίπλα δίπλα.
Ποιος είναι αυτός με το άσπρο φόρεμα, δίπλα στον Παπανδρέου; -
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...
Αχ θυμάμαι ρε παιδιά, συνέδρια τη δεκαετία του 80 τότε που έκλειναν ολόκληρο ξενοδοχείο της Συγγρού για τα στελέχη της επαρχίας...
Όλα τα πλήρωνε το κόμμα. Δωμάτειο ήθελες? Μασάζ ήθελες? Μέχρι και "κορίτσια" είχαν να μένουν μόνιμα στο ξενοδοχείο για όποιον είχε "ανάγκες" !!!!Καλά όποιος μου πει ότι τέτοιες πρακτικές έκαναν κι άλλα κόμματα δεν θα μου φανεί παράξενο!!! Εντάξει μόνο το ΚΚΕ δεν τα έκανε αυτά!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2