-
Ο Ανδρουλάκης χθες στη Γιαμαλω.
Δεν το είδα. Ξεράθηκα από τις 23:30 στον καναπέ. Θα το δω αργότεραΚαι για όσους για κάποιον λόγο διαφημίζουν τις ώρες εργασίας τους, μεσημεριανό έφαγα όταν τελείωναν οι ράδιο αρβυλα, άραξα λίγο και ξεράθηκα. Μαζί και οι λαπαινα ξεράθηκε και ειμασυπταν ζόμπι στους καναπέδες.
Ζωαρα!!! -
Ζόμπι, λίγα με τους κυρΠαντελιδες, δεν αστειεύονται:
(Απαπα, με άσπρα χθες ήταν σαν παλιά τηλεόραση με σεμεδακι, μόνο κοκκινο-μαυρο για την γλυκόξινη της καρδιάς μας Γυρε)
-
Απορία.....που τα βρίσκεις όλα αυτά;;;
Σαν τηλεόραση;;;;;
ΧαχαχαΜήπως σαν νοσοκόμα;
Υ.γ μια φορά φόρεσε η αγαπημένη κάτι τέτοια σακάκια με δαντέλες και ήρθε μπροστά μου και μου είπε ,ωραία δε είμαι;;;;
Σαν μπουφές της είπα....
Μισή μέρα μούτρα είχε..."Ενώ εσύ σαν τσομπανης είσαι με ρούχα από τα Λίντλ. "
Θεό με κάνει να ψωνίσω ακριβά ρούχα και παπούτσια."Ακριβώς και σαν τσομπανης ξέρω να ξεχωρίζω την καλη κατσίκα"
Είχα φάει απ' έξω εκείνη την ημέρα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Ανδρουλάκης χθες στη Γιαμαλω.
Δεν το είδα. Ξεράθηκα από τις 23:30 στον καναπέ. Θα το δω αργότεραΚαι για όσους για κάποιον λόγο διαφημίζουν τις ώρες εργασίας τους, μεσημεριανό έφαγα όταν τελείωναν οι ράδιο αρβυλα, άραξα λίγο και ξεράθηκα. Μαζί και οι λαπαινα ξεράθηκε και ειμασυπταν ζόμπι στους καναπέδες.
Ζωαρα!!!Άσχετον, αξιοπρεπέστατη παρουσία η κυρία. Μετά τα πρώτα φάλτσα κατάλαβε τι παίζει, φρόντισε να διαχωρίσει την θέση της και να μην την πάρει η μπάλα της γελοιότητας με την Ακριβοπούλου. Την παρακολουθώ τακτικά και όσο μπορώ, έχει και μια εκπομπή στον Real με έναν "δεχτσό", δεν θυμάμαι πως τον λένε.
Στο εντελώς αντίθετο άκρο κινείται ο Σκάι που δεν βλέπεται γενικώς. Κάθε πρωί ανταπόκριση από Πόλη για να πει ο Οικονόμου πόσο πολύ έχει στριμώξει τον ερντογκάν ο μητσοτάκης και πόσο τον έχει απομονώσει. Καλά τα έχουν πάει ο Μητσοτάκης/Δενδιας αλλά καμία σχέση με τα λεγόμενα αυτά. -
Εμένα μ αρέσει ο Δένδιας. Δεν ξέρω αλλα μου καλύπτει τα κεντροδεξιά μου ένστικτα με ποιοτικό και υψηλό επίπεδο.
Η γιαμαλω είναι χοντρικά της δικής μας γενιάς(?)
Ξεφεύγει κάποιες φορές, ιδιαίτερα στις αρχές δεν κρατιόταν. Πλέον μέσα σε 2-3 έτη έχει απόκτησει μια καλύτερη αντικειμενικότητα. Έχει ακόμα δρόμο για να γίνει μεγάλη Κυρία της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας σαν έναν θηλυκό Χατζηνικολάου. Αλλά έχει αντίληψη, καταλαβαίνει που αφήνει τα πολιτικά της ένστικτα να ξεφεύγουν και βελτιώνεται κάθε μέρα.
Τώρα υπάρχει και ένα άλλο επίπεδο που έχει ένα κοινό αλλά μάλλον δεν θα ήταν καλό να το αναλύσουμε σε δημόσιο φόρουμ ...
-
Διπλόπιτο, διπλός καπουτσίνο, διπλό like παρακαλω στον κύριο fiverg, με εξαίρεση την τελευταία προταση.
0,75 like στο Γύρο με τα κεντροδεξιά του ένστικτα. Να σε δω βρε αμα ξυπνήσετε με Loveερδο στη Χαριλάου Τρικούπη τι θα κανετε που θα μπαινοβγαίνει κάθε μέρα ο αδελφός του ο Γαβδωνις...Ντούρου-ντουρου στην πλατεία Κουμουντουρου!
-
Εμένα μ αρέσει ο Δένδιας. Δεν ξέρω αλλα μου καλύπτει τα κεντροδεξιά μου ένστικτα με ποιοτικό και υψηλό επίπεδο.
. Έχει ακόμα δρόμο για να γίνει μεγάλη Κυρία της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας σαν έναν θηλυκό Χατζηνικολάου. Αλλά έχει αντίληψη, καταλαβαίνει που αφήνει τα πολιτικά της ένστικτα να ξεφεύγουν και βελτιώνεται κάθε μέρα.
Έκλαψα...Η Γιάμαλη όλα αυτά;
Η πραγματικότητα είναι πως όταν πίστευε ότι είναι στον γάιδαρο καβάλα είχε πάρει φορά θεωρώντας ότι θα γίνουν καθεστώς. Μετά την είδε αλλιώς και ηρέμησε για να μπορεί να δουλεύει και να μην θεωρούν γραφική Ακριβοπούλου όπως λες.Σκεφτείτε όταν θεωρείται ο Χατζηνικολάου μεγάλος και ''αντικειμενικός'' , τι είναι οι άλλοι...;;;
-
(Απλή συνέχιση)...ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την αντικειμενικότητα του κατά την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ το '16...
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
. Έχει ακόμα δρόμο για να γίνει μεγάλη Κυρία της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας σαν έναν θηλυκό Χατζηνικολάου. Αλλά έχει αντίληψη, καταλαβαίνει που αφήνει τα πολιτικά της ένστικτα να ξεφεύγουν και βελτιώνεται κάθε μέρα.
Έκλαψα...Η Γιάμαλη όλα αυτά;
Η πραγματικότητα είναι πως όταν πίστευε ότι είναι στον γάιδαρο καβάλα είχε πάρει φορά θεωρώντας ότι θα γίνουν καθεστώς. Μετά την είδε αλλιώς και ηρέμησε για να μπορεί να δουλεύει και να μην θεωρούν γραφική Ακριβοπούλου όπως λες.Σκεφτείτε όταν θεωρείται ο Χατζηνικολάου μεγάλος και ''αντικειμενικός'' , τι είναι οι άλλοι...;;;
Έκλαψες;
Να σου δώσω μεταξωτό μαντήλι ή έχεις εύκαιρο κωλοχαρτο;Γιατί βρε ινσεϊν. Όλοι βελτιώνονται. Τότε όντως ήταν σε εκείνη την εκπομπή και ήταν σε κέφια. Τότε ήταν κάτω των 30 ετών. Δεν νομίζεις ότι δεν έχει δικαίωμα να έχει μια ανεξάρτητη πορεία μόνη της;
Εσύ πριν τα 30 ήσουν non insane;
Συμφωνώ όπως έγραψα πως ακομα και τώρα ανάβει το esp σε απότομη στροφή αλλά αφήνει να αναπτυχθει ο αντίλογος και θέτει δύσκολα ερωτήματα. Αυτή είναι η δουλειά της.Στο κάτω κάτω της γραφής, υπάρχει εναλλακτική πολιτική εκπομπή να ενημερωθούμε ως πολίτες για τις απόψεις στα καθημερινά θέματα;
-
Ποιο esp (έλα Παναγία μου) κάτω απο τα 30 ντριφταραμε με τηλεφΟνικο θάλαμο, μη τα σκαλίζουμε
Όντως αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα μόνη της ουσιαστικα στο συγκεκριμένο είδος εκπομπής.
-
Ευτυχώς ο γάτος θα έχει δουλειά....
Ας πάμε σε καποιο άλλο θέμα...
Διότι έτσι όπως πάει το πραγμα απο την πολιτική θα πάμε στην πο(Υ)λιτικη -
Λάπη αν ήξερα ότι χτύπησα ευαίσθητη φλέβα ''εκτίμησης'' προς Γιάμαλη δεν θα σχολιάζα.
Εντάξει καθένας με τα γούστα του. Η αλήθεια είναι ότι βγάζει κάτι. Είναι παιχνιδιάρα...Εγώ δεν έχω θέμα με τα εναλλακτικά. Και Μπογιόπουλο ακούω συχνά στον real. Όλα, καλά!
Εγώ πάντα με esp οδηγούσα. Τάξις και ηθική!
-
Α, όχι δεν έχω θέμα. Απλά μου φάνηκε άκρως ειρωνική η έναρξη της άποψης σου. Αν έκανα λάθος, το παίρνω πίσω.
Άλλωστε ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός.
Όπως είπα δεν υπάρχει κάποια άλλη εκπομπή με πολιτικές απόψεις.
Βασικά υπάρχουν άλλες δύο πολύ σοβαρές αλλά ασχολούνται με άλλη Θεματολογία και τις βλέπεις στο διαδίκτυο.Εν κατακλείδι είναι ένα νέο κορίτσι που κάνει κάτι δύσκολο και θέτει αρκετές φορές δύσκολα ερωτήματα.
Όταν βλέπεις όλα αυτά μαζί είναι κάτι που είναι άξιο θαυμασμού. Είμαι υπέρ των δυναμικών γυναικών που με την εργασία τους αλλάζουν τον κλάδο τους και αυτή έχει τέτοιες προδιαγραφές. Αν τα καταφέρει η ιστορία θα μας το δείξει. Να είμαστε όλοι καλά.Δεν θα σχολιάσω αλλά θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε κάποιους συμφορουμιτες εδώ μέσα διότι θα ακυρώσουν την προσωπικότητα της.
Και εγώ της τάξις και της ηθικής είμαι και πιστεύω όλοι μας εδώ μέσα. Άλλο αυτό όμως άλλο η παρορμητική συμπεριφορά στα mid 20s
-
Ο Μπογιόπουλος είναι λίγο κουραστικός. Λέει και σωστά πράγματα αλλά έχει ένα ύφος να κατακεραυνώσει σε στυλ "εγώ είμαι ψυχοπονιάρης, κοιμάμαι και ξυπνάω με τον νταλκά όλων των στραβών της κοινωνίας γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπας, αριστερός". Το οποίο βέβαια ελάχιστα γίνεται πιστευτό σε υμάς τους πιο "ηλικιωμένους" που έχουμε δει συντρόφους και συντρόφους.
-
τι εχετε με τον γατο? ολοι το ιδιο δεν σκεφτεστε οταν την βλεπετε? σγα μην την ακουτε για την αποψις. τοσα χρονια, τοσοι πολλοι βγαινουν και λενε αποψις. που πλεον δεν υπαρχει αποψις να μην εχει ειπωθει. αλλο δεν αναρωτιεστε? ε?
-
Σήμερα μάθαμε πως ο Χαζτζηνικολάου είναι ο αντικειμενικός μεγάλος κύριος της Ελληνικής δημοσιογραφίας...
Γηράσκω αεί διδασκόμενος, όπως έλεγε και ο σοφός της αρχαιότητος, ή "έλα moonee στον τόπο σου" σύμφωνα με τις προφορικές παραδόσεις.Φαντάζομαι κάτι Δημοσιογράφοι που κάνουν συνεντεύξεις π.χ. για το Hardtalk του BBC, θα φαίνονται σαν ακραίοι φονταμενταλιστές των Ζαπατίστας, στους θαυμαστές του Χατζηνικολάου.
-
Η Γιάμαλη, εκτός από φερέφωνο του Συριζα (όπως όλοι στο Kontra, βέβαια) πρέπει να έχει και το χειρότερο μακιγιάζ στην τηλεόραση.
-
Δεν ξέρω αν παρακολουθείς ξένες συνεντεύξεις που τις επικαλείσαι κιόλας αλλά επειδή εγώ το κάνω οι συντευξεις τους θυμίζουν αυτές του Χατζηνικολάου.
Αφήνουν να αναπτύξει ο καλεσμένος τις απόψεις του, κάνουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις και μετα αφήνουν ξανά να αναπτύξει το σκεπτικό του χωρίς εριστικες ερωτήσεις με σκοπό τον τζερτζελο.
Βέβαια εξαρτάται και τον καλεσμένο.
Υπάρχουν δύο τρεις δημοσιογράφοι σε αυτά τα μεγάλα καναλια που το κονσεπτ της εκπομπής τους είναι να φέρουν σε σύγχυση τον καλεσμένο με ερωτήσεις απανωτές με σκοπό τον εκνευρισμό του. Αυτό είναι κονσεπτ για τηλεθέαση . Όχι δημοσιογραφική εκπομπή
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
τι εχετε με τον γατο?
Σε μισούμε γιατί είσαι PHEVερός και χαλάς τα σύμπαντα ολα.
-
Ευτυχώς το ποστ του ήταν χαλαρό. Να πω την αλήθεια φοβόμουν το τι θα γράψει.
Εγώ σκέφτομαι ότι πήγε αργά και πρέπει να κοιμηθώ. Ορίστε κύριε γάτο. Αυτό σκεφτόμαστε.
Κανείς δεν μισει τον γάτο. Αποτελεί παράδειγμα σε πολλά επίπεδα. Όπως εργατικότητας, υψηλής νοημοσύνης, σεβασμού των υπαλλήλων του, εμπειρίες από πολλά αυτοκίνητα και άλλα πολλά.
Σε κάποια άλλα όμως σόρρυ αλλά υπάρχει χάσμα γενεών. Κανείς δεν λαπ (τέλειος)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2