-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Κάπου πρέπει να παίζει κάτι παρόμοιο να πω την αλήθεια αλλά η αναζήτηση δεν βρήκε τίποτα.
Χθες το βράδυ είδα ότι χάθηκε η μπροστινή πινακίδα του L200.
Σημαίνει κάτι ή τα έχω παίξει εντελώς? -
Τι σχέση έχει ο τίτλος του θέματος με την απώλεια της πινακίδας σου? [emoji16]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι σχέση έχει ο τίτλος του θέματος με την απώλεια της πινακίδας σου? [emoji16]Προφανώς εννοεί τα όνειρα που βλέπει το βράδυ όταν κοιμάται και είναι σχετικά με αυτοκίνητα και οχι ποια αυτοκίνητα ονειρεύται να ειχε!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σημαίνει κάτι ή τα έχω παίξει εντελώς?Για αρχή Δοκίμασε να μην τρως πολύ το βράδυ και να πίνεις λιγότερες ρακές. Μετά βλέπουμε....
-
Δεν μπαίνω σε mode σχολιασμού για την τοποθέτηση του ζητήματος στο συγκεκριμένο topic (σηκώνει πολύ πείραγμα), αλλά χρειάζεται μέχρι και αναφορά στην αστυνομία για την περίπτωση κλοπής της πινακίδας
-
Χελλόουυυυυ
Μίλησα για όνειρα παιδιά. Το διαβάσατε? Είναι δεδομένο ότι είναι σατιρικό...
υγ ρακες δεν πίνω. Λες να φταίνε οι πολλές guinness που πίνω?
-
προ ετών φίλος είχε κατεβάσει καμιά 10ριά guinness γιατί είχε κάποια προσφορά με δώρο ενα κασκόλ ή κάτι τέτοιο, χωρίς δυσμενείς συνέπειες. Άρα δεν φταίει η μπύρα... είναι εντελώς αθώα.
Και επειδή ούτε εγώ από μπύρα δεν την έχω πάθε ποτέ (από κάτι πειραγμένα τσίπουρα, ναι), κάτι άλλο ήταν.
Πάρε έναν ονειροκρίτη. Ή ρώτα καμιά θεία, οι παλιές ασχολούνταν (είχα μια που έλεγε τον καφέ και τα χαρτιά) αλλά οι νεώτερες αμφιβάλλω. -
Είχα δει (στον ύπνο μου) πως μου κλέβανε βενζίνα.
Το πρωί, που πήγα να το πάρω, είδα αδικαιολόγητη πτώση στο δείκτη.
Έχουν περάσει χρόνια και δεν μπορώ να θυμηθώ αν έλειπε και η τάπα.
Επίσης, βλέπω καμιά φορά και εφιάλτη, πως κινείται το αυτ/το όπισθεν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, αλλά όσο και να πατάω το φρένο, δεν σταματάει!!
Αυτοκινητιστικά Όνειρα...