-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Πρεπει να τα οδηγησετε και τα 2 και να κρίνετε οι ιδιοι. Νομιζω οτι λιγο καλυτερο ειναι το 208
Αλλά φανταζομαι θα παιζει ρολο και η τιμη και η εγγυηση που δινουν. Παρτε και προσφορες και νομιζω θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση5 χρόνια εγγύηση και τα δύο. 11.500 το Clio, 13.500 το 208.
Δυστυχώς δεν μπορείς να αφαιρέσεις εξοπλισμό από το 208 για να γίνει φθηνότερο. Έχει μέσα οθόνες multimedia και όλες αυτές τις αηδίες.Δεν υπάρχει δίλημμα. Εφόσον μιλάμε για βασικές εκδόσεις τότε παίρνεις το (κατά πολύ) φθηνότερο Clio. Θεωρώ το 208 ελαφρώς καλύτερο αλλά σε καμία περίπτωση 2Κ € καλύτερο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πρεπει να τα οδηγησετε και τα 2 και να κρίνετε οι ιδιοι. Νομιζω οτι λιγο καλυτερο ειναι το 208
Αλλά φανταζομαι θα παιζει ρολο και η τιμη και η εγγυηση που δινουν. Παρτε και προσφορες και νομιζω θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση5 χρόνια εγγύηση και τα δύο. 11.500 το Clio, 13.500 το 208.
Δυστυχώς δεν μπορείς να αφαιρέσεις εξοπλισμό από το 208 για να γίνει φθηνότερο. Έχει μέσα οθόνες multimedia και όλες αυτές τις αηδίες.Δεν υπάρχει δίλημμα. Εφόσον μιλάμε για βασικές εκδόσεις τότε παίρνεις το (κατά πολύ) φθηνότερο Clio. Θεωρώ το 208 ελαφρώς καλύτερο αλλά σε καμία περίπτωση 2Κ € καλύτερο.
Τα αυτοκίνητα ίναι περίπου εφάμιλλα, αλλά...
Αν είναι να δώσεις 13,5 χιλιάρικα για το 208, δώσε καλύτερα 13 για την φουλ έκδοση Dynamique του Clio 0.9-75 με πολύ καλό εξοπιλισμό και άλλα 3-4 κατοστάρικα για να το ζωντανέψεις με ένα πρόγραμμα που θα το πάει στα 100+ άλογα. Με τα ίδια λεφτά θα έχεις ένα πολύ πιο πλήρες πακέτο, είτε μιλάμε για κινητήρα είτε για εξοπλισμό!Ακόμη και πρόγραμα να μην βάλεις, πάλι θα έχεις ένα Clio με πάρα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού που θα σου αρέσει (και της γυναίκας σου κυριως) πολύ περισσότερο από τη βασική έκδοση του 208!
-
Βασικά πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς τι εκδόσεις συγκρίνουμε γιατί 15.5Κ δεν έχει η βασική Active του 208. Απ' ότι βλέπω έχει βγάλει και μία καινούρια λόγω άφιξης του νέου, που τη λέει Signature και είναι σχετικά φορτωμένη και πρέπει να έχει γύρω στα 15Κ αρχική. Αν αυτή βγαίνει στα 13.5Κ τότε το ξανασυζητάμε γιατί υπάρχει αρκετή διαφορά σε εξοπλισμό σε σχέση με το βασικό Clio.
-
Βασικά πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς τι εκδόσεις συγκρίνουμε γιατί 15.5Κ δεν έχει η βασική Active του 208. Απ' ότι βλέπω έχει βγάλει και μία καινούρια λόγω άφιξης του νέου, που τη λέει Signature και είναι σχετικά φορτωμένη και πρέπει να έχει γύρω στα 15Κ αρχική. Αν αυτή βγαίνει στα 13.5Κ τότε το ξανασυζητάμε γιατί υπάρχει αρκετή διαφορά σε εξοπλισμό σε σχέση με το βασικό Clio.Ρε συ Στέφανε, εγώ σχολίασα τις τελικές τιμές που ανέφερες, όπως διαμορφώνονται με τις προσφορές που τρέχουν.
-
Εγώ αναφέρομαι σε αυτό όμως:
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Αυτή είναι η προσφορά. Από 15.500 έκπτωση 2 χιλιάρικα.
Η Peugeot προσπαθεί να γίνει πρίμιουμ.Ποια έκδοση του 208 82hp έχει αρχική 15.5Κ? Σίγουρα όχι η active άρα δε μιλάμε για βασικές εκδόσεις όπως αναφέρθηκε αρχικά απ' τον ενδιαφερόμενο.
-
Ποια έκδοση του 208 82hp έχει αρχική 15.5Κ? Σίγουρα όχι η active άρα δε μιλάμε για βασικές εκδόσεις όπως αναφέρθηκε αρχικά απ' τον ενδιαφερόμενο.
Και όμως, τόσο έχει! €15.000 για την ακρίβεια (+ τέλη και έξοδα μάλλον θα πηγαίνει €15.5Κ)
https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/5 ... 522528.pdf -
Δεν ξέρω τι μαγειρέματα έχουν κάνει για να φαίνεται ότι ισχύουν 'προσφορές' αλλά εγώ θυμάμαι πάντα το active στα 13κατι.
https://www.car.gr/2484688-peugeot-208
Και το signature που λέω που είναι αξιοπρεπέστατο από εξοπλισμό και σε καλή τιμή:
-
Ναι, αλλά και πάλι αυτό είναι καλύτερα εξοπλισμένο, φθηνότερο και πολύ πιο βελτιώσιμο (από κινητήρα):
https://www.car.gr/8866268-renault-clio ... c-1-2-75hp -
Καλά προφανώς. Εγώ θα έπαιρνα το Clio μόνο και μόνο για LED. Να βλέπω σαν ανθρωπος.
-
Καλά προφανώς. Εγώ θα έπαιρνα το Clio μόνο και μόνο για LED. Να βλέπω σαν ανθρωπος.Ε αυτό λέω στον άνθρωπο! Ότι με τις παρούσες προσφορές, στην τιμή που προσφέρεται το Clio Dynamic είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά.
Κατά τ' άλλα και τα δύο εξίσου καλά αυτοκίνητα είναι και θέμα προσωπικού γούστου ποιο μπορεί να προτιμάει ο καθείς. -
Δεν ξέρω τι μαγειρέματα έχουν κάνει για να φαίνεται ότι ισχύουν 'προσφορές' αλλά εγώ θυμάμαι πάντα το active στα 13κατι.Η Peugeot εδώ και περίπου 2 χρόνια έχει μόνιμα προσφορές, δεν πιστεύω να έχει πουληθεί ποτέ αυτοκίνητο στην τιμή τιμοκαταλόγου. Απλά τα 13.5Κ τώρα δεν είναι καμια φοβερή προσφορά, γιατί πάντα τόσο είχε περίπου!
Με την αγγελία (και είναι και από εξουσιοδοτημένο τρομάρα τους) γέλασα πάρα πολύ με το παρακάτω:
'Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑCESSS 3ΘΥΡΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ DIESEL 1.2 BENZINH'
Το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο διπλού καυσίμου που καίει βενζίνη και πετρέλαιο...μόνο να το πούνε και στην Πεζώ να το γνωρίζει!!
-
Ελα με 14500 με το κλειδι στο χερι και 7 ετη εγγυηση, φουλ εξτρα τα παντα ολα, χωροι ενος πασσατ, καταναλωση ιση με ντιζελ. Τελος.
-
Ρε συ, το Baleno δεν είναι φάρμακο για πάσα νόσο και μαλακία...
Κόψε λίγο...
-
Αφου παιζουν στα διφραγκα και στο απλο 1,2 208 που σερνεται, μια χαρα κολλα
Clio vs 208