-
Ας γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι:
Στη γειτονιά 22000-23000 έχω καταλήξει σε 2,5(!) επιλογές:- Ηyundai Tucson 1,6 132ps, premium. Έχει πάνω του σχεδόν όλα όσα θέλω εκτός από εργοστασιακό navi και αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά. Με κινητήρα που στα δύσκολα ίσως προβληματίσει.
- Νissan Qashqai 1.3 140ps, acenta. Χιλιοπουλημένη έκδοση του χιλιοπουλημένου suv. Vfm, έχει πάνω του τον βασικό εξοπλισμό
- Τοyota chr 1.2 116ps, c-enter. Είπαμε ότι μας χαλάει το πίσω αλλά είναι toyota. Το αουτσαιντερ μου πάντως.
Το δύσκολο κομμάτι είναι η περιοχή 25000-28000. Σε αυτά τα χρήματα (αν κάνω την υπέρβαση μου) προφανώς μπορείς να αγοράσεις πιο πλήρη αυτοκίνητα. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές, αυτό είναι καλό αλλά και λίγο σπαζοκεφαλιά. Ειδικά εδώ χρειάζομαι βοήθεια: - Hyundai Tucson αλλά με τα 177ps.
- Nissan qashqai αλλά με την πιο πλήρη n-connecta.
- Ford Kuga 1.5, 150ps, st-line(πλήρης για μένα).
- Toyota chr υβριδικό. Άλλα δεδομένα, άλλα πλεονεκτήματα
- peugeot 3008, 1.2 active grip. Πανέμορφο, ποιοτικό, με ελλείψεις στον εξοπλισμό που θα ήθελα. Ερωτηματικό η μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του.
- Nissan x-trail 1.3 160ps acenta. Το μόνο με αυτόματο από αυτά που κοιτάζω. Μεγάλοι χώροι
- skoda kodiaq 1.5 150ps ambition. Γήπεδο...αλλά όχι πλήρες σε αυτή την έκδοση
toyota rav4 και mazda cx5. Και τα δυο δίλιτρα στις εισαγωγικές αλλά φτωχές εκδόσεις τους. Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν τα σχολιάζει. Ειδικά το rav4 γενικά είναι σαν να μην υπάρχει. - honda hrv 1.5 elegance. Επίσης σαν να μην υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο γενικότερα.
Τέλος, αν μπορεί κάποιος, απόψεις για την μακροπρόθεσμη αξιοπιστία turbo κινητήρων;
-
Σχετικα με την αξιοπιστια που ρωτησες, οδηγουσα μικρους turbo (1.0, 1.2, 1.4) κινητηρες απο το 2007 μεχρι το 2018 που εφτασαν μεχρι 100Κ χλμ το καθενα, και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα σχετικο με τον κινητηρα και το τουρμπο. Η τεχνολογια αυτη εχει ωριμασει και δεν αποτελει αιτια να φοβασαι την αγορα τους για ευλογο χρονικο διαστημα (10ετια).
Εξακολουθω να πιστευω οτι το Τουσον 1.6 ατμοσφαιρικο ειναι κακο σε επιδοσεις, στα χαρτια απ οτι ειδα στις επιταχυνσεις πηγαινει ακριβως οπως το σμαρτ των 70 ιππων που ειχα, το οποιο ειναι πρακτικα απαραδεκτο πανω απο τα 80χλμ/ωρα (εκτος αν το σπας με 5Κ στροφες διαρκως οπου θα καιει πολυ) αρα δεν κανει για ταξιδι εκτος αν εισαι οκ να μη κανεις ποτε προσπεραση σε ανοιχτο δρομο.
Καθαρα λογω κινητηρα θα προτιμουσα οποιοδηποτε εστω και μικροτερο αμαξωμα με turbo απο το Tucson 130ps ατμοσφαιρα. Αν πας σε diesel ή στον μεγαλο κινητηρα με τα 177ps, τοτε για μενα μακραν το Tucson απ οποιοδηποτε αλλο σ αυτα τα χρηματα
-
Για να εξηγησω τι ακριβως εννοω με το Τουσον 1.6 ατμο: μιλαμε για αυτοκινητο σχεδον 1600 κιλα, που θα παει σχεδον 2 τονους με επιβατες και αποσκευες.
16 κιλα ροπη δεν κινει 2 τονους αξιοπρεπως. Θα κινεισαι απο 4000 στροφες και πανω με το παραμικρο.
-
Είπαμε : Tucson 1.6 ατμοσφαιρικό = επιτάφιος!
Γυρνάμε δύο δεκαετίες πίσω... -
Ο χρήστης dimsch έγραψε:
Ας γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι:
Στη γειτονιά 22000-23000 έχω καταλήξει σε 2,5(!) επιλογές:- Ηyundai Tucson 1,6 132ps, premium. Έχει πάνω του σχεδόν όλα όσα θέλω εκτός από εργοστασιακό navi και αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά. Με κινητήρα που στα δύσκολα ίσως προβληματίσει.
- Νissan Qashqai 1.3 140ps, acenta. Χιλιοπουλημένη έκδοση του χιλιοπουλημένου suv. Vfm, έχει πάνω του τον βασικό εξοπλισμό
- Τοyota chr 1.2 116ps, c-enter. Είπαμε ότι μας χαλάει το πίσω αλλά είναι toyota. Το αουτσαιντερ μου πάντως.
Το δύσκολο κομμάτι είναι η περιοχή 25000-28000. Σε αυτά τα χρήματα (αν κάνω την υπέρβαση μου) προφανώς μπορείς να αγοράσεις πιο πλήρη αυτοκίνητα. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές, αυτό είναι καλό αλλά και λίγο σπαζοκεφαλιά. Ειδικά εδώ χρειάζομαι βοήθεια: - Hyundai Tucson αλλά με τα 177ps.
- Nissan qashqai αλλά με την πιο πλήρη n-connecta.
- Ford Kuga 1.5, 150ps, st-line(πλήρης για μένα).
- Toyota chr υβριδικό. Άλλα δεδομένα, άλλα πλεονεκτήματα
5)5. . Πανέμορφο, ποιοτικό, με ελλείψεις στον εξοπλισμό που θα ήθελα. Ερωτηματικό η μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του. - Nissan x-trail 1.3 160ps acenta. Το μόνο με αυτόματο από αυτά που κοιτάζω. Μεγάλοι χώροι
- skoda kodiaq 1.5 150ps ambition. Γήπεδο...αλλά όχι πλήρες σε αυτή την έκδοση
toyota rav4 και mazda cx5. Και τα δυο δίλιτρα στις εισαγωγικές αλλά φτωχές εκδόσεις τους. Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν τα σχολιάζει. Ειδικά το rav4 γενικά είναι σαν να μην υπάρχει. - honda hrv 1.5 elegance. Επίσης σαν να μην υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο γενικότερα.
Τέλος, αν μπορεί κάποιος, απόψεις για την μακροπρόθεσμη αξιοπιστία turbo κινητήρων;
Καλημέρα,
επειδή έχω και εγώ κάποια από τα παραπάνω αυτοκίνητα στα υπόψην θα πρόσθετα και θα αφαιρούσα κάποια από την λίστα:- Touscon Το έχω έως την τελευταία στιγμή στη λίστα αλλά το ατμοσφαιρικό των 22.000 θα το απορίψω λόγω του ότι είναι πολύ αργό όπως λένε οι φίλοι, σήματος κτλ. Το TURBO από 26.000 αξίζει?
- Nissan Quashqai όποτε πήγαινα στην nissan κατέληγα να κοιτάζω το xtrlail και αυτό γιατί νομίζω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η χρυσή μετριότητα και γιάυτό έχει τόσες πωλήσεις.
- Ford kuga δεν είναι κακό αλλά νομίζω υπερεκτινημένο. Σε βενζίνη πρέπει να καίει και αρκετά.
- Toyota chr H tτεχνολία αλλά πίσω μόνο γιά μικρά παιδιά.
- peugeot 3008, 1.2 active grip Αυτή την τιμή δεν μου την είπαν σε καμία peugot και αν υπάρχει μάλλον θα είναι άδειο.
- Nissan x-trail 1.3 160ps acenta Το πρώτο από την λίστα σου που το βάζω σοβαρά στα υπόψην μου. Εχει χώρους, εξοπλισμό και είναι αυτόματο
- **skoda kodiaq 1.5 150ps ambition
** το δεύτερο πού βάζω στην λίστα μου με αρκερτές παραχωρήσεις στον εξοπλισμό αλλά έχει κλιματισμό, είναι γήπεδο και με κανα 1500 επιπλέον παίρνεις και το αυτόματο. - Τα απορρίπτω γιατί δεν είμαι και γιά φόρους πολυτελείας (αρκέτα πληρώνω)
- honda hrv 1.5 elegance ωραία αλλά μικρό και αυτόματο πάει στα 28000 συν χρώμα
- vitara 1.4 GL+ 4WD και αυτόματο στα 25.000 τα έχει όλα και συμφέρει εκτός από πορτμπαγκαζ (το κοιτάζω πολύ σοβαρά)
11.** Citroen C5 aircross και Opel Grandland X** στα 25000 παίρνεις αρκετά σε σχέση με την βασική έκδοση, έχουν αρκετούς χώρους, μπορείς να βάλεις και GRIP, αλλά όχι αυτόματο.
Τελικά όλοι εκεί γύρω είμαστε και παρόμοιους προβληματισμούς έχουμε. Τι θα έλεγες γι αυτά που πρόσθεσα?
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Καλημέρα,
επειδή έχω και εγώ κάποια από τα παραπάνω αυτοκίνητα στα υπόψην θα πρόσθετα και θα αφαιρούσα κάποια από την λίστα:- Nissan x-trail 1.3 160ps acenta Το πρώτο από την λίστα σου που το βάζω σοβαρά στα υπόψην μου. Εχει χώρους, εξοπλισμό και είναι αυτόματο
- **skoda kodiaq 1.5 150ps ambition
** το δεύτερο πού βάζω στην λίστα μου με αρκερτές παραχωρήσεις στον εξοπλισμό αλλά έχει κλιματισμό, είναι γήπεδο και με κανα 1500 επιπλέον παίρνεις και το αυτόματο. - vitara 1.4 GL+ 4WD και αυτόματο στα 25.000 τα έχει όλα και συμφέρει εκτός από πορτμπαγκαζ (το κοιτάζω πολύ σοβαρά)
11.** Citroen C5 aircross και Opel Grandland X** στα 25000 παίρνεις αρκετά σε σχέση με την βασική έκδοση, έχουν αρκετούς χώρους, μπορείς να βάλεις και GRIP, αλλά όχι αυτόματο.
Τελικά όλοι εκεί γύρω είμαστε και παρόμοιους προβληματισμούς έχουμε. Τι θα έλεγες γι αυτά που πρόσθεσα?
Σωστά τα βλέπεις
Τα δύο πρώτα είναι μεγάλα και έχουν τον δικό τους χαρακτήρα .
Το Βιτάρα νομίζω ότι είναι καλή επιλογή στα 18-21000 μετά δεν έχει νόημα λόγω μεγέθους .Τα δύο του 11 έχουν ξεκάθαρα υπέρ και αντίστοιχα ξεκάθαρα κατά . Οπωσδήποτε έχουν πολλές δυνατότητες να ταιριάξουν στα χρήματα σου .
Για μένα στις χαμηλές εκδόσεις το Οπελ συμφέρει , από τα 25000 και πάνω το Σιτροέν .
Στο σάιτ της Οπελ δίνει 8τάχυτο αυτόματο στο 1,2 βενζίνη που δεν δίνει το Σιτροέν , αλλά στο ντίζελ δίνει το παλιό 6τάχυτο , ενώ το Σιτροέν δίνει το 8τάχυτο .
Γενικά θα παίξουν πάλι προσφορές αυτές τις μέρες οπότε να το ψάξεις ακόμα περισσότερο .
-
Εγώ πάντως με budget τελικά γύρω στα 22Κ κατέληξα στη χρυσή τομή που για μένα είναι το Qashqai (1.3 βενζίνη στην έκδοση accenta) και υπόψιν ότι τρέχει προσφορά στο πετρελαιο το οποίο έρχεται 1000 € φθηνότερο της βενζίνης
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σπύρο έχεις 2 8άρια στην πινακίδα σου ?
-
Όχι δυο εξάρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιατί είδα πριν λίγες μέρες ένα ίδιο στο Ανω Χαλάνδρι .
-
Καλημέρα,
επειδή έχω και εγώ κάποια από τα παραπάνω αυτοκίνητα στα υπόψην θα πρόσθετα και θα αφαιρούσα κάποια από την λίστα:- Touscon Το έχω έως την τελευταία στιγμή στη λίστα αλλά το ατμοσφαιρικό των 22.000 θα το απορίψω λόγω του ότι είναι πολύ αργό όπως λένε οι φίλοι, σήματος κτλ. Το TURBO από 26.000 αξίζει?
- Nissan Quashqai όποτε πήγαινα στην nissan κατέληγα να κοιτάζω το xtrlail και αυτό γιατί νομίζω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η χρυσή μετριότητα και γιάυτό έχει τόσες πωλήσεις.
- Ford kuga δεν είναι κακό αλλά νομίζω υπερεκτινημένο. Σε βενζίνη πρέπει να καίει και αρκετά.
- Toyota chr H tτεχνολία αλλά πίσω μόνο γιά μικρά παιδιά.
- peugeot 3008, 1.2 active grip Αυτή την τιμή δεν μου την είπαν σε καμία peugot και αν υπάρχει μάλλον θα είναι άδειο.
- Nissan x-trail 1.3 160ps acenta Το πρώτο από την λίστα σου που το βάζω σοβαρά στα υπόψην μου. Εχει χώρους, εξοπλισμό και είναι αυτόματο
- skoda kodiaq 1.5 150ps ambition
το δεύτερο πού βάζω στην λίστα μου με αρκερτές παραχωρήσεις στον εξοπλισμό αλλά έχει κλιματισμό, είναι γήπεδο και με κανα 1500 επιπλέον παίρνεις και το αυτόματο. - Τα απορρίπτω γιατί δεν είμαι και γιά φόρους πολυτελείας (αρκέτα πληρώνω)
- honda hrv 1.5 elegance ωραία αλλά μικρό και αυτόματο πάει στα 28000 συν χρώμα
- vitara 1.4 GL+ 4WD και αυτόματο στα 25.000 τα έχει όλα και συμφέρει εκτός από πορτμπαγκαζ (το κοιτάζω πολύ σοβαρά)
- Citroen C5 aircross και Opel Grandland X στα 25000 παίρνεις αρκετά σε σχέση με την βασική έκδοση, έχουν αρκετούς χώρους, μπορείς να βάλεις και GRIP, αλλά όχι αυτόματο.
Kαλημέρα evanpap3 και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έχουμε βίους παράλληλους λοιπόν.
Και εγώ απομακρύνομαι από τον ατμοσφαιρικό του tucson. O turbo ανεβάζει το κόστος στα 27000 περίπου και με υψηλότατους ρύπους. Δύσκολα.
Εγώ το qashqai δεν το απορρίπτω. Τίμιο. Στα 25500-26000 (n-connecta) παίρνω όλο τον εξοπλισμό που θέλω, ικανοποιητικούς χώρους, καλό κινητήρα, χαμηλούς ρύπους. Όντως δεν ενθουσιάζει σε κάτι, αλλά δεν σε απογοητεύει κιόλας. Παραμένει το φαβορί μου.
Το x-trail είναι όντως καλή περίπτωση. Δεν με ξετρελαίνει αισθητικά αλλά έχει όλα όσα είπες. Επίκεινται αλλαγές στη nissan από Σεπτέμβριο(όπως και στις υπόλοιπες εταιρείες) οπότε η acenta θα πάει 29000 περίπου. Αν θέλεις navi, τότε n-connecta 30000. Προσοχή, δεν υπάρχει android auto στο x-trail. Άλλο μειονέκτημα στο x-trail είναι 3-4 μήνες αναμονή . Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα.
Το kodiaq το οδήγησα. Απίστευτο. Ποιότητα κύλισης, ροπή και χώωωωωροι. Αν δεν είχα επιφυλάξεις για την skoda, θα έπρεπε να ήταν το νούμερο 1. Το σκέφτομαι. Αντίστοιχους χώρους δεν βρίσκεις σε ακριβότερα αυτοκίνητα. Και για κάποιον λόγο, δεν με δυσκόλεψε το μήκος του. Στα στενά βέβαια θα είναι διαφορετικά. Δείχνει πολύ ποιοτικό. Πάντως, αν ψώνιζαν όλοι με βάση τη λογική και τα συγκρίσιμα χαρακτηριστικά, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί άλλο suv πλην του kodiaq. Αυτό όμως δεν συμβαίνει...Γιατί άραγε...
Είδα και το 3008. Εντυπωσιακό σε όλα του. Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει την οικονομική υπέρβαση.
Έριξα μια γρήγορη ματιά και στο tiguan. Σοβαρή περίπτωση. Μικρότερους χώρους από το ξαδερφάκι kodiaq, αλλά στα ίδια και λίγο ακριβότερο λόγω ονόματος. Το tiguan πως σου φαίνεται;
Το vitara το έχω δει. Vfm, αξιοπρεπέστατο, αξιόπιστο, τετρακίνητο εφόσον σε ενδιαφέρει, αλλά στενάχωρο πίσω. Γενικά οι χώροι του είναι πιο μικροί από αυτό που ζητάω. Αν σε καλύπτουν οι χώροι του, είναι ίσως η τέλεια επιλογή.
Θα με συγχωρέσεις αλλά το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν opel corsa. Από την opel δεν θα περάσω ούτε από έξω.
Το c5 aircross είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά κάποια αυτοκίνητα αισθητικά είτε σε ξετρελαίνουν είτε σε απωθούν λιγάκι. Εμένα δεν μου αρέσει.
Στα υπόλοιπα, που έγραψες συμφωνώ. Πώς με χαλάει που δεν έχει κάτι η toyota μεταξύ chr και rav4...
Υ.Γ. Σπύρο,παρέλαβες το qq; Αν ναι, πώς σου φάνηκε; Τι λες, acenta ή n-connecta; -
Ο χρήστης dimsch έγραψε:
Υ.Γ. Σπύρο,παρέλαβες το qq; Αν ναι, πώς σου φάνηκε; Τι λες, acenta ή n-connecta;
Ναι παρέλαβα πριν 10 μέρες κι έχω ήδη κάνει 800 χιλ
Το αμάξι είναι όπως περίπου το περίμενα όπως λες τίμια λύση.
Ο κινητήρας αν και στο στρώσιμο δείχνει εξαιρετικός και σίγουρα πιο ζωντανός από τον ατμοσφαιρικο δίλιτρο που είχα στο προηγούμενο αμάξι μου ((BMW x3 e83)
Οι χώροι του καλοί, ίσως θα θελα λίγο μεγαλύτερο για αποσκευές ιδίως τώρα το καλοκαίρι αλλά σε αυτό προσαρμόζεσαι ανάλογα και δεν κουβαλάς την Άρτα με τα Γιάννινα
Η πολυσυζητημένη ποιότητα δεν δείχνει κακή. Δεν υπάρχει κανένας τριγμούς, η ηχομόνωση ειναι εξαιρετική και το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι κάποια σημεία όπου η συναρμολόγηση δείχνει πρόχειρη χωρίς βέβαια να ενοχλεί αλλά δεν ξέρω σε βάθος χρονου.
Τιμόνι πολύ καλό σε αίσθηση
Η έκδοση accenta θεωρώ πως είναι vfm διότι έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Στα 22χιλ ευρώ έχεις πολλά (πχ infotainment με mirrorlink, κάμερα οπισθοπορίας, αισθητήρες φώτων, cc κα) και η n connecta δεν έχει τόσα παραπάνω για να δικαιολογεί τη διαφορά τιμής περίπου 3 Κ
Δεν ειναι τυχαιο που το qq είναι σταθερά πρώτο σε πωλήσεις παντού
Αν αποδειχθεί και αξιόπιστο τοτε θεωρώ οτι είναι μια εξαιρετική αγορά
Αν ανέβεις σε τιμη πάνω από 25 26 Κ υπάρχουν κι άλλες λύσεις εξίσου ή και παραπάνω καλές πάντα βέβαια σε συνάρτηση του τι προτεραιοποει κάποιος (πχ σε χώρους το kodiaq δεν έχει αντίπαλο )Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μόνο που το Γκράντλαντ , είναι Οπελ μόνο στο σήμα...
-
Αν ανέβεις σε τιμη πάνω από 25 26 Κ υπάρχουν κι άλλες λύσεις εξίσου ή και παραπάνω καλές πάντα βέβαια σε συνάρτηση του τι προτεραιοποει κάποιος (πχ σε χώρους το kodiaq δεν έχει αντίπαλο )
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Σπύρο. Πες μου σε παρακαλώ 3-4 συγκεκριμένες από αυτές τις εξίσου ή και παραπάνω καλές λύσεις και σε τι πλεονεκτούν κατά την άποψη σου σε σχέση με το qq.
Cruiser, εννοείται ότι δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Απλά όταν έχεις απογοητευτεί από το μοντέλο μιας εταιρείας, λογικό είναι να μην την ξαναπροτιμάς.
-
Φίλε dimsch, σου αρέσει τόσο πολύ το Kodiaq και κολλάς στο σήμα;
Νομίζω ότι το βλέπεις λάθος! Σε καμία περίπτωση η Skoda δεν είναι πλέον η 'φθηνή' ανατολική μάρκα που ξέραμε προ 30 ετών! Τόσο σε ποιότητα προϊόντων, όσο και σε image, έχει πλέον καθιερωθεί ως εφάμιλλη των υπολοίπων ευρωπαϊκών εταιριών. Με πλεονεκτήματα την έμφαση που δίνει στους χώρους και στην πρακτικότητα, σε συνδυασμό με καλές τιμές (πολύ συχνά).
Οπότε εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα το Kodiaq, εφόσον μου άρεσε τόσο πολύ.
-
Φίλε harisma23, με παρεξήγησες...λιγάκι! Δεν κολλάω στο σήμα. Αν κολλούσα, δεν θα το έβλεπα, πολύ περισσότερο δεν θα το οδηγούσα.
Θα είμαι ειλικρινής. Καλώς ή κακώς, έχω μια επιφύλαξη. Η μακροχρόνια αξιοπιστία της skoda δεν θεωρείται εφάμιλλη της toyota ή της honda. Δίνει μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Με χαλάει αυτό. Τέλος, μετά την εμπειρία μου με opel και toyota, είμαι λιγάκι επιφυλακτικός με τον γερμανικό άξονα, χωρίς όμως να τον αποκλείω. Είδα εξάλλου και το tiguan.
Όντως μου άρεσε οδηγικά χωρίς βέβαια να είναι και το μόνο...
Υ.Γ. 4,7m αμάξι και στην ambition, δεν δίνει αισθητήρες μπροστά. Τόσο δύσκολο είναι; -
Από την άλλη το 70% των ταξί είναι Skoda...
Όντως όμως γενικά η αξιοπιστία Toyota, Honda και κορεατών είναι στατιστικά ανώτερη.Υ. Γ. : Νομίζω ότι μπορείς να αγοράσεις (ή και να πάρεις δώρο) επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια.
-
Έχει ξαναειπωθει ότι η ποσότητα των ταξί σε μάρκες δεν έχει να κάνει με αξιοπιστίες και ποιότητες. Εντελώς παραφιλολογία....
Όταν σου δίνουν 5μετρο αμάξι με μεγάλους χώρους και με κινητήρες που επισκευαζονται και σε συνοικιακα συνεργεία σε τιμή προσφοράς που κοστίζει πχ ένα ΙΧ Yaris το πλέον λογικό είναι να αγοραστεί. -
Κι επειδή ξαναειπώθηκε, τι σημαίνει αυτό;
Μήπως το είπε ο πάπας της αυτοκίνησης;
Κατά τ' άλλα προφανώς δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά στην κορυφή της αξιοπιστίας. Σημαίνει όμως με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα Skoda έχουν μια τουλάχιστον αξιοπρεπή αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Κι επειδή ξαναειπώθηκε, τι σημαίνει αυτό;Μήπως το είπε ο πάπας της αυτοκίνησης;
Κατά τ' άλλα προφανώς δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά στην κορυφή της αξιοπιστίας. Σημαίνει όμως με απόλυτη βεβαιότητα ότι έχουν μια τουλάχιστον αξιοπρεπή αξιοπιστία.
Όταν στο λέει ένας άνθρωπος που ήταν του επαγγέλματος... ε ας τον ακούσουμε, ναι;
Ένα ακόμα SUV στους δρόμους...