-
Τα τέλη είναι117€ και η μέση κατανάλωση σε ταξίδι κάτω απο 6λ και ως 7λ στην πόλη,χωρίς να βγω σε πιο ανοιχτό δρόμο όπως Κηφισό ή Α.Ο για παράδειγμα.
Στην αντιπροσωπεία μας είπαν ότι τα τέλη για το 1.2 είναι 150€, γι'αυτό λέω αρκετά για την κατηγορία του..
-
Αν το Swift σας φάνηκε αρκετά ελαφρύ σαν αίσθηση, το i10 σαν τι σας φάνηκε; Φτερό στον άνεμο;
Η ουσία είναι ότι στα ίδια περίπου λεφτά, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο, εφόσον το ζητούμενο είναι ένα πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Μην παρεξηγηθώ, το i10 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης. Το Swift όμως μπορεί να δώσει περισσότερα. -
Αν το Swift σας φάνηκε αρκετά ελαφρύ σαν αίσθηση, το i10 σαν τι σας φάνηκε; Φτερό στον άνεμο;
Η ουσία είναι ότι στα ίδια περίπου λεφτά, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο, εφόσον το ζητούμενο είναι ένα πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Μην παρεξηγηθώ, το i10 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης. Το Swift όμως μπορεί να δώσει περισσότερα.Η αλήθεια είναι ότι το i10 δεν το οδήγησα. Δεν έχουμε και αντιπροσωπεία της Hyundai στην πόλη μας, Βόλος, και πρέπει να τρέχω έστω Λάρισα. Το Swift βγαίνει περίπου 1 χιλιάρικο ακριβότερο, αλλά παραμένει εντός οικογενειακού budget.
-
Ο χρήστης fog1987 έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι το i10 δεν το οδήγησα. Δεν έχουμε και αντιπροσωπεία της Hyundai στην πόλη μας, Βόλος, και πρέπει να τρέχω έστω Λάρισα.Τοτε φαντάζομαι όσο ειναι σε εγγύηση τουλάχιστον, δε θα έχετε, για το Χιουνται, και επίσημο επισκευαστή; Δεν είμαι σίγορος γι'αυτο που λέω βέβαια. Αν και τα Χιουνται λένε οτι ειναι 'σκυλιά', τοτε, δεν ειναι καλύτερα να παρετε Σουζουκι που έχετε δίπλα και επίσημο αντιπρόσωπο;
Παντως το Ιγκνις που αναφέρθηκε, σε 4χ4 ( ) μιας και ειστε Βόλο με Πήλιο και άλλα μερη δίπλα, δε το ξανακοιτάτε για χειμερινές εξορμήσεις; Εχει πολύ χαρακτηρα. Δε ξερω τιμολογιακό πόσο πάει, ισως κανα 14... -
Αν δεν έχει αντίρρηση ο συντοπίτης μου, να καταχραστώ το νήμα για να ρωτήσω, S-Cross ή Tucson στις προσθιοκίνητες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους στα ~22 χιλιάρικα (βάζω και το αντίστοιχο Sportage στη σύγκριση, δε βάζω το vitara λόγω χώρων και μη διάθεσης με πετρελαιοκινητήρες...)
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Και εγώ έχω ένα δίλημα μεταξύ Tuscon βενίνης και Vitara 1.4 βενζίνης επίσης. -
To Tucson είναι μια κατηγορία πάνω από το Vitara. Αν χρειάζεσαι τους παραπάνω χώρους και ποιότητα κύλισης και κατασκευής που έχει, και δεν σε ενοχλεί να δώσεις τα παραπάνω λεφτά, πας καρφί για Hyundai Tucson. Άλλη κλάση.
-
Ο χρήστης tearinio έγραψε:
To Tucson είναι μια κατηγορία πάνω από το Vitara. Αν χρειάζεσαι τους παραπάνω χώρους και ποιότητα κύλισης και κατασκευής που έχει, και δεν σε ενοχλεί να δώσεις τα παραπάνω λεφτά, πας καρφί για Hyundai Tucson. Άλλη κλάση.Το Tuscon μου άρεσε πολύ αλλά θα πρέπει να περιοριστώ στο 1.6 βενζίνης με 132HP στα 22600. Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα παίρνω τι Vitara 1.4 GL+ 140 HP αυτόματο και με αρκετά αξεσουάρ, πιό γρήγορο, πιό νέο κινητήρα, με λιγότερους ρύπους (σήμα) με παραχώρηση βέβαια στους χώρους όπως ανέφερες πρίν. Συμφωνείς? (έχω 2 παιδιά 7 και 10 ετών) οπότε έχω ξεφύγει από καρότσια κτλ.
Σε ευχαριστώ (η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική). -
evanpap3, αν καταλήγεις στη Suzuki με 22.250 euro παίρνεις το scross,αυτόματο 1.4 GL+ (με πλουσιότερο εξοπλισμό από την GL+ του vitara) κι έχεις και άνετους χώρους για τα παιδιά και ~60 λίτρα περισσότερο χώρο αποσκευών.
Εκτός,αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
evanpap3, αν καταλήγεις στη Suzuki με 22.250 euro παίρνεις το scross,αυτόματο 1.4 GL+ (με πλουσιότερο εξοπλισμό από την GL+ του vitara) κι έχεις και άνετους χώρους για τα παιδιά και ~60 λίτρα περισσότερο χώρο αποσκευών.Εκτός,αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά.
Σε ευχαριστώ,
Το Scross δεν ήταν ποτέ σε αυτά που κοίταζα. Αντιθέτως το vitara ήταν εδώ και χρόνια ένα από τα τύπου jeep που πάντα μου άρεσε. Έχει ένα πιό άγριο χαρακτήρα και η διχρωμία του χαρλιζει πολύ. Επίσης νομίζω ότι έχει βελτιωθεί σε ποιότητα και κινητήρα. Θα πρέπει βέβαια να κάνω και κανά test drive γιατί και το tuscon μου άρεσε πάρα πολύ.
Suzuki ή Hyundai