-
Είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Εάν, μακριά από μας, αυτοί οι 9-12 πόντοι σώσουν έναν επιβάτη των πίσω καθισμάτων σε ενδεχόμενη σύγκρουση, τι θα έχουμε να λέμε μετά? Δε χώρεσαν 7 ποδηλατάκια και 4 βαλίτσες στο πορτ μπαγκάζ?
-
Τι θα σωσουν 10 εκατοστα κουφιου απο μεσα πλαστικου; Οχι μονο εξεχει αρκετα, αλλα ειναι και το μονο ασχημο σημείο του αυτοκινήτου.
-
Είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Εάν, μακριά από μας, αυτοί οι 9-12 πόντοι σώσουν έναν επιβάτη των πίσω καθισμάτων σε ενδεχόμενη σύγκρουση, τι θα έχουμε να λέμε μετά? Δε χώρεσαν 7 ποδηλατάκια και 4 βαλίτσες στο πορτ μπαγκάζ?
Λες αυτα τα εκατοστά να προσφερουν το 1% περισσοτερο (84%) στην προστασια ανηλίκων εναντι του Captur;!
Μακαρι να προσφερει κατι. Αναρωτιεμαι αν μπορει να κάτσει κανεις..
-
Μετρησα τον πισω προφυλακτήρα κ ειναι 9-12 εκατοστα.
Πραγματικα υπάρχει καποιος λογος για αυτο;
Μου φαίνονται κανα 30-40 λιτρα αποσκευων χαμένα..
Τελικα μαλλον δεν πρεπει να λεμε οτι ειναι το μακρυτερο B-SUV.
Και πως αλλιώς θα λένε οι πωλητές ότι ο άμεσος ανταγωνιστής του είναι το QQ ;
(μου το είπαν στις 2 από τις 3 αντιπροσωπείες που πήγα)
-
Πιστεύω λειτουργεί ως σκαμνακι για να κάθεστε μια και είναι croasover και θα πηγαίνει σε παραλίες, χιόνια κτλ.
-
Φαντασου να ειναι τελικα για ασφαλεια οπως λέει ο Στέφανος, και εμείς εδώ Ελλάδα να το κανουμε σκαμνακι, να στήνουμε τραπέζια γύρω γύρω και να τρώμε έξω σε εκδρομές....
Μετά θα μας βγάζουν φωτογραφίες, με το στόμα μας γεμάτο με ψωμι παπαρα στο λάδι και θα λένε από κάτω ......meanwhile in balkans
-
και τα θερμαινόμενα θα έλεγα. μπορεί να έχω συνηθίσει από το δικό μου αλλά ξενερώνω να πρέπει να δωσω καμία 300 πόσο κάνουν.
Γενικά στα θερμενομενα είμαι αντίθετος. Προκαλούν προβλήματα γονιμότητας στους άντρες. Εκτός αν ζεις καμία ορεινή Φλώρινα και είναι πραγματικά απαραίτητο. Ούτε για τα φουλ δερμάτινα τρελενομαι. Αυτό που με κάνει έξω φρενών είμαι η έλλειψη πλευρικής στήριξης στα καθίσματα που πας βάρκα σε κάθε στροφή.
-
Τετοιο σκαλοπατι εχουν το αγροτικά, για να ανεβαινεις στην καροτσα, εκει ειναι παραπανω απο χρησιμο. Βέβαια ενταξει ας ειχα ενα 2008 με τα νυχια μπροστά, και ας ηταν το μονο μου προβλημα αυτο.
-
Τι σκαμνάκι ρε παιδιά? :lol: Τι είναι Range Rover ή Cullinan να έχει τις πτυσσόμενες πολυθρόνες για όταν πας στις ιπποδρομίες και στο κυνήγι πάπιας? :lol:
Προφανώς είναι κάτι σχεδιαστικό και ΠΙΘΑΝΟ να παίζει και κάποιο ρόλο στην ασφάλεια. Γενικώς τίποτα δε γίνεται τυχαία σ' ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Πιστεύετε ότι και η Peugeot δε θα ήθελε να βγάλει άλλα 20-30λτ αποθηκευτικού χώρου ώστε να τα εκμεταλλευτεί ως selling point έναντι του ανταγωνισμού?
-
γενικά το χουν στην πεζώ αυτο με τα μεγάλα μη απαραίτητα; κομμάτια. δηλαδή κρίμα να χάνεται τόσο μεγάλος χώρος απο ταμπλο στο 3008. οδηγός συνοδηγός βλέπουν ένα τεράστιο εξόγκωμα μπροστά τους
-
Πιστεύω λειτουργεί ως σκαμνακι για να κάθεστε μια και είναι croasover και θα πηγαίνει σε παραλίες, χιόνια κτλ.
Μου το ειπαν κ εδω στη δουλειά καποια παιδιά, απλα αμφεβαλα οτι ειναι ικανο για κατι τέτοιο.
Φορτωσα το myPeugeot πριν λιγο αλλα δεν ειχα χρονο να παιξω. Κατ'ευθειαν μου εβγαλε map upgrade.
Καμια σχεση με QQ, αλλα κανει καλη εκμετάλλευση χώρου, εν αντιθέσει με το QQ που ξεπερνιεται πλεον.
-
γενικά το χουν στην πεζώ αυτο με τα μεγάλα μη απαραίτητα; κομμάτια. δηλαδή κρίμα να χάνεται τόσο μεγάλος χώρος απο ταμπλο στο 3008. οδηγός συνοδηγός βλέπουν ένα τεράστιο εξόγκωμα μπροστά τους
Αυτο ακριβως που λεςτο βλεπω σαν πολυ μειον στο 3008. Πολυ πλαστικο, πολυ.
Στο facelift πιστευω θα κανουν θαυματα.
-
Δεν υπάρχει άλλο Facelift του 3008. Αρχές 2021 νέο 308 hatchback, sw & crossover και με βάση εκείνο νέο 3008. Λογικά άνοιξη του 2021 λοιπόν νέο.
-
Τι σκαμνάκι ρε παιδιά? :lol: Τι είναι Range Rover ή Cullinan να έχει τις πτυσσόμενες πολυθρόνες για όταν πας στις ιπποδρομίες και στο κυνήγι πάπιας? :lol:
Προφανώς είναι κάτι σχεδιαστικό και ΠΙΘΑΝΟ να παίζει και κάποιο ρόλο στην ασφάλεια. Γενικώς τίποτα δε γίνεται τυχαία σ' ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Πιστεύετε ότι και η Peugeot δε θα ήθελε να βγάλει άλλα 20-30λτ αποθηκευτικού χώρου ώστε να τα εκμεταλλευτεί ως selling point έναντι του ανταγωνισμού?
από ότι φαίνεται αν το δεις από πάνω μάλλον σχεδιαστικό είναι για να έρχεται προφίλ με την κλίση της πίσω πόρτας (ίσως να έχει να κάνει και με την αεροδυναμική)
-
bolt wrote:
Αυτο ακριβως που λεςτο βλεπω σαν πολυ μειον στο 3008. Πολυ πλαστικο, πολυ.
Στο facelift πιστευω θα κανουν θαυματα.
δν ξέρω, το χα παρατηρήσει και σε ένα παλιό 405 θείου, και σε 407 που μπήκα πρόσφατα. είναι η φιλοσοφία τους; δεν γνωρίζω. νομίζω ισχύει και στις πίσω πόρτες με αποτελεσμα ο πραγματικός χώρος των πίσω να είναι μικρότερος η να φαίνεται μικροτερος
-
σε άλλα νέα, περιμένω πως και πως τι κινητήρες θα βγάλουν το formentor, αν και αυτό που θέλω δηλ. έως 1600 μη υβριδικό μάλλον δεν θα υπάρξει. και το ds4 περιμένω. και 308 επηρεαζόμενος από χρηστο.
-
Tom Tom μπηκε ευκολα.
Οσα εχουν το SOS assist μαλλον δεν χρειαζονται καν κινητο. Το διαχωριζει σε οσα εχουν κ οσα δεν εχουν στο install.
O προφυλακτήρας πισω δεν ειναι για τιποτα!ψεύτικο πλαστικό.μαλιστα το πιεσα λιγο κ ανησύχησα οτι θα ξεκόλλαγε η ασημι λεπτομέρεια!
-
σε άλλα νέα, περιμένω πως και πως τι κινητήρες θα βγάλουν το formentor, αν και αυτό που θέλω δηλ. έως 1600 μη υβριδικό μάλλον δεν θα υπάρξει. και το ds4 περιμένω. και 308 επηρεαζόμενος από χρηστο.
https://www.drive.gr/news/nea-montela/kainoyrgio-ds-4-crossback-gia-2020
Και πως να μην περιμένουμε. Δείτε ομορφιά το crossback....
Αν αποφύγουν το κιτσαριό των υπολοίπων DS θα σαρώσει...
-
βρίσκομαι στο mall Αθήνα εκτακτως. το puma ωραίο από κοντά, φοβήθηκα μήπως η μικρή το διαλύσει λολ.
δεν είναι για 4μελης, αλλά οι χώροι φαίνονται ικανοποιητικός. το έχουν σε έκδοση στ line max, με δερμάτινες και τέτοια.
-
Άλλο ένα διήμερο με td, ξανά 2008 αυτή τη φορά βενζίνη 130hp. Ζωηρός ο κινητήρας με ένα φυσιολογικο λαγκαρισμα χαμηλα ενώ δειχνει ένα κλικ πιο γρήγορος από το diesel σε εκκινήσεις κυρίως αλλά και ψηλά. Αναμενόμενο. Μη αναμενόμενο ότι ο renault 1.3 tce 140hp μου φάνηκε πιο δυνατός και σπιρτοζος.
Περιεργάστηκα για πολλή ώρα το αυτοκίνητο και ενώ την πρώτη φορά μου είχε φανεί αρκετά ευρύχωρο τώρα μπορώ να πω ότι είναι απλά καλό σε χώρο για τα γόνατα και θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά με το qq σε αυτόν τον τομέα που είναι c suv. Σε φάρδος καμπίνας είναι λίγο πιο στενό από ένα c suv. Σε σχέση με το puma που το είδα μετά από λίγο είναι αισθητά καλυτερο σε χώρους επιβατων. Ωραίο το puma πάντως με πιο γλυκές γραμμές από το γωνιώδες 2008 και με πιο σπορ εσωτερικο (st line) αλλά δύσκολα να παίξει τον ρόλο 1ου αυτοκινήτου ενώ το 2008 μπορεί να το κανει αυτό. Στις διακοπές δεν γλιτώνεις την μπαγκαζιερα όπως και να εχει, μόνο με κάνα xtrail...
Οδηγικά είναι από τα πιο σπορ της κατηγορίας, έχει ποιοτικό πάτημα αλλά σε άσχημο δρόμο πιστεύω θα κουράσει σε σχεση με ένα c5 aircross. Είναι πιο νεανικό σίγουρα.
Τέλος τα σκληρά πλαστικά στο πάνω μέρος των εμπρός θυρών χαλάνε αρκετά την συνολική εικόνα, αυτοκίνητα των 13000 € έχουν τα ίδια σκληρά πλαστικά.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)