-
Σάββα είμαι περίπου στα ίδια κιλά με σένα , αλλά είμαι 11 εκ ψηλότερος . Επειδή και εμένα δεν μου αρέσει να ακουμπάνε τα γόνατα σε πόρτα και κονσόλα , σου λέω να πας να δείς το Γκράντλαντ . Ερχεται έκδοση με το όνομα 2020 , που μπορείς να βάλεις το πακέτο ασφαλείας σαν έξτρα στα 600 € και έχει πολλά καλά και η τιμή του έχει έκπτωση 1500-2000 , ανάλογα με τον έμπορο και θα είναι γύρω στα 26000 , το αυτόματο πετρέλαιο.
Ψάξε το . Τα αυτοκίνητα έρχονται προς το Πάσχα , αν παραγγείλεις με το πακέτο ασφαλείας , πας 1 μήνα ακόμα .
-
@Cruiser εσύ είσαι πολύ ψηλός είτε για CHR είτε για 2008. Είσαι πραγματικά για C-suv και μάλιστα ευρύχωρο!
Όσο για το GrandlandX που λες καταρχήν δεν μου αρέσει εμφανισιακά ούτε μέσα, ούτε έξω. Επιπλέον το είδα και το περιεργάστηκα αρκετά όταν βρέθηκα στην Opel μέσα Δεκεμβρίου για την αγορά του αυτοκινήτου της γυναίκας, αλλά δεν το οδήγησα. Το αμάξι δεν έχει την ποιότητα του εσωτερικού του ομόσταυλου 3008 ούτε καν του c5 Aircross. Συμφωνώ ότι είναι vfm αλλά αυτή την στιγμή που η Opel είναι στο μεταίχμιο της προσαρμογής στα δεδομένα του PSA group δεν νιώθω καλά να την εμπιστευτώ. Τέλος υπάρχει πολύ bad blood μεταξύ μας. Υπήρξα κάτοχος Opel (GM γενιάς βέβαια) ενώ έχουμε 4 ακόμα Opel στο άμεσο οικογενειακό μας περιβάλλον (2 Vectra, 1 Astra, 1 Corsa) με κανέναν να δηλώνει ικανοποιημένο ή οτι θα ξαναεπαιρνε Opel...
Δεν με επείγει καθόλου η αγορά απο την στιγμή που πήρα καινούργιο στη γυναίκα και έκανα γενεά 'μαζέματα' στο δικό μου. Θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο τον χρόνο μέχρι τέλος της χρονιάς γιατί το καλοκαίρι νομίζω θαχουμε αρκετές νέες αφίξεις/ανακοινώσεις οχημάτων.
-
Το χρωμα του δικου μου!
Πολυ ισορροπημένη κριτική πιστευω, κ μου αρεσει που θετει στα μειον την ελλειψη Grip Control. Μεγαλο λαθος απο την Peugeot.
-
Εγω του τα λεω του ταξιδευτη. Ειναι για grandland x ....
-
Πήγα σήμερα και πήρα τιμές . Είδα και την νέα έκδοση και μου την έσπασε που έβαλαν τα σπορ καθίσματα , γιατί κάποιοι είμαστε ευρύστερνοι , πως να το κάμωμεν άλλωστε που έλεγε και ο επίτιμος...
-
Εδω και καιρο εχει κυκλοφορησει κ το review του Matt.
https://www.carwow.co.uk/peugeot/2008#nav
Η καλυτερη εκδοση που προτείνει ειναι ο 130 αλογα, ή ο diesel για την απολυτη οικονομια (80 με 60 miles per gallon ο ενας με τον αλλο). Οσο για το αυτοματο:
'You can choose to swap the slick six-speed manual gearbox for an eight-speed automatic but, unless you only drive in town, there’s no need.'
Ακριβως αυτη ειναι και η δικια μου αποψη.
-
Εδω και καιρο εχει κυκλοφορησει κ το review του Matt.https://www.carwow.co.uk/peugeot/2008#navΗ καλυτερη εκδοση που προτείνει ειναι ο 130 αλογα, ή ο diesel για την απολυτη οικονομια (80 με 60 miles per gallon ο ενας με τον αλλο). Οσο για το αυτοματο:
'You can choose to swap the slick six-speed manual gearbox for an eight-speed automatic but, unless you only drive in town, there’s no need.'Ακριβως αυτη ειναι και η δικια μου αποψη.
Περιμένουμε όμως και το βίντεο του όπως επίσης του km77.
-
Dublin wrote:
Εδω και καιρο εχει κυκλοφορησει κ το review του Matt.https://www.carwow.co.uk/peugeot/2008#navΗ καλυτερη εκδοση που προτείνει ειναι ο 130 αλογα, ή ο diesel για την απολυτη οικονομια (80 με 60 miles per gallon ο ενας με τον αλλο). Οσο για το αυτοματο:
'You can choose to swap the slick six-speed manual gearbox for an eight-speed automatic but, unless you only drive in town, there’s no need.'Ακριβως αυτη ειναι και η δικια μου αποψη.
Περιμένουμε όμως και το βίντεο του όπως επίσης του km77.
Οπως κ του Marek, πως λεγεται ο Πολωνός..
-
Ο Marek είναι ιδιαίτερα αυστηρός reviewer και γι'αυτό δίνω μεγάλη βάση στα λόγια του. Από όλα όσα έχει πει και τα έλεγξα ο ίδιος με td και πολύ ψάξιμο στις εκθέσεις μόνο το Civic 1.5T θυμάμαι τώρα προχειρα να είχε αδικήσει όντας το eco ενεργό (φαινόταν το πράσινο λαμπάκι στο video) έκανε παράπονα για την απόκριση του γκαζιού σε ένα αμάξι που 'σκοτώνει' οσο κανένα άλλο στα κυβικά του. Μάλιστα κάποτε που ενδιαφερομουν για Focus τον είχα ρωτήσει σε comments γιατί είναι ο μοναδικός που δεν έχει κάνει review το Focus 2019 και μου είπε 'καλύτερα να ρωτήσεις την Ford Πολωνίας γι'αυτό...'!
Μιλάμε τώρα για το Focus που δεν παίζει ναχει γίνει όχημα περισσότερα reviews στο YouTube και ο μοναδικός που τόλμησε να μιλήσει ανοικτά για τα μειωνεκτηματα του ήταν ο Ιρλανδός Bob Flavin...
Και επειδή το νήμα αφορά suv θαθελα να δραξω της ευκαιρίας να πω κάτι ακόμα. Καλό θα είναι όσοι πάνε για καινούργιο όχημα να δοκιμάσουν οδηγικά όσα περισσότερα suv μπορούν. Εγώ πχ κατάλαβα ότι το στιλ οδήγησης που πρεσβεύουν στον μέσο όρο τους δεν με εκφράζει. Ούτε είδα κανένα ιδιαίτερο κέρδος σε χώρους. Αν δεν έχεις σκοπό να πατήσεις έστω και λίγο χώμα σε καμία εκδρομή μην πάρεις suv μόνο και μόνο για να παρκάρεις ευκολότερα σε πεζοδρόμιο...
Άποψη μου πάντα. Για αυτό αποφάσισα να περιμένω μεχρι άνοιξη του 2021 για νέες αφίξεις αγαπημένων Hatchback (Mégane, 308) αλλά και των suv που μου έκαναν σε χώρους αλλά φωνάζουν για ανανέωση όπως QQ/Kadjar όντας απόλυτα καλυμμένος με τα υπάρχοντα οχήματα μου...
-
Το εχω ξαναπει ο μαρεκ εχει συτο το στυλ του μ@@@α, ξυνομουρη, με εντονα κομπλεξικο χαρακτηρα..λεει και παπαριες με εντονο υφος λες και δεν ξερω τι ειναι.
Γενικα ειναι απο τους λουζερακιδες με τουπε. Ολοι εχουμε εναν τετοιο διπλα μας καποια φορα.
Που και που το καταλαβαινει και αλλαζει υφακι σε καποιες δοκιμες και αλλες φορες του ξαναβγαινει.
Γεματη και η ελλαδα απο τετοιους μπουχεσιδες. Αλλα σε καποια οταν τα λεει σωστα του το αναγνωριζω.
-
Πήγα σήμερα και πήρα τιμές . Είδα και την νέα έκδοση και μου την έσπασε που έβαλαν τα σπορ καθίσματα , γιατί κάποιοι είμαστε ευρύστερνοι , πως να το κάμωμεν άλλωστε που έλεγε και ο επίτιμος...
Για το grandland λες; Για πες για το αυτόματο ντίζελ με τα συστήματα ασφαλείας (ποια εχει συγκεκριμένα;) πόσο βγαίνει.
-
Το εχω ξαναπει ο μαρεκ εχει συτο το στυλ του μ@@@α, ξυνομουρη, με εντονα κομπλεξικο χαρακτηρα..λεει και παπαριες με εντονο υφος λες και δεν ξερω τι ειναι.
Γενικα ειναι απο τους λουζερακιδες με τουπε. Ολοι εχουμε εναν τετοιο διπλα μας καποια φορα.
Που και που το καταλαβαινει και αλλαζει υφακι σε καποιες δοκιμες και αλλες φορες του ξαναβγαινει.
Γεματη και η ελλαδα απο τετοιους μπουχεσιδες. Αλλα σε καποια οταν τα λεει σωστα του το αναγνωριζω.
καλος ο πωλονος γιατι κανει και αρνητικα σχολεια ουσιας πολλες φορες, ενω στα περισσοτερα review που κυκλοφορουν ολα τα αυτοκινητα τους αρεσουν.
-
Και εγω ετσι ελεγα στην αρχη και τον εβλεπα σε καθε νεο βινρεο ...αλλα οταν δοκιμαζα τα αυτοκινητα και μετα ξαναεβλεπα τα βιντεο αρχισα να εντοπιζω εναν κομπλεξισμο. Δεν ενοχλουν αυτα που λεει....ειναι γενικα για παραξενους και μιζερους τυπους η κριτικη του.
Θυμαμαι ενα απλο περιστατικο που καπου δεν χωρουσε. Και ελεγε δεν χωρα με τιποτα ενηλικας, παρτε αλλο αυτοκινητο. Μια χαρα ομως χωρα και μαλιστα με μεγαλυτερο υψος απο αυτον...αλλα τα κιλα του δεν τον αφηνουν....οχι γενικα και αοριστως δεν χωρα ενηλικας.
Και αλλα τετοια για κιβωτια ταχυτητων αισθηση κτλ.
Δηλαδη σημασια σε λεπτωμερειες με κριτικη μεσα απο μιζερα και κομπλεξισμο
Οχι οτι σε ολα εχει λαθος σε αρκετα εχει δικιο και το λεω...αλλα καποιες φορες σε αυτοκινητα πυ ξερω ...απλα οχι δεν ισχυει αυτο που λεει.
Τον παρακολουθω παντως παντα στις δοκιμες του. Σε καποιες κριτικες κρινει σωστα και συμφωνουμε στο συμπερασμα.
-
Μετα απο λιγο καιρο συμβίωσης με το 2008 θα ηθελα να δηλωσω ευθεως οτι το αυτοκινητο ειναι μικρο για οικογενεια με 2 παιδιά.
Η γυναικα μου διαφωνει κ λεει οτι ειναι τελειο.
Βεβαια ανθρωποι εχουν οικογενειες με Φιεστα κ Μικρα, απλα θελω να προειδοποιήσω οσους θελουν να ειναι ανετοι στα ταξιδια κ τις διακοπες τους - οπως θα ηθελα να ημουν εγω - οτι μαλλον πρεπει να κοιταξουν κ προς C5 μεριά..
Το αυτοκινητο οδηγείται σαν μικρο επισης. Αυτο ειναι κ καλο κ κακό, εγω το βρισκω εξαιρετικό στην κατηγορια του, αλλα κ γενικα. Δεν εχω οδηγήσει το Puma, κ ισως τωρα να μην ενδιαφερθω, αλλα το 2008 με τις 17' ειναι εκπληκτικη μιξη ανεσης με κρατημα (εκανα και λιγο ορεινο, 60-70 χιλιομετρα περιπου, χαλαρα ομως για να μην το ζορισω πολυ στα πρωτα του, κ ειδα καποια πολυ θετικα στοιχεια, ισο σε κρατημα με Arona αλλα με πολυ περισσοτερο απόσβεση κ ανεση, πολυ καλο κ σε χωματακι αλλα εκει ενα C3 Aircross μαλλον υπερτερει) Κατι μεταξυ Arona k C3 Aircross αλλα σε τοπ επιπεδο κ στα 2 στοιχεια.
-
Don’t worry, happy wife happy life.
-
Μετα απο λιγο καιρο συμβίωσης με το 2008 θα ηθελα να δηλωσω ευθεως οτι το αυτοκινητο ειναι μικρο για οικογενεια με 2 παιδιά.
Από άποψη χώρου επιβατών ή χώρου αποσκευών ισχύει αυτό που αναφέρεις;
-
Dublin wrote:
Κ τα 2, κυριως αποσκευών.
Αλλα πρεπει να λαβουμε υπόψιν μας οτι ηταν το μεγαλυτερο κ στα 2 απο ολα τα B suv που τσεκαραμε, οποτε αφου δεν μπορουσα για C suv, ηταν καπως μονοδρομος η απόφαση.
@Aikbill χαχα! Αυτο εχω καταλαβει κ εγω απο τα λιγα χρονια εγγαμου βιου! Για να καταλαβεις δεν μπηκε καν στο C5 για τεστ ντραιβ!
Να σημειωσω επισης οτι το κουμπωμα των ταχυτητων δεν θυμιζει καθολου Γαλλικο αυτοκινητο!
-
famas wrote:
Dublin wrote:
Αλλα πρεπει να λαβουμε υπόψιν μας οτι ηταν το μεγαλυτερο κ στα 2 απο ολα τα B suv που τσεκαραμε, οποτε αφου δεν μπορουσα για C suv, ηταν καπως μονοδρομος η απόφαση.@Aikbill χαχα! Αυτο εχω καταλαβει κ εγω απο τα λιγα χρονια εγγαμου βιου! Για να καταλαβεις δεν μπηκε καν στο C5 για τεστ ντραιβ!Να σημειωσω επισης οτι το κουμπωμα των ταχυτητων δεν θυμιζει καθολου Γαλλικο αυτοκινητο!
Dublin πόσα πράγματα φόρτωσες πίσω και δεν έμεινες ικανοποιημένος;Επίσης δε χωράνε δυο παιδιά στον πίσω χώρο;
-
Dublin wrote:
famas wrote:
Dublin wrote:
Αλλα πρεπει να λαβουμε υπόψιν μας οτι ηταν το μεγαλυτερο κ στα 2 απο ολα τα B suv που τσεκαραμε, οποτε αφου δεν μπορουσα για C suv, ηταν καπως μονοδρομος η απόφαση.@Aikbill χαχα! Αυτο εχω καταλαβει κ εγω απο τα λιγα χρονια εγγαμου βιου! Για να καταλαβεις δεν μπηκε καν στο C5 για τεστ ντραιβ!Να σημειωσω επισης οτι το κουμπωμα των ταχυτητων δεν θυμιζει καθολου Γαλλικο αυτοκινητο!
Dublin πόσα πράγματα φόρτωσες πίσω και δεν έμεινες ικανοποιημένος;Επίσης δε χωράνε δυο παιδιά στον πίσω χώρο;
-
εχουμε i-Size καθισματακια που κοιτανε προς τα πισω κ θα τα εχουμε για τουλαχιστον 3 χρονια ακομη. Ενδιαμεσα δεν χωραει να κατσει καποιος εννοειται. Στο C5 εχει 3 ανεξαρτητα και ιδια καθισματα, για να κατσει π.χ η μαμα κ μια γιαγια μπροστα, ή κατι τετοιο.
-
στο πορτμπαγκαζ μολις μπαινει ενα μικρο καροτσακι μωρου εχει γεμισει ο μισος χώρος κ παραπάνω. Το διπλο πατωμα του πορτ-μπαγκάζ ειναι σχετικα ρηχο επισης. Ουτε λογως για ποδηλατακια μεσα. Μονο πατινια που λυνονται..
-
οι θεσεις μπροστα δεν ειναι τοσο ανετες με την κονσολα της Allure (η Active με τη μικροτερη κ χαμηλη κονσολα δινει την αισθηση περισσοτερου χωρου), κ κυριως σε αυτο παιζει κ ρολο ο τροπος οδηγησης, το αυτοκινητο δεν οδηγειται 'πανω' οπως στα Aircross κ Sportage, αλλα περισσοτερο σαν crossover, δηλαδη ποιο χαμηλα κ πισω το καθισμα.
Αυτα ηταν γνωστα πριν την αγορα, δεν ηταν καμια έκπληξη, δεν ειναι τυχαιο οτι το αυτοκινητο ειναι B suv, αλλα αφου ειπαμε να παμε σε B suv πηγαμε στο - κατα τη γνωμη μας - καλυτερο κ μεγαλυτερο.
Φιλος μου μεχρι προσφατα με 2 παιδια ειχε Seicento. Ολα σχετικα ειναι. Παντως εγω για να ενιωθα ανετα θα προτιμουσα ενα C5, που ομως το C5 ειναι πραγματικα στα ακρα των C suv..εκει ο καθενας κανει τις επιλογες του..ας πουμε το Sportage που ηταν η δευτερη επιλογη μου στα C suv με τις μπαταριες του hybrid εχανε πολυ σε αποσκευες (και δεν εχει κανονικο σχημα λογω φτερων) κ χωρις ρεζερβα, που το θεωρώ πολυ σοβαρο επισης.
-
-
Τι να πω;;; εχω την αισθηση πως υπερβαλετε λιγο....
Ολοι μας μεγαλωσαμε σε μικροτερα αυτοκινητα..... γενικα αυτην την ταση της μετακομισης καθε φορα για μια απλη βολτα δεν την πολυσυμπαθω.
Την βρισκω υπερβολικη.
Δηλαδη περα απο το καροτσακι και την τσαντα αντε και μια ακομα τι αλλο θα κουβαλησετε εκεινη την ωρα που θα πατε μια οικογενειακη βολτα και πρεπει οπως και δηποτε να το παρετε μαζι σας;;;
Ο.κ στα μεγαλα ταξιδια να το δεχτω το κολοσσιαιο πορτπαγκαζ. Αλλα και παλι με πολυ μικρα σε ηλικια παιδια ποσα ταξιδια θα κανετε;;;
Και πατε οπου πατε...τι κανετε βγαζετε αντισκηνο;;;; ποσα πραγματα κουβαλατε για μια βολτα;;
Τσπ ο καθενας με τα γουστα του και τις αναγκες του.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)