-
Καλημέρα!
Το έκλεισα και γω χθες !!!! Σε allure στα 100 ps. Εντάξει ο μεγάλος έρωτας είναι φυσικά το gt line,αυτό είδα-αυτό μου έκανε κλικ αλλά όταν πας με χρηματοδότηση σου βγαίνει πανάκριβα. Μια χαρά είναι, και η διαφορά με τα 130 άλογα είναι τεράστια. Το πιο πιθανό να πάω για πρόγραμμα κάποια στιγμή . Καλοτάξιδα στα παιδιά που έχουν/θα πάρουν τις παραπάνω εκδόσεις. Τα εσωτερικά φώτα είναι ένα θέμα πάντως και σιγά το φως που βγάζουν τα 2 στις πίσω θέσεις!!!!! Καλή αναμονή λοιπόν σε όσους περιμένουν!!! Κανένα δωράκι τσίμπησε κανείς από αντιπρόσωπο;;;;
Καλοτάξιδο φίλε, πόσο σου βγήκε τελική τιμή;
-
Εγώ γιατί δεν πιστεύω πως αξίζει η GT line σε σχέση με την Allure για τα χρήματα που ζητάει;
Μόνο οι διπλές εξατμίσεις και τα προβολάκια πιστεύω αξίζουν, εχει κάποιο έξτρα safety pack που δεν είδα;
-
Έχει βάλει κάποιος το active grip control;
Η τιμή του λένε ότι είναι 500€.
Εάν δεν έχει περιθώριο η εργοστασιακή τιμή και αλλάζει συντελεστή τί γίνεται;
-
Μόνο οι διπλές εξατμίσεις και τα προβολάκια πιστεύω αξίζουν, εχει κάποιο έξτρα safety pack που δεν είδα;
Blid spot assist και Pack drive assist plus= Pack Safety Plus + Adaptive Cruise Control & λειτουργία Stop & Go και ενεργή υποβοήθηση διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας Lane Positioning Assist κι επίσης τα Full Led.
-
Αυτά που αναφέρεις είναι στην GT όχι στην GT Line
-
Μιας που το μοντέλο είναι πολύ καινούριο και δεν υπάρχει κάποιο Club, δημιούργησα ένα Club στο Facebook για να συγκεντρωθούμε και εκεί οι κάτοχοι του PEUGEOT 2008 και οι υποψήφιοι αγοραστές.
Θα το βρείτε εδώ : https://www.facebook.com/groups/Peugeot.2008.new.Hellas.Club/
-
theo93 wrote:
Blid spot assist και Pack drive assist plus= Pack Safety Plus + Adaptive Cruise Control & λειτουργία Stop & Go και ενεργή υποβοήθηση διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας Lane Positioning Assist κι επίσης τα Full Led.
Ποιο safety pack έχει η Allure και τι περιέχει;
Το Lane Positioning Assist νόμιζα πως το είχε...
Επίσης στα αστέρια ασφάλειας ποια έκδοση έχει πάρει τα 5; -
ik με το καλό να παραλάβεις. Βενζίνη; diesel; χρώμα;
Ευχαριστώ φίλε μου!
Σε βενζίνη στα 100 άλογα σε κόκκινο elixir.
-
Καλοτάξιδο φίλε, πόσο σου βγήκε τελική τιμή;
Ευχαριστώ πολύ!
18.900€ Δυστυχώς / ευτυχώς....πάω με χρηματοδότηση, αλλά πιστεύω θα την ξεφορτωθώ πιο νωρις
-
panormus772 wrote:
theo93 wrote:
Επίσης στα αστέρια ασφάλειας ποια έκδοση έχει πάρει τα 5;Lane keeping assist εχει απο Active. Μαλλον η Active ειχε παρει 4. Δεν εχω καταλαβει ακριβως.
Lane positiong assist τι διαφορα εχει;
Η GT εχει blind corner assist και Adaptive Cruise Control (και εκει δινουν το lane positioning assist, μαλλον ειναι εξελιγμενη λειτουργια στα ορια του Adaptive Cruise Control).
Η Allure απο την Active εχει ΚΑΙ αναγνωριση ποδηλατη ΚΑΙ νυχτερινη λειτουργια (εδω νομιζω κρινεται το 5ο αστερι).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει led στα ποδια των μπροστα ενω λεει στην περιγραφη οτι επρεπε να ειχε. Εχω στειλει email κ περιμενω απαντηση.
-
theo93 wrote:
panormus772 wrote:
theo93 wrote:
Επίσης στα αστέρια ασφάλειας ποια έκδοση έχει πάρει τα 5;Lane keeping assist εχει απο Active. Μαλλον η Active ειχε παρει 4. Δεν εχω καταλαβει ακριβως.
Lane positiong assist τι διαφορα εχει;
Η GT εχει blind corner assist και Adaptice Cruise control (και εκει δινουν το lane positioning assist).
Πολύ μπερδευτικά
Λέει οτι η active έχει 'Lane Keeping Assist (προειδοποίηση & διόρθωση σε περίπτωση ακούσιας απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας με αναγνώριση της άκρης του δρόμου, ακόμα και χωρίς διαγράμμιση)'
-
Αυτά που αναφέρεις είναι στην GT όχι στην GT Line
Σωστός. Δικό μου λάθος,συγγνώμη.
Τα Full Led τελικά, φαίνεται ότι είναι η πιο αξιοσημείωτη διαφορά με Allure.
-
Για το 2008 έχει 3 μήνες αναμονή και για το 208 4 μήνες!
-
Πάντα είναι καλύτερα να μην παίρνεις αμάξι από την 1η παρτίδα. Εγώ όταν είχα πάρει το Octavia5 είχε βγεί γύρω στις 20 ημέρες, το είχε ετοιμοπαραδοτο όπως το ήθελα και δεν δεχόταν να το παραγγείλω στην επόμενη παρτίδα. Ε και εγώ το παρήγγειλα με s/r καθώς κι άλλα καλούδια ώστε να μου έρθει στην 2η παρτίδα μετά από 3,5 μήνες
-
Πάντα είναι καλύτερα να μην παίρνεις αμάξι από την 1η παρτίδα. Εγώ όταν είχα πάρει το Octavia5 είχε βγεί γύρω στις 20 ημέρες, το είχε ετοιμοπαραδοτο όπως το ήθελα και δεν δεχόταν να το παραγγείλω στην επόμενη παρτίδα. Ε και εγώ το παρήγγειλα με s/r καθώς κι άλλα καλούδια ώστε να μου έρθει στην 2η παρτίδα μετά από 3,5 μήνες
Γιατι; νομιζεις αλλαζει τιποτα μεσα σε 3 μηνες?! Οι γραμμες παραγωγης ετοιμαζονται πολυ καιρο πριν και οι πρωτες υλες και εξαρτηματα αγοραζονται σε τεραστιες ποσοτητες για οικονομια κλιμακας. Επισης τα αποτελεσματα απο την καθημερινη χρήση σε μεγαλη ποσοστιαία βαση, επισης θα παρει παρα πολλους μηνες, αν οχι ετος για να βγουν.
Δεν παραγουν 10 κ μετα κανουν βελτιωσεις αναλογα πως τους πηγε το προηγουμενο!
Αν πραγματικά θελεις να εισαι σιγουρος τοτε πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον ενα με εναμιση χρονο.
-
@Dublin δεν εχεις άδικο. Ένας καλός φίλος μου είχε πει πριν καιρό ότι το ιδανικό είναι να πάρεις το αμάξι μετά το mid-life Facelift...
-
@Dublin δεν εχεις άδικο. Ένας καλός φίλος μου είχε πει πριν καιρό ότι το ιδανικό είναι να πάρεις το αμάξι μετά το mid-life Facelift...
Θα το εγραφα αυτο αλλα αυτολογοκριθηκα για να μην φανω υπερβολικός! Οντως, και εγω ετσι ξέρω, οτι μονο τοτε παιρνεις ενα πολυ ώριμο όχημα. Το C-HR ας πουμε ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ βελτιωμένο στις λεπτομερειες απο το παλιό.
Αν τωρα βγουν οι πρωτες στατιστικές κ δημιουργουνται σοβαρά θεματα ασφαλειας ή θεματα μεγαλης υλικής ζημιας τοτε ισως να αλλαζουν κατι.
Παντως αν δειτε τα προσφατα προβληματα της Toyota κ το υπέρογκο προστιμο που πλήρωσε, για χρονια αρνούνταν να παραδεχθούν την δικια τους ευθυνη κ μαλλον θεωρησαν φθηνότερο να πληρωσουν πρόστιμα παρα να βελτιωσουν την ποιοτητα παραγωγης τους.
-
Οσο για τις πρωτες υλες και την ποσοτητα προτεινω τον Ταϊτσι Ονο και το συστημα just in time.
Εχςι ενδισφεροντα πραγματα να μαθει κανεις.
-
@Dublin για πες τι προβλήματα είχαν στην Toyota γιατί έχω ένα κολλητό Toyotaκια άρρωστο να εκνευρισω!! Έχω πάρει χαρτί και μολύβι...
-
Περασα σημερα μια βόλτα από καλλιανταση στη λεωφόρο βουλιαγμένης και πηρα προσφορα για το 2008 active diesel 1.5 100ps.
21.400 € με μεταλλικό χρώμα και δώρο 2 σέρβις. Υπάρχουν καποια ετοιμοπαραδοτα αλλιως μετά παραγγελια και έρχεται σε 2 μηνες.
Εσωτερικά αρκετά φτωχή η active. Κλασικό πλαστικό χειρόφρενο, δεν έχει υποβραχιονιο (το βάζεις στην Peugeot με 150€ + ΦΠΑ νομίζω), δεν έχει αναδιπλουμενους καθρέφτες, δεν έχει κάμερα οπισθοπορειας, δεν έχει ηλεκτροχρωματικο καθρέφτη.
Αυτά.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)