-
Ξέχασα που μου το είχες πει παραπάνω γιαυτό έχω στείλει 2 φορές μνμ. Εγώ έχω παραγγείλει allure μαύρο diesel. Όπως και συ έτσι και γω ανταλλαγή το παλιό corolla 2006 1.4cc, προκαταβολή μετρητά και τα υπόλοιπα δόσεις. Εννοείται στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη περιμένω εντυπώσεις.
-
Ξέχασα που μου το είχες πει παραπάνω γιαυτό έχω στείλει 2 φορές μνμ. Εγώ έχω παραγγείλει allure μαύρο diesel. Όπως και συ έτσι και γω ανταλλαγή το παλιό corolla 2006 1.4cc, προκαταβολή μετρητά και τα υπόλοιπα δόσεις. Εννοείται στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη περιμένω εντυπώσεις.
Δεν ξέρω αν το είχες αναφέρει.Το corolla πόσο σου το πήραν;
-
alex mix wrote:
Δεν ξέρω αν το είχες αναφέρει.Το corolla πόσο σου το πήραν;
1700 με 430χιλ χλμ. Όπου αλλού πήγα μου λέγανε με ύφος και καλά σου κάνω χάρη που το παίρνω 800 αλλού μου λέγανε ντομπρα φίλε τι να το κάνω με τόσα χλμ
-
alex mix wrote:
Μένουμε Θεσσαλονίκη αλλά είμαστε από Γιάννενα.Η δουλειά μου είναι Θεσσαλονίκη απλά οπότε έχουμε ευκαιρία κατεβαίνουμε Γιάννενα γιατί απάνω είμαστε σαν την καλαμια στον κάμπο με δυο παιδια.εξ ου και τα χλμ που κάνω
Είναι πολυ νωρίς για εντυπώσεις.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα δεν πιαστηκα μετά από ταξίδι.κατεβηκα από το αμάξι και μπορουσα να περπατησω κανονικά.σημαντικό για μένα με τόσα πανω κάτω τον χρόνο.επίσης δεν κατάλαβα πως περασε η ωρα.λιγο το καινούριο περιβαλλον λίγο η άνεση στην οδήγηση το δυο και κάτι έφυγε νερό.τελος η χαμηλή κατανάλωση που με ένα 30αρι από χθες κάναμε 350χλμ(100 πηγαινε ελα στην πολη 250 στον δρόμο) κι έχουμε κι άλλο καυσίμο στο ρεζερβουάρ
Τέλος πρωτη φορα χωρεσαμε 4 άτομα, πρωτη φορα και τα δυο παιδια σε καθίσματα(ξέρω τραγικό αυτό που λέω αλλά και τι να κάνεις αν δεν έχεις αυτοκίνητο που να σ εξυπηρετεί), πρωτη φορα πηρε όλα τα μπαγκαζια μας το πορτ μπαγκάζ χωρίς να βγει η εταζιερα
Ίσως όλα αυτά σε αρκετούς να ακουγονται λάθος μιας και λογικό είναι η οδήγηση προεχει(που και σ αυτό μια χαρά πηγαμε σε νορμάλ ταχυτητες 140-150 και παρα τον αέρα δεν καταλάβαμε τιποτα) αλλα αυτές ήταν οι δικές μου επιθυμίες συμφωνα με τις απαιτήσεις μου.γι αυτό και είπα από χθες αισθάνομαι ήδη δικαιωμένος για την επιλογή μου
Δεν με νοιάζει που λείπουν πραγματα σε σχέση με τις πιο πανω εκδόσεις, νομίζω όσα εχει το αυτοκίνητο με φτάνουν. Θα ήθελα όμως σε αμάξι 22750 (χωρίς την ανταλλαγή) κλειδί να έχω μηχανική ρυθμιση του καθίσματος του συνοδηγού και πλαφονιερα πισω.αυτά από μένα ως πρωτες εντυπώσεις
πολύ ωραία τα είπες εμένα πάντως με κάλυψες. Εύχομαι τα καλύτερα χλμ μαζί με την οικογένεια σου
-
**alex mix wrote:**έχασα που μου το είχες πει παραπάνω γιαυτό έχω στείλει 2 φορές μνμ. Εγώ έχω παραγγείλει allure μαύρο diesel. Όπως και συ έτσι και γω ανταλλαγή το παλιό corolla 2006 1.4cc, προκαταβολή μετρητά και τα υπόλοιπα δόσεις. Εννοείται στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη περιμένω εντυπώσεις.
Μένουμε Θεσσαλονίκη αλλά είμαστε από Γιάννενα.Η δουλειά μου είναι Θεσσαλονίκη απλά οπότε έχουμε ευκαιρία κατεβαίνουμε Γιάννενα γιατί απάνω είμαστε σαν την καλαμια στον κάμπο με δυο παιδια.εξ ου και τα χλμ που κάνω
Είναι πολυ νωρίς για εντυπώσεις.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα δεν πιαστηκα μετά από ταξίδι.κατεβηκα από το αμάξι και μπορουσα να περπατησω κανονικά.σημαντικό για μένα με τόσα πανω κάτω τον χρόνο.επίσης δεν κατάλαβα πως περασε η ωρα.λιγο το καινούριο περιβαλλον λίγο η άνεση στην οδήγηση το δυο και κάτι έφυγε νερό.τελος η χαμηλή κατανάλωση που με ένα 30αρι από χθες κάναμε 350χλμ(100 πηγαινε ελα στην πολη 250 στον δρόμο) κι έχουμε κι άλλο καυσίμο στο ρεζερβουάρ
Τέλος πρωτη φορα χωρεσαμε 4 άτομα, πρωτη φορα και τα δυο παιδια σε καθίσματα(ξέρω τραγικό αυτό που λέω αλλά και τι να κάνεις αν δεν έχεις αυτοκίνητο που να σ εξυπηρετεί), πρωτη φορα πηρε όλα τα μπαγκαζια μας το πορτ μπαγκάζ χωρίς να βγει η εταζιερα
Ίσως όλα αυτά σε αρκετούς να ακουγονται λάθος μιας και λογικό είναι η οδήγηση προεχει(που και σ αυτό μια χαρά πηγαμε σε νορμάλ ταχυτητες 140-150 και παρα τον αέρα δεν καταλάβαμε τιποτα) αλλα αυτές ήταν οι δικές μου επιθυμίες συμφωνα με τις απαιτήσεις μου.γι αυτό και είπα από χθες αισθάνομαι ήδη δικαιωμένος για την επιλογή μου
Δεν με νοιάζει που λείπουν πραγματα σε σχέση με τις πιο πανω εκδόσεις, νομίζω όσα εχει το αυτοκίνητο με φτάνουν. Θα ήθελα όμως σε αμάξι 22750 (χωρίς την ανταλλαγή) κλειδί να έχω μηχανική ρυθμιση του καθίσματος του συνοδηγού και πλαφονιερα πισω.αυτά από μένα ως πρωτες εντυπώσεις
Πολύ ωραία τα λες. Το αυτοκίνητο είναι πολύ προσεχτικά μελετημένο να κάνει πολλά πράγματα αρκετά καλά - τουλάχιστον, και στις περισσότερες κατηγορίες είναι στο τοπ 3.
Έτσι όπως είναι στημένο παίρνεις τις βασικές αρχές σε όλες τις εκδόσεις, με βασική διαφορά τη ζάντα και τις αλλαγές που φέρνει αυτή η επιλογή (με 16' το αυτοκίνητο μου φάνηκε πιο άνετο από τις 17', αλλά ελάχιστα).
Πραγματικά μετά από ένα φουλ χρόνο χαίρεσαι να μπαίνεις και να οδηγείς, ίσως μαζί με T Roc είναι οι καλύτεροι χιλιομετροφαγοι της κατηγορίας, αλλά το Peugeot πολύ πιο όμορφο και ευχάριστο μέσα.
-
Παντως ενα bulling το νιώθουν οι άνθρωποι που μπαίνουν να γραψουν. Δικαιολογούν το οτι δεν είναι σπορτιφ οδήγικα αλλά τους καλύπτει....
Καλοί μου άνθρωποι κάντε ότι θέλετε σιγά που θα δώσετε και λογαριασμό σε ξένους ανθρώπους. Εμείς petrolheads είμαστε και μαλωνουμε σαν τους κολλημένους με τη μπάλα. Μη δίνετε σημασία.
@Καλοταξιδο και να το χαρείτε...
-
Παντως ενα bulling το νιώθουν οι άνθρωποι που μπαίνουν να γραψουν. Δικαιολογούν το οτι δεν είναι σπορτιφ οδήγικα αλλά τους καλύπτει....
Καλοί μου άνθρωποι κάντε ότι θέλετε σιγά που θα δώσετε και λογαριασμό σε ξένους ανθρώπους. Εμείς petrolheads είμαστε και μαλωνουμε σαν τους κολλημένους με τη μπάλα. Μη δίνετε σημασία.
@Καλοταξιδο και να το χαρείτε...
Lap, πίστεψέ με φίλε μου(και το εννοώ) ας ερθει εμένα με το καλό το αμαξάκι μου και δεν με νοιάζει τι θα πει ο άλλος, γενικά το έχω αυτό με τον εαυτό μου για τους άλλους μπορεί να πω γιατί το λέτε αυτό και δεν είναι σωστό και διάφορα τέτοια αλλά για μένα από την στιγμή που εγώ το διάλεξα εγώ το πλήρωσα, ας λέει ο άλλος ότι θέλει, να πω όμως πως πήρα και πολλές συμβουλές από δω μέσα και έμαθα και πολλά, όπως όσο θα το χαρώ και θα περιγράφω ολα τα καλά του άλλο τόσο δεν θα ντραπω να το κράξω αν βγάλει κάτι.
-
Ολοι το έχουμε αλεξ, ολοι θέλουμε να είμαστε αρεστοί εμείς και οι επιλογές μας, αλλά τι να κάνουμε; Και εγω ούτε καν 100 αλογα δεν κατάφερα να πάρω. Με καλύπτει σχετικώς λόγω οικονομικης χρήσης. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν τα έξοδα που έχω και το άγχος να ειναι σταθερά σε ένα ύψος, ούτε εγω το τα δικά τους.
Εσυ όπως σου ξαναειπα θα κοιτας την κούρσα που πείρες (Δεν πείρες δα και αυτοκίνητο της σειράς, πείρες κάτι πολύ εκλεκτό) και το πείρες με την αξια σου. Βασικά μόνο και μόνο που είμαστε τυχεροί που αγοράσαμε αυτοκινητο να λεμε δοξα το τω θεώ, είμαστε από τους τυχερούς αυτού του κόσμου.
Αντε στην υγεία μας που λενε.
-
Ολοι το έχουμε αλεξ, ολοι θέλουμε να είμαστε αρεστοί εμείς και οι επιλογές μας, αλλά τι να κάνουμε; Και εγω ούτε καν 100 αλογα δεν κατάφερα να πάρω. Με καλύπτει σχετικώς λόγω οικονομικης χρήσης. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν τα έξοδα που έχω και το άγχος να ειναι σταθερά σε ένα ύψος, ούτε εγω το τα δικά τους.
Εσυ όπως σου ξαναειπα θα κοιτας την κούρσα που πείρες (Δεν πείρες δα και αυτοκίνητο της σειράς, πείρες κάτι πολύ εκλεκτό) και το πείρες με την αξια σου. Βασικά μόνο και μόνο που είμαστε τυχεροί που αγοράσαμε αυτοκινητο να λεμε δοξα το τω θεώ, είμαστε από τους τυχερούς αυτού του κόσμου.
Αντε στην υγεία μας που λενε.
Ευχαριστώ φίλε Lap. Εβιβα
-
Είναι πολυ νωρίς για εντυπώσεις.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα δεν πιαστηκα μετά από ταξίδι.κατεβηκα από το αμάξι και μπορουσα να περπατησω κανονικά.σημαντικό για μένα με τόσα πανω κάτω τον χρόνο.επίσης δεν κατάλαβα πως περασε η ωρα.λιγο το καινούριο περιβαλλον λίγο η άνεση στην οδήγηση το δυο και κάτι έφυγε νερό.επισης η χαμηλή κατανάλωση που με ένα 30αρι από χθες κάναμε 350χλμ(100 πηγαινε ελα στην πολη 250 στον δρόμο) κι έχουμε κι άλλο καυσίμο στο ρεζερβουάρ
-
Sportive ήταν κάποιοι κάποτε , που έκαναν τον Διόνυσο ευθεία και ήταν και μόνοι τους .
Τώρα με τόσο κόσμο παντού , αυτό που προέχει είναι ασφάλεια και η άνεση και οι ικανοποιητικές μωτ.
Ακόμα έχουμε πλέον αυτοκινητόδρομους σχεδόν παντού στην ηπειρωτική χώρα , οπότε η διαδρομές γίνονται άνετα .
Καλά ταξίδια να έχει ο φίλος ...
-
Καλησπέρα..Παρέλαβα σήμερα το αυτοκίνητο το μεσημερακι ,και το απόγευμα που είχα χρόνο να το κοιτάξω λίγο παραπάνω ,στο άνοιγμα της πόρτας του οδηγού ακούγεται ένας ήχος σαν βρίσκει κάπου σαν να σκαλωνει ,στο μέσο του ανοίγματος περίπου...Θα το αύριο στην αντιπροσωπεια βέβαια αλλά δεν μου εχει ξανατυχει τέτοιο θέμα σε καινούργιο αυτοκινητο
-
Καλησπέρα..Παρέλαβα σήμερα το αυτοκίνητο το μεσημερακι ,και το απόγευμα που είχα χρόνο να το κοιτάξω λίγο παραπάνω ,στο άνοιγμα της πόρτας του οδηγού ακούγεται ένας ήχος σαν βρίσκει κάπου σαν να σκαλωνει ,στο μέσο του ανοίγματος περίπου...Θα το αύριο στην αντιπροσωπεια βέβαια αλλά δεν μου εχει ξανατυχει τέτοιο θέμα σε καινούργιο αυτοκινητο
Καλοτάξιδο φίλε μου, χρώμα? Έκδοση? Κινητήρας? Τώρα αυτό με την πόρτα δεν το καταλαβαίνω ακριβώς, δηλαδή όταν φτάνει η πόρτα στα μισά σου κρατάει σαν λίγο κόντρα ή είναι σαν να βρίσκει κάπου? Το λέω αυτό γιατί και στην δουλειά ένα nv300 nissan που έχουμε έχει στις 2 πόρτες όμως ένα σαν κόντρα όταν φτάνει στην μέση, όχι κάτι δύσκολο αλλά εχει
-
Λοιπόν το ίδιο θέμα είχα και γω με τις πίσω πόρτες..έσκουζαν σαν γατιά..και τελικά ήταν τα λάστιχα που τρίβονταν πάνω στη λαμαρίνα..στην αντιπροσωπεία μου το βρήκαν..
-
Τζώρτζης wrote:
Λοιπόν το ίδιο θέμα είχα και γω με τις πίσω πόρτες..έσκουζαν σαν γατιά..και τελικά ήταν τα λάστιχα που τρίβονταν πάνω στη λαμαρίνα..στην αντιπροσωπεία μου το βρήκαν..
Η λύση ποια ήταν parikon?
-
[quote=Τζώρτζης]
Τσεκαρε και την πίσω πόρτα να μη στραβοκλεινει.
Καλοταξιδο!]
-
Πέρασε μόνο του..μάλλον καινούρια λάστιχα και καλοκαίρι συνδυαστικά δημιουργούσαν το θόρυβο..
Αυτό που μ ενοχλεί πάντως είναι που δε μπαίνει η όπισθεν με την πρώτη κάποιες φορές..
-
Ερώτηση σε όσους έχουν το 2008 diesel, διάβασα στο topic της peugeot ότι έχουν θέμα με το adblue τους ανάβει ένδειξη ενώ έχουν κάνει μόνο 5000χλμ και απ ότι είδα είναι για περίπου 9000χλμ. Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής 1ον όταν το παραλάβω να τους πω να το ελέγξουν αν είναι γεμάτο? 2ον δεν έχει κάποια ένδειξη που να σου λέει πόσα χλμ έχεις? Πχ στο nv300 της δουλειάς έχει και λέει κανονικά έχετε ακόμα για 7000χλμ μετά μπορεί να πάει στα 6700,το 2008 έχει μετρητή ή απλά ανάβει ένδειξη όταν φτάσει ρεζερβα? 3ον βάζετε μόνοι σας και αν ναι πότε καταλαβαίνετε ότι γέμισε γιατί κάτι λέει το φυλλάδιο να μην πέσει στο αμάξωμα? 4ον όταν γεμίσετε μηδενίζει η ένδειξη? Ρωτάω πολλά σορρυ αλλά όπως λέγαμε και στο στρατό είμαι είμαι γκαβακας
-
Δες στο τοπικ της Peugeot έχουν αναφέρει για όλες τις απορίες σου είναι στην τελευταία σελίδα. Σχεδόν άδειο έρχεται όπως λένε.
-
Δες στο τοπικ της Peugeot έχουν αναφέρει για όλες τις απορίες σου είναι στην τελευταία σελίδα. Σχεδόν άδειο έρχεται όπως λένε.
Μόλις τα διάβασα parikon, εντάξει να λέμε και αλήθειες εγώ προσωπικά το θεωρώ ξεφτίλα να μην έρχεται γεμάτο, είναι σαν να μου βάζεις ένα λίτρο Λάδι μόνο να μου έχεις το ψυγείο μισογεματο(όχι μισόαδειο)
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)