-
alex mix wrote:
Άσχετο αλλά σήμερα το δα και σε κόκκινο πανέμορφο. Δεν θα το παιρνα αλλά πανεμορφο
Φανταστικό είναι το κόκκινο στο 2008 το καλύτερο χρώμα, μαζί με το μπλε. Αναδυκνείουν πάρα πολύ τις γραμμές του αυτοκινήτου (σορρυ Άλεξ)!
ΧΆΧΑ τι σόρυ ρε φίλε είπαμε γούστα του καθενός.
-
Το μαύρο όντως πολύ ωραίο χρώμα όταν είναι καθαρό, αλλά μεγάλη ταλαιπωρία αν είσαι ψυχαναγκας με τις γρατζουνιές.
Καλορίζικο.
-
Έχω δει και κόκκινο και μπλε, ενώ έχω το πορτοκαλί. Απίστευτα και τα 2 αλλά θεωρώ ότι το μπλε ταιριάζει λίγο καλύτερα στο 208
Συμφωνώ για το μπλε καλύτερα στο 208 και το πορτοκαλί ωραίο και ιδιαίτερο χρώμα. Γενικα θεωρώ πως το έχει πετύχει με ολα τα χρώματα ή πεζω(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου) μόνο φάουλ που έκοψε την διχρωμία στις πιο απλές εκδόσεις.
-
Το μαύρο όντως πολύ ωραίο χρώμα όταν είναι καθαρό, αλλά μεγάλη ταλαιπωρία αν είσαι ψυχαναγκας με τις γρατζουνιές.
Καλορίζικο.
Ευχαριστώ πολύ, όσο για το ψυχαναγκας και αυτό λυμένο το χω επαγγελματίας ψυχικης υγείας ειμαι
-
Ωχχχχ το έχεις σίγουρα λυμένο ή βλέπεις γρατζουνιές και σε λευκό πέρλα;;;;;;;;
Χάχα Χιούμορακι.
Να το χαρείς το αμάξι σου.
Είχα μαύρο και ως ψυχαναγκας που δε το χει λύσει ακόμα ήμουν με τον αλοιφαδορο αν χείρας για πολλαααα χρόνια μέχρι να μη με νοιάζει πλέον.
-
Ωχχχχ το έχεις σίγουρα λυμένο ή βλέπεις γρατζουνιές και σε λευκό πέρλα;;;;;;;;
Χάχα Χιούμορακι.
Να το χαρείς το αμάξι σου.
Είχα μαύρο και ως ψυχαναγκας που δε το χει λύσει ακόμα ήμουν με τον αλοιφαδορο αν χείρας για πολλαααα χρόνια μέχρι να μη με νοιάζει πλέον.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Όσο για το μαύρο όπως είπα είναι το 3ο οπότε το χω λυμένο αυτό το θέμα.
-
Από το τεστ του Autotriti
'Το Peugeot 2008 διαθέτει ώριμη και πολύπλευρη οδική συμπεριφορά, που του επιτρέπει να συνδυάζει άνεση με δυναμισμό.
Το 2008 όπως έχουμε δει στις δοκιμές μας, διαθέτει έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Είναι ευχάριστο οδηγικά, με αρκετά στιβαρό εμπρός μέρος και το τιμόνι του ενώ, δίνει την αίσθηση ότι είναι ελαφρύ αποδεικνύεται πολύ άμεσο, ακόμα και σε γρήγορο ρυθμό. Ταυτόχρονα σε κερδίζει με την άνεση του και την καλοκουρδισμένη ανάρτηση που ανταποκρίνεται σε όλες τις καταστάσεις. '
Δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα, συνδιασμός άνεσης με δυναμισμό.
-
Παίδες ο κουνιάδος μου ψάχνεται να δώσει το κια στόνικ που έχει και γλυκοκοιτάζει το 2008, σε diesel ποιά έκδοση προτείνετε ως πιο vfm σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας?
-
Παίδες ο κουνιάδος μου ψάχνεται να δώσει το κια στόνικ που έχει και γλυκοκοιτάζει το 2008, σε diesel ποιά έκδοση προτείνετε ως πιο vfm σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας?
GT αυτόματο με τα 155 άλογα, ηλιοροφή και ΟΛΑ τα έξτρα που μπαίνουν!!
Ιδέα δεν έχω, δεν έχω παρακολουθήσει τις αλλαγές του εξοπλισμού. Εικάζω, από όσα έχω διαβάσει, ότι ή πιο VFM είναι η Allure+, αλλά θα μας που οι πιο 'ειδικοί', κάτοιχοι και μη.
-
panos pure clio wrote:
GT αυτόματο με τα 155 άλογα, ηλιοροφή και ΟΛΑ τα έξτρα που μπαίνουν!!
Ιδέα δεν έχω, δεν έχω παρακολουθήσει τις αλλαγές του εξοπλισμού. Εικάζω, από όσα έχω διαβάσει, ότι ή πιο VFM είναι η Allure+, αλλά θα μας που οι πιο 'ειδικοί', κάτοιχοι και μη.
αχχαχαχαχαχαχαχ,αυτοκίνητο είπαμε να αλλάξει, όχι σπίτι
-
Diesel νομίζω μόνο active plus είναι vfm. Και δε θα του φανεί και άσχημο εσωτερικά όταν θα προέρχεται από stonic
-
αχχαχαχαχαχαχαχ,αυτοκίνητο είπαμε να αλλάξει, όχι σπίτι
Σιγά, τι ψυχή έχουν €42.000!?!? Αυτή είναι VFM έκδοση...να το βλέπεις να γουστάρεις!
-
https://m.facebook.com/119393871471958/posts/3733884493356193/
Διάβασε εδώ.
Με λίγα λόγια λέει Allure (ή και Plus) με τα 110 άλογα.
Εγώ συμφωνώ, αλλά έχουν μπλέξει λίγο το θέμα με τις Allure και Allure Plus.
Με την Allure+ παίρνεις ΟΛΑ τα selling points, συμπεριλαμβανομένου του 3D I cockpit και 5 αστέρια σε ασφάλεια. Ο 110 είναι άριστος, και ουσιαστικά μόνο η χαρτογράφηση αλλάζει από τον μεγαλύτερο, οπότε εύκολα, και φθηνά, αν θέλει αργότερα το διορθώνει.
Προσωπικά GT (ST line σε άλλη μάρκα) μου δίνουν έναν ψευτοκαγκουρικο τόνο. Έχουν και μαύρη οροφή αυτές οι εκδόσεις και κόβουν φως στην καμπίνα επίσης. Allure και Titanium δηλαδή για μένα.
-
μπαίνει βλέπει τι δίνει το καθένα και αποφασίζει. το μόνο που πρέπει να ξέρει είναι ότι δεν μπαίνει τίποτα μετά σε γνήσιο. ότι πάρεις αυτό θα είναι.
-
Λοιπόν πληροφορίες εκ των έσω (με κάθε επιφύλαξη πάντα) το θέμα με τις οθόνες έχει διορθωθεί απ ότι είπαν πλέον και το θέμα με τις δισκοπλακες έχουν ενημερώσει τους Γάλλους. Αυτά ακριβώς μου είπε ο φίλος μου που μίλησε με κεντρικά Αθήνα
Υ. Γ τελικά παρηγγειλε το γκρι
-
panos pure clio wrote:
Διάβασε εδώ.
Με την Allure+ παίρνεις ΟΛΑ τα selling points, συμπεριλαμβανομένου του 3D I cockpit και 5 αστέρια σε ασφάλεια. Ο 110 είναι άριστος, και ουσιαστικά μόνο η χαρτογράφηση αλλάζει από τον μεγαλύτερο, οπότε εύκολα, και φθηνά, αν θέλει αργότερα το διορθώνει.
Προσωπικά GT (ST line σε άλλη μάρκα) μου δίνουν έναν ψευτοκαγκουρικο τόνο. Έχουν και μαύρη οροφή αυτές οι εκδόσεις και κόβουν φως στην καμπίνα επίσης. Allure και Titanium δηλαδή για μένα.
ευχαριστώ πολύ όπως και όλους τους υπόλοιπους που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. Απο Δευτέρα θα πάρει σβάρνα τις αντιπροσωπείες για τιμές και ανταλλαγή ίσως του στόνικ.Μάλλον θα πάει προς την allure +
-
Dublin wrot
panos pure clio wrote:
αίδες ο κουνιάδος μου ψάχνεται να δώσει το κια στόνικ που έχει και γλυκοκοιτάζει το 2008, σε diesel ποιά έκδοση προτείνετε ως πιο vfm σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας?
Διάβασε εδώ.
Με την Allure+ παίρνεις ΟΛΑ τα selling points, συμπεριλαμβανομένου του 3D I cockpit και 5 αστέρια σε ασφάλεια. Ο 110 είναι άριστος, και ουσιαστικά μόνο η χαρτογράφηση αλλάζει από τον μεγαλύτερο, οπότε εύκολα, και φθηνά, αν θέλει αργότερα το διορθώνει
ευχαριστώ πολύ όπως και όλους τους υπόλοιπους που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. Απο Δευτέρα θα πάρει σβάρνα τις αντιπροσωπείες για τιμές και ανταλλαγή ίσως του στόνικ.Μάλλον θα πάει προς την allure +
Κάντο μία βόλτα να μας πεις!
-
Τέτοια επιτυχία όμως Dublin αυτό το 2008.. Μπράβο πάντως γιατί αν δεν έριχναν πολύ χρήμα στην προώθηση του άπατο θα πήγαινε.. Ειδικά με το 3D πίνακα οργάνων, σιγά την καινοτομία..
-
Τέτοια επιτυχία όμως Dublin αυτό το 2008.. Μπράβο πάντως γιατί αν δεν έριχναν πολύ χρήμα στην προώθηση του άπατο θα πήγαινε.. Ειδικά με το 3D πίνακα οργάνων, σιγά την καινοτομία..
πω πω parikon δεν παίζεσαι φίλε
-
Εννοείται ότι θα το κάνω σιγά μην χάσω τέτοια ευκαιρία
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)