-
Ωραίος ο 3d (αν και εγώ τον βρήκα αντιεργονομικό και γενικά δεν μου αρέσουν οι ψηφιακοί πίνακες, εκτός εαν είναι ο ΚΙΤΤ!!), αλλά αυτοκίνητο αγοράζουμε, όχι PS5. Οπότε άλλα πράγματα μετράνε πολύ περισσότερο, π.χ το αυτόματο 8αρι που είναι εξαιρετικά σημαντικό selling point.
Παρόλα ταύτα, αν και προσωπικά δεν μου αρέσει το 2008 (σε αντίθερη με το 3008) το θεωρώ ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του (έξω τα 4κίνητα, δλδ. το Βιτάρα) και σίγουρα οφείλει να είναι (αυτόματο πάντα!!) στις Τοπ 5 επιλογές κάθε υποψήφιου αγοραστή της κατηγορίας.
-
Εννοείται ότι θα το κάνω σιγά μην χάσω τέτοια ευκαιρία
Πανό εγώ σαν ψαρακας πλέον στο τοπικ, είπα να μην γράψω κάτι αλλά θα συμφωνήσω με τον Φάνη και μένα δεν με τρέλανε ο 3d (γούστα είναι αυτά) προτιμώ βελόνες, οπότε θα πρότεινα allure.
-
Ούτε ο κουνιάδος μου τρελαίνεται για οθόνες κλπ , εγώ τον σπρώχνω προς τα εκεί γιατί αρέσουν σε εμένα
Θα τα δούμε όλα από βδομάδα
-
Ούτε ο κουνιάδος μου τρελαίνεται για οθόνες κλπ , εγώ τον σπρώχνω προς τα εκεί γιατί αρέσουν σε εμένα
Αντε με το καλό.
Υ. Γ Πανό σορρυ που ρωτάω κιόλας αλλά εσύ δεν είχες το πόδι σου?
-
Θα σε είχα διαολοστείλει.
-
Παιδιά ερώτηση, που σίγουρα έχει ξαναγίνει αλλά ποιος το διαβάζει πάλι όλο. Ποια η διαφορά του παστελ χρώματος πχ το μαύρο που παρήγγειλα με το μεταλλικό?
-
Το παστέλ είναι μονής ενώ τα μεταλλικά είναι διπλής και τριπλής επίστρωσης.
Ειδικά το μπλε, το κόκκινο και το περτικαλι νομίζω που είναι τριπλής έχουν έγχρωμο και το βερνίκι.
Είναι δύσκολα σε μικροεπισκευές έχω ακούσει.
-
Το παστέλ είναι μονής ενώ τα μεταλλικά είναι διπλής και τριπλής επίστρωσης.
Ειδικά το μπλε, το κόκκινο και το περτικαλι νομίζω που είναι τριπλής έχουν έγχρωμο και το βερνίκι.
Είναι δύσκολα σε μικροεπισκευές έχω ακούσει.
Ευχαριστω
-
To μπλε και το κόκκινο είναι τριπλής.
Το μαύρο είναι σαν ματ, είναι ωραίο κ περίεργο.
Λίγα χρώματα αλλά όλα κάτι λένε.
-
panos pure clio wrote:
Αντε με το καλό.
Ναι και το έχω ακόμα σε γύψο, σηκώνομαι με πατερίτσες και στα αυτοκίνητα μπαίνω πίσω ξάπλα και με πηγαίνουν βόλτες.Σαν βασιλιά με έχουν απλά δείχνω με το χέρι την κατέθυνση που θέλω και οι άλλοι εκτελούν.....χαχαχαχαχαχχα
Απο ότι μου έχουν πει οι γιατροί τουλάχιστον μέχρι τώρα, πρός το τέλος της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά ίσως βγάλω τον γύψο!
-
alex mix wrote:
panos pure clio wrote:
Αντε με το καλό.
Ναι και το έχω ακόμα σε γύψο, σηκώνομαι με πατερίτσες και στα αυτοκίνητα μπαίνω πίσω ξάπλα και με πηγαίνουν βόλτες.Σαν βασιλιά με έχουν απλά δείχνω με το χέρι την κατέθυνση που θέλω και οι άλλοι εκτελούν.....χαχαχαχαχαχχα
Απο ότι μου έχουν πει οι γιατροί τουλάχιστον μέχρι τώρα, πρός το τέλος της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά ίσως βγάλω τον γύψο!
Πω πω σε παραδέχομαι ρε φίλε. Αντε καλή λευτερια
-
To μπλε και το κόκκινο είναι τριπλής.
Το μαύρο είναι σαν ματ, είναι ωραίο κ περίεργο.
Λίγα χρώματα αλλά όλα κάτι λένε.
Ευχαριστώ Dublin απλά ρωτάω μην θέλει καμμια ιδιαίτερη προσοχή στην περιποιηση.
-
panos pure clio wrote:
Θα σε είχα διαολοστείλει.
Nα σου πω την αλήθεια και εγώ στην θέση του
-
Ούτε το πορτοκαλί είναι μεταλλικό
-
Το πορτοκαλι είναι μεταλλικο αλλα διπλής. Παστελ ειναι το μαυρο και το λευκο. Υπαρχει και λευκο περλα τριπλης.
-
Το πορτοκαλι είναι μεταλλικο αλλα διπλής. Παστελ ειναι το μαυρο και το λευκο. Υπαρχει και λευκο περλα τριπλης.
H πέρλα δεν είναι τριπλής, είναι πέρλα! Μόνο το μπλε και κόκκινο είναι τριπλής.
-
Λευκό Nacré περλέ μεταλλικό τριπλής επίστρωσης...
Από τον διαμορφωτη της Peugeot.
Η πέρλα δεν έχει να κάνει με το διπλής ή τριπλής, έχει να κάνει με τα έξτρα χρώματα που έχει μέσα ανακατεμένα.
-
Μπήκα στον διαμορφωτη της peugeot και όντως το πορτοκαλί είναι μεταλλικό. Αλλά εμένα ο πωλητής μου έιχε πει το αντίθετο.
-
Λευκό Nacré περλέ μεταλλικό τριπλής επίστρωσης...
Από τον διαμορφωτη της Peugeot.
Η πέρλα δεν έχει να κάνει με το διπλής ή τριπλής, έχει να κάνει με τα έξτρα χρώματα που έχει μέσα ανακατεμένα.
Λάθος θυμόμουν. Κ τριπλής λοιπόν.
-
Μπήκα στον διαμορφωτη της peugeot και όντως το πορτοκαλί είναι μεταλλικό. Αλλά εμένα ο πωλητής μου έιχε πει το αντίθετο.
Εεε καλά τι περιμένεις και εσύ από πωλητές...και που ξέρουν τι μάρκα είναι το αυτοκίνητο που πουλάνε θαύμα είναι!!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)