-
Κι εγώ περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό ή λιοντάρι αλά τζαγκουαρ πάνω στο καπω ή ένα τεράστιο λιοντάρι που να καλύπτει όλη τη μάσκα στα πρότυπα της Μ4 που μοιάζει με κουνέλι.
-
Καλήμερα παιδιά,
Το Active 1,5 110 δεν έχει πίσω φωτάκι για τους επιβάτες, αν είναι δυνατόν.
Ξέρει κανένας τι μπορώ να βάλω?Επίσης περιμένω πως και πως να βγει κανα multimedia enterteinment με android γιατι της μανας του δεν παλεύετε.
Mirroring με καλώδιο το έκαναν πριν από 8 χρόνια.
Είχα ένα JOYING car audio στο προηγούμενο αυτοκίνητο και έκανε τα πάντα. -
Εύκολο αν πιάνουν τα χέρια σου, αλλιώς ηλεκτρολόγο.
Αγοράζεις μια έξτρα μικρή πλαφονιερα από άλλο αυτοκίνητο και τραβάς γραμμή από την κεντρική πλαφονιερα.
Εχω βάλει μόνος μου στο φιέστα.
-
Μη νομίζεις και αυτό που έχει στις επόμενες εκδόσεις για φωτάκι πίσω ειναι σπαστικό. Το ανοιγοκλείνει όλη την ώρα ο μικρός καλύτερα να μην είχε.
-
Μη νομίζεις και αυτό που έχει στις επόμενες εκδόσεις για φωτάκι πίσω ειναι σπαστικό. Το ανοιγοκλείνει όλη την ώρα ο μικρός καλύτερα να μην είχε.
Χαχα! Ωραία touch led-ακια και με ωραίο φωτισμό.
Ακόμη και τα παιδιά κάνει ευτυχισμένα αυτό το αυτοκίνητο! Και εμένα τα πατάνε, αλλά μετά από 2-3 φορές σταματάνε γιατί το βαριουνται, και μετά από μέρες όταν το ξαναθυμηθούν και αν..
-
parikon wrote:
Χαχα! Ωραία touch led-ακια και με ωραίο φωτισμό.
Ακόμη και τα παιδιά κάνει ευτυχισμένα αυτό το αυτοκίνητο! Και εμένα τα πατάνε, αλλά μετά από 2-3 φορές σταματάνε γιατί το βαριουνται, και μετά από μέρες όταν το ξαναθυμηθούν και αν..
Χαχα, εμένα ευτυχώς η μπλαφονιερα είναι στην μέση και δεν την φτάνουν! Τι κόστος έχει και δεν την βάζουν και στην πρώτη έκδοση...
Εμένα τα παιδιά φαγανε κόλλημα με τον διακόπτη από τα παράθυρα και με το Νίκελ στο χερούλι, επειδή είχα 3θυρο πριν και δεν είχαν τπτ να πειράζουν, μετά από μια βδομάδα τα βαρέθηκαν!
-
Έχω δώσει στην αδερφή μου που έχει το αυτοκίνητο λίγο καιρό τωρα κάτι στικάκια usb που έχω κατεβάσει τραγούδια από κάτι εφαρμογές και μέσω του es file explorer και ένα καλώδιο Micro USB τα έχω περάσει από το κινητό στα στικάκια, αλλά δεν τα αναγνωρίζει ...Ξέρει κάποιος γιατί μήπως η χωρητικότητα μνήμης της μονάδας flash δεν πρέπει να υπερβαίνει το επιτρεπόμενο για τη λειτουργία του ραδιοφώνου.τα στικάκια είναι 16 gb
-
16 gb μια χαρά είναι δεν έβαλες και κανένα τέρας, είδες τι αρχείο είναι τα τραγούδια αν είναι σε μορφή που δεν υποστηρίζει το infotainment ? Το flashaki το είχες καθαρό?Μήπως είναι γεμάτο με αρχεία άσχετα και μπερδεύει το σύστημα?
Έβαλες το flashaki σε υπολογιστή να δεις αν το player παίζει τα τραγούδια?
-
Έχω δώσει στην αδερφή μου που έχει το αυτοκίνητο λίγο καιρό τωρα κάτι στικάκια usb που έχω κατεβάσει τραγούδια από κάτι εφαρμογές και μέσω του es file explorer και ένα καλώδιο Micro USB τα έχω περάσει από το κινητό στα στικάκια, αλλά δεν τα αναγνωρίζει ...Ξέρει κάποιος γιατί μήπως η χωρητικότητα μνήμης της μονάδας flash δεν πρέπει να υπερβαίνει το επιτρεπόμενο για τη λειτουργία του ραδιοφώνου.τα στικάκια είναι 16 gb
έλεγξε το usb σου αν είναι μορφοποιημένο σε Fat32, αν όχι ίσως να φταίει αυτό.
-
Μόλις μίλησα με peugeot και μου είπαν όλα κανονικά καμμια καθυστέρηση, 2/2 δόθηκε η παραγγελία οπότε κανονικά 3μηνο 2μαιου αντε βαριά 10 μου είπαν.
-
Αντε με το καλό!!!! Θα μείνεις κατά ευχαριστημένος. Μακάρι μόνο να ανοίξουν ξανά οι δρόμοι για ταξίδια. Από τον Ιούλιο το έχω εγώ και έχω κάνει 5000 χλμ και μόνο Εύβοια
-
Μόλις μίλησα με peugeot και μου είπαν όλα κανονικά καμμια καθυστέρηση, 2/2 δόθηκε η παραγγελία οπότε κανονικά 3μηνο 2μαιου αντε βαριά 10 μου είπαν.
ωραία!Οι γραμμές παραγωγής στα Peugeot έχουν πλέον στρώσει μετά απο 1,5 χρόνο κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.Άντε να δούμε μήπως και γίνει κανένα θαύμα και μπει και το δικό μου στην παραγωγή τον Απρίλιο αντί τον Μάϊο και έρθουν μαζί με το ίδιο καράβι
-
και έρθουν μαζί με το ίδιο καράβι
Δεν γίνεται...2 ντίβες στο ίδιο καράβι παρέα...θα μαλώσουν! Τις βάζουν σε ξεχωριστά καράβια!
-
Ευχαριστώ παίδες. Τελικά σήμερα είναι η μέρα μου(λες να φταίει το εμβόλιο?) ήρθε άνθρωπος και μου ζήτησε το αμάξι 500 πάνω από την εταιρεία, μίλησα μαζί τους και μου είπαν οκ και πως αφού θα τους πάω το συμφωνηθεν πόσο θα κοιτάξουν να μου κάνουν αλλά 200ευρω έκπτωση.
Υ. Γ Φανή θα κλείσουν ξεχωριστες καμπίνες και κατάστρωμα για να μην μαλωνουν
-
Ένα τελευταιο μπορεί να το έχω ξαναγράψει το αμάξι όσο το βλέπω τόσο μου αρεσει(σήμερα το είδα πάλι στο περίεργο κόκκινο πανέμορφο, όχι για μένα αλλά πανεμορφο), ένα πράγμα μόνο με χαλάει μου κάθεται στο μάτι. Ο λεβιές ταχυτητων. Χάθηκε να βάλουν το ίδιο με το 3008?Εχει κάνει κανείς καμμια αλλαγή? Εγώ πάντως το σκέφτομαι να το αλλάξω
-
Πότε δεν είχαν πρόβλημα οι γραμμές παραγωγής. Οι πρώτοι εδώ μέσα που πήραν παραγγελίες μετά το 1ο lockdownwn ήταν 2008!
Επίσης με τον χαμό που ακούμε για τα τσιπακια μέχρι στιγμής κανένα θέμα
-
Ένα τελευταιο μπορεί να το έχω ξαναγράψει το αμάξι όσο το βλέπω τόσο μου αρεσει(σήμερα το είδα πάλι στο περίεργο κόκκινο πανέμορφο, όχι για μένα αλλά πανεμορφο), ένα πράγμα μόνο με χαλάει μου κάθεται στο μάτι. Ο λεβιές ταχυτητων. Χάθηκε να βάλουν το ίδιο με το 3008?Εχει κάνει κανείς καμμια αλλαγή? Εγώ πάντως το σκέφτομαι να το αλλάξω
και εμένα μου αρέσει ο λεβιές του 3008, νομίζω ότι το asircross φοράει τον ίδιο λεβιέ με αυτόν του 2008, έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ταιριάζει ο λεβιές του 3008 και στο δικό μου
-
Πάρτε τα αυτόματα να ησυχάσετε με τους λεβιέδες!!
-
Πανό θα το κοιτάξω φίλε όταν έρθει η ώρα.
Φανη μετά από μια 5ετια τουλάχιστον θα το σκεφτώ για αυτοματο(αν και μέχρι τότε όλα αυτόματα θα εινα)
-
Πανό θα το κοιτάξω φίλε όταν έρθει η ώρα.
Φανη μετά από μια 5ετια τουλάχιστον θα το σκεφτώ για αυτοματο(αν και μέχρι τότε όλα αυτόματα θα εινα)
Μαζί σου! Έχω ακυρώσει 3 φορές την αγορά scooter μέσα στο 2020 για τον ίδιο λόγο!
Μόνο όταν με αναγκάσουν.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)