-
@alex mix η ρεζέρβα είναι Maxxis T125/85R16. Για την 17αρα ζάντα των allure μπορεί και στα active ίδια να είναι.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
-
Καμπάνιας ανάκλησης 2008 2020
Καλησπέρα,
Μπήκα προχθές στο app Peugeot και εντελώς τυχαία πήγα στο menu 'Οι καμπάνιες ανάκλησης μου' και βλέπω ότι το μοντέλο μας 2008 BlueHDi με 110 βγήκε για ανάκληση. Αγορά τον Αυγ. 2020.
Τους πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού...μου είπαν για μια ενημέρωση κινητήρα και θα το κρατήσουν για καμία ώρα.Έχω κάνει 11,000χλμ.....ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.....
Δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν πριν για την ανάκληση????? Ίσως περίμεναν για το πρώτο service????....Τι να πω....:-( -
Aφού δε σου έβγαλε προειδοποίηση μη στεναχωριέσαι εμένα με ειδοποίησε 2 φορές με ηχητικά και λαμπάκια το αμάξι θέλω αναβάθμιση μεγάλε.
Αν και νομίζω στέλνουν γράμμα όπως παλιά ή κανένα email για πιο άμεσα αν το έχουν από τα κεντρικά αν και το βλέπω χλωμό να γίνεται.
-
Καλησπερα.
Κάτοχος active βενζίνη 100hp. Έχω κάνει 5000χλμ και χθες άκουσα τον κλασσικό ήχο που κάνει το αμάξι όταν φρενάρει. Παίζει να θέλω τακάκια μετά από τοσο λίγο καιρό;
Θυμάμαι πριν από 6-7 σελίδες κάποιοι είχαν αναφερθεί σε αυτό. Είχατε όντως θέμα τελικά;
-
Δεν κοιτάς τους δίσκους; Εκεί εντοπιζονταν το πρόβλημα και όχι στα τακάκια.
-
Επανηλθα. Ερώτηση προς dieselαδες το αυτοκίνητο όταν έρθει θέλει σχετικό στρώσιμο? Αν ναι μέχρι πόσες στροφές και χλμ? Επίσης σκέφτομαι στα πρώτα 5000χλμ να αλλάξω λάδια φίλτρο, σωστός?
-
Ο, τι ορίζει ο κατασκευαστής, γνωρίζει καλύτερα από όλους μας.
-
Και στα 2500 που θα πας για τον πρώτο έλεγχο.Είναι προαιρετική η αλλαγή πάντως.
-
Και στα 2500 που θα πας για τον πρώτο έλεγχο.Είναι προαιρετική η αλλαγή πάντως.
Το ξέρω για την αλλαγή, εγώ θέλω να την κάνω, δεν ήξερα για τα 2500.Ευχαριστω
-
Δευτέρα βγαίνουν πινακιδες και παραλαμβανω.γκρι πλατινουμ τελικά active plus diesel.κάποια στιγμή θα γράψω τι έχει παιχτει απλά δεν θελω τώρα για έναν συγκεκριμένο λογο.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην αγορά αυτοκινήτου θεωρώ πως υπάρχει πολυ ερασιτεχνισμος.νταξει δεν ανακάλυψα την Αμερική αλλά έφτασα στα όρια μου...
-
Δευτέρα βγαίνουν πινακιδες και παραλαμβανω.γκρι πλατινουμ τελικά active plus diesel.κάποια στιγμή θα γράψω τι έχει παιχτει απλά δεν θελω τώρα για έναν συγκεκριμένο λογο.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην αγορά αυτοκινήτου θεωρώ πως υπάρχει πολυ ερασιτεχνισμος.νταξει δεν ανακάλυψα την Αμερική αλλά έφτασα στα όρια μου...
Άντε με το καλό και καλοτάξιδο, να το χαρείς με Υγεία!! Όσο για τον ερασιτεχνισμό, δυστυχώς δεν είναι κάτι νέο...ο κανόνας είναι.
-
Με το καλο και πολλά πολλά όμορφα Χαρούμενα και ασφαλή χλμ. Θα συμφωνησω απόλυτα για τον ερασιτεχνισμο που και γω θα αναφερθώ κάποια άλλη στιγμή. Πότε είχες βάλει παραγγελία?
-
Πότε είχες βάλει παραγγελία?
Δεκέμβριο αλλά τελικά δεν έπαιξε ρόλο.οταν μπορεσω θα αναφερθώ
-
Το καλύτερο χρώμα (χα! Το ίδιο θα έχουμε!)
Άντε με το καλό. Εγώ δεν είχα θέμα. Διάλεξα αντιπροσωπεία και το πήρα, περίπου όλες τι ίδιο ήταν και από τιμές και καλή εξυπηρέτηση, ακόμη και τηλεφωνικά.
Γενικά Citroen/Peugeot πολύ καλές εμπειρίες.
Άντε με το καλό να βγάλεις το λιονταράκι σου στους δρόμους, πιστεύω θα το ευχαριστηθείς, έχει πολλά συν το αυτοκίνητο.
-
Argosxolos wrote:
Το καλύτερο χρώμα (χα! Το ίδιο θα έχουμε!)
Άντε με το καλό. Εγώ δεν είχα θέμα. Διάλεξα αντιπροσωπεία και το πήρα, περίπου όλες τι ίδιο ήταν και από τιμές και καλή εξυπηρέτηση, ακόμη και τηλεφωνικά.
Άντε με το καλό να βγάλεις το λιονταράκι σου στους δρόμους, πιστεύω θα το ευχαριστηθείς, έχει πολλά συν το αυτοκίνητο.
Διαφωνώ στο θέμα των αντιπροσωπειων, όταν έψαχνα πέτυχα συγκεκριμένες οι οποίες είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά και ύφος
-
Dublin wrote:
Argosxolos wrote:
Το καλύτερο χρώμα (χα! Τοίδιο θα έχουμε!)
Διαφωνώ στο θέμα των αντιπροσωπειων, όταν έψαχνα πέτυχα συγκεκριμένες οι οποίες είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά και ύφος
Πες την! Σε κάποιες με ήξεραν, οπότε μπορεί να είχα 'ειδική μεταχείριση' (μην φανταστείς, κάνεις δεν έκοβε ότι δεν έκοβε ο άλλος, αλλά δεν έβαλα τα μεγάλα μέσα που είχα).
-
Παραλάβαμε σημερα, κάποια λίγα χιλιόμετρα εντος λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και αυριο ταξίδι Θεσσαλονίκη.δεν είμαι αντικειμενικός κριτής,στα χέρια μου μέχρι σήμερα είχα το Ίμπιζα οπότε η διαφορά είναι τεράστια.νιώθω ως προς την επιλογή μου ήδη δικαιωμένος αρκεί να μην βγουν προβληματα.
απο κει και περα επειδή το αμάξι το πηρα με μετρητά κ χρηματοδότηση συν ανταλλαγή του σεατ,αν και δεν εχω ιδιαίτερο θεμα με το πως θα τα βγάζω περα σημερα που μιλάμε(ποτε δεν ξέρεις τι ξημερώνει στο Γιουνάν) ήταν η τελευταία αγορά μου σε αυτοκινητο που δεν γίνεται με μετρητά.νιώθω άγχος για το δάνειο σε βαθμό που δεν μπορώ να το χαρω όπως θέλω. Δεν ξέρω αν παραλογιζομαι η αν ειμαι περισσότερο αγχωμένος από όσο θα πρεπε.θα χαλαρώσω κάποια στιγμή που θα παει...
-
Παραλάβαμε σημερα, κάποια λίγα χιλιόμετρα εντος λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και αυριο ταξίδι Θεσσαλονίκη.δεν είμαι αντικειμενικός κριτής,στα χέρια μου μέχρι σήμερα είχα το Ίμπιζα οπότε η διαφορά είναι τεράστια.νιώθω ως προς την επιλογή μου ήδη δικαιωμένος αρκεί να μην βγουν προβληματα.
απο κει και περα επειδή το αμάξι το πηρα με μετρητά κ χρηματοδότηση συν ανταλλαγή του σεατ,αν και δεν εχω ιδιαίτερο θεμα με το πως θα τα βγάζω περα σημερα που μιλάμε(ποτε δεν ξέρεις τι ξημερώνει στο Γιουνάν) ήταν η τελευταία αγορά μου σε αυτοκινητο που δεν γίνεται με μετρητά.νιώθω άγχος για το δάνειο σε βαθμό που δεν μπορώ να το χαρω όπως θέλω. Δεν ξέρω αν παραλογιζομαι η αν ειμαι περισσότερο αγχωμένος από όσο θα πρεπε.θα χαλαρώσω κάποια στιγμή που θα παει...
Μπράβο φίλε καλοτάξιδο με πολλά όμορφα χλμ. Τι έκδοση και κινητήρα πήρες? Χρώμα? Από city cars και γω από κει παρήγγειλα, όσο για το δάνειο που λες μακάρι να μπορούσαμε να τα σκάνε κασέρι από την άλλη όμως είναι μια διευκόλυνση. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, κοίτα να το χαρείς
-
Argosxolos wrote:
Μπράβο φίλε καλοτάξιδο με πολλά όμορφα χλμ.Από city cars και γω από κει παρήγγειλα, όσο για το δάνειο που λες μακάρι να μπορούσαμε να τα σκάνε κασέρι από την άλλη όμως είναι μια διευκόλυνση. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, κοίτα να το χαρείς
-
Active plus diesel 1.5 110 σε gris platinum
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)