-
Ποτέ δεν είπα ότι το 2008 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που υπάρχει, και ούτε μπαίνω στα νήματα άλλων οχημάτων να το παραθέτω παντού και πάντα.
Προφανώς μετά από 18 μήνες ψάχνοντας δεκάδες μοντέλα, καινούργιων και μεταχειρισμένων, πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα, την οικογένειά μου , και τη χρήση που προοριζουμε το όχημα.
Φυσικά και θα υπερασπιστώ την επιλογή ΜΟΥ, στο νήμα ΤΗΣ, αλλά ταυτόχρονα έχω πολλαπλά 4τροχα και δίκυκλα για να καλύπτω τις ανάγκες μου, τέλειο όχημα που κάνει τα πάντα τέλεια δεν υπάρχει, προτιμώ να έχω 2-4 αυτοκίνητα να καλύπτω τα πάντα, παρά ένα ακριβό να μην με καλύπτει ούτε στο 1/4 των αναγκών μου.
Επιβολή απόψεων και μονομερείς αποφάσεις ΔΕΝ δέχομαι στη ζωή μου, και δεν θα σιωπήσω όσο βλέπω και διαβάζω ανοησίες.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες του και όλες είναι σεβαστές
-
μην τα βάζουμε όλα σε ένα ταουβαλι. αν δεν κάνω λάθος το τ ροκ είναι ένα ψηλωμένο golf το οποίο έρχεται απέναντι στο 308. και το 308 είναι χαμηλό 3008. οπότε το 2008 παίζει ανάμεσα σε τ ροκ και τ κρος.
μην λέμε τα ίδια, ο συνδυασμός προσφορών(?), ωραία σχεδίαση, σουβ επιλογές, έχει δώσει μια τρελή ώθηση στην πεζω. χτυπάει ακριβώς στα αδύνατα σημεία του Έλληνα.
'αγόρασα ψηλό, ντιζαινατο, σε black Friday'
vw κοιτούν οι γερμανοφιλοι που δεν έχουν τα λεφτά για premium αλλά αναζητούν την 'γερμανική εγγύηση'.
στους κινητήρες άλλο τι λένε τα χαρτιά και άλλο τι θα δείξει ο χρόνος. στους χώρους η vw ανέκαθεν έδειχβε προτίμηση σε αυτούς, ενώ η πεζω εμφανίζεται πιο 'περίεργη 'στην αξιοποίηση τους.
δεν είμαι φαν των σουβ (τελικά) αλλά νομίζω τα b suv των δύο είναι αρκετά κοντά και δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής. σκληρά πλαστικά θα δεις, ατέλειες θα βρεις, ημιακαμπτους, υπερβολικά πολλά touch αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις. (να πας τα παιδιά σχολείο, να το πάρει η γυναίκα κλπ)
(κάτοχος golf 2007/ 508 2020)
-
Να πω και γω μια γνωμη. Εχω ενα μπατζετ 25-30κ ξεκινησα για 2008 σε allure plus eat8 στα 27400€(πηρα προσφορα). Δυστυχως στο td δεν ενθουσιαστηκα. Προερχομαι απο Α3 του 2006 1.6fsi και οταν μπηκα πισω στο δικο μου για να φυγω μου φανηκε καλυτερο... Εντονος ο ηχος στον 3κυλινδρο... Ταυτοχρονα διαβαζω και για τις παιδικες ασθενειες (πλαστικο τζαμακι 3d πινακα γρατζουνιεται πανευκολα, πισω πορτ μπαγκαζ κλεινει στραβα κλπ). Αληθεια ημουν ετοιμος να δωσω την ευκαιρια στο PSA. Για να σας προλαβω, ναι το Α3 εβγαλε ζημιες στη 15ετια 2-3κ αλλα αυτο το στησιμο στο δρομο ακομα και σημερα μου φαινεται μαγικο. Πλεον σκεφτομαι να παρω ενα μικρο δανειο να παω στα 35000 για audi q3 sportback.
ευρωπαϊκό ε; αφού βλέπεις q3, οδήγησε το, μετά 3008 (2008 δν μπαίνει στην συζήτηση), και μετά formentor (αν υπάρχει σε λογική τιμή 1,5 λίτρα). στο sports back θα σε χτυπήσουν καμία 2 3 χιλιάρικα πάνω επειδή 'κουπεδιζει'.
το 25 με το 35κ που λες έχει τεράστια διαφορά στο τι θα πάρεις. αποφάσισε μπάτζετ.
-
εχω την αισθηση και με το q3 ισως έχεις θέμα. Εχει να κανει με hach vs suv
Φιλε Lap πηγα το οδηγησα το q3 οπως και το tiguan. Προσωπικη αποψη καθαρα, σαφως ανωτερα στην ποιοτητα κυλισης απο το 2008. Εξωτερικα σου λεω ημουν ετοιμος για το 2008, πανεμορφο! Σκαλωσα ομως και επειδη το Q3 το κανονικο δε μου κανει κατι στο ματι, εβαλα πλωρη για Sportback. Εννοειται το 2008 οπου το βρω στο δρομο καθομαι και το χαζευω!
-
Μπραβο!!! Μαζι σου!!!
Απλα λες πως η psa σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες εχει το καλυτερο οχημα. Και οταν σου προβαλουν επιχειρηματα για το αντίθετο επικαλεισαι τις πωλήσεις των leasing και των ιδιωτων.
Δεχομαι ομως την αγαπη σου και τη σέβομαι. Ειναι πολυτιμες οι αποαψεος σου περι psq απλα μην προσβάλεις με χαρακτηρισμους οποιον δεν εχει το ιδιο τροπο σκεψης.Εμενα με εχεις πει απο βουρκο και υβριστη μεχρι διαχειριστή σκεψης και αλλα πολλα. Μπορεις να τσιγκλας φυσικα, αλλα οχι αυτο που κανεις. Εσυ θυμώνεις.
Χαλαρωσε... Δεν υπαρχει λογος να θυμώνεις για μια επιλογη σου. Το λες και μονος σου. Ειναι προσωπικη επιλογη οχο των αλλων.
@εχω την αισθηση και με το q3 ισως έχεις θέμα. Εχει να κανει με hach vs suv
τα στοιχεία έδειξα ότι τα Peugeot είναι στις 3 πρώτες θέσεις σε πωλήσεις σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, δεν είπα ότι θα τα αγόραζα. όταν ο άλλος λέει ότι είστε τρελοί και ηλίθιοι επειδή επιλέγετε Peugeot, και στην Ελλάδα τρώνε κουτόχορτο, του παραθέτω τις πανευρωπαικές πωλήσεις, και ρωτάω το λογικό, είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι κουτοί; και εντάξει οι Έλληνες που τρώνε το κουτόχορτο, οι Ευρωπαίοι είναι κουτόφραγκοι; τελικά μόνος ένας ξέρει την αλήθεια;
Επίσης οι άλλες εταιρίες δεν έχουν λεφτά για διαφήμιση και μάρκετινγκ; δηλαδή τώρα θα ανακαλύψουμε τον κόσμο;
Με πολλούς έχουμε διαφορετικές απόψεις, ο πολιτισμός είναι στην κατανόηση του διαφορετικού όμως και το σεβασμό και γνώση στην αντίθετη άποψη, και αυτό είναι το δικό μου ευαγγέλιο. Ο αντιθετος -ισμός σε αυτό ξέρεις ποιος είναι.. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί αγγίζει πολιτική συζήτηση (και φυσικά όλα είναι πολιτική, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε πρώτα απ'όλα πολίτες, αλλά είναι παρεξηγημένες έννοιες σε βαρβαρικά κράτη αυτά).
Η γνώμη μου για σένα είναι ανάμικτη. Θέλω να σου δίνω συνέχεια ευκαιρίες, αλλά παθαίνεις κάτι μονομανίες που καταντούν κουραστικές και σίγουρα προσπαθείς να μανιπουλάρεις συζητήσεις. Αν απαντούσα στις μισές μπηχτές σου που πετάς ανά διαστήματα, και ολοκληρωτικά στο άσχετο, θα έπρεπε να γεμίσω το φόρουμ με απαντήσεις και ανταπαντήσεις.
-
Μπραβο!!! Μαζι σου!!!
Απλα λες πως η psa σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες εχει το καλυτερο οχημα. Και οταν σου προβαλουν επιχειρηματα για το αντίθετο επικαλεισαι τις πωλήσεις των leasing και των ιδιωτων.
Δεχομαι ομως την αγαπη σου και τη σέβομαι. Ειναι πολυτιμες οι αποψεις σου περι psa απλα μην προσβάλεις με χαρακτηρισμους οποιον δεν εχει τον ιδιο τροπο σκεψης. Εμενα μου εχεις πει απο βουρκο και υβριστη μεχρι διαχειριστή σκεψης και ανθρωπων, πως οταν μιλα κανεις μαζι μου βυθιζεται στην λασπη και αλλα πολλα. Μπορεις να τσιγκλας φυσικα, αλλα οχι αυτο που κανεις. Εσυ θυμώνεις.
Χαλαρωσε... Δεν υπαρχει λογος να θυμώνεις για μια επιλογη σου. Το λες και μονος σου. Ειναι προσωπικη επιλογη οχι των αλλων.
Καλο ειναι το 2008 αλλα εχει καποια θεματα που για καποιους ειναι σημαντικα. Προσωπικα μοντη θεση οδήγησης εντοπιζω. Αλλοι βλεπω εντοπιζουν και αλλα.
@εχω την αισθηση και με το q3 ισως έχεις θέμα. Εχει να κανει με hach vs suv
-
ZeTOv wrote:
Να πω και γω μια γνωμη. Εχω ενα μπατζετ 25-30κ ξεκινησα για 2008 σε allure plus eat8 στα 27400€(πηρα προσφορα). Δυστυχως στο td δεν ενθουσιαστηκα. Προερχομαι απο Α3 του 2006 1.6fsi και οταν μπηκα πισω στο δικο μου για να φυγω μου φανηκε καλυτερο... Εντονος ο ηχος στον 3κυλινδρο... Ταυτοχρονα διαβαζω και για τις παιδικες ασθενειες (πλαστικο τζαμακι 3d πινακα γρατζουνιεται πανευκολα, πισω πορτ μπαγκαζ κλεινει στραβα κλπ). Αληθεια ημουν ετοιμος να δωσω την ευκαιρια στο PSA. Για να σας προλαβω, ναι το Α3 εβγαλε ζημιες στη 15ετια 2-3κ αλλα αυτο το στησιμο στο δρομο ακομα και σημερα μου φαινεται μαγικο. Πλεον σκεφτομαι να παρω ενα μικρο δανειο να παω στα 35000 για audi q3 sportback.
ευρωπαϊκό ε; αφού βλέπεις q3, οδήγησε το, μετά 3008 (2008 δν μπαίνει στην συζήτηση), και μετά formentor (αν υπάρχει σε λογική τιμή 1,5 λίτρα). στο sports back θα σε χτυπήσουν καμία 2 3 χιλιάρικα πάνω επειδή 'κουπεδιζει'.
το 25 με το 35κ που λες έχει τεράστια διαφορά στο τι θα πάρεις. αποφάσισε μπάτζετ.
μπατζετ ειπα, 25-30 αλλα σκεφτομαι δανειο ενα 5000€ για να παρω q3 sportback
3008 σε μια καλη εκδοση active plus εισαι στα 29000 περιπου. Αλλα εξωτερικα ειναι πολυ απλη (σκετα μαυρα πλαστικα, ζαντα απλη απλη....). Αναγκαζεσαι να πας σε allure που σπαει το φραγμα των 30 και εκει μπαινει το VAG group...
-
Lap wrote:
εχω την αισθηση και με το q3 ισως έχεις θέμα. Εχει να κανει με hach vs suv
Φιλε Lap πηγα το οδηγησα το q3 οπως και το tiguan. Προσωπικη αποψη καθαρα, σαφως ανωτερα στην ποιοτητα κυλισης απο το 2008. Εξωτερικα σου λεω ημουν ετοιμος για το 2008, πανεμορφο! Σκαλωσα ομως και επειδη το Q3 το κανονικο δε μου κανει κατι στο ματι, εβαλα πλωρη για Sportback. Εννοειται το 2008 οπου το βρω στο δρομο καθομαι και το χαζευω!
Το αντίστοιχο Peugeot είναι το 3008. Μήπως να κάνες και ένα td το facelift, κάτι είπαν και για αναρτήσεις.
Επίσης, όλα τα αυτοκίνητα είναι καλές επιλογές, είναι δυνατόν να δώσεις 35.000 και να πάρεις μάπα; πραγματικά και ειλικρινά ρωτάω.
Επίσης ο VAG είναι 1ος σε πωλήσεις στην Ευρώπη, κάτι κάνει καλά και αυτός σίγουρα, άλλο αν εγώ προτιμώ τα Peugeot/Citroen/For/Hyunday/KIA/Suzuki/Toyota/Duster κατά κύριο λόγω, αλλά σέβομαι απίστευτα τη Skoda επίσης για αυτό που κάνει και προσφέρει (η ποιο συμπαθής του ομίλου, ή τουλάχιστον ταιριάζει σε μένα, το Karoq ας πούμε το είχα πολύ ψηλά).
Δηλαδή θα δώσει ο άλλος 28..000 να πάρει T-Roc, ή 20.000 να πάρει Kamiq και θα τους φτύνουμε στον δρόμο; απλά ΕΓΩ, προτίμησα κάτι άλλο που με εξέφραζε καλύτερα, και από ότι φαίνεται, είναι αρκετοί αυτοί που τους εκφράζει το 2008. Τόσο απλά, τόσο καθαρά.
Κάποιος προτιμά Nike, άλλος Adidas, κάποιoς Sony, άλλος LG oled, άλλος Samsung, άλλος iPhone, άλλος TREK, άλλος Specialized, άλλος Rafale, άλλος Eurofighter, κάποιες από τις επιλογές μας ορίζουν, κάποιες απλώς τις κάνουμε.
-
Αφου ειμαι γ@@@τος...εγω φταιω;;;
Εγω εχω μονομανια με τις μονομανιες των αλλων.
Για παραδειγμα οταν βλεπεις ενα νεο αυτοκινητο το πρωτο που κοιτας ειναι το μπαουλο πισω. Ε να μην σε τσιγκλησω;;;;
Ουτε την ασφαλεια, ουτε τα μηχανικα μερη δεν αναλύεις πρωτα, ουτε την οδηγηση, ουτε τους διαθεσιμους χωρους, πάρα το μπαουλο...
Ποιος κοιτα το μπαουλο πρωτα απο ολα ρε συ; ... Ή ποιος γυρίζει με τιγκαρισμεμα τα λιτρα του πορτπαγκαζ του;;
Σημαντικό ειναι δεν λεω, αλλα το βαζεις πανω απο ολα.
-
q3 και tiguan συγκρίνονται με το 3008. λογικό να σου φανεί το 2008 υποδεέστερο. Στην κατηγορία του sportback είναι και η Χ2
-
@zetov φαντάζομαι ότι είδες το 2008, πορωθηκες και λες, ωραίο είναι φτηνό θα βγει, γιατί όχι.
επίσης αν ανέβεις πάνω από τα 30 μάλλον σκέφτεσαι ότι δν έχει νόημα να πάρω πεζω αφού οι επιλογές ανοίγουν σε premium.
αν ειναι έτσι πάσο. το psa θα το συγκρίνεις με vag εκτός audi. (άποψη μου). με το tiguan π.χ είχα χαλιά εμπειρία σε td. μιλάμε για περίπτερο ολκής.
-
@zetov φαντάζομαι ότι είδες το 2008, πορωθηκες και λες, ωραίο είναι φτηνό θα βγει, γιατί όχι.
επίσης αν ανέβεις πάνω από τα 30 μάλλον σκέφτεσαι ότι δν έχει νόημα να πάρω πεζω αφού οι επιλογές ανοίγουν σε premium.
αν ειναι έτσι πάσο. το psa θα το συγκρίνεις με vag εκτός audi. (άποψη μου). με το tiguan π.χ είχα χαλιά εμπειρία σε td. μιλάμε για περίπτερο ολκής.
ακριβως ετσι σκεφτομαι, εισαι στο μυαλο μου. Απλα υπαρχει και ο παραγοντας οτι οδηγω τωρα audi. Παρολα αυτα ξαναλεω δεν ειμαι πορωμενος ημουν ετοιμος να το κλεισω πριν το td το 2008 αν εμενα ευχαριστημενος...
-
bolt wrote:
ZeTOv wrote:
μπατζετ ειπα, 25-30 αλλα σκεφτομαι δανειο ενα 5000€ για να παρω q3 sportback
3008 σε μια καλη εκδοση active plus εισαι στα 29000 περιπου. Αλλα εξωτερικα ειναι πολυ απλη (σκετα μαυρα πλαστικα, ζαντα απλη απλη....). Αναγκαζεσαι να πας σε allure που σπαει το φραγμα των 30 και εκει μπαινει το VAG group...
Το 2008 με 28000€ είναι τρέλα. Αν θές πρίμιουμ θα πάρεις τον άσο είναι η καλύτερη επιλογή αυτη τη στιγμή. Αν θές suv και σκοπεύεις να πας πάνω από 30000€ θα πας στο τουσκόν μακράν καλύτερο πακέτο αυτή τη στιγμή
-
Αφου ειμαι γ@@@τος...εγω φταιω;;;
Εγω εχω μονομανια με τις μονομανιες των αλλων.
Για παραδειγμα οταν βλεπεις ενα νεο αυτοκινητο το πρωτο που κοιτας ειναι το μπαουλο πισω. Ε να μην σε τσιγκλησω;;;;
Ουτε την ασφαλεια, ουτε τα μηχανικα μερη δεν αναλύεις πρωτα, ουτε την οδηγηση, ουτε τους διαθεσιμους χωρους, πάρα το μπαουλο...
Ποιος κοιτα το μπαουλο πρωτα απο ολα ρε συ; ... Ή ποιος γυρίζει με τιγκαρισμεμα τα λιτρα του πορτπαγκαζ του;;
Εγώ! το B max έχει φουλ εργαλεία της δουλειάς, το C3 έχει κάτι τενεκέδες λάδι που τους κάνω βόλτα εδώ και 2 εβδομάδες, και το 2008 έχει πατίνια και ποδηλατάκια. Όλα έχουν από 1-2 μπάλες ΠΑΝΤΑ!
Τα λίτρα τα κοιτώ ανάλογα το αυτοκίνητο, και το μέγεθός του, ποτέ δεν θα έπαιρνα ένα τεράστιο αυτοκίνητο με χώρο αποσκευών που βρίσκω σε μικρότερα, δηλαδή είναι σπατάλη χώρου. Τα Jazz καταπληκτικά, αλλά δεν έχεις δει το B Max από κοντά, να πάθεις την πλάκα σου από χώρους στα 4μέτρα.
Με το 2008, ουσιαστικά 'συμπίεσα' τις ανάγκες μου σε χώρους, σε ένα αρκετά μικρό σκάφος, και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό (απέρριψα μετά ευκολίας οτιδήποτε μικρότερο από 400λίτρα, και QQ που για τον όγκο του δεν είχε αντίστοιχο χώρο αποσκευών, επίσης λόγω έλλειψης πάρκινγκ και τα λοιπά, θέλαμε να πάμε μέχρι τα 4.3).
Η γνώμη μου είναι ότι οτιδήποτε κυκλοφορεί από το 2019 και μετά, και έχει τουλάχιστον τα βασικά συστήματα ασφαλείας είναι ότι τουλάχιστον πολύ ασφαλές, και στα crash test που μελέτησα δεν βλέπω μεγάλες διαφορές.
Ξέρεις ότι κοίταγα diesel, και συνέκρινα μόνο diesel, και η γνώμη μου είναι ότι ο πιο σύγχρονος και καλύτερος σε σχέση επιδόσεων/κατανάλωσης/Co2 είναι ο 1.5.
Aν κοίταγα βενζίνη θα έβαζα πρώτο τον Renault/Nissan/Mercedes 1.333, και από τους χιλιάρηδες τον 1.2 PSA άνετα που είναι ικανοποιητικοί για τα σκάφη (B suv) που κοιτούσα.
Οδηγικά, θέλω κάτι απλό και άνετο, και γι' αυτό οι άλλες μου 2 επιλογές ήταν τα Aircross, το 2008 μπροστά τους είναι οδηγικά φόρμουλα ένα (τόσο μαλακά και με κλίσεις είναι τα άλλα 2), και έχω πει ότι το τιμόνι της Ford με κουράζει, το C4 που οδήγησα χθές πραγματικά ήταν ονειρικό, αλλά μου φάνηκε πολύ χαλαρότερο από το 2008, ας πούμε. Εμένα μου αρέσει το χαλαρό τιμόνι και αίσθηση της Citroen, κάποιους μπορεί να τους ξενίσει αφάνταστα. Για μένα το 2008 με τις 17' είναι η χρυσή τομή, για αυτό που ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ, για χαλαρότερα έχω και το C3 και το αντίθετο το B max που είναι ένα Fiesta ουσιαστικά. Από όλα τα αυτοκίνητά μου (εκτός του αγροτικού!) το περισσότερο κουραστικό είναι το B max, και έχω κόψει τελείως τα ταξίδια με αυτό.
Τους διαθέσιμους χώρους φυσικά και τους αναλύω, μαζί με τις αποσκευές το βάζω αυτό, κάποια αυτοκίνητα με τα 2 καθισματάκια isoFix τα απέριψψα, γιατί απλούστατα δεν τα χώραγαν, από ένα σημείο και μετά, το 2008 έχει αξιοπρεπέστατη καμπίνα πίσω. Καταλαβαίνω μόνο, κάποιους πολύ μεγάλους ανθρώπους (σε όγκο) που μπορεί να μην βολεύονται στη θέση οδήγησης, κατανοητό αυτό, και όσους ξενίζει το i-cockpit, για πολλούς το i-cockpit είναι καταπληκτικό (εμείς το λατρεύουμε περισσότερο από τα td, θέση βρήκα αμέσως, και σαν 'μέτριος' (σε όγκο) άνθρωπος δεν είχα καταλάβει καν ότι υπήρχε πρόβλημα σε αυτό. και η Peugeot στα τελευταία βίντεο για το fl του 3008 το αναφέρει σαν ένα από τα μεγαλύτερα selling point της.
Καταλαβαίνω να μην αρέσει σε κάποιον, ή να λατρεύει το Arona ή το Vitara του, αλλά δεν δέχομαι κάποιος να λέει σκουπίδι, και να εκμηδενίζει το οτιδήποτε, πόσο μάλλον ένα αντικείμενο/προιόν, που έχει μεγάλη επιτυχία και πέραση στην αγορά που απευθύνεται.
-
Αυτο με το τιμονι ισχυει. Σε αρκετους κουραζουν τα πολυ σπορτιφ τιμονια. Το εχω διαπιστώσει και εγω.
Καλα εσυ τα εχεις γεματα τα πορτπαγαζ. Εγω τα βλεπω και τα συγκρινω εχοντα κατα νου τις βαλιτσες και τις σακουλες σουπερμαρκετ. Αντε καμια thule αν πας διακοπες για 1 μηνα. Για αυτο σχεδον ολα τα αυτοκινητα απο b seg και πανω τα βλεπω ρεαλιστικα. Κοιτω τα αλλα στοιχεια τους.
@για δες την νεα c4
-
bolt wrote:
ακριβως ετσι σκεφτομαι, εισαι στο μυαλο μου. Απλα υπαρχει και ο παραγοντας οτι οδηγω τωρα audi. Παρολα αυτα ξαναλεω δεν ειμαι πορωμενος ημουν ετοιμος να το κλεισω πριν το td το 2008 αν εμενα ευχαριστημενος...
προσωπικά από το 2018 που έψαχνα σχετικά σοβαρά, από την πρώτη στιγμή απέκλεισα vw( ήθελα αλλαγή φιλοσοφίας), μετά απέκλεισα premium (άλλες τσέπες), και στο τέλος απέκλεισα και τα SUV συνολικά.
επίσης να δώσω ένα thanx στην σύζυγο που με καθυστέρησε αλλιώς θα είχα δάνειο( πήρα κασέρι).
οπότε με την ησυχία σου κάνε μια shortlist και αφαίρεσε πράμα. και το νου σου, πάρε κάτι να έχει και λίγο ροπή. τα μπλιμπλικια θα τα βαρεθεις πολύ σύντομα. peace
-
Οτι είχαμε με το θέμα του 3008 όταν βγήκε , το έχουμε και σε αυτό του 2008 .
Ατομα που δεν τους αρέσει , γερμανόφιλοι κυρίως , γράφουν σχόλια στο θέμα του αυτοκινήτου ότι τα άλλα είναι καλύτερα .
Ας τα γράψουν στα δικά τους θέματα , να τα διαβάσουν αυτοί που ενδιαφέρονται .
Τι νόημα έχει να διαβάζουμε εδώ ότι η αισθητική της Αούντι είναι η καλύτερη ...
Σίγουρα ωραίο είναι το Αουντι 80 βέρσιον 8 που έχουμε σήμερα και το Αουντι 100 βέρσιον 6 ...
Μάλιστα είναι ξετρελαμμένοι οι κάτοικοι του Γηροκομείου η Ωραία Μακαριότης , γιατί τα σημερινά Αουντι τους θυμίζουν τα νιάτα τους ...
Περιμένουν να βγει και ο Οικονομίδης και να τους πει 'Φίλοι μου Αγαπημένοι'
-
ZeTOv wrote:
bolt wrote:
προσωπικά από το 2018 που έψαχνα σχετικά σοβαρά, από την πρώτη στιγμή απέκλεισα vw( ήθελα αλλαγή φιλοσοφίας), μετά απέκλεισα premium (άλλες τσέπες), και στο τέλος απέκλεισα και τα SUV συνολικά.
επίσης να δώσω ένα thanx στην σύζυγο που με καθυστέρησε αλλιώς θα είχα δάνειο( πήρα κασέρι).
οπότε με την ησυχία σου κάνε μια shortlist και αφαίρεσε πράμα. και το νου σου, πάρε κάτι να έχει και λίγο ροπή. τα μπλιμπλικια θα τα βαρεθεις πολύ σύντομα. peace
σεβαστες οι συμβουλες!!! Και τελικα που κατεληξες δε μου πες!
-
Πότε ένα Χ3 2.5 έκανε 80000 ? Πάνω από 53000 με το αβαντάζ και 58000 με το εξκλούσιβ δεν έκανε ποτέ.
Χώρια οι εκπτώσεις .
80000 έκαναν οι Χ5 3.0 με τα πάντα όλα και οι 4,4 με μέτριο εξοπλισμό .80000 έκαναν με καλό εξοπλισμό τα πολύ ακριβότερα από τις προπέλες ML-350 .
-
Πήρε το αμάξι που θες να το βάλεις στο κρεβάτι σου και κοστίζει κάτω απο 35κ ο αγαπητός @Bolt....
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)