-
Αυτό το πορφυρό , όχι κόκκινο , μου αρέσει και εμένα και μέχρι που θα το αγόραζα , αν και βάζελος...
σωστός, έπρεπε να το βγάλουν Byzantium Porfyrum!
Είναι σκούρο μπορντο-ροδοκόκκινο!
-
criuser wrote:
Αυτό το πορφυρό , όχι κόκκινο , μου αρέσει και εμένα και μέχρι που θα το αγόραζα , αν και βάζελος...
σωστός, έπρεπε να το βγάλουν Byzantium Porfyrum!
Είναι σκούρο μπορντο-ροδοκόκκινο!
Είναι όντως κουκλί, και λέγεται 'ultimate red'.
Αγόρασα το Allure 1.2 130 EAT6 (μοντ. 2019) σε ultimate red και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
-
Το Allure νομίζω σε προσπέκτους του 2008 έγραφε πως είχε EcoLed δηλ. led φώτα μέχρι τα μεσαία. Τα Full Led είχε το GT-line που περιλαμβάνει μάλλον -εκτός από τις νυχιές- Led και τη μεγάλη σκάλα. Τώρα με τις νέες εκδόσεις δεν ξέρω τι γίνεται.
Πάντως,αν το δεις κι από την άλλη πλευρά,μπορεί να είναι και πλεονέκτημα λόγω κόστους σε περίπτωση βλάβης/ατυχήματος να μην είναι Full Led. Άλλωστε και τη μεγάλη σκάλα δεν την χρησιμοποιείς τόσο,όσο τα μεσαία.
-
Εχει και προτζέκτορα το gt line. Δεν νομιζω να ειναι πολυ πιο ακριβα. Αυτα τα εξυπνα φωτα οπως τα matrix ειναι πραγματικα πιο ακριβα απο ενα αυτοκινητο 10ετιας.
-
Συμφωνώ ότι αξίζουν τα full led...Σε 3008 fl πρέπει να πας σε gt line grip (κοντά στα 40 χιλ. δηλαδή).
Γύρω στα 30-32 χιλ. θυσιάζεις λίγο χώρους αλλά κερδίζεις σε εξοπλισμό...
Επίσης,από ποια έκδοση κ πάνω υπάρχουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο 2008;
Αναφέρομαι σε βαλίτσες 70-80 εκατοστών...
Ευχαριστώ...
-
Συμφωνώ ότι αξίζουν τα full led...Σε 3008 fl πρέπει να πας σε gt line grip (κοντά στα 40 χιλ. δηλαδή).
Γύρω στα 30-32 χιλ. θυσιάζεις λίγο χώρους αλλά κερδίζεις σε εξοπλισμό...
Επίσης,από ποια έκδοση κ πάνω υπάρχουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο 2008;
Αναφέρομαι σε βαλίτσες 70-80 εκατοστών...
Ευχαριστώ...
Μόνο στην Active έχει αλογόνου από όσο ξέρω. Ρώτησε το για να είσαι σίγουρος.
Διπλές απολήξεις έχουν σχέση με τα άλογα όχι την έκδοση, τα 130 και πάνω έχουν διπλές.
-
ΟΚ,thanks για όλα...
Θα δω και τους χώρους του 3008,test drive κτλ και θα επιλέξω...
-
και εγω νομίζω στην active έχει μόνο αλογόνου το καινούργιο προσπέκτους λέει:
active: Προβολείς αλογόνου με αυτόματηενεργοποίηση
active plus: Προβολείς PEUGEOT LED Tecnology με αυτόματη ενεργοποίηση Autolight
gt: Προβολείς 'PEUGEOT Full LED Technology' με αυτόματη ρύθμιση του ύψους της δέσμης και φωτεινή υπογραφή PEUGEOT ('τρεις νυχιές')
τώρα στο high beam καταλαβαίνει κανένας τι έχει?
-
και εγω νομίζω στην active έχει μόνο αλογόνου το καινούργιο προσπέκτους λέει:
active: Προβολείς αλογόνου με αυτόματηενεργοποίηση
active plus: Προβολείς PEUGEOT LED Tecnology με αυτόματη ενεργοποίηση Autolight
gt: Προβολείς 'PEUGEOT Full LED Technology' με αυτόματη ρύθμιση του ύψους της δέσμης και φωτεινή υπογραφή PEUGEOT ('τρεις νυχιές')
τώρα στο high beam καταλαβαίνει κανένας τι έχει?
Νομίζω το σύστημα καθρεπτών/πρτοζεκτορας είναι η διαφορά. Από όσο θυμάμαι ζ τελείως πρακτικά, η μεγάλη σκάλα led μου φαίνεται (Allure), λες να κάνω λάθος;
-
... active plus: Προβολείς PEUGEOT LED Tecnology με αυτόματη ενεργοποίηση Autolight
gt: Προβολείς 'PEUGEOT Full LED Technology' με αυτόματη ρύθμιση του...
Και ποια η διαφορά σε Full led με led?
Στο Crossland ο πωλητής μου είπε ότι δεν έχει καμία διαφορά 'έτσι το γράφουν' επί λέξη...
Νομίζω σε αυτά τα αυτοκίνητα ή μικτή ασφάλεια είναι μονόδρομος, ακόμα και αν σου καεί το φανάρι το σπάω μόνος με σφυρί και το αλλάζω με την συμμετοχή μου στην ασφάλεια!
-
με h4 ή h7 είναι? αν είναι με h4 σίγουρα είναι led και οι δύο.
-
Tα φώτα είναι led σε όλα τα αμάξια από active plus και πάνω.Η διαφορά τώρα του Full led με το eco led είναι ότι στη μεγάλη σκάλα ανοίγουν αυτόματα και κλείνουν.Τα eco led μόνο ανοίγουν αυτόματα, για να βάλεις τη μεγάλη θέλει χειροκίνητα.
Όπως σωστά το έθεσε ο ΛΑΠ δεν είναι matrix.
-
με τι λάστιχα έρχεται απο το εργοστάσιο?
-
με τι λάστιχα έρχεται απο το εργοστάσιο?
Τα Primacy 4 τα Allure, θυμάμαι τα Active είχαν άλλο ελαστικό, GT δεν θυμάμαι, ίσως είχε Primacy και αυτό.
Γενικά πολύ άνετο ελαστικό, ταιριάζει απόλυτα στο ταξιδιάρικο χαρακτήρα του οχήματος, και πολιτισμένο, με χαμηλό ήχο κύλισης, δεν είναι και τα πιο στριφτερά βέβαια αλλά νομίζω και το αυτοκίνητο προάγει πολιτισμό και άνεση και οικονομία, όπως τα Primacy.
-
πιο πολύ σε active plus αναρωτιέμαι τι θα βάζουν που το περιμένω προς το Φεβρουάριο. σε peugeot 207 rc ποου είχα pilot sport 4 ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο την michelin.
-
πιο πολύ σε active plus αναρωτιέμαι τι θα βάζουν που το περιμένω προς το Φεβρουάριο. σε peugeot 207 rc ποου είχα pilot sport 4 ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο την michelin.
Στην 16αρα είχαν κάποιο Michelin που είχε στόχο την άνεση και οικονομία πριν 1 χρόνο που πήρα (κάποιο ειδικό Energy;), τώρα δεν ξέρω.
Το PS το βάζουν σε άλλα αυτοκίνητα και σίγουρα όχι σε 2008. Το κάθε μοντέλο έχει ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, σε όλες τις μάρκες ισχύει αυτό.
-
Στην active έβαζαν το continental eco contact 5 και απο κει και πέρα τα Michelin primacy 4 μέχρι και gt-line.Στο Gt δε γνωρίζω.
-
Στην active έβαζαν το continental eco contact 5 και απο κει και πέρα τα Michelin primacy 4 μέχρι και gt-line.Στο Gt δε γνωρίζω.
Σωστός, μάλιστα έλεγαν ότι το είχαν αναπτύξει σε συνεργασία με την Peugeot το ελαστικό για μέγιστη άνεση και οικονομία. Και σε άρθρα το έλεγαν αυτό και στλε κάποιες αντιπροσωπείες μου το είχαν πει.
-
Ισχυει
-
έχετε ακούσει καθόλου γνώμες για το συγκεκριμένο λάστιχο? λογικά τώρα μηπως βάζουν το EcoContact 6
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)